En normal jag?

Alltså nu dör jag snart. Jag har en enda kompis, iaf i Sverige. Alla andra är på tripp ngn stans. Okej Stella är hemma men hon jobbar tio-nio varje dag!
Såå, imorgon ska jag väl.. om det är fint väder - ingenting. Om det är dåligt väder - ännu mindre.
På lördag kommer Lisa hem, och om typ två år kommer resten hem. Fy fan vilken sommar. Den lilla solbrännan jag hade lyckats pressa på mig har för länge sen försvunnit från min nu alldeles vita kropp.
Jag ser bara fram emot att Lisa ska komma hem så jag kan berätta allt roligt som har hänt sen hon åkte.

Ibland önskar jag bara att vissa saker aldrig hade hänt. Men jag har kommit på en sak, jag kan inte klaga så jävla mycket över allt. Det är ju JAG och ingen annan som har gjort så det är såhär. Fast ändå, om jag fick chansen att leva om mitt liv och hoppa över dom där sakerna jag ångrar, så skulle jag aldrig göra det. För hade jag aldrig gjort de sakerna jag har gjort, så skulle jag ju säkert vara så jävla tråkig. Eller kanske hade ngt värre hänt. Vem vet..  Nu blir det lite för djupt här, så ciao

Home alone

Åhå. Nu är jag trött som en jude, det har vart en vild helg.
Till att börja med så åkte ju mor och far iväg i torsdags, så då hade både jag och bror lite kompisar hemma. Så vi satt och var olydiga som odågor. Men det vart inget vilt, dagen efter var det huvudvärk och dags att städa undan från dagen innan.
Fredag, storfest hemma. Ca alla fredriks kompisar var hos oss. Fast jag förfestade med dom och drog sen vidare på ngn fest i björknäs. Jag var trött som ett jävla as så jag tänkte lägga mig och vila upp mig lite tills jag skulle hem igen. Fast alla trodde att jag hade dött/spytt/svimmat så jag gav upp mina planer och begav mig hem igen. Sen vart det party all night long, eller typ till klockan fem.
Lördag, trött som satan själv städade jag huset med hjälp och fredrik och co. Sen på kvällen tänkte jag bara dra hem lite kompisar. Fast grejen var den att alla mina kompisar är borta så det fick bli lite inte-kompisar också. Bör påpekas att något tråkigare än den kvällen har jag aldrig vart med om. Så jag skickade ut alla jävlar och åkte till Erik. Där var det mucho najs.
Idag har jag och Fredrik degat hela dagen och kollat på sex and the city. Många konstiga tankar har crossed my mind. Om man är siamesiska tvillingar, sen opererar man isär sig.. är man fortfarande siamesisk tvilling då?..
CIAO

Oh summer

Alltså, det är sommar. Klart man inte ska klaga, men vafan alla mina kompisar är borta! Här sitter jag helt ensam och lost. Känner mig inte alls som Sissela en vanlig fredagskväll. Eller jo!
Igår var jag och shoppade med Fredrik och mamma, som tur var så var käre mor på hygglo-humör så jag fick tre nya tröjor och ett par trosor. Möh.
Det är varmt ute, fast inte så att man vill åka och bada. Stella jobbar en jävligt lånmg dag idag.. Så jag har parkerat mig här framför datorn för att datanörda mig ett tag. Sen ska vi leeka. Snart har vi tittat oss igenom alla avsnitt av sex and the city. Det är ungefär hur vi har spenderat hela lovet.
Åh, ikväll ser jag fram emot sex and the city med massa godis och popcorn.
Jag har gått som på nålar den senaste veckan, pga av min oro för Stickan. Jag hade precis tänkt att skriva allt som kunde ha hänt honom när jag tjeckade min gb på PLAYAHEAD, där hade Lisen skrivit att han hade kommit fram. En sten föll från mitt hjärta och lättnaden sköljde som en våg över mig, böh.
Skönt att Stickan ska spendera två veckor i Usa nu då, hans sommarlov har väl inte vart sådär väldigt spännande förutom hans lilla två-veckors visit i England där han förvisso träffade många nya kompisar och lärde sig tala engelska problemfritt.
Ciao

Det är sommar och solen skiner

Nu har jag inte bloggat på lääänge. Men det har vart sol vilket innebär bad bad bad! Idag har jag då spenderat dagen vid trollan där jag vanligtvis är hela dagarna. Sen så hela veckan har jag slappat och sånt. I onsdags var det ju partaj hemma, käre mor och far for ju iväg. Det blev inte lika vilt som onsdagen innan då några av mor och fars ägodelar gick i kras.
Sen så har det ju vart fest hos lukas, vet inte om det kan kallas fest men... hans hus var ju förjävligt. Jag gick typ vilse. Som en jhävla labyrint eller hur det stavas. Men iaf sen så har det väl inte hänt så mycket mer, inget som man bör nämna här iaf...
Jo jag och Adam satt hela lördagkvällen och deppade över lisa sen fjonken som ligger och gökar med alla amerikanks boys. Men när hon kommer hem ska vi partaja för hela slanten.
Men nu ska jag till peking och träffa elin sen blir det fest.
Ciao

Sommar sommar sommar

Tjoho, på vintern är jag deprimerad! Men nu är det sommar och då blir jag mucho hyper. Som nu tex när jag borde ligga och sova för klockan är mycket, jag ska upp om sju timmar.. Då ska jag med mina övermuskliga armar paddla kanot.
Sista dagarna har jag spenderat med att ligga och slappa vid poolen, riktigt najs. Men nu känner jag för trollan så in i helvete men natalie vill aldrig hänka på dit. Sååå, men på onsdag då jävlar ska jag dit!
Sen på onsdag då ska jag ha kul. vettefan hur men det ska jag. Grilla!

Jag kom inte in på nacka, fem poäng ifrån. Men ändå jag står i kö nu. Jag kom bara in på mediagymnasiet, kul att gå där med alla sär som typ har 120 poäng. ): Medelfjonken i min klass var typ 200! Bah. Men jag hoppas att jag får byta.
Nu måste jag sussa som en älg. Ciao

RSS 2.0