.

Jag kom på en sak, vad är starkast ljuset eller mörkret? Det borde vara ljuset, för det kan ta bort mörkret, fast mörkret kan ändå ta bort ljuset...

Bah, skola

Nu har skolan då börjat. Suck och stön. Tur som satan som jag har var det bara en klass så jag och Sara kom i samma. Lättnad, jag inser att annars hade jag varit heelt ensam..
Lite torrt på killfronten dock, klassen består av ca fem killar och typ 27 tjejer. Undrar åt vilket håll jag är lagd åt när jag tar studenten, åt samma som nu antar jag. Fast en riktig heting i klassen spanade in mig och alla andra flickisar märkte jag (självfallet blev jag rädd!).
Hela skolan var som en enda jävla stor labyrint, men jag hittar iaf till klassrummet vi ska vara i imorgon. Inte så skönt schema, det blir lite working nine to five! Men jag överlever nog.. Det blir ju inte av att åka in till stan och slösa bort alla sina pengar då.
Fast oifs har jag inga att slösa bort.. Lyckades lura åt mig 25 spänn idag av Eva, det är vad min tajta budget består av fram tills slutet av september. Indraget studiebidrag är inte att leka med.
Men nu ska jag datanörda mig sen göra min första läxa, fan vad exhiting! Ciao

Nacka Gymnasium

Nu sitter jag och pratar i telefon med Elin, hon kan inte sova för hon börjar skolan imorgon. Jag har då kommit in på Nacka, weei.
Ush jag är jättenervös, jag vet itne vilka jag ska gå i samma klass som men jag hoppas att jag får gå med Sara. Inte för att jag känner henne men jag vet vem hon är opch hon är jättesnäll. Jag mååste sova!
Im orgon ska jag slinga håret på Sachajuan på NK. Jag vet inte vart det ligger för jag har bara vart på Sturegatan. Mööh nu blev det lite för intressant.
CIAO

Feels like summer's finito

Nu känss det som om sommaren är slut. Böhö. Idag badade jag och Ernst i källaren i trollan.
Igår hade August fest. Då var min läggning jag och Ernst i källaren mot världen.
Idag blev min nya läggning sojabönor. Lisa är jude-bröllop. Jag väntar spänt på att få höra hur det var.
Adjö.

Värmdö


Idag var jag, Lisa, Mathilda och Johanna på utflykt. Vi åkte till slussen och tog första bästa buss som nu skulle ta oss till Överby. Men efter ett tag insåg vi att den bussen gick förbi mitt sommarställe så vi hoppade av där. De andra var inte så säkra på att jag hittade eftersom det var en lång väg att gå från busshållsplatsen (vad många s).
Sen chillade vi fett hela dagen vid Storsjön. Tog lite vackra bilder och bestämde oss sen för att åka hem, fast Johanna ville åka till Överby, den ökända vikingabyn från Jesus-tiden. På bussen hem var vi glada och ville ge oss själva en applåd för att vi vart så duktiga och gått så långt, då satt några pellar där och mobbade oss. Lisa såg sin inte-ex.-kille.

VärmdöVärmdöVärmdö


horan i mitt liv

Idag käkade jag pizza hemma hos min sysling, men sen åkte han och badade i flatenbadet och jag ville inte följa med så jag satt där och hade tråkigt med hans mor.
Sen åkte jag hem till Caroline, träffade Ellinor på gatan så vi satt utanför Carolines hus och pratade minnen i ages. Det var trevligt.
Egentligen skulle jag åka till Natalie nu, men jag tror inte att jag orkar för jag har jätteont i magen. Och självklart vill inte hon komma hit för hon måste platta håret imorgon bitti! Där kan man snacka om fet diss, möh. Min mage är uppsväälld ):
Åh, jag har sån ångest inför skolan, Elin den lilla ungen ska typ börja i ngn skola i Danvikstull. She's leaving me all alone. En liten låt från Torkel i knipa fick mig att tänka på Elin, jag saknar henne.

Du e ett ascoolt tidsfördriv, ja du e horan i mitt liv. Som en blixt från himlen va ere med mig? Jag tror jag har varit blind fram till idag, då du plödsligt såg på mig och sa; Fuck off and die, du e för ful för mig och din morsa går för en hundring. Du sa det rakt i mitt fejs, vad vill du ha? Baby, jag står här som en nörd i ett moln av förundring, för jag vill va i ditt space!


Summertimes

Det är ju nu, nu när alla börjar komma hem och vädret börjar bli sådär bra igen, det är då man vill att somarlovet ska vara för evigt.
Idag har tex jag, Lisa och Adam slappat i trollan hela dagen. Det var väldigt trevligt, men man börjar känna nu att jag måste bli brun! Jag får panik när jag tänker på sommaren, vad har jag egentligen gjort? Svar: ingenting. Jag skulle åka till björnö, emmy skulle hit, jag skulle till emmy, spendera en dag i skärgården och övernatta i natalies båt. Jag har inte gjort ett skit av det där.
Sen så är jag väldigt irriterad över att Elin har tagit mina shorts och rymt till Italien! Mina favoriter...
Idag är min otursdag, jag tappade min moppe på mig så jag fick massa brunt klet (Lisa och Adam sa att det var olja) på mig, sen tappade jag den igen på marken och sen råkade jag övertanka den så det rann ut massa bensin på mig.
Imorgon ska jag fara in till stan tidigt och köpa mig ett par svarta bebisshorts för dom är sköna sen ska jag till trollan med August, Lisa och Adam. Idag när vi låg och kollade på film hemma hos Adam så ringde August seg som en snopp och sa att vi skulle komma till trollan, fast vi åkte inte dit igen eftersom det är so not fashion att vara där två gånger på en dag, möh.
Nuu ska jag äta melon och sen vara med Caroline. Ciao


RSS 2.0