Sjuk

Okej, fortsättning följer här och nu på nollningen.
Vi gick då till skolan igår morse och var trötta. En bit in på andra lektionen när vi hade svenska fick vi besök av ingen mindre än Tom Appelgren. Alla liksom stelnade till lite och Tom började prata med sin rossliga stämma(!).
"Det har varit nollning vid Tollare Högskola igår och bevisen pekar på att det är ni som har gjort det, stämmer det?" alla satt såklart jättetysta och jag började nästan skratta på mig men jag kunde behärska mig som tur var. Ja, men vi hade skräpat ner, någon elev hade blivit misshandlad eller ramlat han kom inte ihåg själv, en åkte polisbil hem och någon hade spytt på bussen. Tom var inte glad.. Men efter att vi övertygat honom att vi inte hade misshandlat pojken, att vi inte gett dem mycket sprit och att vi städat efter oss (?) så tyckte han att vi var en riktigt hederlig klass och att vi hade startat en opinion om hur man har en bra nollning, haha om han bara visste! Nä, men vi var snälla.
Men hur som helst skrev dom upp alla våra namn på en lista, undrar vad de ska göra med den.
Det roligaste med allt måste ju ändå har varit när Tom berättade om hur det går till på en högskola; "De brukar ha ett tema och vet ni vad Tollare högskola har för tema?" Det visste ingen. "De jobbar för nykterhet" Jag kan lova att det var en hel del som skrattade, inklusive Annika Beinö vår svenskalärare.

Men igår kväll åkte jag och Natalie och köpte massa gott och hyrde film, sen låg vi hela kvällen och snorade och åt. Sen kom Felicia. Sen låg vi och sov och när jag vaknade i morse kändes allt jättemysigt, Natalie vaknade tidigt för en gångs skull och sen lagade vi plättar.

Johanna, grattis på födelsedagen! Hoppas du har det underbart, hoppas på lite banankontakt med dig senare trots att jag inte loggade in på skype i morse.

Kommentarer
Postat av: Lisen

Det här var första gången sen jag kom hit som jag läste din blogg..Jag skämms, men jag loovar att fortsätta. det är kul med lite uppdateringar från home sweet home. Jag saknar diiiig och allt vardagliga hemma!
Pussssssssss från yo y stickan

2007-09-18 @ 16:07:30

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0