Bara sa ni vet hur ni ska irritera mig

Jag ar inte alls pa daligt humor idag aven om man skulle kunna tro det snart. Jag ar pa jattebra humor, har kakat god hamburgare till middag, fatt en fin dinglande och glittrande navelpiercing och ska pa dejt ikvall.
Men anda kanner jag for att rabbla upp saker som gor mig irriterad, mest i brist pa annat att gora:

1. Folk som sager dammsugade
2. Nar nagellacket aldrig torkar och blir klumpigt
3. Nar man koper en pase te och den ramlar och allt te runner ut
4. Folk som som sager "Nar jag var i Gotland"
5. Att jag aldrig kan komma ihag att fylla pa pengar pa mobilen

Carpe diem

Absolut ingenting att göra på jobbet igår. Tills det var fem minuter kvar tills jag skulle sluta då blev det en jävla massa. Kom hem vid tio så jag bara slukade middagen som min kära man lagat och sen somnade jag.

Idag vet jag itne vad jag ska göra. Vill dra till poolen, eller till Annelise men så måste jag också städa.
Fast hemmet kommer fortfarande vara stökigt ikväll om jag drar någonstans nu. Så det gör jag.

Fånga dagen eller hur!

Min kära man. Gud vad kort hår han hade här! Varför kan inte mitt hår växa lika fort? Och glänsa lika fint? Och locka sig som små korkskruvar? VA?

Smala vader ar sjukt osexigt tycker jag

Alltsa nar vaden inte blir tjockare narmast knavecket. Eller bara jattelite tjockare.

Na, jag har inte sa mycket att gora pa jobbet idag.

Marks det?

En sak till bara

Varfor heter det narkotika och inte knarkotika? Eftersom man sager knark alltsa.

Eller varfor sager man inte bara nark?

"Fan vad jag ar sugen pa nark!" Kanns inte det battre?

Bara en liten fundering

Jag har malat "fransk manikyr", blatt glitter pa fingertopparna. Eller ja, langst ut pa naglarna alltsa. Okej, lite pa fingertopparna ocksa men det ar bara for att jag har sa skakiga hander.

Men nu kanner jag mig som en ladyboy! Jag gor alltid det nar jag har langa naglar med farg pa. Ska det vara sa?

Eller har jag bara varit for lange i Thailand och spanat pa ladyboys?

Jobbig dag idag


Stekte i Annelises nya stora pool

Jag vet att jag ser rätt nöjd ut men skenet bedrar, fick kramp i musklerna av att behöva hålla upp kroppen ur vattnet för att få en så jämn bränna som möjligt liksom!!

Sen var man ju tvungen att gosa lite baby-Oliver

NEJ MEN SERIÖST, det är en jobbig dag. Ingen middag stod på bordet när jag kom hem från jobbet och huset ekade tomt. Tur att vi hade lite rester i kylen för jag är sämst på att laga mat till mig själv.
Hoppas aldrig att jag blir singel, skulle leva på bröd, kakor, chips och bullar då.

Nu när jag tänker efter så lät det inte så illa faktiskt.

Lite bilder från visarun

Bara för att jag inte har något vettigare att komma med.

Jag slumrade till lite i bussen, självklart är jag alltid redo ifall någon skulle få för sig att fota

Nyvaken

Söt. Om man får säga så om sig själv? Vill ju inte verka självgod.

Snaska lite kyckling med gult ris. Med två arga kineser som publik.

Bor jag på ett jävla zoo eller?



Hoppas inte att Ri blir sur för att jag lägger upp bilder på hans byxorm.

Håll i er!

Jag tar bloggandet till nya nivåer. När det inte finns något att blogga om alls utom min supernyttiga frukost eller hur bajsnödig jag är eller att jag snart ska och bygga ännu mer muskler så går jag på jakt i hemmet och hittar en spindel med epilepsi, filmar den och lägger upp på bloggen.

Hur intressant får man vara?


Lite kärlek på jobbet

Idag var det ett äldre par på jobbet, typ 65-70 år gamla..
Jag satt och kollade på dem, de var tyskar och jag tycker alltid att tyskar verkar så stränga och arga hela tiden. Språket är ju inte vackert och romantiskt direkt. Men så sa den gamla gubben:

Min fru har köpt en resa till Dubai till mig!

Och så kollade han på henne med jättemycket kärlek i ögonen och smack så pussade han henne.

Jag bara satt där med huvudet lutat i händerna och LOG jättestort.


Hoppas att vi också är sådär kära när vi är gamla och rynkiga. Eller äldre och rynkigare.

Ri har ju börjat redan nu...

De ville inte att du skulle få chokladkaka

Vaknade upp i morse med träningsvärk i bröna och så mumsade jag i mig en skål med fruktsallad med yoghurt med kardemumma och lime i. Fy satan vad gott. Känner mig så jävla nyttig nu! Och inte alls särskilt sugen på chokladkakan som jag handlade igår.

Det är lite kul faktiskt. Madde älskar chokladkakorna från 7eleven. Men som alla redan vet så är det ju översvämningar i Bangkok och man ska vara glad när man hittar något mumsigt på seven. För för det mesta så är det jävligt utplockat och det finns bara lite torra nudlar och diskmedel.
Men ibland kommer det leveranser. Ibland kommer det bullar och sånt där gott. Men på över en månad så har inte chokladkakorna funnits. De tog slut precis innan Madde kom.

Men så for ju Madde i förrgår och då kom chokladkakorna tillbaka!

Så det enda som krävdes var att Madde skulle lämna landet.

Hungrig

Langtar hem lite nu. Har tva lador pad thai som star och vantar pa att fa bli uppkakade i kylen. Och till efterratt blir det en fet fruktsallad. Kanske svanger forbi seven och koper lite yoghurt att rippla over. Mm jag ar hungrig som en javla flodhast!!

Men det gor inget att jag svullar idag for jag har faktiskt vart och gymmat. Sprang/gick I trettio minuter och sen gymmade jag I typ tjugo. Tankte vara dar langre men mina muskler orkade inte. De skakade lite och ville hem. Sa nu hoppas vi pa traningsvark!
Det ar nar traningsvarken kommer som jag kan borja trana pa allvar plus att godissuget blir mindre da. Sa kan man borja kaka fruit istallet och borja tanka pa beach 2011 som faktiskt ar NU!

Jag är periodare


Tänkte rulla till gymmet för första gången på typ mer än en månad. Får se hur det går.

Bra iaf att jag laddade upp med en stadig frukost. Chips.

Må han brinna i helvetet

Hemma från visarun nurå.. Bara två månader kvar tills nästa gång hehe. Kul. Fast då blir det Penang och det är ännu mer kul. Där har de nachochips!

Dagen då: Som vanligt försenade när de plockade upp oss, otroligt kallt, regn, fullpackad buss, arg fru med pudel i framsätet bredvid chaufförn. Släppte av alla som skulle till Koh Lipe och sen hade vi bussen för oss själva. Ja, vi fick ju dela den med chauffören och hans fru och lilla pudeln då.
Skönt att få sova lite, sträcka på benen och så.
Dock var paret som körde jävligt arga. Vi fick inte köpa mat vid gränsen men det gjorde vi ändå och då fick vi inte äta i bilen så vi satte oss och mumsade lite kyckling med gult ris. Då stod de och kollade på oss jätteont och skrek så fort sista riskornet åkt in i munnen att vi skulle åka.
Frugan hade diarré eller något för vi stannade ungefär var 40:e minut för att hon skulle gå och bajsa och så skulle de tanka. Hon skulle verkligen bajsa. Tror inte att hon fattade att vi förstod vad hon sa.

Sen när de skulle släppa av oss så kunde de tydligen bara stanna på ett ställe och Denice bad honom stanna på mr long bar i Ao Nang för hennes moppe var där. Problemet var ju bara att när vi kom till Ao Nang så kom även regnet som gud glömde. Och jag bönade och bad att han skulle köra mig hem men han var ond som en djävul och kastade ut oss ur minivanen i spöregnet. Lite arg blev jag.

Suckade det högsta jag kunde och gav honom min ondaste blick.

Nu har jag ansiktsmaskat mig och målat naglarna. Dags för chips!

VISARUN = A LOT OF FUN!!

Alltså om mitt jobb.. Den som kan lista ut vad det är jag gör kan ju få vinna nåt! Typ äran eller så kan den personen få komma hit så bjuder jag på en iste och friterade banander eller vad vinnaren nu kan tänkas önska sig. Ja, så gör vi.

Annars då, jorå visarun imorgon! Alltid roligt, spännande, händelserikt.. Ja, alldeles alldeles FRUKTANSVÄRT! Nejrå, jag ska bara köra en liten borderrun. Alltså åka drygt fem timmar till gränsen, knalla över till andra sidan och sedan knalla tillbaka. Köpa en liten dryck och förhoppningsvis något gott att knapra på. Få lite motorstopp, krocka lite, byta olja och sedan anlända hemma igen cirka 12-13 timmar efter att man lämnat lyan tidigt i ottan.
Förhoppningsvis får jag sällskap av Denice också men hon vet inte ännu var och när vi blir upplockade.


Såhär orolig är jag för att Denice inte ska komma i tid..

Back to work

Mandag igen, sitter pa jobbet och petar mig i nasan som vanligt..

Det ar kul nar man upptacker saker som egentligen alltid funnits framfor ogonen pa en. Idag upptackte jag tex att var spis ar helsilvrig och blankande, inte svart och knogglig som jag trodde. Det visage sig efter en javla massa skrubbande med stalull att hela spisen kunde skina och det ojamna pa den var gammal mat som brants fast.

Forutom det sa har jag aven borjat inse att man sakta men sakert forvandlas till en thai nar man bor har. De senaste kladerna och skorna jag kopt har Ri kommenterat att det ar valdigt Thai-style.. Man kanske blir som man umgas anda?

Imorgon aker Madde till Sverige. Trakigt som fan. Kanns som att alla drar harifran, ingen vill riktigt vara kvar har. Men vi hoppas pa det basta, att Madde inser att Sverige ar kallt och trakigt och kommer tillbaka. Om inte annat om ett par ar med en man och en klase svenneungar.

Tackar inte nej till gratis mat och dricka igen

Och så var det söndag. Vilodag. Kristen jäkel som jag är. Jag är ledig och firar det med att käka popcorn, munkar och dricka cola till frukost. Dock så mättade det inte alls mycket och jag funderar på att glida ett helt varv runt Ao Nang för att få tag i den bästa khao man gai. Ska fundera ett tag till.

Igår hade min chef middag för alla samarbetspartners, kick off. Massa mat och vin! Herre det är nog första gången jag drack vin i Thailand, gott var det iaf. Man får passa på de gångerna man erbjuds. Sen gick jag ut med Frida och Bella. Kände mig nöjd. Har jag vuxit upp? Är nämligen inte alls bakis utom att magen mår lite som den gör.


Träffade Denice och Ella

Var ful bredvid Bella. Men hon sa att det inte gjorde nåt för hon var så snygg ändå

Frida dansade som en afrikansk kvinna

Jag betalar mina egna mutor

Det blev ingen kanin igår! Så fort jag klev in genom dörren hemma började jag be om ursäkt för att jag glömt disken men det var ingen fara. Så vi for iväg till marknaden och Ri var smart. Vi började kolla på högtalare. Och han spelade ointresserad. Fick det att verka som att jag ville ha den där högtalaren för 700B. Det ville jag ju men inte om jag hade vetat att det var jag som skulle betala den med allt som fanns i min plånbok.
Efter det slappnade Ri av och när vi hade gått hela marknaden och äntligen kom fram till kaninerna så var 80% av kaninerna redan köpta. Dessutom började det regna så vi var tvugna att åka hem för "det är inte bra för högtalaren".

Så drog han ut mig ur deras lilla stånd och mutade mig med en iste. Även den fick jag betala själv.

Hur kan han överlista mig så?

(Fast det bästa av allt var att han TROR att det är jag som har betalat allt. I själva verket snodde jag en tusing av honom för några dagar sen som jag använde igår.)

Ska jag ge upp och forsoka en annan dag?

Inte sa langt kvar tills jag slutar nu och jag langtar for antligen ska min man folja med mig till marknaden. Men. Jag har tabbat mig. Jag glomde diska innan jag for ivag och jobbade. Detta kommer att anvandas emot mig ikvall nar jag tankte forsoka overtala Ri om en kanin en sista gang.

Ska jag ringa nagon cateringfirma som aker hem till oss och fixar krubb? Ska jag ringa och saga att jag tankte bjuda honom pa restaurang? Eller ska jag bara hoppas pa att han inte marker att all disk ar smutsig?

Hur kunde jag vara sa dum??

Dessutom har jag snart satt i mig ett helt paket med sockerfria halstabletter.. Inte sa javla smart det heller.

Måste rusta upp hemmet tills mor & far kommer

Självklart stod middagen på bordet när jag kom hem igår! Huset var nystädat och när magen var full öppnade Ri sina armar och jag somnade klockan halv tio på kvällen och drömde om efterrätten i kylen.

Att jag sen vaknade klockan två och alla lampor och teven var på, middagen fortfarande stod på bordet och jag var helt blöt av svett ska vi inte tala om. Låt oss njuta av vilket underbart liv jag har.

Idag har har jag bara varit hemma. Städat lite till (för att få det så rent som jag vill ha det måste man hjälpa mannen lite), tvättat och relaxat. Länge sen jag bara var hemma en hel dag så jag tänkte prova på det igen. Behövdes men nu är jag redo att ge mig ut i världen igen.
Tur att jag börjar jobba om typ en timme då.

Dagens bästa:

NYA NUDELSKÅLAR!! Mmm va gott det var att äta ur dem! Har dessutom nya tallrikar. Fem stycken tallrikar blev det så nu kan vi bjuda familjen på middag på läckra tallrikar när de kommer. Om mindre än en månad!

Jag lar mig html

Regnet from hell motte mig idag nar jag var pa vag till jobbet. Tur hade jag som inte ignorerade de forsta dropparna utan stannade och havade upp regnponchon ur moppen. For det var ingen liten skur som kom.

Nu ar jag alltsa lite blot om fotterna och sa kurrar det nagot otroligt i kistan. Jag ber en liten bon till gud (eller till Ri) att maten star pa bordet nar jag kommer hem.

Ber aven lite smatt om en god efterratt, ett nystadat hem och en varm famn att gosa in sig i ikvall. Det behover jag.

Det är fint att vara vit i Thailand

Det blev ingen attack igår. Jag somnade och sov oroligt och dåligt. Som jag gör hela tiden nu. Vad är det som händer med mig? Blir orolig och så blir ju allt bara ännu värre då.

Nu sitter jag här och luktar illa. Huset luktar också illa så det gör inte så mycket.
Har varit vid poolen med Madde och solat lite, det var dock jävulskt varmt så till slut gav jag upp. Får bli ett nytt försök snart igen.

Charmig bild va? Snow white.

Klarar jag det?

Laddar upp för en attack! Ögonlocken börjar dock svika. Känns tyngre än när jag vaknade i morse helt mosig i nyllet. Kroppen värker. Huvudet snurrar. Kommer jag ro detta iland?

Kom till mamma!

Jag är uttråkad. Trött. Trött på att vara sjuk. Trött på det mesta just nu fakiskt. Mår illa. Åt en äcklig liten låda med ris till middag. Kladdigt ägg. I mitt smutsiga hem.

Annars rullar dagarna bara på här. Väntar på att något ska hända.

Om en månad kommer mamsen och papsen. Och sen brollan.

Och nu har jag bestämt mig. Bara för att det ekar så tomt här hemma ska en ny familjemedlem få flytta in här i veckan. Förhoppningsvis redan imorgon. Fick ett svar av spåkulan på facebook och jag har ju lärt mig tidigare att jag måste lita på den. Den har rätt.

Så kan jag avsluta med lite bilder från Loy Kratong!

Vår lilla kratong som jag köpte av en tjej på jobbet


Nu flyr jag in till Ao Nang igen!

Tråkigt

Har kramat Stella och Leo nu. Sagt hej då.

Lär väl dröja ganska länge innan man ser deras söta nyllen igen. Tråkigt men sant!

Nu är klockan lite över halv tolv på natten och jag ska käka middag. Potatissnacks. Ketchup. Cola.

Kanske trycker jag lite bilgodis till efterrätt innan jag somnar all by myself.

Gor mig frisk eller skjut mig

Ja nu sitter jag har igen, pa jobbet och pillar med datorn. Har faktiskt gjort en del annat ocksa och den har veckan ska det tydligen bli andra bullar och mer for mig att gora. Kanns bra.

Ar just nu ganska slut i bollen och vill mest bara hem och krashlanda i soffan med en skal popcorn. Men vi far se hur det blir med det. Imorgon flyttar Stella och Leo till Sverige sa jag lar val aka och saga hej da till dem nar jag slutat.

Idag har jag matt ganska piss. Efter cirka fem timmars somn gick jag upp och kakade rissoppa med Stella for sista gangen pa ett ganska bra tag tror jag och sen dackade jag hemma. Akte till doktorn och fick annu en spruta sa min arm blev valdigt biffig.
De fattade inte nar jag forsokte forklara att jag madde bajs sa jag hoppas att den tredje sprutan hjalper nu annars far jag val skjuta mig.

Väl spenderade 50 baht


Köpte nya skor igår.

Ja, ni får skratta. Var bara tvungen att köpa pandaskor. Jag har ju en thing för pandor. Men tro nu inte att jag tycker att pandor är söta för jag tycker faktiskt att de är fula och verkar efterblivna.

Det är bara för att i Thailand finns det ju en kinesisk panda som heter Linping och den har ett eget teveprogram. Ja faktiskt en hel kanal som sänder LIVE från pandans bur 24 timmar om dygnet och Ri hatar den kanalen. Första gången jag upptäckte det tyckte jag att det var jättekul att reta Ri genom att kolla på den kanalen och sen dess är min största hobby att byta till den kanalen.. Helst när han kollar på fotboll.

Plus att jag måste ju ljuga och säga att jag älskar pandor för varför skulle jag annars vilja kolla på PandaChannel hela tiden? Och 50 Baht var det ju värt att slänga ut på dessa läckra flipflops. Dessutom är de så jävla sköna att jag går runt med dem här hemma hela tiden.

En till spruta idag sen ska jag vara frisk

Sov till tjugo över tolv idag. Rekord. Har nog vaknat vid nio eller tidigare varje dag i en månad nu så jag fick lite ångest när jag kollade på klockan när jag vaknade.
Men ryggen känns faktiskt aningens bättre idag. Bara benen som är lite bortdomnade. Igår kväll när jag skulle sova (vid elva) ilade det som satan i benen så jag somnade inte förrän efter tre. Fyra timmar som jag låg i sängen och försökte fixa leopardbakgrund här till bloggen. Ritade om en bild från internet i paint och gimp. Resultatet blev.. Aningen bättre men går att göra finare.
Sen när jag vaknade på morgonen så hade Ellen fixat min meny så att den är såhär fin som den är nu.

Nu blippade riskokar'n. Dags att käka biffsallad!

De ville bara att jag skulle ha kul


Jag:
När jag var liten och det var snö så brukade mamma eller pappa dra mig i en pulka på väg hem från dagis...
Ri: Satte de fast dig bakom bilen?

Ehm, ja.. PRECIS! Det är därför jag är som jag är idag.

Jarå, jarå ingen fara på taket!



SVAR: Jag jobbar inte olagligt så det är inget att oroa sig för. Man skulle väl kunna säga att jag är en slags tolk eller något i den stilen. Eller bloggare då om man hellre vill det.

Ibland hatar jag Thailand. Iaf "sjukvården"

Nu får den här bloggen se ut såhär tills jag eller någon annan snäll själ har hittat ett läckert svartvitt leopardmönster som jag kan ha här.

JAG SKA HA LEOPARD NU!!
Det är bara underligt att jag inte tänkt tanken innan. Alla vet ju att jag är en leopardkvinna.

Har vart hos doktorn idag med.
Han skrattade åt mig, gjorde mig jävligt förbannad. Gav mig en spruta. Tog alla mina pengar. Gav mig smärtstillande till ryggen som inte hjälper för fem öre. Sa åt mig att slänga den feta påsen med antibiotika som jag fått förut.
Och så sa han att jag inte alls hade lugninflammation utan bronkit.

Och det visste han genom att bara titta på mig. Drog lite i mina ben så jag trodde att ryggen skulle gå av på mig och så sa han att mina ben funkar. Jaså.. Det visste inte jag?

Jag blev jävligt förbannad på honom. Ska gå dit imorgon igen och få en till spruta.

Nu har jag gått till doktorn TVÅ GÅNGER den här veckan för att jag har så ont i ryggen att jag inte kan gå på toaletten och gått därifrån med medicin till mina jävla lungor.

Kan ingen lyssna på mig???!?!?!?!? JAG HAR ONT I RYGGEN!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Skulle tagit fler ipren da hade jag nog haft valdans kul

Det kommer bli en lang dag pa jobbet.
Ryggvarken from hell och nu dor iPaden...

Far val spela memory pa mobilen da. Jag ska inte klaga.

Jag är besviken


Igår när jag kom hem från jobbet möttes jag av den här synen.

Hur kan man ens få för sig att det är okej att äta upp min kexchoklad?

Tjuvens försvar var att mina päron ändå kommer hit snart och kan ta med sig massa ny choklad till mig.

Loi kratong

Omg!
Det funkar att blogga har. Fick ga in pa html-laget och trixa lite sa jag maste skriva br varje gang jag vill byta rad. O alla ni som har pillat med en iPad vet hur krangligt det ar. Sa det kommer inte bli nagra radbyten I onodan. Plus att den har mackaparen har autocorrect.

Idag ar det hur som helst loi kratong. Vilket betyder att man klipper av sig lite naglar och har och lagger I en "kratong" med lite pengar, tander ett ljus och slapper en fis. Oj, nej jag menade att man skickar ut den i havet sa tar den med sig all bad luck.

Sa det ar val det jag ska gora ikvall nar jag kommit hem fran jobbet.

Kan jag blogga pa den har ipaden?

Hoppas att detta funkar for da betyder det att jag kan blogga pa jobbet. Alltsa att jag far betalt for att blogga. Alltsa om nagon fragar vad jag jobbar med sa sager jag att jag ar bloggare. Hall tummarna nu bitches!!!

Jävla skit

Ri var bortrest i några dagar och kom hem i förrgår. Direkt när han kom hem blev internet superdåligt igen. Det har fungerat jättebra under den tiden som han var borta. Det stör mig. Jag ska ju ligga hemma hela dagen och kolla på TV3play. Men det går inte!

ÅH.

Finns inte så mycket att göra när man är sjuk ju. Kanske åker till 7eleven och köper godis då.

Jag är en vandrande smittohärd

Idag har jag varit och röntgat lungorna. Gick till doktorn för att jag har så jävulskt ont i ryggen men fick åka in till sjukan i Krabi town och röntga lungorna istället. Tydligen är ryggsmärtorna bara inbillade eller en liten mini mini-skada som gör ondare av att jag hostar så mycket.

Däremot var farbror doktorn lite orolig över att jag inte hade blivit bättre av medicinen så det var bara att åka till stan och fota lite. Fick en STOR påse med massa goa piller. Två till sorter antibiotika för jag har en vandrande lunginflammation.. Ja?
Eller walking pneumonia som hon sa. Alltså att jag känner mig frisk och kan göra allt som vanligt bara det att jag faktiskt är sjuk.

Hoppas inte geckos är giftiga

JADU DENICE JAG KÄNDE DET PÅ MIG!! Plus att du såg väl mig häromdan när jag kom ut från botoxkliniken?!

Annars då.. Jo i morse såg jag en lite rolig grej. En vattenflaska stod på vardagsrumsbordet och i där satt en gecko och tryckte. Såg lite kul ut tyckte jag och tog en bild.

Fast det roligaste kom ju sen. När Ri kom hem från jobbet.

Då drack han upp det sista vattnet.

Sen visade jag att det var en gecko där i.

Ang. förra inlägget




SVAR: Kul att det märks!





PS. Var det Denice som undrade eller?

Bara för att jag ser så fräsch ut så tror ni mig inte


Det här är söta jag när jag precis vaknat klockan halv nio på morgonen efter sex timmars sömn av att en jävla elefant stampar i golvet hos grannen så hela jävla radhuslängan skakar.

VAD FAN ÄR DET FÖR JÄVLA FEL!!???!?!??!?! Alltså seriöst, kan inte jag bara få sova? Okej att det tog mig två timmar tills jag somnade från att jag la mig i sängen igår kväll. Det är ingens fel. Men det här. Vad är det som sker? Dessutom låter det som att någon står och smiskar sig själv i min dusch.. Borde jag gå och kolla efter?

Herre jösses jag önskar att någon kom hit NU och bara identifierade alla dessa ljud åt mig! Jag blir galen. Är det ett elefantpar som nullar i grannens dusch? Jag hör smisk, dunk DUNK, vatten som sprutar..

Och allt jag ville var att sova. Och få en bild på mig själv där jag såg riktigt sliten och arg ut men inte ens det gick ju. Jävla skit, inte alltid kul att vara så perfekt.

Vad är det för fel på mig?

Usch vad jag sover dåligt! Har inte sovit en lugn och fin natt på typ en vecka tror jag nu. I natt drömde jag att jag skulle dö, jag vet inte hur jag visste det men jag visste det och jag hade jättemycket ångest.
Varför hade jag åkt till Sverige och varit där och jobbat, jobbat, jobbat i tre månader för att spara ihop pengar om jag ändå skulle dö? Jag kände ett behov av att spendera alla mina pengar på något jättebra FORT innan jag dog.

Skitjobbigt.

Dessutom drömde jag att jag var anklagad för något jättehemskt och så fick jag typ gå catwalk för några för att de skulle se om jag gick som gärningsmannen och om jag hade sånna där "gropar" i ryggen för det hade tydligen gärningsmannen. Jag vet inte hur det gick.

Har iaf vaknat typ varje kvart sedan klockan fem i morse.

I'll keep you updated!!


Under den vänstra stenen ligger antagligen den stora paddan från filmen jag la upp. Den kom tillbaka cirka tre dagar efter att Ri kastat den över bord (över mur) och så satt den där inne i stenen och tittade på mig när jag diskade. Då sa jag åt Ri att kasta iväg den igen men han vände bara på stenen så paddan inte kom ut. Den lilla grodan som också var med på filmen satt inuti den andra stenen.
Men som ni antagligen ser själva så är hålen uppåt så den lilla grodan flydde. Never to be seen again.

Nu är jag bara så JÄÄKLA nyfiken på om paddan lever livet där inne, är ihoptorkad och luktar illa eller om den har lyckats fly den med. Men jag vägrar lyfta på stenen själv. Får försöka muta någon som inte vet vad som ligger där under att göra det åt mig.

Ryggont

Har jag fått ryggskott som Madde eller är det den jävla sprutan som fortfarande gör ont? Så jäkla ont i ryggen att jag inte kan hosta. Måste luta mig bakåt för att inte svimma när jag hostar.
Ska prova att röra på mig lite och se om det blir bättre. Städa akvariet kanske, då brukar det bli en massa spring fram och tillbaka och eftersom Joppes ex wife aldrig verkar vilja dö så får jag väl göra livet aningen bättre för henne.

Veckans planer


Söndag ja, kristen som jag är så ska jag ju bara vila. Förutom när jag sticker iväg och köper den där jäkla golvmoppen då.

Medicinen var nog inte så stark ändå

Jäklar vad det började smärta i hela röven och vänstra sidan av ryggen. Jävla spruta. Och det jag skrev om att hostan och snoret var ett minne blott.. Känns som att alla de positiva effekterna från sprutan avdunstat ur min kropp nu för nu hostar jag och snorar som bara attan. Och har så jävla ont i huvudet och är helt snurrig. Känns som att jag ska svimma när jag ställer mig upp.

Men ändå känner jag mig frisk på något konstigt jävla vänster. Är väl för att jag inte har feber, tydligen hade jag 34 graders icke-feber igår. Är det normalt?

Hur som helst så kommer här en liten film.
Från för typ en vecka sen när jag skulle duscha och såg ruttna salladsblad på golvet, som vid en närmare titt såg ut som skinnet från en groda.. Så tittade jag under min lilla hylla som står i badrummet och där var inte en utan två vidriga grodor och sen stora mysiga paddan med vårtor på ryggen hade ömsat skinn.
Jag skrek och flög ut ur badrummet och tackade gudarna för att jag har en så modig man.

Uppe med tuppen

Stämmer inte idag. För tuppen vaknade nyss, fem över sju och jag vaknade vid sex. Kul. Har inte sovit så jätteunderbart den senaste tiden men det har berott på min igentäppta näsa och mina goa hostattacker som numera är ett minne blott.
Ibland älskar man att gå till doktorn i Thailand. Man får alltid någon supermedicin som hjälper skitsnabbt och det gillar när man mår skit. Gick till en ganska ny klinik här i Ao Nang vid ett igår och fick en spruta en liten bit ovanför röven och en påse karameller. Antibiotika och massa sånt.
Och det tog inte många timmar tills jag hostade för sista gången och snoret i näsan som inte gick att fräsa ut var borta. Gött.

Men här kom en liten fråga som hemmafrun gärna svarar på:


Fick tag och fick tag.. I Thailand får man ta det som finns så jag kokade lite ris och sedan kokade jag det igen med massa mjölk. Kanel har jag importerat själv ifrån Sverige. Jävligt gott blev det även om Madde inte tyckte att det smakade som hemma, men det gör ju aldrig svensk mat här.

Titta på den, helt underbar


Herre, är det Ernst himself som talar? Jag blir ju själv helt harmonisk av att titta på videon. Så idag ligger jag hemma hela dagen och hänger på youtube eller så försöker jag få någon att följa med mig till sjukan. Ja, det ska jag nog göra. Kan inte leva med den här hostan längre.
Håller på att dö.

Gött va?

Jag har skapat en ny kategori! Jaja, visst det händer grejer här..
Jag vet att ni älskar att läsa om mina firrar, Joppe och gänget liksom. Så nu när ni blir sådär sugna som ni alltid blir på att läsa om vad som hänt så klickar ni bara på kategorin så kommer alla inlägg upp som rör the fishtank.

Käkade göttgöttfrulle i morse


Risgrynsgröt med kanel, socker och mjölk. Mm, jag längtar så himla mycket till julen!! I år ska jag fira jul med min familj, det var några år sen jag gjorde det med hela familjen sist. I år kommer de till mig så en riktig jul-jul blir det väl inte men vad fasen gör det? Jag gillar ändå inte ens särskilt mycket på julbordet.
Det jag äter är väl gröten, köttbullarna och ägg. Och så några knäckemackor med ost.

Julgodis går ju också alltid ner.. Men det ska väl mor och far kunna frakta hit?

Det enda jag vet är att resterna av mina lungor är på väg upp

GAAH jag hostar sönder!! Svettas även sjukt mycket. Undrar lite om det är ovanligt varmt eller om jag har feber.

Det är sånt man aldrig vet här, kan vara feber, kan vara regn på väg.

Hoppas det var bra för mig

Alltså sluta vara så dryga hörrni! Jag ser ju att det var minst 60 pers som gick in och läste min fråga om vad jag var utklädd till på halloween. Och inte en jäkel svarade. Hur tror ni att det får mig att känna? DUM JU!

Om det nu var så svårt så hade ni ju bara kunnat gissa på snygg, söt eller läcker kanske. Eller bara att ni inte vet.. Elakt.

Hur som helst släpade Madde med mig till poolen idag. Vi stekte från tidig morgon till sen kväll. Eller ja, eftermiddag. Jag hostade ut mina lungor i poolen och rensade närborrarna i kloret och hoppas nu på att denna dag gjorde mig frisk. Är dock lite tveksam.. Sol och kalla bad är väl inte bästa medicinen mot förykylning?

Älskar att min kropp inte alls är sladdrig så den vrider sig till höger o vänster på alla bilder. Spana höften och mitt högra lör.. GRRR!

Första gången jag ser Madde bada i bikini!

Halloween


Alla var så himla fint utklädda. Stella var ju bäst! Har dock ingen bild på henne men det lär väl gå att fixa, eller så ser ni det på facebook.

Och vad jag var utklädd till.. Frisk såklart. Och idag känner jag mig faktiskt inte lika sjuk längre.

RSS 2.0