Klagoinlagg

Yes da sitter man har igen. Denna gang sjuk och helt snurrig i bollen. Hungrig men inte sugen pa nagot. Kanske skulle en knackemacka med hushallsost kunna glida ner i kistan. Eller lite blodpudding eller bara en snabb vanda pa taco bar skulle kanske kunna muntra upp mig.

Jag ar all alone, sjuk och svettig. Har ingenting att gora heller.

Ibland vore det skont att kunna transferera sig till Sverige en stund.

Maste nog kila ivag och kaka lite. Klockan ar ju typ halv fem och jag har bara druckit lite vatten och te idag.

I mandags var jag och Stella ute. Arga pa vara man hittade vi tva andra fynd som bjod pa ol hela natten lang. Vi tog en runda pa underground bar, kandes lite som back in the days. Somnade inte forran en stund efter att Ris vackarklocka hade ringt. Var vaken till sju.
Det kandes igar. Jag var trott och inte alls hungrig. Idag ar jag sjuk. Bla.

Kul liv jag har

Jaa jag vet dalig uppdatering men sanningen ar den att datorn lockar inte alls.
Ska snart aka till Sverige och ingenting hander har. Eller jo det har hander.

En vanlig dag:
10.00 Vaknar
10.30 Gar upp o leker med kattungarna
11.00 Kakar brunch, antingen sjalv eller med Madde
11.00-17.00 Gor absolut ingenting, hanger pa stranden eller sitter hos nagon och glor
17.00 Duschar
18.00 Aker hem till Ri, kakar, kollar pa TV
22.00-23.00 Slaggar

Sa kul har jag och nu har bade Madde och Denice akt hem och Stella dragit till Surat Thani. Sa idag har jag tvattat alla mina klader.
Nu ska jag aka och betala moppen och sen aka och kaka lite. Bye.

Vi har gatt o blitt paron

Yes da sitter man har mitt pa dagen och Hippies ar oppet! Sensation!

Snart ar det thailandsk nyar och just nu ar det bara for varmt ute. Inte regnat pa flera dagar och igar ville jag do. Halv tolv pa natten var det fruktansvart varmt, jag hade flakten pa trean (och det vet Denice att jag aldrig har) och satt en halvmeter framfor den och bad Ri att doda mig.
Men det blev ungefar 20 kalla duschar och sen sova nara nara flakten.

Nu fryser jag istallet. Fattar inte grejen med att overanvanda aircon sa forjavulskt. Sitter och laddar upp bilder fran Phi Phi, jag menar det var ju snart en manad sen sa det borjar bli dags. Det tar ju bara san javla tid. Jag borjade for lange sen men nu javlar kommer det.

Ikvall eller imorgon maste jag ga och spana in den nya gitarristen i bandet!

Har kommer kanske en bild pa min sota kattunge. Som fo. heter Min. (Jag kan sova i sama rum som dom utan att bli allergisk wey!)

bajs

Wey i forrgar fodde Ris katt sina sma ungar. Tre sota och en ful sprutade ut ur framstjarten pa henne och trots att jag skyndade mig dit hann jag inte se det. Damn it! Men nu vakar jag over dom som mina sma barn, inte den fula dock. Den far Ri ta hand om for han tycker den ar sot (den ar missbildad tror jag).

Annars da? Kom pa att det ar langfredagen idag(om jag misstanker ratt) sa imorgon far jag val kopa massa godis till mig sjalv. Forsta aret jag blir utan paskagg :( Stackars mig det ar jobbigt att vaxa upp.

Nu ska jag kanske kirra jobb woho

RSS 2.0