muffin

Ofta man sitter pa ett internetcafe i Thailand bredvid Hippies bar och vilken lat spelas? Muffins med Bjorn fecking Rosenstrom. Man skulle ju kunna tro att Denice var i Ao Nang och hotade DJ att spela den men icke. Denice ar i Surat Thani.

Men nu javlar sa regnar det varje dag! Regnsasongen har borjat och vi alla dansar och hoppar runt i ringar och ar sa glada sa. Moppen har aldrig skinit mer an vad den gor nu. Helt javla galet vad glad man kan vara over lite regn. Satt i cirka en timme idag och kollade pa regnet. Kan ocksa ha varit for att jag hade absolut nada att gora.
Imorgon bitti haller vi alla tummarna att det sporegnar pa morgonen sa Ri inte behover jobba sa vi kan leka hela dagen. Denice, Stella och Madde kommer att befinna sig i Surat och Frida kommer sjalv att sitta inne i sitt rum i Ao Nang. Kul.

Men jag pallar inte skriva har for det har inte hant nagot kul. Eller jo jag sag 8 roadkill pa vagen hit, sla den du Denice! Pa lordag ska vi pa visarun och da blir det roadkill-leken igen. Kuuuuuuul vi kommer ha. Synd att det bara ar over dagen vi aker. Man vill ju vara borta sa lange som mojligt.

Men ciao jag dor av uttrakning. Ska hem till Ri och kaka lite kylling, verkar inte som att Madde kommer hit.

Lordag

Jag vettefasen vad Hakans Bar ar sa tyvarr kan jag inte ga dit. Antar att det ligger pa Phi Phi eller nagot sant.

Hur som haver fyllde jag ar igen igar. Johanna har kommit hit och igar var vi och kakade pa Crazy Gringos och da sa hon till dom som jobbade dar att jag fyllde ar sa det blev sang for mig, jag fick ga upp och dansa (blev mest tipp tapp med fingrarna) och sen kom dom inte med en chokladtarta med ljus i. Gratis ar gott.

Men ikvall blir det Coconut bar. ska kolla pa nar bandet spelar och fira att Mathilda, Lisa och Johanna antligen drar harifran.

Ciao.

En liten update om den senaste veckan

Yes sa har man fyllt 20, borjat pensionsspara och tanka pa framtiden. Men annu ar det fem ar kvar tills barnen borjar ploppa ur murran pa mig som tur ar. Giftermalet kanske kommer efter sommaren nar jag vant mig lite mer med vuxenlivet.

Annars da? Jo Phi phi var skoj, missade transfern for Denice var dodligt sugen pa en javla toast, motte Mia och ganget pa piren och sen hittade vi hotell och gick och kakade pa Garlic. Plotsligt hor jag tva forjavliga stammor sjunga "Ja ma hon leva" och Lisa och Mathilda slanger sig over mig. Det var ju en ganska trevlig overaskning.
Det blev hang pa stranden hela dagen och vi plaskade runt i spyvattnet och allt kandes verkligen som for 7 manader sen da vi sags sist. Inget konstigt alls.
Pa kvallen var vi jatte mao hela bunten och ett av fodelsedagsbarnen ramlade i en trappa. Namner dock inte vem.

Nu ar mina favoriter har i Ao Nang och lever mitt liv. Har blivit utkastad ur mitt rum for dar sover dom. Vatten har vi fatt ocksa, livet kan ju inte vara battre!
De senaste dagarna har vi hittat pa massa bus, akt pa Ris battur, hangt pa Ao Nang stranden och Nopparathara och idag var vi pa Railey och Phranang.

Nu maste jag kila for jag ar fattig. Ciao mina sockerbitar!

Blir inte sa tatt med inlagg i framtiden

Who's laughing now?! Skrek viruset rakt i ansiktet pa mig efter att jag skrivit forra inlagget och publicerat. Hela datorn borjade pyra och ryka och tills slut sa det bara 'poff' och sa forsvann den. Typ.
Hur det an gick till sa ar den lika oanvandbar som en fleecetroja mitt pa dagen i Ao Nang.

Sa vad har hant sen sist? En sak ar saker, har slutat datanorda mig sa javla mycket.
Leo har borjat ga, jag har sett en dod manniska, jag ar inne pa min sista dag som tonaring, jag har akt med Madde pa hennes battur, Stephanie med man har kommit hit och mina mandlar har borjat svullna av. Och Stella har fyllt 20 ar!

Men imorgon ar det min tur sa da drar vi till Phi Phi och steker garnet! Vi ska ta vara pa varenda minut, borja barsa redan ikvall for att fa till den dar perfekta grundfyllan tills imorgon bitti kl 8 nar vi blir upphamtade (yes pretty fancy if you ask me) och sen blir det ett fint dygn som vi spenderar allesammans pa Phi Phi utan vara man. Dvs = definitivt inget karleksbrak! Oh det racker med drama for ett tag nu.

Men nu borjar mina flaskiga armar forlora kanseln sa jag ska aka hem till Madde och stalla mig i hennes varma dusch och bli en sexy smooth babe! Ikvall blir det Hippies, en sista ol for att ta farval av tonarslivet. Imorgon galler det ju att skota sig nar man inte ar tonaring langre :D Tjipp o hej!


Stella 20 jordsnurr!

All right bäst att ta det säkra före det osäkra. Installerade den här Norton grejen som har ploppat upp varje gång jag satt på datorn nu sen jag fick den och väntade mig feta räkningen. Detta var tydligen en testversion och jag har ingen aning om den var gratis eller inte för det står ingenting om några priser någonstans.

Söker nu igenom hela datorn efter den där jävla trojanska hästen som alltid söker upp mig vart jag än är. Hoppas att jag tar död på den en gång för alla! Hoppas verkligen inte att det kostar för då är jag dödens.. Räkningar kan jag ta när jag är i Sverige!

Idag är det Stellas födelsedag vilket innebär att jag numera är den enda tonåringen kvar. Känns gött. Men om sex dagar blir jag också gammal och skruttig.
Vet inte riktigt vad som händer idag. Det är väl upp till Stella men hur som helst måste vi åka och boka Phi phi. Skulle egentligen hänga i poolen hela dagen sa hon men det verkar som att hela Klong Hang ligger i koma för det är helt dött här. Ingen verkar vara vaken förutom jag och jag har tråkigt!
Tänkte tvätta så jag har något att ha på mig ikväll men som vanligt har vi inget vatten. Jävla skit!
Sen har jag ju eventuellt en påbörjan till halsfluss som ligger och gror på mina mandlar. Därför har jag gått och lagt mig supertidigt varje dag nu i flera dagar.

Men nu ska min dator vara säker tydligen! YEY!
Dags att bege sig till Ao Nang och köpa biljetter och kanske inhandla en present till Stella :)

Snälla inte virus!

Jag blir helt svettig när datorn överflödas av små pop-up fönster som säger att jag har virus. Åh jag orkar inte sånt här skit! Håller just nu på att ladda ner något anti-virus program och jag hoppas bara att det hjälper och att inte det programmet är något som lurar mig och är virus. Jag suger ju på sånt här!

Nej nu visade det sig att det kostade skjortan. Fitta!!!!

15.39 matdags

Igår svullnade mina halsmandlar upp sådär som dom brukar göra och jag blev trött och lite snurrig i bollen. Så vi kollade på Smala Sussie, Madde, jag, Denice och Peter Pan.
Sen åkte jag hem till Ri och kollade lite på thailändsk standup. Det var tydligen jättekul för Ri och Koko skrattade väldigt mycket. jag förstod att han snackade om toa, dusch och så frågade han Vill du ha? Vill du ha? Vill du ha? heela tiden. När jag hade fattat allt det gick jag och la mig och sov. Drömde att jag blev en vampyr och jag var superrädd att jag skulle vilja suga blod ur någon. Men Stella räddade mig genom att ringa och väcka mig. Jag hade tänkt sova hela dagen för att inte bli sjuk men jag kunde inte sova mer och kände mig bättre så jag köpte mat och åkte hem till Stella och stekte i poolen.

Nu måste jag egentligen duscha men jag är helt död. Tror ändå att jag har lite sjuk-baciller i kroppen som måste vilas bort. Ska käka lite nudlar och sen kanske ta en tupplur om inte Ri kommer hit och vill rycka loss håret i mina armhålor. Det gjorde han igår, en och en halv armhåla länsade han. Får en känsla av att han inte gillar orakade armhålor..

Jag vill vara sådär brun igen!

Såhär brun är jag nu.. Men jag är iaf brunare än Stella din genomskinliga jävel! :D Fast inte mycket..

Mot sherwoodskogen! Eller poolen..

All right det här med tiden funkar inte alls att fixa. Tji fick jag.
har iaf precis bajsat och det var jävligt skönt.. Har ju lidit av en påtvingad förstoppning i några dagar nu men igår slafsade Denice bort alla sina rester ur toan så nu är det fritt fram att göra vad man vill där inne igen.

Men nu är nog min tvätt klar, ska skölja och hänga sen blir det poolen som gäller! Jobbar på brännan tills Phi phi. Stella tyckte det var lite onödigt när jag ville att vi skulle vara bruna, vältränade och sexiga när vi kommer dit.
"Men Frida, båda vi har pojkvän!" Och? What happens in Phi phi stays in Phi phi. Är det inte så man brukar säga?

Kl 18.08

Ooh Mathilda visst är Mary Jane en sight for sore eyes?!?! Fast enligt ryktet ska hon vara rätt biffig nu..

Hur som helst har detta varit en bra dag. Vaknade kl tio av att Stella ringde så åkte vi och käkade frulle sen blev det dopp i poolen i några timmar. Rätt skönt för det var mycket moln idag och vår nya polare (den rullstolsbundne italienaren) sa att det ska regna imorgon. Det lättade upp stämningen kring poolen enormt och blir det regn imorgon ska han med förlamade ben dansa regndansen. Lite skoj det får man ju bara inte missa.
Sen var det picnic på stranden med Madde tills hon behövde uträtta lite behov och jag behövde åka hem och kela med hennes underbara katt.

Snart ska jag bege mig till marknaden för att leta efter en present till Stella.. Efter det blir det nog till att hoppa hopprep. Har inte gjort det på länge nu så det blir gött. Kommer nog bli ganska blött för redan nu är jag helt söndersvettig men det är skönt.

Jag har börjat längta mer och mer efter Sverige. Inte för att jag vill lämna Ao Nang utan för att jag saknar blodpudding så oerhört mycket! Dessutom kollade jag på bilder på min mobil idag och såg vad för kläder jag har hemma och saknar mina kläder väldigt väldigt mycket. Här nere har man ju ungefär fem outfits att variera mellan och det blir ju inte sådär superkul efter sex månader.. Snart sju.

Hur som haver barnen kär, jag håller på att skita i brallan så snart åker jag väl hem till Madde igen och våldgästar toan! Tjipp!

Nästa stopp: poolen!

Jeez nu ska det iaf funka med tiden. Vettefasiken vad det blev för fel där..
Har käkat brunch med Madde nu, jävligt smarrigt och ruskigt mysigt ställe. Riktig restaurang-feeling där! Och inte var det dyrt heller, som att käka på tuktuk'sen.

Nu sitter jag och småglor lite på Smala Sussie oh vad jag älskar den filmen!
Väntar på att Stella ska komma hem från doktor Pruttipong så vi kan leka i poolen plus att jag behöver använda hennes toa. Har inte bejjat på några dagar nu och det behövs verkligen! Men jag kan ju inte av tidigare nämnda anledningar använda det där skithålet.
Men nu ringde Stella och både poolen och toan står och väntar på mig så jag kilar iväg nu! Ciao!!

Rätt tid nu

Sådärja! Nu ska det stå att klockan är ungefär tio i tolv. Nu går den på min tid! Snart är det ju dags att ändra tillbaka dock för snart sätter jag mig på ett plan till Sverige för att käka lite gott, tjäna lite pengar och träffa släkt och vänner.

Men nu: brunch! Jag och Madde ska åka och käka på det där stället vi har försökt äta på många gånger men det har alltid varit stängt!

Kl. 14.45

Självklart hänger jag fortfarande på Hippies Bar! Det har bara inte blivit så den senaste veckan när jag äter medicin, tycker inte att det är så himla kul att gå ut och kolla på när alla andra dricker öl. Okej, det funkar. Men när folk börjar bli fulla och säger samma sak flera gånger, byter ämne mitt i en mening och bara är allmänt påverkade tycker jag bara att det är jobbigt. Supertråkigt att vara den enda onyktra och otaggade när alla andra är helt tvärt om.
Därför går jag inte ut överhuvudtaget nu. Vill vara taggad till tusen när Stella fyller år om sex dagar och sen när vi åker till Phi phi!! Ändå pyttelite otaggad på Phi phi för det känns som att alla andra är taggade till tusen och då blir inte jag det. Man vill ju inte förvänta sig för mycket då blir man bara besviken. Sen ville ju jag åka den 19:e, så är det vår födelsedag på natten och sen dagen efter när man kommer hem kan jag hänga lite med min man. Han ville jättegärna att jag skulle vara med honom då men icke.

Vet inte riktigt vad jag ska göra idag. En sak är säker: inte gå in på toan. Någon i det här hushållet är magsjuk och har spytt sönder toan. Blev inte superlockad att kissa när jag klev in i badrummet och möttes av den vackra synen. Vet inte riktigt hur detta ska gå.. Hade ju även tänkt att tvätta idag men det får bli en annan dag. Hoppas Madde slutar jobba snart så kanske jag kan få snylta på hennes toa och dusch. Annars får jag åka tillbaka till Ri.

Nu ska jag nog lägga mig i hängmattan och läsa en bok. Ja, livet kan vara rätt skönt ibland.
Först ska jag ändra inställningar här så det står på min tid vilken tid jag skriver ett inlägg. Lovely!

Ibland är det kul att ha Stella som kompis..

Det blir aldrig som man tänkt sig! Det är det enda som är sant i den här världen. Det blev alltså ingen ensam filmkväll med kyckling och sticky rice för mig igår. Ri kom och hämtade mig en stund efter att jag klagat lite här och så åkte vi iväg och käkade och det blev fried rice på det enda stället som jag äter fried rice på. Vi kallar det därför för Fried Rice.
Stella hängde runt själv i Ao Nang så hon kom dit och käkade med oss sen gick vi en snabbis för att kolla in Bass o c/o på Coconut bar men de hade precis slutat spela när vi kom. Ri svepte en bärs sen åkte vi hem för att kolla på film. Men vi råkade somna innan vi ens hade satt på filmen så vid 05.20 i natt vaknade jag och la mig lite skönare. Inte så supermysigt att vakna på morgonen när det är varmt, ingen fläkt på och så har man ansiktet i någons armhåla..

Idag ska jag tvätta lite kläder och sen jävlar kommer det hända grejer!!
Stella ska flytta till ett jättefint hus som ligger jättenära mig och det var lite lyxigare än vi först anade. Hon ringde i morse på världens bästa humör och sa att de skulle flytta in idag. Vi var och kollade på det igår och upptäckte att det fanns aircon! (Jag hälsar gärna på dagligen.) Och det är inget jävla thaistyle hus, alla hus ser ju lika dana ut här bara att det är olika storlek på rummen och olika färger. Men detta är ett superfint hus och vi gillar planlösningen! Dessutom kom det ännu en överaskning.. Ägaren är inte bara ägare av dessa hus utan äger även en resort som ligger precis bakom.
Ja resorten har pool.
Ja Stella får bada i den.
Ja hon bjöd in mig på poolparty!!!!!

Nu jävlar ska jag tvätta så det skummar i hela huset sen blir det ett dopp i poolen! (Senast jag badade i pool var nog på Koh Lanta med mor och far.)

Ensam och luktar illa i armhålan

Mycket kan sägas om Ao Nang men ingen kan förneka att detta är the center of drama. För det är verkligen drama, drama, drama heela tiden. Ellinor hade verkligen rätt när hon sa att livet här nere är som en dålig realityserie. Typ som en trashig version av The Hills eller något sånt. Jag tror verkligen att om man skickade ner ett filmteam från Sverige hit som filmade allas vardag skulle det nog bli ett smaskigt program med många tittare. Skulle väl antagligen vara något mer intressant än det där Glamourama som går just nu.. (Jag hänger verkligen med i svängarna trots att jag inte vart i Sverige på över sex månader)

Igår hoppade jag hopprep igen och träningsvärken är inte på långa vägar så illa som den var sist men jag hoppar ändå hoppningen (oooh den var skön). Ska kanske åka till 7eleven och köpa mig lite kyckling och sticky rice och kanske den lite dyrare juicen för 18B ikväll. Verkar som att det blir en kväll där jag ska ligga helt själv och kolla på film. Det har jag nog inte gjort sen.. Ja senast måste ha varit på juldagen när jag var superbakis och barnvakt åt Leo.

Igår fick jag ett sms av min mor som jag aldrig trodde att jag skulle få men som jag antagligen har väntat på sen jag var elva år. Familjen Åkerberg ska få ett litet tillskott! Den förlorade sonen ska återvända dit han hör hemma!

Jag har börjat gilla piller

Jag jobbar på brännan varje dag. Mitt mål är att bli svartare än svarte Ri.
Om några veckor när jag har vant mig vid värmen lite mer (för jag har ju inte vart här så länge eller vadå?) så ska jag lägga mig ute i solen och steka fläsket som alla andra koolingar på stranden. Jag ska inte sitta i skuggan och trycka längre.
Idag for jag och Stella iväg till stranden och skulle sola. Vi satt ju då i skyggan med kläderna på tills Madde kom, då klädde vi av oss och sprang ner i vattnet en liten stund. Sen var det slut på solningen.
Får väl se till att åka med Ri på hans båttur någon gång igen för då kan man steka på båten och det är ju inte lika varmt. Men det gäller att akta sig!!

Ikväll blir det Railey. Just ikväll kanske det inte är så kul att vara nykterist eftersom det är gratis dricka på Railey. Då kan man passa på att sippa på dyra drinkar och känna sig riktigt kvinnlig och mogen. Ikväll lyxar jag nog till det med en cola. men varför? Jo mina svampar på kroppen frodas lite väl mycket och Ri tycker inte att det är så himla fräscht eller fint så han gick och köpte några piller till mig som jag ska stoppa i mig i 10 dagar. Då ska man också undvika alkohol men det tycker jag bara är kul för då blri det mycket roligare sen när jag får dricka plus att jag sparar in en jävla massa kosing på att sörpla i mig en juice för 13B istället för en öl för 70B. Och alla vet ju att man börjar ju med en öl, sen en till och en till och en till och sen sitter man där utan pengar.

Ska nog börja äta medicin för jämnan för då har jag råd med massa annat lyx. Idag köpte jag en mascara, en franstång plus en ruskigt fresh toner för min söta lilla nuna.
Nu svettas jag ihjäl så det är dags att säga adjö. Adjö!

Turist idag

Ojojoj svettig tjej här. Lite bränd också måste jag erkänna.
Idag har jag vart med Ri när han jobbade så jag har glidit runt bland några öar här runt Ao Nang hela dagen. Känner mig duktig som har varit uppe sen åtta i morse. Blev dock lite stress där när Denice helt plötsligt inte ville följa med men jag kom på att jag ändå skulle dö om jag skulle somna om (av värme i mitt rum) så jag åkte dit själv och det var kul.
Det var en stor tjock tysk familj där och alla verkade tro att jag också var tysk så de snackade tyska med mig men bara när båten körde så när jag inte fattade vad de sa så trodde de väl att jag inte hörde.

Snart ska vi till marknaden och jag ska se om jag hittar något fint som Ri kan köpa till mig. Woh känns bra att ha en rik man!
Ikväll ska jag, Mia och Stella träffas och prata om hur det blir på vår födelsedag. Antagligen blir det Phi phi den 19:e så kommer man hem och kan fira sin födelsedag en gång till och inte bara med tjejer!
Jag har ju lovat min brother in law att jag ska käka middag och så med familjen på min födelsedag. Känns bra att veta att Denice och Stella också är en del av min familj. För när man hänger med dem är det mycket man inte förstår och sen kan man även få en liten lätt utskällning för att man inte kan thai.

Det här känns lite jobbigt för nu måste jag flytta min värkande röv (träningsvärk woh!) ut i solen för att kunna publicera detta.. Buuh tänk om internet funkade där det inte var sol, skönt det skulle vara.

Ibland smakar jordnötterna kattkiss

Ja jävlar vilken träning det blev igår! Svetten lackade och det var gott om mjölksyra och antagligen träningsvärk idag.. Ja säkert kan jag ju inte veta för jag kollade bara på eller ska jag säga att jag peppade Ri så han orkade hela vägen?
Men ikväll har jag lovat att träna också, är dock inte helt säker på att jag kommer orka hoppa 17 minuter hopprep utan att stanna, 50 situps och 28 armhävningar. Vi får se.
Idag åker iaf Bella hem till Sverige. Om lite drygt en timme drar vi iväg och vinkar av henne på flygplatsen. Innan det ska jag väl hinna duscha och smörja in mina svampar och kanske diska av min tallrik också. Maybe maybe maybe att jag bäddar rent i sängen när jag ändå är på gång.

Såhär såg iaf Ri ut när han hoppade runt som en liten apa igår

Just det igår hade vi picnic på stranden och då körde det förbi två rescuebilar med lysena på. Då sa jag "Oooh big accident" men det ville inte Ri gå med på. Han trodde att det bara var någon som skurit sig på en liten corall eller något. Men i morse viskade en liten fågel i mitt öra att det var två thaibrudar som hade dött och att det var en kille som jobbar på Lazy bar som hade kört ihjäl dem. Kanske ska sätta på mig hjälmen..

Magic mushroom

Här sitter jag och snorar på altanen och ni som trodde jag var död! Eller nåt. För ingen har hört av sig ens minsta lilla på flera dagar, idag fick jag bara ett superdrygt sms från min mor.
Sanningen är den att det var strömavbrott här för några dagar sen och efter det var det ingen som slog på internet, nämner inga namn (All American Boy!!) men nu jävlar kan vi surfa järnet här!! Woooooooh ladda ner massa GossipGirl och gotta oss i nu när jag ska vara en snäll hemmaflicka resten av min tid som tonåring. 19 dagar.

Hade ju tänkt att skriva värsta intressanta inlägget häromdagen om den SUPERSTORA geckon jag mötte tidigt på morgonen men nu känns det inte lika kul längre så jag nämner det bara lite snabbt. Såg en väldigt stor gecko häromdagen, jag var iskall, Koko och Ri hoppade runt och skrek som två smurfar med eld i baken.

I förrgår fick jag äntligen en salva att smörja på mina svampar. Jaaaaaaa svampar, jag har svamp på ryggen, bröstet och på armarna. Skitbra nu när man har lite ont om kosing så det är bara att slicka lite på mina mustiga kantareller så blir man hög som ett hus. Skrapa av lite och göra en magic mushroom shake? Bara att ta för sig.

Samma dag tror jag att det var som jag och Denice satte i oss en jäst Sato, uuuuf inte så bra för kistan och inte blev man så full heller. Det blev mest maratonlöpning till toan hela dagen efter.

Idag åkte jag och Denice till stranden! Japp vi stekte från 9-tiden på morgonen tills nu, tjugo i fem. Typ. Eller vi ska göra det en annan dag. Man måste ju börja lite lätt, vi kunde ju inte vara där så länge för vi ville hem och kolla om internet hade börjat fungera och tur var väl det (att vi skyndade oss) för nu kan vi leka här hur länge som helst. Eller jaa.. Denice skrubbar hela bostaden och jag surfar runt. Livet leker.

Men nu måste jag nog sätta på lite pepp-musik för snart ska vi bege oss till Ri och träna. Svetten kommer skvätta!!

RSS 2.0