Svara

Åhååj stressad jag är. Har ännu inte fått klartecken från Mathilda om hon uppfattat vad jag skrivit till henne på facebook så jag vet ju inte om hon kommer stå där på flygplatsen och vänta på mig eller om hon tar bussen.
Känner att det inte är värt för någon att ta en taxi dit för 1000B fram och tillbaka när man kan ta bussen för 150B.. Kan ju inte låna bil eftersom det är så tidigt på dagen. Och den lilla djävulsungen har ju ingen telefon som man kan nå henne på heller!
Såå, i värsta fall får hon väl åka hem med Stella när hon plockar upp folk där vid sextiden med jobbet.

Hur som helst var jag ju barnvakt till Leo idag, inte så jävla lång stund men han hann hitta på en del bus ändå. Typ pilla sönder vår laddare som vi har till ALLA våra mobiler.. Sen kom Stella tillbaka igen för hennes arbetskamrater hade glömt henne på kontoret. Men det blir mer barnvaktning senare!

Svara

Åhååj stressad jag är. Har ännu inte fått klartecken från Mathilda om hon uppfattat vad jag skrivit till henne på facebook så jag vet ju inte om hon kommer stå där på flygplatsen och vänta på mig eller om hon tar bussen.
Känner att det inte är värt för någon att ta en taxi dit för 1000B fram och tillbaka när man kan ta bussen för 150B.. Kan ju inte låna bil eftersom det är så tidigt på dagen. Och den lilla djävulsungen har ju ingen telefon som man kan nå henne på heller!
Såå, i värsta fall får hon väl åka hem med Stella när hon plockar upp folk där vid sextiden med jobbet.

Hur som helst var jag ju barnvakt till Leo idag, inte så jävla lång stund men han hann hitta på en del bus ändå. Typ pilla sönder vår laddare som vi har till ALLA våra mobiler.. Sen kom Stella tillbaka igen för hennes arbetskamrater hade glömt henne på kontoret. Men det blir mer barnvaktning senare!

Första advent

Det spöregnar och har gjort det sen någon gång i natt.
Idag tänker jag mig också att det kanske är första advent? Hade absolut noll koll förra året men i år har vi pratat om det iaf och kommit fram till att det måste vara idag. Inte för att det ska eller kan firas på något sätt.
Är trött men väcktes tidigt i morse av en gris som hade tråkigt eller nåt. Ri gick inte upp ur sängen utan låg där i en oh en halv timme och petade på mig och försökte irritera mig tills jag råkade armbåga han i pannan. Då åkte han till jobbet och då blev jag illpigg och kunde inte somna om. Så jävla tråkigt!
Hade annars tänkt att göra något bra av den här dagen men det slutar ju för fasen aldrig att regna!

Men imorgon kommer Mathilda. Hoppas inte att det regnar då, numera regnar och åskar och blixtrar det varje eftermiddag.. Så jag sa åt henne att ta bussen hit för jag vet ju inte heller hur länge jag och Leo ska leka galet imorgon.

Klong Muang

Idag har den delen av the Klong Hang gang som är här varit på utflykt till Klong Muang. Tog sin lilla tid att ta sig dit men jävlar vilka stränder! Vilka lyxhotell! Och vilken harmonisk känsla som infann sig i kroppen. Det var ett litet paradis, fick även en liten känsla av att befinna mig i Star Wars. Tänkte att hit ska jag ta Mathilda när hon kommer, hon om någon måste ju uppskatta det!

I will survive

Fint väder ute idag. Kanske ska bege mig en sväng till stranden. Det är ju bara så jävla tråkigt att en liten del av mig dör för varje minut, iaf när man är ensam. Men en dag på stranden ska jag väl klara innan Mathilda kommer. Jag har en känsla av att hon kommer vilja hänga där rätt mycket så jag måste gå dit nu och skaffa pyttelite mindre vit färg så jag inte bränner mig sönder och samman senare. För när jag går till stranden är jag väl där högst två timmar men jag vet att när Mathilda var här senast med sitt lilla pack var det från tidig morgon till sen kväll som gällde.

På måndag någon gång kommer hon! Guu så kul!
Och på måndag händer en annan lite rolig grej. Lelles (aka Leo) päron ska på utflykter båda två så han ska leka med mig hela dagen! Vi kommer ha SÅ kul så länge han inte lägger en fet hög med bajs, då vet jag inte vad jag ska ta mig till. Får se till att inte mata honom så mycket så det trycker på.

Men nu jävlar ska jag ladda upp lite bilder från vår utekväll

Jag och Ben sjunger en duett som jag kunde texten på till 100%

RI FISER JÄTTEMYCKET, INTE JAG

WOOOOOOOOOOOOOOOH nu jävlar har strömmen kommit tillbaka.
Har hängt med Stellisen hela dagen och runt två-tiden hörde vi ett KABOOOOOOM och ett till och några små skrik så vi trodde att rödskjortorna hade anlänt och börjat bomba. En liten stund senare gick strömmen och sen såg vi vad som hade hänt. Ett träd hade dunsat ner på vägen och dragit med sig elledningarna till hela jävla Klong Hang. Så det har varit svart och tyst sen dess. Fick för en stund sen damp efter att ha käkat lite fisk och ett stekt ägg (tur att man har gasspis) så vi körde en sväng med moppen, spanade bland annat in olycksplatsen från gårdagen, hemska minnen kom tillbaka. Strömmen kom även tillbaka precis när vi kom hem och jag blev överlycklig och rusade till datorn. Hehe.
Nu jävlar blir det movienight! Ska knapra mina små salta mandlar och njuta av the electric city som min käre man kallar electricity.

Han är ju bara SÅ kär i mig

Fy fan. Klockan är inte ens åtta och vem sover inte? (Där blippade riskokarn, frukosten är färdig) Var ute igår. Ja jävlar i min lilla låda, jag planerade att bli mindre nykter och det blev jag. Tänkte skriva att Stella var nog rätt reko men kom sen att tänka på lilla moppeolyckan vi var med om på vägen hem. He he he. Kul ändå att man försökte vara en räddare i nöden trots att man var rätt misslyckad.
Vi var en stund på Blue Water och drack två öl. Lyssnade på sångaren som sjöng en svensk sång, Lilla söta fröken fräken, ifrån Fryken och kände lite saknad av mor och far som alltid sjöng den sången till mig när jag var liten.
Sen gick det utför. Och uppför. Till Mod keaw.
Blev lite kär i Ben. Sjöng Big Ass-Fon för mig och sa "Den här sången är till Frida för jag vet att hon tycker om den här så himla mycket" och jag dog lite grann. Som jag och Stella pratat om tidigare på kvällen är det rätt så charmigt när folk kommer ihåg en sak man bara sagt (eller sjungit) i förbifarten.
Och förlåt Stella men jag var tvungen att sno din rubrik bara för att. För att han är ju bara SÅ kär i mig.

Kom igen

Nu jävlar ska jag kirra den där jävla e-legitimationen!
Har ju noll inkomst, jobbet väntar fortfarande, eller rättare sagt jag väntar på jobbet. Det har gått några veckor nu sen jag fick jobbet men inget har hänt efter att jag var på den där turen för typ två veckor sen.
Ri vill skaffa hi-speed internet, köpa massa nya prylar till huset och jag vill kunna leka med mina kompisar när de kommer hit. Allt detta krävs det lite cash för, typ studiebidrag och ett jobb.

Vi har redan hittat ett nytt perfekt internet. Aningen snabbare än det vi har nu och man får använda det hur mycket man vill så jag kommer kunna kolla på Svenska Hollywoodfruar, Ung och bortskämd och massa annat som ni svennebananer kan göra där hemifrån teven.
Har lite tur iaf, tredje säsongen av 90210 började igår kväll på en av våra nya kanaler. Gissa om jag blev glad?

Fyra kilo baby

Gråt icke! Jag är tillbaka!
Har vart på rehab. Mina tusentals internetminuter som jag köpte hann jag inte använda upp innan en månad hade gått trots att jag inte gjort annat än att sitta vid datorn den senaste månaden. Men jag tog tillfället i akt och köpte INTE nya minuter på en gång. Jag kände att jag behövde en paus innan ögonen blev fyrkantiga.
Denna gång köpte jag inte alls lika många minuter så jag tror jag kommer få mer för pengarna nu, alltså hinna använda upp dem innan tiden har gått ut.

Men vad har hänt sen sist är vad ni vill veta. Detta har hänt:
 • Jag har varit ute en sväng med Stella, hon planerade dynga och för andra gången i mitt liv hakade jag inte på utan åkte hem när hennes kära man kom (det fanns en anledning)
 • Jag åkte på visarun, det var anledningen till att jag for hem tidigt dagen innan. Inte på långa vägar så kul att åka på visarun själv som med min soulmate Dennis
 • Det var loi kratong, jag och min käresta klädde upp oss och blev så jävla porriga att vi trodde att hela Ao Nang skulle tuppa av när de såg oss. Tyvärr öste regnet ner lite grann så vi var inte så porriga längre efter bara några minuter men vi ölade lite och fick härliga vattenblåsor på hälarna
 • Jag har suttit på stranden hela två gånger helt utan solskydd men varken bränt mig minsta lilla eller fått en gnutta brun färg, har hört att folket talar om min ypperligt vita hudfärg
Men de två viktigaste sakerna hände nog idag. Var på marknaden i Ao Namao och ville liksom markera lite revir så jag strök mitt ben mot en moppe, tråkigt nog hade den precis parkerat där och gav mig därför ett saftigt och smärtande rött märke på benet. Åkte hem och kletade aloe vera på det och vips så slutade det göra ont och började läka. Fy satan vad bra.
Det bästa som hänt idag, eller i hela mitt och Ris förhållande, hände för en stund sen utanför seveneleven. Stella har tidigare sagt att Ri fläskat på sig lite så han ville väga sig. (Han pikar ju mig rätt hårt för att jag lagt på mig 2kg) Ri vägde sig, Ri hade också gått upp i vikt. He he he. Ri väger för första gången mer än mig.
Jag är mer kär än någonsin!

Han blir bara snyggare och snyggare

Nu har jag väntat i över en halvtimme på att ladda upp en bild här men sen sket det sig. Sånt händer.
Det viktigaste är att klockan nu är typ ungefär kanske inte tjugo i nio på morgonen och jag är uppe! Har vart vaken sen innan sju, vaknade innan Ris alarm ringde. Har lagat mig en liten sallad såhär på morgonkvisten och den får saliven att rinna till. Råkade göra det för jävla stark, hade i fyra ganska saftiga superspicy chillis till den lilla portionen jag lagade så nu sitter jag här med svidande magsäck, mun och läppar och skyller endast mig själv.
Igår var vi på Chang bar och spanade på lite kött. Köttet i fråga var ganska tänd på mig.
Jag var inte så tänd på köttet. Men lite sugen blev man ju allt.
Det viktigaste var att sen åkte jag hem till min boyfriend och hans lilla bästis som låg och slaggade på soffan. Han ska stanna här i några dagar så nu gäller det att passa sig, han är supermuslim och ber fem gånger om dagen och har sig. Han är inte heller så van vid faranger men vid middagen igår försökte han, han sa Thank you och Very good och det uppskattades.
Bilderna på Ri som han tog med sig från Trang är gorgeous! Jag ser på bilderna och konstaterar att.. Män åldras snyggare än kvinnor, dvs att när han var 18-20 bast såg han ut som 40 och idag några år senare är han aningen snyggare. Iaf i mina ögon.

Vad är det här för något?

Kan någon berätta för mig om jag missuppfattat hela grejen eller? Personen/personerna som gjort denna video.. Vad vill de? Utrota islam? Den här farliga religionen som kommer för att överta världen? Ska vi börja utrota muslimer nu? För de kommer TA ÖVER VÄRLDEN FY FAN. Eller är det bara jag som missuppfattat?
Förstår inte grejen att det skulle vara så jävla hemskt för det är ju i grund och botten en ganska bra religion (fast det är väl nog alla religioner i teorin?).

Dagen efter browneye day

Var nyss ganska arg. Rajraj skulle ju komma hem idag SENAST klockan ett. Snart är klockan två. Han är i Krabi town någonstans fick jag reda på efter att ha ringt sönder honom. Men han var inte så pratglad, sa att vi skulle prata senare. Jag undrar bara när!? Här ligger jag hemma i sängen, har vart utan el hela dagen (nu har den äntligen kommit tillbaka) och väntar på att han ska komma hem för jag är hungrig och kan inte åka någonstans för jag kan inte starta moppen from hell.

Men så satte jag på lite musik och blev så glad. Sångaren i Ok Mocca är ju bara för söt! Älskar att höra på hans "leggae"låt haha. Alai? Nu jävlar ska jag pumpa muskler för Ri ska få en stor fet jävla smocka när han kliver in genom dörren. Om han nu gör det.

B E D


Bruna tröjan, bytt till bruna lakan i sängen som ni kan skymta här bakom.
Nu: diska, duscha, krubba. Sen vettefasen vad som händer ikväll, när man har planer med Stella blir det liksom aldrig som planerat.

HAPPY BROWNEYE DAY!

Idag är det ju som alla vettiga själar vet browneye day! så jag vill önska trevlig brunögedag till alla mina fina läsare och hoppas att även ni som inte vet vad denna dag innebär kommer att fira den ändå.
Det är en högtid som firas för andra året i rad nu och som skapades av mig och Denice för att vi ville hylla det lilla lilla (ibland stora) brunögat som vi alla människor sitter på (hehe). det som inte allt för ofta syns men som ändå kan ge sig till känna genom ett litet ljud, en lukt eller en stor fet korv.

För att fira browneye day behöver du detta:
 • Ett brunöga eller fler, ju fler desto bättre som jag brukar säga
 • Brun klädsel, räcker med bruna detaljer om inte annat
 • Choklad, biff, bajs, ja allt som är brunt som går att knapra på eller sörpla
 • En jävligt bra spellista
Så klär du på dig dina bruna saker, knaprar/sörplar din bruna mat, fiser lite och sjunger med till den härligt uppfriskande musiken. Här kommer ett urval ur min browneye-spellista:
 • Lady Gaga - Browneye (ursprungligen browneyes) "I guess its just a silly song about you and how i lost you and your browneye"
 • Van Morrison - Browneye girl (ursprungligen browneyed girl)
 • Happy browneye to you (melodi "Happy birthday to you")
 • Oh browneye day (melodi "Oh happy day")
Ja, alltså det finns ju en hel uppsjö av olika browneye-sånger som kan sjungas denna dag. Ta bara vilken sång som helst och släng in browneye där det passar. Själv sitter jag nu med Lady Gaga på repeat eftersom det är den enda låten jag har på datorn och youtube är ju aningen segt.
Letade även fram min enda bruna tröja ur tvättkorgen (kan hända att jag haft den på mig när jag tränat men whatever?!) och hängde den i solen i några minuter innan jag satte på mig den. Frågan är om jag vågar ha på mig den ikväll också för det har ju vart rätt varmt idag. Kanske snor ett par av Ris bruna superpösiga shorts. Eller bara spiller lite av min bruna curry som jag ska äta till middag på en vit tröja.
Har även köpt en Top choklad som ser ut som en bajskorv (hehehe) och till den drack jag två muggar brunt iste.
Såg även att min lilla goa Stella hade kommenterat att hon ska ut ikväll och fira! Gillar't!
Såg hennes söta unge idag knalla omkring här i Klongan med sin far och kom på att han är ju också bra på att fira sitt lilla lilla brunöga. Sist jag och Ri var hemma hos familjen EP klämde Leo ut en lång jävla bajskorv mitt på marken. Tror inte att Ri blev så sugen på att skaffa barn då, han var rätt chockad över hur frigjord Leo är. Men sånt vill vi se mer av idag!

Loonelyy, I am so loonely

Jag går runt och sjunger i mitt hem All by myseeeeeeeeeeelf (och tänker lite på när jag och Emmy reste runt, mest i Malaysia bland alla älskande par. Och vi). Hela dagen idag har jag städat och funderat på att verkligen storstäda men inte riktigt kommit till skott. Det är ändå ingen som kan se hur fint jag gör. Deprimerad? Oh ja.

Ri ringde iaf idag och sa att han skulle sno ALLA bilder som han hittade på sig själv där hemma i Trang och ta med till mig. Han sa att alla bilder han hittills hittat är supersnygga, "Självklart är de det, det är ju jag på bilderna." Jag börjar fundera om det är dåligt för thailändare att säga att de är fula. Alla i det här landet är ju så jävla självsäkra, därför måste jag bara fråga Ri hela tiden om han tycker att han är snygg och svaret blir alltid "Ja det är väl klart, varför skulle jag inte tycka det?" Haha you gotta love it!

Imorgon är iaf Madde ledig!! Wooh, hon har bokat in mig heeeeeela dagen så imorgon kommer nog att gå lite fortare än idag som har varit jordens längsta och tråkigaste dag. Stella var här i typ fem minuter på eftermiddagen och det var dagens höjdpunkt. Också dagens enda konversation om man inte räknar genom telefon och när mannen i affären sa att jag skulle betala 23 baht för mina ägg och kokosmjölken.

Min SVIKARE till pojkvän


Den här läckra bruningen har lämnat mig och kommer inte komma tillbaka förrän om fleeera dagar! Jag tillät honom att fara för han sa att han skulle vara borta i två nätter och sen komma hem och ta hand om lilla hjälplösa mig men nu är det andra bullar som gäller.
På torsdag kväll är jag inte ensamstående mamma till sju bananflugor längre. Då kommer han hem. Skulle hellre vilja att han kom hem NU så jag kunde ta med honom till Coconut och visa honom Bacs nya look och kanske bjuda honom på pannkakorna som ligger kvar i kylen sen jag åt middag all by myself.
Nu ska jag skära lite gurka om det finns någon kvar och äta lite nam prik. Den enda sortens dipp som finns i det här landet, thaiarna dippar liksom inte chips och grönsaker på fredagskvällarna framför teven. Det är en sak jag inte förstår med de där thailändarna, hur kan man frivilligt tacka nej till dipp?

All by myself

Blev ganska vilt ändå igår! Åkte till Coconut Bar och såg Bacs nya näsa!! Fy satan vad jag inte kände igen honom. När vi satte oss ner började jag spana på bandet och tänkte Guu sådär minns jag inte att den nya killen i bandet såg ut... Eller har dom skaffat ännu en ny?! Sen gick det upp för mig att det var ju Bac! Herre vad rolig den såg ut, hela han såg ut som en helt annan människa. Visste inte vad jag skulle säga när jag såg honom så det blev bara ett Looking good! som jag inte riktigt menade.
Sen var vi på Chang bar en stund, träffade Emily och jävlar vad det var fullt med folk där. Redan halv tio var det smockat. Kommer gå bra för Chang bar i år känner jag. Inte så jävla varmt som första baren heller.

Men nu ska jag åka och hämta upp Madde i Bangkok-trafiken som råder i Ao Nang och på Nopparathara. Det händer grejer ikväll, thaidans och sånt. Ska dit och kolla med gänget.

Jag överlevde att sova helt själv också.

Såå skönt för ögat

Tack lilla Ellenpellen för att du fixade min blogg så den ser anständig ut igen!

Nu: In i duschen, koka lite ris och käka resterna från igår för att sen bege mig hem till Madde som också har boyfriendfritt ikväll.. Party party håll er undan för ikväll ska vi ut och röja!!! (Röja extremt lätt för Madde ska upp och jobba tidigt imorgon bitti.)

Nu har han lämnat mig

Jaahaa då var man ensam hemma! This lovely feeling of being able to do ANYTHING! Frågan är liksom bara vaad.. Så fort Ri hoppade in i bilen och transporterades till Trang för att hälsa på familjen blev jag helt rastlös, traskade omkring här i huset fram och tillbaka och visste inte alls vad jag skulle göra.
Det som att jag tänkte Åh äntligen kan jag göra allt det där som jag inte kan göra när han är hemma, ligga i soffan och fisa äckliga fisar, traska runt naken, inte duscha trots att jag luktar illa.. Men sen kom jag på att allt det där gör jag ju när han är hemma också.
Så nu har jag två dygn hemma i lyan där jag kan.. Göra allt som jag kan göra när han är hemma med, fast själv. Jag har kommit fram till att jag nog ska klara mig alldeles utmärkt och Ri har sett till att fälla extra mycket hår de senaste dagarna så om jag saknar honom kan jag bara krypa in i något hörn och gosa med en hårtuss stor som en kattunge.

Glömde lägga till en sak från förra inlägget.
* Betyder eventuell överdrift för att krydda storyn en aning

Såhär många klistermärken har vi iaf fått ihop till nu. Över hundra fecking baaaaaaht.


Jag hade rätt igen

Teet smakade bajs, det var ju också fel sort så det var ju liksom inte bara mitt fel. Jag lovar att det hade smakat illa även med rätt sort.

I morse ringde Madde och storbölade* för att hon hade ramlat med cykel så jag susade dit och plåstrade om hennes svullna sår på benen. Hällde lite alkohol/etanol på henne och talade uppmuntrande till stackarn. Påminde även henne om att stämma sin boss som lånat ut cykeln till henne.
Sen åkte vi hem till mig och käkade lite nudlar och äckligt godis sen gick vi och lekte med Leo. Han körde karate och muay thai men visade även sin feminina sida och pussade och kramade på sin lilla robot.


Och sen nu har jag före och efter bilder på vårt supermoderna kök


Såja det är nog för ikväll. Nu ska jag gosa med min lilla apa!

Ska köpa hörlurar.. i framtiden

Jag vet inte om Ri har lämnat mig eller bara åkt till jobbet. Hoppas på det sista.
Nej, men det är perfekt väder idag och det verkar som att Ri skulle jobba ändå, tråkigt. Min högsta önskan är ju faktiskt just nu att ta mig till det där jävla templet. Istället sitter jag nu hemma i min ensamhet och käkar longgong (eller hur man nu skulle stava det). Frukt hur som helst.

Ska ta en sväng ner till Ao Nang men först ska jag nog koka mig en kopp cha yen. Iste! Woh, jag är glad för att min man har köpt det där kinesiska teet som jag har tjatat på honom så länge att göra så nu kan jag börja göra mitt egna te, både kallt och varmt. Tror dock att det kommer smaka bajs i början. Det brukar vara så när jag kokar ihop något utan recept, men övning ger ju färdighet.

Ps. Grannarna skrek hela natten lång. Mannen står och brölar nu med. De börjar bräka, bröla, bygga om, dansa galet till thaidiscomusic och bråka på natten efter klockan tolv vanligtvis men idag kör de fullt ut. Kan det ha och göra med den höga volymen jag hade på teven igår?

U-land. Underbara land.

En sak jag verkligen älskar med att bo i Thailand är att alla ens små problem som i Sverige kallas i-landsproblem kan tas på så mycket större allvar och klagas mer på här som att:
 • regnet låtit så högt idag att jag vart tvungen att ha teven på superhög volym så grannarna som vi klagat på för att de vart för högljudda nu kan klaga på oss
 • bloggen har blitt grön och numera ser ut som Shreks dagbok
 • jag har ont i stjärten av det hårda golvet men inte orkar gå och lägga mig och sova
 • jag är sugen på godis men ändå inte
 • mina strumpor kommer bli blöta när jag går in i badrummet
 • det nya täcker i sängen sticks mot kroppen
Detta är seriösa u-landsproblem. Tyvärr är detta exakt lika jobbigt i Sverige men det kan inte klassas som u-landsproblem utan mer lyxproblem eftersom Sverige inte är ett u-land. Lucky me att Thailand är det.

Snälla inget regn på dagen imorgon

Dåligt väder heela dagen! Stella kom och väckte mig vid elva idag för en lunch/frukost aka brunch, kylan var ett faktum, tolv minuters solsken och sedan regn konstant sen klockan ett idag, klockan är nu snart elva.
Har vart och fixat massa busigheter i Ao Nang på kvällen och blivit ganska nerkyld trots rejäl klädsel; jeans, tjocktröja och fodrad regnjacka. Yes, believe me Thailand is not very hot at the time.
Det blev pizza till middag för att fira dagens bravader, dock fick jag smaska i mig den dyrgripen helt själv för något har hänt med Ri. Han har slutat tala, jag med för jag är lite trött på att försöka luska ut vad som är fel.

Imorgon hoppas jag verkligen på bra väder! Då menar jag inte solsken, jag menar ruskigt mulet och kalla nordanvindar men inte en droppe regn och inte luftfuktighet på 99% för om vädergudarna är med mig imorgon har Ri lovat mig att vi ska på utflykt!! Woh, som jag vill att detta ska hända. Måtte det icke vara regn.
Vi ska åka till Tiger Cave.

(He he he kollade HUR kallt det är här nu.. 25 grader.. plusgrader.. kanske inte ska klaga så mycket över kylan, har hört att det är några grader kallare i Sverige. Men jag har ju flytt landet av en anledning.)

Jag fick inga nya byxor idag

Det blev en shoppingdag idag. Först efter godistryckandet bjöd Ri ut mig på en glassdate som aldrig blev av sen köpte vi lite nya möbler eller vad man ska kalla det till köket. Ska visa bild imorgon. Ligger så jävla skönt nerbäddad i soffan nu med ett hav av frukt omkring mig så det känns inte värt att kliva upp för att ta ett kort.

Snart ska jag börja tjata på Ri att han ska gå till kylen och hämta choklad för kom ihåg en sak: Frukt är inte godis även om det kan smaka jävligt snaskigt.

Onsdag 101110

Igår var jag på tur. Ganska flådig tur om jag får säga det själv.
Solnedgångskryssning på en 23 meter lång segelbåt gjord av trä. Där ska jag steka runt hela vintern medan ni bleka stackare i Sverige ska pulsa fram i snön under den kallaste vintern någonsin (har jag hört att det ska bli).
Skaldjursbbq, skön musik och solsängar som skänkta från ovan kommer att bli min vardag.
Bilder kommer inom kort!

Idag: Inte en lika glassig dag. Ska väl trycka lite godis nu, väcka Ri som har ledigt idag=sussar kudde som bara den, och sen hitta på något skoj. Kanske åka in till Krabi town och shoppa en ny mobil till honom. Inte jag då. Han måste ju köpa en ny eftersom hans nya touchtelefon numera tillhör mig. Jobbigt att vara generös ibland, därför ser jag till att inte vara det allt för ofta.

Det finns så himla många bra saker med Sverige

Men sen finns det också så himla många dåliga. Typ att det är så jävla kallt, tråkigt och framförallt att allt är SÅ JÄVLA KOMPLICERAT! Jag gillar när saker är enkla, för allt som kan krångla brukar göra det för mig. Allt som jag verkligen behöver fixa fort skiter sig och det är så himla mycket lagar och regler om allt och det ska vara så säkert och alla ska vara så duktiga och allt ska vara perfekt.
Som en så enkel sak som att ansöka, ANSÖKA, om studiebidrag.. Ja jävlar i min lilla låda vad chockade ni skulle bli om jag skulle räkna hur många timmar, dagar, ÅR jag har surfat runt på min bank för att försöka skaffa en e-legitimation. Det krånglar, något är fel, jag har inte behörighet för något, ett fel har uppstått försök igen. Hur göra när det inte fungerar den tvåhundrade gången? Joo, enkelt: skicka ett litet mejl till banken, de hänvisar till ett jävla telefonnummer. De menar alltså att jag ska sätta mig i en tio timmars telefonkö och slösa upp ett års budget för att de inte har någon jävla koll på någonting.
Aldrig.

I Thailand, efter tsunamin, då kunde man gå till ett försäkringsbolag och säga "Hej min yacht som kostade 20 mille krossades av den där fetingvågen" och så fick man 20 miljoner. Inga frågor på den tack.
Sen finns det ju kanske lite nackdelar med Thailand också. Det är inte direkt ett paradis här som man kan tro men så länge du inte gör något dumt får du överleva hehe. Man tar lite lättare på livet här. Kanske döden också..

Här sitter en liten svettig Frida

Som precis har tränat, woh vilken duktig människa jag är!

Jag och Ri har hittat en ny hobby:

Vi samlar på klistermärken från slevas! Och detta är vad vi krigar för:

Så om ett tag kommer vi att sitta i denna underbart vackra kombistol (den svarta) på stranden, med en kall öl i dryckeshållaren, en skål med snacks mellan oss och njuta av solnedgången. Vårat liv kommer att vara perfekt!!

Kom då

Det är krig i mitt lilla område där jag bor! Alla verkar tävla om vem som kan ha teven på högsta volym, bör tilläggas att det är extremt lyhört här. Nu har ju för fasen alla skaffat teve. Förut var det jag och Ri och bitchen mitt emot som älskade att ha teven på högsta volym. Nu har grannarna på båda sidorna också teve och går gärna med i tävlingen.
Igår kväll satt jag, Madde och Stella en stund på stranden med en varsin öl och snickelisnackade, kom hem vid tolv-halv ett och grannarna var då helt bananas! Det var teve/radio på högsta volym och det var bråk! Detta pågick till någon gång efter två då jag somnade. Kunde liksom inte slappna av för jag ville ju höra what all the fuzz waz about..

Idag blir det lunchdejt med Stella om hon nu kommer någon gång, ska göra glasnudelsallad och sen ska det pluggas hela dagen. Kanske ska spana in de nya kanalerna på teven också hehe.

Och så kom Polly

..är på teve nu. Är jag glad eller vad?
Så kul när man får tillfälle att titta på något annat än Van Helsing-äckelfilmer och annat tråkigt som wrestling med tjocka män i tangatrosor. Igår var ju sista avsnittet av Gossip Girl också.

Men igår på dagen var ju jag och Madde på en liten utflykt till Shell Fossil Beach eller vad fasen det nu kan tänkas heta. Såg munkar, en katt som var rätt lik Katitsi men inga fossiler. Vi ville inte betala 200B för att kolla på en strand, kanske om jag hade fått studiebidrag hade jag kunnat betala eftersom det är ganska mycket vad mina studier handlar om. Får väl ta med mig Ri dit någon gång, är ju lite billigare om man har lyckan att vara thai, 20B.

Här kommer en liten sneakpeak på mitt nystädade hem

Utflykt idag! Fossil beach, fiskfarmen och marknaden i Ao Namao. Fyndade ett par svarta jeansshorts på marknaden, som jag har letat innan. Vill egentligen ha lite mer "jeansfärg" men nu får man ta det som erbjuds. Hittar man ett par shorts som man lyckas klämma ner sina fylliga skinkor i får man helt enkelt slaska fram 199B och ta med sig dem hem. Inte ofta det händer liksom.

Annars har jag lagat biffsallad till mig och min man. God smak, svårtuggad biff men ack så vackert för ögat. Till efterrätt blir det vattenmelon importerat från Ao Namao den med. Blir en sen kväll ikväll, klockan är ju redan tjugo över elva ta mig tusan.

Nu ska jag försöka ha tålamod och ladda upp bilder på vårat underbart inredda hem.


Sovrummet blir det inga bilder på idag för det var inga fina lakan i sängen haha. Plus att det är en kombinerad klädkammare/sovrum på samma sätt som att köket är ett kombinerat kök/förråd. Döm oss inte för hårt, inredning är ju inte direkt thaiars starkaste sida.

Att vara eller icke vara... Utstirrad.

Idag blir det en liten utflykt för Frida och Madde!
Igår var det ju hemmafru-dag och på kvällen kom Stella och Bass över för en liten movienight men de hann kila hem innan 90210 började. Idag blir det en äventyrsdag! Ska väl antagligen åka och kolla på alla stora läskiga fiskar i Ao Namao och se om vi kan hitta något annat spännande också. Guu så skoj!
Måste se till att pallra mig till stranden någon dag också. Den lilla brännan jag fick på båtturen för två veckor sen har ju liksom ramlat bort fläckvis på ryggen. Inte så supersnyggt, är alltså pyttelite brun med massa vita medelstora prickar på axlarna.. Får inte gå klädd i linne men det är väl på ett sätt ganska bra eftersom man egentligen inte ska gå runt med bara axlar i det här landet.

Om tio dagar ska Ri åka hem till sin familj. Jag har blivit medbjuden men jag funderar fortfarande på vad mitt svar kommer att bli. Antagligen nej, är ganska van att bli utstirrad men denna resa kommer att ta utstirrningen till nya höjder..

Denice idag ÄR det en månad kvar tills du kommer

Egentligen är idag en ganska tråkig dag. Har massa grejer som jag måste göra för att vara en bra hemmafru, bla säga upp mig från mitt ena jobb som jag inte ens har börjat på ännu, tvätta, diska, plugga, städa lite i huset och göra mig lite snygg och göra ansiktsmask och lite sånt där som jag inte har gjort på länge.

Igår var jag och Stella en sväng på Chang Bar, satan vad det inte kändes som Chang Bar! Men några saker var sig lika,  personalen, den extremt höga musiken och stormvindarna från alla tusen fläktar. Men det var fireshow och grejer, superfräscha toaletter (riktiga toaletter), en megastor bar och nya bord med supervassa kanter som jag slog i med armbågen och har därför inte en 100% skinntäckt armbåge idag.
Undrar hur det gick för lilla Stellisen som skulle upp och jobba klockan åtta i morse..

Panda!!


Här är min fina halloweenpresent som jag fick av Ri igår. Lite för sent men ack så vackra, jag älskar ju pandor. Men inte vilka pandor som helst utan det ska vara Linping och hennes mor. (Två kinesiska pandor som finns i Thailand. De är kända och har en egen tv-kanal där man kan kolla på dem 24 timmar om dygnet, extremt roligt och intressant. Därav pandor i present. Han tänker på allt den där killen.)

Det gick hur som helst bra på sjukan. Blodet är perfa igen.

Ska ju börja jobba idag då, ska först och prata med en annan kille som förhoppningsvis har ett annat jobb till mig, är inte helt hundra på att jag vill jobba hos optikern.. Så nu hoppas vi på det bästa och att jag kan bestämma mig om jag nu får ett val. Måste skynda mig nu, mötet börjar om 25 minuter.

.

Jag har precis fått min halloweenpresent av Ri. Två supervackra pandor, ska ta kort och visa sen. Nu måste jag göra mig i ordning för vi ska på pannkakslunch hos Stella om en liten stund.
Sen blir det sjukan igen, ännu ett blodprov för att kolla läget. Ja jävlar vad det går åt pengar där.

Det är kallt

Det har regnat i över ett dygn nu! Utan stopp! Det går inte att göra någonting, tvätten från i förrgår har inte torkat ännu, man blir superblöt om man bara ska gå ut och hämta posten.. Fast man går ju i och för sig aldrig ut och hämtar posten för jag vet då ingen som ens har en brevlåda så det är ju inte ett så jättestort problem.

Men en ganska bra grej har hänt idag. Jag har fått ett jobb. Lönen ska vi inte ens prata om, vi fokuserar på annat istället. Jag ska börja sälja glasögon och jag hoppas att jag äger på det för då kan jag nog få pengar så jag kan överleva. Börjar i övermorgon, har redan fått uniformen uppsydd och allt. Får se om jag kommer klara detta.
Det mest sugiga med jobbet är att jag ska jobba mellan fem och tio, alltså den lilla lilla tiden på dygnet som Ri är vaken och inte jobbar. Då vi har vår lilla quality time. Men det får vi lösa på något annat sätt.

Det är så fruktansvärt kallt i det här landet nu! Går runt med långbyxor och tjocktröja. Vill inte duscha för då dör man lite av kyla. Ska gå in på internet och kolla hur kallt det egentligen är. Antar att det är några grader kallare i Sverige hehe. Jag längtar iaf inte till hot season. Detta passar mig utmärkt eftersom mitt hus redan är överhettat och sovrummet är en liten liten sauna.

Kul dag

Weey, min boyfriend är ledig idag! Vilket betyder att vi kan hitta på massa roliga grejer tillsammans:
 • Leka kull
 • Spela kort
 • Laga pannkakor till lunch
 • Kittla varandra
 • Ha djupa samtal om meningen med livet
Eller så kan ju den ena bara lägga sig ner i fosterställning och SOVA bort hela dagen.


(Här ska det vara en bild på min sovande kille)

RSS 2.0