Stackars Erik Eriksson

Det blir aldrig som man tänkt sig. Det är det enda som är sant, det enda man kan lita på.
Igår morse var jag på väg till skolan när min mor ringde och sa att vi var tvugna att åka till Uppsala. Med gasen i botten flög vi till Uppsala på en timme trots köer i stan.
Väl framme behövde jag inte vänta länge utan gick in i rättssalen. Där inne blev allt jättejobbigt och jag har kommit på att jag aldrig i hela mitt liv vill vara med om en rättegång igen. Hela dagen sen var smått deppig trots mumsig lunch hos Malin.
Försöket till effektivt arbete hos mig med Sara och Emelie sen var relativt misslyckat och självklart blir jag den som måste ta med allt till skolan, jag var arg och frustrerad hela tiden. Stella kom och muntrade upp oss med frallor.
Resten av eftermiddagen/tidig kväll spenderades med att spela vem där och äta middag.
Sen somnade jag.
Sen vaknade jag.
Av att Fredrik klampade in genom dörren vid elva och då hade vi lite att ta igen eftersom vi inte setts på två veckor.

Idag var vi i forum och han köpte en jacka, typ en sån som jag har och det kommer bli fint när vi går bredvid varandra. Tur att vi typ aldrig träffas. Sen städade vi bilen, skrubbade hela baksätet eftersom en öl exploderade där inne när vi var i forum och sen åkte vi till konsum och handlade mat.

Nu ska jag käka äppelpaj som Eva har gjort och sen får vi se vart vindarna vänder. (Här sitter nämligen en heltrött partysugen tjej, 18 år som har för många alternativ att välja mellan.)


Siddharta giv mig styrka

Idag skulle jag gått hem efter skolan och kollat på Smala Sussie och börjat skriva lite, men det gjorde jag självklart inte. Jag åkte hem till Johanna och kollade på hennes utslag och hjälpte henne att lägga upp lite saker på blocket. (Klänning från Ida Sjöstedt för alla mina tusentals läsare som säkert är grymt intresserade.)

Sen bildade vi en pakt på bussen från skolan idag, inget skolk! Man måste ha en bra jävla anledning som man måste redovisa för varandra om man vill gå hem från skolan eller inte åka dit alls.
Tyvärr måste jag kanske bryta det redan imorgon och lämna mina trogna följeslagare i sticket på redovisningen. Fick nämligen reda på idag att imorgon är det ännu en rättegång.
Sist var ju 23 juni, dagen då jag skulle åka till peace and love så jag sket i det och mycket riktigt ringde någon från Uppsala Tingsrätt och sa att det var inställt, då var jag redan på väg till Borlänge. Jag tänkte att skulle det bli något skulle de få komma och hämta mig där för att sen skjutsa hem i en jävla limousine!
Men imorgon är en ny dag, och ännu är det för tidigt för att säga något om den nya dagen. Vilket betyder för mig, gå upp, ring Uppsala Tingsrätt, de säger vad som gäller och antingen drar jag dit och kommer för sent eller så åker jag till skolan och kommer för sent. Allt ska alltid vara så krångligt!
Jag frågade sist också hur länge det skulle pågå, jag frågade om det kunde pågå hur länge som helst. (Ja, jag överdrev det är klart jag fattar att det måste vara över när jag är 80.) Tanten tycker att jag är dum i huvudet och säger "Det kan ju inte pågå hur länge som helst, till slut blir det ju preskiberat." SAY WHAT?! Äckliga hora du kan gå och dö. Men okej, det har gått ett år nu och det gick ju relativt snabbt.. Bara fyra år kvar då!

Nu ska jag måla av min gode vän Buddha som hjälper mig i dessa svåra stunder.

Om att lukta kiss

Känner att jag börjar ta igen de tio veckorna utan Stella. Senaste tiden har det nog inte gått en dag utan att vi setts. Det var i fredags, det var i lördags, det var i söndags. Det var singelmammor och thaimat och sova-över-kalas igår och det var amerikanska pannkakor och soffhäng idag.

Har tänkt på en sak. Man möter alltid kisstanten när man är på dåligt humör! Typ i fredags när jag skulle hem efter skolan, självklart sitter hon där på bussen och stinker, har försökt lyda min fars råd att sätta mig långt fram i bussen så stanken inte ska läcka bak till mig. Men tro mig, det hjälper inte! Man bara sitter där och ber en stilla bön att bussen ska åka fortare och funderar på om man vågar åka en hållplats till utan att spy eller om man ska hoppa av och gå.
Jag undrar hur hon behåller sin lukt. Hon kan ju knappast duscha för jag har aldrig hört talas om någon som stått ut i hennes närhet men ändå blir det inte värre med tiden. Det har alltid varit lika illa.
Fast det här med att man ska behöva andas in hennes doft när man är på dåligt humör kanske inte stämmer, det är nog så att man bara blir på dåligt humör av henne.
Hon kanske tycker att vi andra luktar äckligt?

Nu ska jag plugga lite, har redan gjort det i två timmar idag (duktig tjej) men jag ska fortsätta eller pilla lite i mitt rum som Lisa har städat och möblerat om.
Tack Lisen jag sov underbart i natt! :D

Måste bara få klaga lite..

Premiären av AA! har precis vart, kommer bli en lika bra säsong som förra.. Alltid lika bra skådespelare och fortfarande lika mycket incest. Alla har legat med alla eller är syskon, gifta eller delar grav.

Stella blev något trött efter en härlig jobbdag på Grand så nu ligger hon och sussar. Men hon är inte tråkig för det, hon har hittills sagt OJ vad händer?, jag ska sluta snusa (när hon kastade en snus på golvet) och det avr inte så kräkigt. Inte för att jag förstår så mycket vad hon menar men jag ska nog ta och väska henne nu för jag vill också sova.

Måste bara säga att ibland kan jag inte förstå vart mina pengar tar vägen. I fredags fick jag en hundring av Dodlar'n innan vi gick ut som jag skulle ge till min mor men självklart tappade jag den. Det var inte särskilt oväntat då eftersom allt jag äger tappar jag förr eller senare.
Sen väl ute vill jag minnas att jag köpte fyra öl. Två till mig och två till packet. Men tydligen har jag bränt 400 balobas! Jävligt dyr öl måste det varit.. Ingen rolig utekväll vad jag kan minnas, en mega big mama-utskällning av Mathilda och bara allmänt häng på After. Vaknade upp med extrem värk i handleden, jag som hade tagit bort mitt bandage i tron att den hade läkt men icke. Plus det har jag på samma arm fått ett ganska saftigt blåmärke på min armbåge och den är helt svullen.
Imorgon bitti blir det inte någon sovmorgon för mig heller eftersom jag måste bege mig till vårdcentralen med mitt öra som nu inte bara är dövt utan också gör ont!
Som om inte det vore nog? Nej nej, jag har fått jätteont i mina leder. Mest i fötterna och nacken, börjar verkligen bli gammal och skruttig nu. Känner också att jag måste börja träna men det går inte med denna ihärdiga förkylning som verkar vilja utveckla sig och bli min död!

Med det sagt vill jag önska god natt

Jag har alltid så rätt

Okej idag är det torsdag och imorgon är det fredag. Vilket betyder helg men också två redovisningar som jag inte alls är förberedd på och kommer inte bli mer än vad jag är nu. Jag vet hur bra jag är på att plugga, ungefär såhär.

Men imorgon ska vi kanske åka 20 år bakåt i tiden och festa som vi gjorde när vi inte ens var påtänkta. Jag ska äntligen ut och klubba med Dodlar'n, har aldrig hänt förut.. Kanske blir det en rolig kväll, kanske blir det en tråkig kväll. Sånt kan man aldrig veta i förväg, men man ska alltid hoppas på det bästa och förvänta sig det värsta. Då blir det som bäst.

JAG HATAR SL!!

Idag är en glad men ändå arg dag, typ onödig men jävligt nödig.
Började morgonen med att vakna med nästan hela familjen, frugan på min vänstra sida och vår bakfulla son ovanför huvet. Sen blev det en underbar frukost på köksmattan som bestod av o'boy och rostmackor.
Skulle gå till bussen och hittar inte busskortet.. Vad gör man? Skickar sms, 20 spänn. Sen i skolan fick Mathilda P. äntligen sin vackra present och hon blev väldigt glad trots att den var cirka tre veckor försenad om inte mer..
Sen var det donken och det gjorde mig glad trots att jag hade gårdagens kläder på mig och luktade bajs, det var ju partyparty hos familjen Robin igår (glas och flaskor flög åt alla håll och kanter, någon låg halvnaken på golvet och var jävligt törstig och insiterade på att numera kalla sig Alkoholist-Johanna).

När jag skulle hem, det var då det arga började. Skulle skicka sms-biljett, men fittbusschauffören var en hora! Jag som varje gång jag tappat mitt busskort har skrivit RA (åkte på det i morse till skolan) blev stoppad av honom, han sa att biljetten inte var giltig och jag blev arg kvinna. Han tvingade mig att köpa en ny biljett för 30 spänn, vilket betyder att jag betalade 50 spänn för en jävla dålig bussresa på åtta minuter där jag inte ens fick sitta hela vägen!
ALLA SOM ÄR BUSSCHAUFFÖRER ÄR HOROR! = Dagens sanning.

Klamydiamåndagen

Idag blev Johanna, mitt barn, arton jordsnurr!
Pommes, det märktes på en gång hur vuxen hon blivit. Vi hade en mogen fika med princesstårta med Ann-Lo men Johanna suktade efter mer. Så vi tog hunden och knallade ner till mig för att shotta lite Smirnoff, mest för att fira att det var Klamydiamåndagen.

Sen åkte hon för att kröka galet och Lisen kom hit och vi käkade tortellini ovanligt nog. Jag vet allt hur jag kan få henne att komma hem till mig, hon bangar aldrig. Så nu är vi äntligen klara med vårat långa projekt, dock lite sent.

Imorgon ska Johanna stupa, alkoholen ska flöda.. Mest in i hennes mun, målet för kvällen är spya! Som jag brukar säga; man fyller ju bara arton en gång. Så vi hoppas att hon kommer minnas lite, eller helst ingenting alls och ha mega-ångest när hon vaknar nästa morgon.
Jag och Lisa ska ju inte vara sämre utan vi håller vad vi lovat och är goda förebilder så som föräldrar ska vara, vi ska lära henne att det itne finns något som heter för mycket när det kommer till alkohol.


Ingen pansarvagn för mig

Idag är en sån där dag som jag borde vara jätteglad men inte är det. Bara typ arg utan anledning.
Mest på otrevliga människor och på mitt öra som jag fortfarande inte kan höra på. Egentligen borde jag ju vara så glad, har fått leka med Emmy hela helgen och idag var jag och Stella på hemliga äventyr. Där man minst vill och minst anar att man ska träffa någon så visar det ju sig att han jobbar på pressbyrån.

Sen så märker jag att det börjar bli höst, som alltid på hösten börjar mitt dåliga humör komma fram och jag blir argargarg och dum! Men det här året ska jag inte bli så! Därför har jag shoppat kläder och smink, jag ska sola och bli brun och jag har planer. Bla. måste jag verkligen kolla upp vart jag ska tatuera mig, då kommer jag ha kul. Problemet är bara om jag ska göra den på samma ställe som sist eller inte.. Boka tid och kolla upp. Jobbigt skit som jag aldrig hinner med, saker blir aldrig av om ingen tvingar mig.


Jag saknar min bror, han lovade mig att jag skulle få åka pansarvagn nästa söndag. Men det kommer jag inte få, Eva och Leif ville inte åka ner dit. Jag ville inte flyga.

Häst

Trender kommer och går. Just nu verkar det hetaste vara att släppa ut sina inlåsta döttrar, jag undrar bara när det blev inne att stänga in dom?
Hela tiden nya pappor som blir avslöjade, först ut Natasha i Tyskland. Därefter äcklet Fritzl som var vidrigast av de alla hittills, kort därefter var det något äckel i Italien och nu är det någon polack som har äcklat sig med sin dotter och hon har fött två barn, kanske hans.
Jag förstår inte grejen med att stänga in sina döttrar och knulla sönder dom.. Vad får man ut av det? Köp en Barbara för i helvete!

Denna vecka är jag sambo med Stella och det är mysigt förutom att Gosis är en hårig katt! Igår hade vi romantisk middag och käkade glass och godis och tittade på en film. Ikväll ska hon jobba till nio så jag ska snart åka till Thaien och leka lite med henne och plugga tills hon slutar. Jag kanske ska köpa lite godis eller baka en kladdkaka.

Äntligen söndag

Jag längtar tills den 21 september, då är det Andra Avenyn!
Denna helg har varit hemma-helg, i fredags skulle vi köra ölspelet med Göran och packet men det var inte särskilt kul av olika anledningar.. På lördagen gick jag hem till Stella och vi bakade brownies och kollade på Sex and the City.
Teven har också använts en hel del under helgen, de flesta program har varit som gjorda för Stella!

Nu ska jag fråga Eva om hon vill åka och köpa en ny telefon med mig, tjipp!

Tänk om jag var rik

Jag tror jag ska fortsätta bleka sönder mitt hår.. För antingen måste göra en repris och färga mitt hår brunt och då kommer det bli likadant igen eller så dödar jag mitt hår och förblir en äcklig vit blondin.

I morse var jag på Nacka Närsjukhus i två timmar och missade två lektioner. Men jag har iaf inte brutit handen, har en rejäl stukning och sträckt något ledband och några nerver har kommit i kläm det är därför jag inte har någon känsel i mitt finger. Inget gips - skönt. Bandage i två till tre veckor - inte skönt.
Men Lisa tycker det är kul för det är ett minne från Alanya, aa visst hon kan ju få min hand och dö av smärta på natten! Det lilla ludret alltså.
Lisa är faktiskt ganska horig, hon ringde och väckte mig när jag tog min middagslur och drömde att jag fått guitarhero och singstar och sa att jag skulle in på datorn och skicka Alanya08-låtar. Men när jag loggar in har hon dött eller bara lurat mig och är inte där!

Men nu ska jag dricka mitt te och äta en nöt. Det är min nya bantningskur, det enda jag äter på en hel dag. Men blir lite yr och blek och svimmar lätt men det är smällar man får ta.


Skolan har börjat

Trots att jag inte trodde att jag skulle det så överlevde jag helgen. Lanade natten lång hos Lisen sen på lördagen var jag i Sickla med Stella och Fredrik och letade efter telefoner och batteri.. Hittade ingen telefon men köpte ett nytt batteri till min för 300 så nu har jag en telefon igen.
Sen på kvällen käkade vi tre sushi och sen åkte Fredrik hem och var ett barn och drack fölköl medans jag och Stella åkte till Little Persia och myste och drack mohito (eller moskito som Stella säger). Efter det kom tjockisen själv Lisa och vi körde galet på Medusa. När vi känt oss tillräckligt rockiga begav vi oss till partyplace no1: Kickis!

Men nästa helg blir det partyparty för då får vi fint besök från Dalarna, Göran och Ulla kommer hit och är så taggade på ölspelet, då kommer jag, Johanna, Lisa och Stella klassa ut dom ännu en gång. Man får ju inte vara för övertaggad, typ börja föra på tåget ner då kan det sluta illa..

Men nu ska jag skriva pm till projektarbetet. Tjipp!



PS. Jag har klippt mig och har en sexig tantfrisyr som alltid efter att man har vart och fixat frippan, jag gillar verkligen när dom fönar och borstar håret som att man vore 47 år!

RSS 2.0