Orminge karneval

Miiihii i övermorgon tar jag studenten!! Känns så jävla konstigt, det känns inte alls länge sen jag slutade sexan och såg alla studenter marschera runt på stan, åka flak i vita klänningar och vara överlyckliga. Då tänkte jag bara "Min student kommer aldrig bli sådär, det finns inga klackskor i min storlek". Men ack så fel jag hade! Har i och för sig fått kompromissa lite med mina kära fötter och min smak för att hitta ett par som passar mig men äntligen hittade jag ett par skor!
Sen det där med klänningen tänkte jag också på, jag trodde aldrig att jag skulle bli så stor att jag skulle kunna ha en sån där vit klänning som såg STOR ut. Men ännu en gång förvånades jag och inte var det svårt att komma hit. Bara krubba under några år.

Nu är det sommar också! Har badat idag. Jag, Lisa och Mathilda låg och stekte i trollan hela dagen och vi dippade oss i det fina vattnet flera gånger. Vi fick även besök av en and som ville käka lite på Lisas skinka.

I fredags var det orminge karneval. Promoe var där men han gjorde mig ganska besviken, nästan bara låtar från hans nya album som suger lite på mitt rövhål. Men när han körde några Looptroop låtar blev man glad. Sen var det självklart efterfest på folkan, vi var.. eller rättare sagt är så Orminge Gangstahs!!



Det bästa med kvällen var ändå hemgången. Jag och Emelie hade det ganska mysigt när vi låg i skogen och skrattade åt anorexius platinus, hon puttade ner mig för ett stup och därför blev jag ganska lövig(=betyder att man har mycket löv på sig).

Mikaela Regina

Idag har jag tagit ett kliv in i vuxenlivet. Typ klippt av alla mina armband, känns lite naket. Speciellt eftersom jag haft vissa i flera år. Elin Kreta-armband eller vad det var. Borta! Jag har väldigt sexiga vita streck på mina handleder.
Idag har jag lekt med Mikaela, det var väl flera månader sen sist och det har varit rätt skönt att vara utan henne men ännu skönare att träffa henne! Speciellt när hon kommer och langar fram två feta spritflaskor och säger att de är till mig. Då ångrar man sig inte att man tog upp kontakten med henne där någon gång för fyra år sen.
De är inte så små som bilden antyder!
Mikaela och jag träffades för tolv år sen tror jag att det var, det var ett bra jävla tag sen. Men eftersom jag är så mycket mer mogen än henne började jag fyran i en annan klass medan hon stannade kvar med sina mongoklasskamrater. Så slutade vi umgås.
Sen en vacker sommardag när jag var fjorton år (och väldigt söt) så våldgästade Mikaela mig och tvingade sig på mig igen. Sen den dagen har jag aldrig kommit loss.

Bara sex dagar

Åh vilken ångest kväll.
Men lite glad blev jag att någon (gissar att denna någon är Mathilda) hade gett mig en lite kommentar. Ingen vågar göra det och det gör mig lite ledsen i ögat för då får jag för mig att jag är helt ensam. Men sen märker jag när jag pratar med folk att jag inte är helt ensam eftersom folk kommenterar i verkliga livet. Då undrar jag: vet inte ni att vi lever på 2000-talet? Internet är det nya!!

Jag har suttit framför datorn i tusen år men den är enormt seg så jag har knappt åstadkommit något alls. Försökte mig på en sexig ny header men den blev megakort och ful (inte jag utan helheten) så nu tänker jag lägga mig under mitt äckliga täcke och drömma konstiga drömmar i natt igen.

Äcklig jävla ångestkväll.
Dagen var dock prima. Min kamera har gått och gömt sig men jag kan köra en liten lista.
Jag och Emelie har under dagen hunnit med detta:
  • Köpt godis och festis
  • Spanat in småglin på ett berg
  • Ätit godis
  • Köpt pizza
  • Ätit pizza på ett annat berg
  • Hört ett vildsvin i närheten av oss
  • Letat efter pinnar att kriga mot svinet med
  • Letat efter vildsvinet (utan resultat i en och en halv timme)
  • Kört moss-tennis, säger inte vem som var bäst
  • Powerwalkat jättelångsamt i skogen

Nu orkar jag inte skriva mer. Ska upp och svepa tio glas vatten sen lägga mig, får se om jag kissar på mig i natt. Spännande.

Jag såg ung mamma 15 igår

Ååh, suppersvettig dag. Började med att jag vaknade bredvid Nina som kilade hem precis efter att jag vaknat. Jag låg kvar i sängen och ville dö ett tag men sen gick jag upp och åkte och pressade i solariet. Det skulle jag inte ha gjort. Det var svettattack gånger 1000 och jag fick gå ur solariet flera gånger  för det snurrade i min lilla söta hjärna och jag gled runt där inne som en dåre i mitt utsvettade svett.
Sen var ju resten av dagen rätt lökig också, det är ungefär 1000 grader ute så jag försökte vara smart i morse när jag skulle klä på mig. Satte bara på mig en kjol och ett linne, kjolen blåste upp en hel del. Jag viasade mina skinkor för rätt många idag. Men det kändes ändå härligt för när man kollar på typ alla andra så har de på sig vinteroveraller fortfarande.

Ikväll hade jag tänkt kolla på Låt den rätta komma in men jag tror inte jag pallar. Har redan kollat på Slumdog Millionare och ungefär 50 avsnitt av 90210. Käkade för övrigt världens godaste grönsaksdipp (grönsaker och dipp), choklad och andra äckliga smågodisar. Då mådde man som en kung.

Ska kila NU

YEES ALDRIG MER PROV!! Har äntligen haft mitt sista prov nuu!!
Så ivkäll ska vi fira, jag och Mathilda. Vi klär ut oss och går på skiva, vi har aldrig sagt att vi är bäst utklädda dock.

Hoppas på bättre tider

Oh no min idol har gått och blitt på smällen! Bäst för mig att jag lägger på ett kol, hur jag än gör nu kommer det aldrig att bli en 09:a. Men jag funderar på att sno Stellas kid, fick faktiskt agera barnvakt (i fem minuter) idag och jag kan säga att han var jävligt nöjd med mig.

Annars är det bara bajs! Ska på någon "utbildning" eller något liknande imorgon bitti för sommarjobbet. Sen håller Lisa på att sno mitt sommarjobb också så nu måste jag börja leta nytt jobb om det blir som jag tror.
Inte för att jordgubbsförsäljning är så jävla välbetalt. Ungefär en jordgubbe i timmen och väldigt mycket ledig tid. Känns som att jag borde skaffa ett annat jobb om det visar sig att man inte kan betala en resa till Oslo (?) med jordgubbar.


En gammal apa och en ap-bebis.

The Proposal... Bröllopsfotografen?

Åh vad jag stör mig på att alla som är blonda skyller sin "dumhet" på sin hårfärg! Nästan alla som har en blogg och som är blonda påstår att de inte kan göra någonting själva. Och så skyller de det på att de har färgat håret blondt. Jag som är född blond är så jävla mycket smartare än alla mina mörkhåriga kompisar.

Igår var jag och Fredrik på bio. Vi skulle se The Proposal. Töntig film, tänkte båda. Men han hade fått gratis bio biljetter till förhandsvisningen och ingen tackar väl nej till lite gratis bio.
Vi traskar dit, behöver inte ens visa biljetten och tycker att det är lite lustigt.
Sen släcks det ner, stämningen höjs.
En trailer börjar. "Den här filmen ska jag se!" tänker jag. Nästan exakt samma skådespelare som i min favoritfilm Smala Sussie, det är värmland och självklart är min älskade Pölsa med.
Vi tycker att trailern är väldigt lång. Börjar undra när riktiga filmen ska börja. Vi kollar ner på pappret som vi fått i handen när vi gick in, Bröllopsfotografen står det. "Dålig översättning" konstaterar vi.
Efter ett tag går det upp för oss att den långa trailern som ännu inte slutat är filmen.
Vi kollar på biljetterna, filmen vi skulle se var visst inte förrän om två veckor. Men inte fan klagade vi, en bio som var ännu mer gratis än vad vi först trodde.

Så enkelt var det att för första gången planka in på bion.

Finns det något finare än norska?

Hela Europa har gått och blivit kära. Jag är inte sämre jag. Äntligen har jag hittat den där mannen, han som jag ska bilda familj med. Vi ska få söta apungar (för både han och jag bär på de underbara ap-generna), mata varandra med chokladdoppade jordgubbar, vandra hand i hand på fina sommarängar och bada nakna i Oslofjorden.
Ja, jag pratar självklart om Alexander Rybak.
Tyvärr verkar det som sagt inte som att jag är den enda som har gått och blivit kär. Men som tur är har jag första pax på honom, i sommar blir det ingen Asienresa tyvärr. Det blir till att åka till Norge och leta efter honom, han ska tydligen finnas uppe bland bergen. Måste lära mig klättra och döda höjdskräcken. Visst är det gulligt, vad gör man inte för kärleken?

Nu gäller det bara att sätta igång fort och bli på smällen fort så våra barn kan leka tillsammans, Stella.


Alexander. Kolla vilken bra mamma jag kommer bli, redan nu kör jag barnvagn med en sån säkerhet. När det är vår unge som ligger där i kommer jag kunna skutta joddlandes i bergen i Norge.

Grillning hela helgen

I fredags grillade jag, Lisa och Mathilda. Finns inget härligare än halloumiburgare men ändå kunde jag inte äta det igår när vi grillade hos Johanna också, jag får inte föräta mig på det. Eller jo.. Från och med nu ska jag äta det varje gång jag grillar.
Sen på lördagen gjorde jag, Mathilda och Johanna i ordning en liten picnic med ostar, kex, vindruvor, vin och päron som vi mumsade i oss när Lisa efter mycket letande hittade fram till oss.
Sen ringde Stella, hon ville komma och hälsa på med sin baby boy så det gjorde de. Spänningen var olidlig från de andras sida innan de kom fram. Lisa, Johanna och Mathilda stog upp och spejade efter de när de anlände.
På kvällen blev det ju då grillning igen hos Johanna, melodifestivalen och lite sånt.



Jag filmade hela kalaset... Eftersom det var Lisas födelsedagspicnic ville vi vara snälla och göra en The Hills-film till henne. Vilka vänner hon har.

Måste bli elak

Jag har inte svårt för att säga nej. Inte egentligen. Men när någon står där framför en och frågar om den kan få ens nummer.. Vad säger man då? Då kan jag inte säga nej, ska man bara säga "Nej det kan du inte. Jag kommer ändå inte svara om du ringer och kommer bara svara lite drygt på dina första sms sen kommer jag få dåligt samvete och radera dig ur mobilen, byta nummer och vara rädd för att stöta på dig på stan"?
Man kan ju alltid ge fel nummer men när man står där blir det så konstigt. Jag tänker alltid att jag ska göra det men så hör jag bara hur jag börjar rabbla mitt nummer och så tänker jag "Sista siffran säger jag fel på" men det gör jag ju aldrig! Det bara går av sig självt.
Sen är man ju också lite rädd för de där som ringer en sekunden efter de fått numret för att "jag också ska ha deras nummer". Vad gör man då om man ger fel nummer?

Mindre än tre veckor kvar nu

Jag vet att det var fler än Nina som gillade filmen igår.. Men det var bara hon vågade erkänna det!
Just det.. Måste komma ihåg att fråga om Lisa och Mathilda fortfarande är på Ninas skiva.

Men nu blir det som vanligt här: jag ska plugga men vad gör jag? Jo följande:
  • Funderar på om jag ska kolla på teve
  • Funderar på om jag ska läsa Låt den rätta komma in
  • Hänger på facebook
  • Budar på Tradera
  • Lägger patiens, både med riktiga kort och på datorn
  • Tuggar på min tunga och hoppas att den ska sluta svida
Men nu borde jag sluta upp med allt det där och skriva ett högtidstal som jag ska hålla imorgon. Efter det har jag en inlämning och ett prov kvar. Sen är det FREEDOM!!
Pratade med Sara Blomgren idag.. Tjoho! Kommer att få en kollega från samma klass (eller hon slutar ju också) som förra året. Nu återstår bara att se vem som är roligast att jobba med.. Sara eller Hanna. Inte för att jag och Sara kommer jobba tillsammans men iaf.

NU STELLA KOMMER DIN PRESENT!

Du kan ju få.. Ska vi säga tre gissningar vem det är?

En nisse i skogen

Det blev mer än glassen igår, Fredrik kom hem med bullar och jag mölade i mig två.
Nu har jag bara ett prov kvar i hela mitt liv!! Om man inte räknar provet imorgon som jag tydligen ska ha, Malin sms:ade och sa att vi har prov imorgon bitti i engelska.. Känns jävligt taggat eftersom ingen har någon aning alls om vad vi har prov på. Känns härligt också att man får veta det dagen innan, läraren är skön och gillar tydligen överaskningar.

Men idag har jag "pluggat" (dvs. käkat godis och skrivit en grej snabbare än blixten), övningskört till Farsta och varit på en promenad i skogen. Där träffade jag en kille som ville visa hur han bodde.. För att slippa förklara kan man ju bara kolla själv eftersom jag var snabb med kameran och filmade det hela.


Nu ska jag plugga! Men...

WOOH hittade inget mindre än KALLA KYSSAR i frysen!! Jävligt gött.. Det kan jag leva på hela kvällen, eller? Skulle iofs vara gött med lite mer för de var lite för små för min smak. Glass med nougat format som mumsmums med choklad över.

Har precis kommit hem från Stella, till vår stora besvikelse var inte alls så många avsnitt kvar av AA att kolla på och ibland behövdes det spolas tillbaka för att en viss kille hade lust att göra marsvins/gris-ljud.
Vi käkade mumsig svampsås och pasta till middag och frallor med ost (Stella hade MESSMORRE!!). Känner ändå att nu när jag kom hem behövde jag fylla på och det kan ha och göra med att jag fastade första halvan av dagen, dock oavsiktligt.
Hade mitt näst sista prov i hela mitt liv idag. Hur det kändes? GÖTT.

Sen vill jag bara nämna att Max och Dennis LA är de koolaste killarna jag känner och det är en ära för mig att gå till skolan varje dag och få vara i deras närhet. Hur ska jag klara mig resten av tiden? Vi har tre veckor kvar till studenten nu där vi får lyckan att ses VARJE DAG!

AH som i AHllt

AH.
Ah som i:
Aj min hals har torkat inifrån
Aaah jag orkar inte plugga
AH jag är mätt

En dag som idag. En dag som är perfekt att plugga på. Men det är konstigt det där, så fort det närmar sig ett prov, inlämning eller vad som helst som man måste plugga inför så hittar man tusen andra saker som MÅSTE GÖRAS NU. Tex. blev det plötsligt superbråttom att sy om min klänning till en kjol, att skjutsa Fredrik till jobbet, att läsa den där äckliga boken flera timmar i sträck och väsa lite med min torra hals. Och trycka i sig en torr croissant.

Boken, hur som helst. Den är intressant men fy så äcklig. "När ingen annan ser" heter den och handlar om en kille som blir sexuellt utnyttjad av sin far, den är sann. Jag väntade mig en bok som man skulle få lite illa av, tänka "Stackars kille". Istället var där en bok som i detalj beskriver hur hans far våldtar honom och tvingar honom till massa saker som jag inte ens vill tänka på. Jag måste kisa med ögonen och snabbt bläddra förbi de där äckliga sidorna för jag vill verkligen veta hur det blir när han tar avstånd från sin far och anmäler honom.
Jag blir så äcklad av sånt men ändå vill jag vet veta HUR han gör, alltså killen inte pappan.

Därför har jag satt upp ett mål: läs igenom alla geografi-sidor och skriv lite. SEN LÄS.

Nu vill jag kolla AA & TL med Stellis!!!

Igår var det skiva, det var grillning hos Lisa och grillmästarn var on fire. Tyvärr var inte grillen det så därför blev det slemmiga (men GODA) halloumiburgare con mucho dressing.
Sen försökte vi klä ut oss till Sjöröv.-Fabbe, Jokke med kniven och Oskar. Mathilda och Lisa blev lyckade, hur mycket jag än försökte såg jag ut som en superfjortis med en aning för mycket smink och tuperat hår. Det slutade med att jag blev en smutsig fjortis-Oskar.
Mot slutet startades operation motverka bakfylla, den går till såhär:
  • Drick så mycket vatten att det sugs upp av alla organ i kroppen, det ska alltså inte gå att kissa ut
  • Käka en saftig pommes med dressing
  • Käka på grannens pommes
  • Drick lite mer vatten
  • Vakna så kissnödig att det känns som att blåsan ska sprängas
  • Drick mer vatten
  • Ät godis
Lyckades det? Kan säga såhär: mådde inte toppen. Ville lägga mig ner och dö istället för att åka på arbetsintervju, en resa på en och en halv timme. Med lite hjälp från Fredrik (han släpade mig ur sängen och kastade in mig i duschen med täcket på) så gjorde jag mig snyggare än snyggast och åkte till hemlig ort för att söka hemligt jobb. JA vi snackar om drömjobbet nu.

Jag straffar mor&far för att de vägrade skjutsa mig genom att inte yttra något alls om hur det gick. Det lär ju visa sig i framtiden.
Hur som haver, det var rätt fint där borta på den hemliga orten.

Jag har inte heller bilder Malin

Tänker aldrig berätta för någon vad jag helst av allt vill jobba med.
Jag menar, hade jag varit elva år hade folk tyckt att det var gulligt. Tjäna en slant så jag kan köpa godis, men jag är nitton.
Jag gjorde upp en lista i mitt huvud på vad jag absolut inte kan jobba som:
  • Försäljare
  • Kassörska på konsum eller liknande
  • Kassörska i klädaffär eller liknande
  • Personlig assistent
  • Brevbärare på citymail

Sen gick jag in på plats banken. Dessa jobb hittade jag:

  • Telefonförsäljare
  • Kassörska på ICA
  • Kassörska
  • Personlig assistent
  • Brevbärare på Citymail

Är det bara jag som tycker att listorna liknar varandra lite? Känns som att platsbanken inte är det rätta stället för mig ändå, inte för att jag någonsin tyckt det. Men jag har mailat varenda jäkel nu. Och jag lyckades till och med hitta en bild på mig där jag bara ser VÄLDIGT konstig ut.

Nu håller jag på att dö.. Ska snart bege mig till frissan som är det värsta jag vet. Dels för att jag vet att hon kommer borsta mitt hår och det är så obehagligt och dels för att jag vet att jag kommer bli så ful att jag inte kommer våga gå ut därifrån och kommer behöva ringa min far så han kommer med en svart sopsäck som han trär över mig innan han smugglar in mig i bagageutrymmet på bilen. UH.

Bär

Skrev nyss mega hat-inlägget. Men sen såg jag en annons som lös upp min tillvaro, jag vet vad jag vill jobba med i sommar.

Nr. 11 är inte fy skam

Äntligen har jag nått mitt mål i livet, jag har kommit in på Listan. Listan med stort L. Min blogg betyder något, den är en av de stora bloggarna som folket på stan snackar om, folk vill vara som mig, vara med mig, vara MIG.

Ah yes, it feels good to be popular!
Tänk att Stella nästan kunde förutse detta i söndags när hon nämnde för min käre mor hur duktig jag var på att blogga.

Kladd, kaka eller kladdkaka?

Äckligaste dagen, gick upp superdupertidigt, kastade i mig en mumsig macka och sprang ut till bussen. Det var kö, kö, kö. Utanför mitt fönster, redan i sängen kunde jag höra hur det regnade äckligt och hur mycket bilar som åkte där. Åkte hemifrån halv åtta, det tog mig över en och en halv timme att komma till Finntorp. Det var svinigt kallt på bussen, jag läste om ruttna människor och ville sova.
Sen körde jag bil, åkte hem och frös som aldrig förr (där ljög jag, jag frös mer på posten i vintras). Käkade lite, frös, sov, käkade lite chips för att bli på bra humör, käkade en bulle för att bli på ännu bättre humör. Men ändå var hela dagen förstörd så jag kröp ner under mitt täcke och fortsatte att läsa om döda människor.

Jag har faktiskt varit duktig och rättat en svenskagrej, kommit på lite saker till redovisningen och ja. Där var det slut, men nu ska jag antingen sy en kjol, plugga eller äta kladdkaka. Lutar nog mest åt det sista.

Längtar till imorgon, då ska vi äntligen kolla på AA och Tonårsliv, som jag har väntat! Ibland kommer snorungar och förstör planeringen :)


Porrigaste tjejerna i stan.

Kom igen!

Kan någon snälla ge mig ett jobb?
Jag är superduktig på nästan allt och kan jobba 23 timmar per dygn, jag gör allt utom att pilla med fötter och sälja saker (varken via telefon eller dörrknackning), kräver inte särskilt mycket betalt och noll semester.
Mitt enda krav är att jag ska slippa göra mig fin, därför föredrar jag ett jobb med uniform, polis skulle passa mig bra då jag är en väldigt laglig människa och kan hela Svea Rikes lag utantill. Har även gått på judo en kort tid i mitt liv så jag kan självförsvar (okej, en gång men jag lärde mig förbannat mycket!).


Jag är för övrigt förbannat snygg och går ut gymnasiet med toppbetyg om knappt en månad.
Någon  som vill ha mig?

Kul jävla dag, en månad kvar till arbetslöshet

Igår var det mössan på, inte så jävla kul ändå. Var mest superstressad hela dagen, skolan, Svettis, öla i en park, "middag" (mcflurry) på donken, öla lite mer hos Emelie, vänta utomhus i extrem kyla i en och en halv timme - moodkiller. Sen var det bara in igen och dricka mer öl.
Sen när jag kom hem fick jag superdamp, ringde Hanna, började gråta. Ringde Lisa, grät ännu mer sen sov jag.
Jag har verkligen noll planer för mitt liv nu, jag har absolut ingenting att göra efter studenten, jag kommer bo hemma tills jag är 40, leva på bidrag och vara äcklig. Jag hatar posten, vi har alltid ställt upp för dem och nu får man inte ens jobba där. Fast de har sagt att vi ska få göra det, vad är tre spridda veckor under sommaren? Tre veckor av resten av mitt liv, jag hade EN ynka jävla plan för hela mitt liv, det enda som jag visste att jag ville göra: Åka iväg med Emmy.
Jag hatar pengar, hur de kan styra människors liv och jag hatar människor som låter pengar styra deras liv. Men jag inser att jag själv är en sån, det går inte att komma ifrån.

Nu ska jag på picnic.

Grattis Nina!

.

Att både det bästa och det värsta kan hända på samma dag.
Synd bara att det slutade med gråt

RSS 2.0