Samorost

Shit jag är så galet skön i huvet nu, pratade precis med Johanna på skype men jag var så seg i hjärnan att jag vet inte vad.. Sitter nu och spelar samarost för det blir jag glad av!

I fredags var det lite party hemma, mest Fredriks kompisar och jag träffade min snygging från studentskivan (fick hans nummer!!) och så var Johannes där och inte alls så oväntat gick vi ut lite och sen hände massa bajs men det löste sig.
Någon spydde i handfatet både upp och nere, det låg glass i kaffebryggaren och spermafläckar på mattan och köksfönstret men jag var glad ändå.
Igår var jag på maskerad hos Karl och det var kul till en början men jag som är så inte intelligent strulade till det lite igen. Malin hällde vatten i hela mitt aniskte så jag fick mega-superdamp och ville slå henne och alla trodde att jag låg och sova i mina egna spyor för att jag var blöt och allt det är Malins fel. Det är hennes fel att Karl nu hatar mig!

Nu ska jag fortsätta spela samarost. Smek på alla

Muslimuffins!

Okej först och främst, nej Lisa du hänger verkligen inte med! Det där hände för flera år sen och jag undrar om det är sant, alla påstår att de känner någon, som känner någon som kände han.. Men jag tror inte på det!
Och det där med att jag ska lägga upp mina nya sexiga fynd.. Mjo, jag har beställt dom från H&M-katalogen så jag lägger upp sexiga bilder när jag har dom på mig när dom har kommit! :) Lär ju dröja typ två veckor..

Nu har jag precis bakat muffins med musli i.. Jag kan ju erkänna att smeten var godare än vad själva muffinsarna var, de var ganska torra men men. Så nu kommer jag inte vara sådär fit som jag trodde att jag skulle vara när ni kommer hem.. Men jag ska på ki-box idag klockan sex så då ska hängfläsket på armarna försvinna hade jag tänkt, Lisa ditt kommer bara växa! Men innan jag ska träna ska jag och Fredrik åka till Sickla och titta på telefoner, mitt abonnemang har ju gått ut nu så då blir det äntligen en ny telefon också! Jag ska skaffa comviq kompis, tror ni det passar mig? Jag har för mig att alla i familjen har comviq.. Har vi det? För då kan vi ringa gratis till varandra! Fast jag kan inte köpa någon mobil den här veckan för mina pengar sitter på ett annat konto som Eva måste flytta över pengar från men hon är ju i Spanien nu! Hon och Leif åkte i morse vid halv fem så nu är det home alone hela veckan!
Men iaf den här helgen har varit halvkul, i fredags hade jag jättekul med Elin. Först var jag på tjejmiddag hemma hos henne med Julia, Yasmina och Moa och så förade vi lite och så. Sen åkte vi till Mälarhöjden till någon fest och jag och Elin busade ganska rejält! Jag kan säga såhär.. Jag fick stock! (Bilder när det går att ladda in i datorn!)
Sen på lördagen vaknade jag hos Elin, så fick ajg så ont i magen att jag itne visste vad jag skulle ta mig till.. Eva kom och hämtade mig sen la jag mig i sängen och låg där hela dagen och kvällen. Jag har faktiskt fortfarande lite ont i magen nu, men inte alls mycket om man jämför med igår!

Nu ska jag gå in på lunarstorm och leka lite, mohaha! Pussar!

Medelgympa!

Nu sitter jag här hemma, ska snart gå och lägga mig, väntar bara på att Elin ska ringa.
Jag har precis shoppat på mig en vinterjacka, en klänning, legging och en tröja från H&M-katalogen. Förlåt Johanna om jag slösar pengar men jag var bara tvungen! Jag får ju studiebidrag nästa vecka.
Och nu är jag helt slut i kroppen för jag har tränat! Gud vad jag känner mig duktig, kanske är jag ett muskelberg när ni kommer hem? Imorgon ska jag och Malin gå på yoga, hoppas bara att det inte som blir som det blev för Johanna på pilatesen, höhö. (Måste bara tillägga att det hände en väldigt rolig sak idag i skolan, jag var lite trött och skulle sätta mig brevid Malin eftersom hon så gärna ville ha mig i närheten, men det ville inte jag så jag ramlade av stolen och rullade runt lite på golvet. Då fick de flesta sig ett gott skratt, iaf jag! :) )
Men nu måste jag dippa ansiktet i basiron för jag har så mycket finnar! Så puss och gull!

Förresten, jag tror att han som hoppade från svampen och dog på sin nollning är en myt, har jag rätt?

Sjuk

Okej, fortsättning följer här och nu på nollningen.
Vi gick då till skolan igår morse och var trötta. En bit in på andra lektionen när vi hade svenska fick vi besök av ingen mindre än Tom Appelgren. Alla liksom stelnade till lite och Tom började prata med sin rossliga stämma(!).
"Det har varit nollning vid Tollare Högskola igår och bevisen pekar på att det är ni som har gjort det, stämmer det?" alla satt såklart jättetysta och jag började nästan skratta på mig men jag kunde behärska mig som tur var. Ja, men vi hade skräpat ner, någon elev hade blivit misshandlad eller ramlat han kom inte ihåg själv, en åkte polisbil hem och någon hade spytt på bussen. Tom var inte glad.. Men efter att vi övertygat honom att vi inte hade misshandlat pojken, att vi inte gett dem mycket sprit och att vi städat efter oss (?) så tyckte han att vi var en riktigt hederlig klass och att vi hade startat en opinion om hur man har en bra nollning, haha om han bara visste! Nä, men vi var snälla.
Men hur som helst skrev dom upp alla våra namn på en lista, undrar vad de ska göra med den.
Det roligaste med allt måste ju ändå har varit när Tom berättade om hur det går till på en högskola; "De brukar ha ett tema och vet ni vad Tollare högskola har för tema?" Det visste ingen. "De jobbar för nykterhet" Jag kan lova att det var en hel del som skrattade, inklusive Annika Beinö vår svenskalärare.

Men igår kväll åkte jag och Natalie och köpte massa gott och hyrde film, sen låg vi hela kvällen och snorade och åt. Sen kom Felicia. Sen låg vi och sov och när jag vaknade i morse kändes allt jättemysigt, Natalie vaknade tidigt för en gångs skull och sen lagade vi plättar.

Johanna, grattis på födelsedagen! Hoppas du har det underbart, hoppas på lite banankontakt med dig senare trots att jag inte loggade in på skype i morse.

Vem nollade vem?

Sitter här hemma nu en fredagkväll och är sjuuk! Ska snart kila iväg till The OC (Oh yes!) för att hyra film och köpa massa gott så ska jag och Natalie sitta hemma och sörja allt!
Igår var det då nollning och som jag vet vill ni höra om hur det var! Så varsågoda..
Vi samlades, några tvåor, i Slussen klockan fem och gick in på Konsum och köpte ketchup, ägg, mjöl, läsk och hundmat. Sen halv sex kom alla ettor och vi delade in dom i lag sen kilade vi iväg till Norrmalmstorg. Där fick de krya med sina lag nästan till Stureplan, oh ja de klagade högt över hur ont det gjorde!
Mitt lag vann den tävlingen då, 20 poäng till oss. Sen fick de göra massa uppgifter som typ lägga sig i en frysdisk, bada i fontänen, ta en främling på stjärten, dricka ägg osv. Då var mitt lag värsta bangers men vi försökte få dem att tagga till men de klagade hela tiden! Sen åkte vi till Tollare Folkhögskola(?) och lekte massa lekar och försökte supa ner dom men de tyckte att vi var så snälla så det var tråkigt, hälften var jättefula och den andra hälften var helt nyktra och sura.
Sen gick jag, Frida och Dennis tror jag det var, och hämtade ägg, mjöl, hundmat och läsk och hällde runt lite på alla ettor. Men rätt vad det var såg jag en ketchupflaska i handen på en etta och innan jag hann reagera tog fem killar i ettan tag i mig och bar upp mig och äggade mig, hällde sirap i mitt hår och mjöl på hela mig. Så idag var inte min jacka så fin när jag skulle gå till skolan.
Men vi hade ju råkat få i oss lite av ettornas sprit så det gjorde inget just då.. Det kunde ju vart värre! Sen när vi skulle hem kom polisen och försökte ta ifrån mig min Coop X-tra Apelsinläsk som jag gick och drack på. De satt i sin lilla bil och luktade i flaskan ett bra tag innan de insåg att de inte skulle komma någon vart med att ta min läsk! Så de åkte iväg men när vi kommit lite längre fram såg vi att en kille vid namn Erik tror jag, hade ramlat och slagit i huvet. Så jag vinkade in polisbilen igen och de tog hand om honom. Sen råkade allt bli lite fel, Frida övertalade polisen att köra hem honom till hans päron (meeean!!) så det gjorde dom.. Och det var ju inte sådär jättebra va. Men jag och Dennis dansade lite runt polisbilen och sjöng tills poliserna tyckte att vi var skitjobbiga och åkte därifrån. Jag lägger upp bilder sen när jag har fått dom av Frida.
Sen åkte jag, Frida, Alice, Malin och Sara hem till Frida och sov. Nästa morgon vaknade jag tjugo över fyra och kunde verkligen inte somna om, låg och tänkte på pizzor, bullar och tacos till kvart i sju när Alice vaknade och då blev jag jätteglad.
Men nu är jag som sagt sjuk och måste skynda mig och träffa Natalie. Skriver mer sen om vad som hände idag!
Pussar och kramar, idag är det fem veckor kvar t

Familjen!

Snart kommer jag och Johanna ha mer än bara vanlig banankontakt för jag ska åka till Paris om en månad! Så nu försöker jag hålla in på allt "nödvändigt" som jag vill köpa och intala mig att jag inte behöver det så jag ska kunna överleva och kanske till och med shoppa lite där. Det kommer verkligen bli jättekul.
Mikaela ringde häromdagen och ville att jag skulle följa med till Spanien men dom skulle åka den 21 oktober eller vad det var, hur som helst är jag i Paris då och för det andra kostar det.. Vad sa hon? 1500 balobas för bara flyget! Och det kan jag lova är lite mer än vad jag har eftersom väl där kanske man bör ha någonstans att bo, något att käka på och kanske partaja lite och allt vad man ska göra. Så familjen åker till Spanien tillsammans i vår och leker på stranden, eller hur?
Och nu måste jag bara säga att jag saknar er jättemycket och känner mig jätteensam här hemma!


image44

image45

image46

image47

(Japp, det ska vara två bilder på Mathilda och mig eftersom hon alltid befinner sig i bakgrunden på alla kort av oss två tillsammans! Jag säger bara fy fna, bättra dig kvinna! :) Mer bilder på oss!)

Mathilda har försvunnit?


Nu har jag precis tittat på Knocked Up med Fredrik, den var ganska bra eller mest rolig. Bebisen var skitsöt så nu  vill jag också ha en bebis!
Idag skulle ju vi ha nollning men det blev ju oväntat nog inte av! The booze bajsade på sig, eller rättare sagt hon som skulle fixa så jaa. Det blir väl på torsdag då. Så efter skolan skulle Malin försöka ta bort sitt bangar-rykte så hon shoppade soltorkade tomater, kronärtskockor och oliver till mig och Sara på konsum för typ 130 kronor. Hon har vunnit min kärlek! <3 Ja juste innan det åkte vi alla tre till Götgatsbacken och shoppade jeans på rea, fick mig ett par sexilicious jeans för femtio balobas!
Nu tänkte jag ta änna till Elin och mysa lite.. Men jag lovar Johanna, jag uppdaterar varje dag! Vi ses imorgon klockan sex på skype <3
Förresten, om någon hör något av Mathilda.. Säg till mig då för hon börjar försvinna ur mitt medvetande!

angelica har aids

Nu ska jag vara duktig för Johannas skull och blogga.
Igår lyckades jag prata med Johanna i nästan en och en halv timme på Skype efter allt krångel från min dumma dator. Det kändes nästan som om du var här när vi satt här och bara pratade om ingenting! Jättemysigt. Fick tyvärr ingen skiva till webcamen idag av Sara för hon hittade ingen men jag ska leta vidare, Stella kanske kan låna mig en? Sen ska ni alla få träffa Señora Tetilla, kanske presenterar hon sig för Mathilda också?
Om det fortsätter så som det gör nu med kontakten mellan mig och Mathilda känner jag att det inte kommer gå bra, om du läser detta vill jag att du kontaktar mig! Jag saknar dig!! Det känns som om alla ni har varit borta hur länge som helst bara för att Mathilda har varit borta så länge :(

Men bara för att jag nu inte har något bättre för mig än att berätta vad jag har gjort den senaste veckan så gör jag det, stackars er för dte har inte hänt något kul alls!
Måndag. Jag var i skolan och bla bla, Levnadslära.. Sen slutade jag halv två och åkte då hem till Stella och råkade somna lite i hennes soffa som man alltid råkar göra efter skolan. Men sen åt vi lite glass och busade, sen började det spöregna och hagla och när det lugnat sig traskade jag hem och fick hoppa långt för att inte behöva plaska runt i sjöar som nu låg på gångvägen. Sen ringde Elin och bad mig sova hos henne och när jag kom dit hade hon gjort jättegod middag, sallad och gucca som vanligt! Sen var jag arg och sur och var inne på datorn och bloggade.

Tisdag.  När jag gick till skolan attackerade Elins granne mig och sa att Elin var alkolist (för att ELin hade slängt soppåsar med spritflaskor och ölburkar i på hennes tomt fick jag reda på sen) och jag blev rädd och gick fort till bussen. Sen var det en jobbig dag i skolan.. Så jag råkade få "håltimme" istället för italienskan och då orkade jag ju självklart inte gå på Levnadsläran sen heller så jag åkte hem och tog det lugnt och ringde Lisa en snabbis. Hon lät glad och det kändes ju bra!

Onsdag. Vi fick reda på att vi inte skulle ha någon idrott så vi tänkte "naaaaaajs" så pratade vi med vår nya lärare i medieproduktion som heter Staffan så vi fick skissa lite på våra nya designer till våra förpackningar hemma. Då fick vi alltså sluta 11:25 så då åkte jag och Sara hem till mig och käkade lunch och tittade på SATC och Populärmusik från Vittula.

Tordag. Hade ingen engelska så vi hade bara två lektioner, började tjugo över elva och slutade två. Så då åkte jag och Sara hem till mig idag igen och bakade hallonrutor. Sen pluggade jag lite matte och datanördade mig hela natten.

Fredag. Idag började jag tjugo i ett för att jag råkade hoppa över italienskan igen! Ska inte göra så mer men annars skulle jag ha haft över tre timmars hål och det orkade jag verkligen inte! Så jag gick till skolan och hade läxtest i matte och började matte B-kursen sen gick jag och Sara till Nacka Forum och köpte en sexig franstång på Åhlens. (Japp, den förra har gått sönder den också!) Så nu irriterar jag mig på Gulsnoppmicke enormt mycket för han kan verkligen inte prata svenska!!!
Han pratar bara engelska hela tiden och jag vill bara dööööööda, döda döda honom!

Bajsa nu är jag jätteirriterad men det kunde vart värre! Eller hur?
Mjao nu måste jag lugna mina nerver för jag är helt hyperaktiv nu och det kanske märks i hur jag skriver!
Pussar och kramar jag saknar er!!

Snöstorm i september


Den här supercoola bilden hittade jag på URF's hemsida och den föreställer ingen annan än Claes Pile, jag imsstänke även starkt att det är hans kära sambo samt deras son Vidar (som för övrigt gillar grönsakspuré enligt Claes själv).
Annars det här en helt vanlig dag i början av september förutom det där lilla snöovädret som kilade förbi här över Stockholm och orsakade lite kaos på olika håll och både upprörde och skrämde. Men till de som klagar vill jag bara framföra; det är erat eget fel! Det är ni som förstör miljön!
Det andra lite tråkiga och ovanliga som häde idag var att Lisa lämnade landet och kvar av familjen finns nu bara jag, men underbar som hon är (tack!) fick jag låna en superdupermysig kofta och en snusnäsduk som jag kan snyta mig i när jag gråter efter er!
Och nu sitter jag hemma hos Elin, proppmätt efter en god sallad och gucca, och ska hjälpa henne att göra läxor. Själv har jag inga och det är tur, justja tack Mathilda och Lisa för att jag fick "intervjua" er till min engelska artikel. Era ord hjälpte mycket även fast jag fick "ta orden ur er mun". Mathilda, du kanske inte förstår men jag tog några påhittade meningar som du har "berättat" för mig om dina utlandsstudier. :)
Idag var jag faktiskt på Levnadslära för första gången, skulle ha gått med Sara men hon var tvungen att åka till akuten med sin skadade arm så jag fick åka dit själv. Lite pirrig i magen var jag men jag lovade mig själv att vara modig och självständig så jag tog mod till mig och var riktigt pratig på lektionen och det gick utmärkt så nu ser jag fram emot nästa lektion.
Nu ska jag lägga mig ner i sängen och läsa Mias Hemlighet och vänta på att Elin ska lära sig massa NK-grejer. Vilket lär ta en jävla tid eftersom det tar lång tid för hennes sega hjärna plus att hon ligger och pratar i telefon eller sms:ar hela tiden eller skrattar åt att hon tycker att hon är så rolig.
Pussar och kramar, saknar er jättemycket!

Snart ensam nu.

Kom hem från Lisa för en timme sen kanske. Om ett dygn är jag ensam här i Sverige, mina tre bästa kompisar har lämnat mig här hemma men jag tänker som jag alltid gör det kunde vart värre. Och ja, tänk vad mycket värre det kunde ha varit.
Älskade älskade Stickan kommer också lämna mig, man märker att han blivit äldre. Nu på senare dagar har vi nästan inte haft någon kontakt óch jag känner knappt igen honom bakom hans stora fluffliga dreads. Han börjar mer och mer söka sig till sina rötter på Jamaica och ta avstånd från Sverige. Jag tror att allt det här med Buju har tagit knäcken på honom men nu kanske han träffar någon ny i Spanien, det kommer vara gott för honom även fast han säger att han aldrig vill glömma.
Ska lägga upp min krönika om URF-07 sen så ni kan få läsa den. Fick inte med allt jag ville men känner ändå att den speglade liite vilka roliga människor vi träffade även fast Claes Pile till exempel inte går att beskriva, han är något man måste uppleva!
Nu ska jag sova och egentligen läsa johannarobin.blogg.se men jag ska upp såå tidigt imorgon och ha levnadslära klockan åtta i A301. Måste vara pigg och alert så jag orkar med dagen.
Pussar och kramar på er där borta. Saknar er jättemycket!

RSS 2.0