2008

Nu är det nyårsafton. Klockan är kvart i sju och jag borde vara jättetaggad. Om det hade varit så att jag gillade nyårsafton, men det gör jag inte. Det är överskattat så in i helvete, aldrig någonsin blir nyårsafton roligare än någon annan kväll, om ens lika rolig. För höga förväntningar.

Om 25 minuter ska jag hem till Bella på middag sen vet man inte vart vindarna vänder. Man får hoppas på det bästa eller bara svepa en sjuttis.



Så jag tänkte bara.. Nu är ju 2008 snart slut och vad har jag gjort? Inget.
Men jag höll iaf mina nyårslöften någorlunda. Jag brukar inte ha ett eller två, typ sluta röka och banta. För jag röker inte och behöver inte banta så det är bara onödigt.
Jag brukar skriva upp på en lista allt jag vill göra eller förändra. Kollade på den listan för någon vecka sen och kände mig rätt nöjd. Hade bla. skrivit att jag skulle engagera mig mer i miljön (jag gick med i greenpeace), jag skulle pierca tungan, tatuera mig, ansöka om att få mönstra samt mönstra om jag fick, börja jobba och allt det gick ju bra. Jag hade även skrivit upp att jag skulle sluta snacka skit och ta tag i saker, att jag skulle vara ärlig och snällare.
Det är ju dom delarna som är det svåra. Det är så jävla svårt att ändra på sig själv till det bättre och sen måste jag erkänna att jag inte försökt så jävla mycket.

2008 började bra. Det var en rolig vår, jag vet inte varför men den var bra och jag hade kul trots att jag och Emelie hade världens fight som gjorde att jag var enormt arg ett bra tag. Men det gick över och sommarlovet började.
Det var jobb på posten varenda eviga dag förutom fyra veckor som spenderades på p&l, Skåne/Danmark och Alanya. När skolan började, började även min hälsa att svika. Jag var sjuk hela hösten fram och tillbaka, det var halsfluss, feber, mina öron som är förstörda för evigt och det var min handled som aldrig kommer att bli sig själv igen trots att det bara var en stukning. Min känsel är borta för evigt verkar det som.
Hösten var otroligt deppig och tråkig. Aldrig har det varit en sån dålig höst, inte ens när jag var liten. Den här hösten vill jag bara glömma.
Men när december nalkades kom även lite julkänsla som lockade fram lite glädje. Men i takt med att den ynka lilla snön försvann gjorde min julkänsla också det. Men det gjorde inget för jag var glad ändå. Det var en bra jul med mycket släktträffar ovanligt nog och min kusin fick en jättesöt bebba.
Nu har det varit två riktigt jobbiga dagar på posten som jag fort kommer glömma. För så är det, man glömmer det dåliga. Därför glömmer vi nu allt som varit och förlitar oss nu på 2009 - ett år där extremt mycket kommer att hända. Det kan jag lova.

jul

Dagen innan julafton då. Gick upp sex i morse och fick skjuts till Posten där det ovanligt nog inte var party, det var livemusik i form av mumlande julsånger. Det bjöds på pepparkakor, lussebullar och julmust till lunch och stämningen var hög i fikarummet. Det har jag aldrig upplevt tidigare under min tid där.
Fick sluta tidigt så jag åkte hem och kollade på en otroligt bra film som gick på teve sen somnade jag. När jag vaknade var det fullt liv i huset, det skulle julstädas, pyntas och skinkan skulle knådas eller något sånt. Jag vet inte vad man gör med den, har aldrig tyckt om julskinka.
Passade på att suga lite på mina mjuka misslyckade kolor och käka lite ischoklad. Lyckades även trycka i mig ännu mer lussebullar, pepparkakor och lite nonstop. Jag har verkligen non stop när det gäller att äta.

Imorgon ska mina kusiners föräldrar och min sysling och hans mamma komma hit. En sak som är trevlig är att i år blir vi lite fler än förra året då det var min kusin, hennes mamma och pappa, mina föräldrar och jag. Satsningen i år ligger oväntat nog inte på julklapparna, körde på ett 3D-tema när det kom till inslagningen. Känner mig jävligt nöjd trots att det bara är tre julklappar allt som allt.

Jullov



Så var det jullov och endast några få dagar kvar till julafton.
Den här veckan har spenderats mestadels på gamla kära Posten tillsammans med Hanna-Greta. Det har varit ryggvärk, hunger och kärlek till julkort. Men man har också tjänat en hacka samt lärt sig en hel del postnummer, det är alltid användbart.

Igår var en lång dag, jobbade i sex timmar sen var det WT hos Lisen med Mathilda, Mia och Linnea och det var kul. Insåg att jag är en hejare på alla instrument. Idag var det mest jul-ångest. Verkar som att Eva inte får någon julklapp..
Har ingen mer tid att åka och shoppa innan jul, det blir till att knega varenda dag här för att kunna glassa på Sture P den 25 januari. Jag och Hanna har stora planer, det kommer sprutas champagne och det är vi som betalar.

Ikväll ska jag ha en vild partykväll, vilket betyder att jag tänkte kolla på Shine a light för att sedan sova. För imorgon bitti ska jag vara på topp, sortera skiten ur alla andra!

Ett halvår

ÅÅÅH! Vad jag hatar telefoner! Egentligen vill jag inte ha någon jävla mobil, men om jag ska ha en så ska den för fan funka! Men nej, allt jag har ska gå sönder. Självklart är ju min telefon sämre nu än vad den var när jag lämnade in den på lagning. Plus att allt hade nollats i den så jag försökte ladda ner inställningar för mms för att få en bild på bebban.. Varför skulle det funka?

Idag är jag arg. Idag var det tråkigt på Posten, Hanna var och julhandlade och jag fick kamma 52:an. Sen fick jag veta att jag kanske måste köra ut den nästa vecka.. Ve o fasa!!
Orkar verkligen inte cykla :( Aldrig mer! Men med mina föräldrar kommer jag aldrig få körkort. För bara ett år sen då jag spydde av bara tanken på att köra bil så tjatade de på mig varenda dag, varenda minut, varenda sekund. Men nu är det jag som tjatar och inte fasen vill någon övningsköra med mig.

ÅH JAG HATAR ALLT OCH ALLA!! MEST HATAR JAG ALLA HORUNGAR SOM JOBBAR PÅ TELE2!!

Sen hatar jag den som kom på julen. Fy fan inte ens en vecka kvar till julafton, att en enda dag kan innebära så mycket ångest.

Alltid på dåligt humör

Woho fredagen var superkul.. Eller inte. Eller kanske vem vet? Den blev iaf inte som jag hade tänkt mig men så blir det aldrig! Emelie och Elin var lika tråkiga som vanligt och jag blev arg.
Tydligen betyder våra planer nada. Men mitt vin kan man dricka upp! Min fina gåva, ett glas att bjuda på om en viss Dodlare skulle ut och parta. Törstig var hon, ack så törstig! Men sen när man ska gå ut då är hon är äcklig liten hora!

Igår när jag kom hem från Mathilda fick jag veta att bebban hade fötts. Det blev en Alice.

Please evacuate immidiatly


Tjoho så var det ännu en fredag. Tiden går fort, om en vecka är det jullov. Om ett halvår har jag tagit studenten.
Ikväll är det idolfinal vilket betyder big idolparty hos Dodlar'n. Planen var ju att pimpla vin framför idol för att sen göra stan osäker, nu verkar det luta mer åt att käka godis och dricka läsk och mysa framför idol. Men synd för dom att jag inte gillar läsk! Så planen nu är att överge barnen (Elin också) senare för att fira Kevins vinst på efterfesten, ja Sara har en supersäker plan hur vi ska komma in.. Men det lär ju bli så att vi köper skumpa för 4 000 kr. Men Sara lär ju bara betala 29 kr eftersom det är hennes budget fram till lön.
Jag kan inte bara bajsa denna kväll eftersom Sara taggade upp mig så förbannat samt att SI-nördarna ska bege sig ut på äventyr och det händer ju ungefär två gånger om året. Har suddiga planer med Fetto-Lisa, kanske blir det ett nattligt möte i Stockholms vilda ute liv, vem vet?

Jag var med om en brand igår. Precis när den underbara yogan (där jag för övrigt var väldigt smidig och stark) tagit slut utbröt en enorm brand. Rädda som vi var sprang jag och Lisa i panik in i bastun för att gömma oss och ta skydd. Efter vad som kändes som en evighet blir dörren uppryckt och en brandman tar tag i oss och bär oss ut i sina starka armar.
Ut kom vi, iklädda endast en blöt handduk i den kalla decembernatten. Vi såg brandmän rusa in och spruta enorma mängder vatten. Och där stod vi, grät och höll om varandra. Så nära döden var allt jag kunde tänka.
Och sen dess har en röst ekat i mitt huvud konstant "Ett tillbud har inträffat i våra lokaler, utrym lokalen omedelbart!". Men mitt i allt det svåra vet jag att jag inte står ensam, jag har alltid min tjocka vän att luta mig emot.

Night terror inte bara på natten

Måste bara skriva att det är nog något fel på mig. Kan jag inte bara sluta vara rädd? Och nojig.
Jag måste flytta härifrån!

Ganesha got my back

Helgen är slut men varför deppa? Det har vart en helt okej rolig helg. I fredags var det inflyttningsmiddag+idol hos Malin och det avr supertrevligt. Det var god mat och vinsippande framför idol där vi försökte få en glimt av Robins framtänder och tyckte synd om juryns elaka låtval till honom.
Efter det begav vi oss alla 18 brudar till Ego där jag och Mia av någon anledning vek av och åkte till Wollmars för lite öl istället. Där träffade jag en gammal Johannes som var väldigt lång och stilig. Som Mia sa "här träffar man alltid någon man känner eller en kändis" , ack så rätt hon hade.
Sen åkte vi till Ego där vi träffade Sara och hela gänget.. Utom massa som hade dunstat bort under kvällen. Men jag och Sara var on fire och träffade ingen mindre än Soran Ismail! Woho, en KÄÄNDIS!! Efter det låg vi i en soffa hela kvällen och bubblade av kärlek och talade i tungor om vår älskade prins. Eller nej men vi kunde ha gjort det.
Vi glassade på som satan och drack lite öl för att sen bege oss till det kända efterstället källar'n. Tur för Sara att jag var med för hon visste ju inte vart det låg, men det ska man inte håna henne för. Alla har ju inte hört talas om min exotiska källare. Här var det iaf vild efterfest med Fredrik och Skåne, champagne sprutades och vi dansade på borden länge, länge.

På lördagen kände man av den vilda efterfesten så det blev film i vår hemma-biosalong.. Chips, popcorn och godis flög i hela rummet och stämningen var uppåt. Efter det var man ju om möjligt ännu mer slutkörd så det blev en lugn kväll hos Mikaela. Hon vill väldigt gärna bli omnämnd här, hon ville spegla sig i min stjärnglans så visst tjejen, här har du!

Idag har jag köpt min första julklapp och sett ett buddha-huvud som jag önskar mig i julklapp. Jag var i stan hela dan med Nina och fikade och så. Sen bakade jag lussebullar med Eva, det var gott.
Sen lyssnade jag på en jävligt intressant P3 dokumentär och ritade..



Funtar på att köra denna på ryggen :)

Upp och ner

Imorgon är det fredag! Så fredag innebär för mig mycket jobbigt; jag ska skicka in min telefon på lagning och det betyder att jag kommer knalla runt med en supergammal. Jag ska springa runt hela stan och fota eftersom det inte gjorts ordentligt förut och efter det kommer jag att vara så trött att jag nog sover bort hela helgen.

Kanske måste jag bege mig hem till slynan Mikaela för att hämta min jävla kameraladdare, oj det skulle jag nog ha gjort innan det var foto-dag för mig. Men smart som jag är kommer jag på det nu och har verkligen ingen lust att pula med sånt nu. Så istället ska jag väl hitta något gott att äta.. Julkalendern är slut, all frukt med. Jag skulle kunna sätta en hundring på att Fredrik+Skåne käkat upp Emmys chips som hon glömde här.

Jag har bajsont i magen så nu ska jag kolla på tv. Herrå

Du har mjäll

Woho lill-fredag och vad gör man? Jo käkar upp för mycket av julkalendern! Den är för frestande för mig när den ligger där och ser god ut hela dagarna så jag var bara tvungen att käka upp julafton, då kunde jag lika gärna käka upp Lucia också sen fortsatte det..

Idag var en riktigt skön dag i skolan, jag vet inte varför men allt bara flöt på. Sen när vi skulle ta bussen efter skolan gjorde jag mitt livs misstag, jag lämnade Ellis vid Nacka trafikplats helt ensam i regnet hur tänkte jag?! Förlåt verkligen, jag ska ägna resten av mitt liv åt att sona mitt misstag.

Sen byggde jag muskler, var supertaggad på träningen jag bara flög runt med ett stort leende på läpparna och jag såg hur Lisa verkligen sögs med av min otroliga energi. Livet leker helt enkelt!
Dodlar'n var ungefär lika taggad som jag och vi provade till och med på att volta i duschen efteråt, hon som tränar med strumpbyxor och klänning men skippar högklackat. Hon är ju redan så lång.

På fredag blir det big mama party hos Malin, fy fan vad vi ska röja sönder huset alltså! Sara lär ju iaf kunna göra det för hon var jävligt taggad i fredags.. Krälade på golvet som en säl och alkoholen kom ner och upp igen.. Ett sånt barn.

Nu ska jag kolla på scrubs och sova! Tjipp



Passar på att bjuda på lite tandkött när jag ändå är igång.

Så länge jag slipper se det

I natt drömde jag att jag hade fått världens sötaste valpbebis. Åh, vad den var mysig och jag ville bara krama sönder den. Fast det gjorde jag ju inte som tur var för då hade den inte varit lika söt, djur är som bäst när de är levande.

Läste precis massa grejer på internet och aldrig kan jag sluta förvånas över folk och deras åsikter. Det framgår tydligt att större delen av Sveriges befolkning tror att de äger allt och alla, det är okej att göra i princip vad som helst för att man ska få det bra själv. Det spelar ingen roll om man dödar oskyldiga liv för att få käka lite gott eller klä sig i en "vacker" päls. Så länge det inte är deras hund eller häst som man sliter av pälsen på till ljudet av deras skrik, men självklart skulle man ju aldrig göra så mot sin lilla familjemedlem.
Bara det händer långt borta och vi slipper tänka på hur allt kom till så är det bra, visst har vi ett bra liv?


Måste bara tillägga en sak. Läste en annan grej också, "känner man sig mobbad så är man mobbad"... Mm juste! Så sant, så sant. Så våga bara påstå att jag aldrig varit mobbad för det har jag verkligen varit!

RSS 2.0