Kl. 14.45

Självklart hänger jag fortfarande på Hippies Bar! Det har bara inte blivit så den senaste veckan när jag äter medicin, tycker inte att det är så himla kul att gå ut och kolla på när alla andra dricker öl. Okej, det funkar. Men när folk börjar bli fulla och säger samma sak flera gånger, byter ämne mitt i en mening och bara är allmänt påverkade tycker jag bara att det är jobbigt. Supertråkigt att vara den enda onyktra och otaggade när alla andra är helt tvärt om.
Därför går jag inte ut överhuvudtaget nu. Vill vara taggad till tusen när Stella fyller år om sex dagar och sen när vi åker till Phi phi!! Ändå pyttelite otaggad på Phi phi för det känns som att alla andra är taggade till tusen och då blir inte jag det. Man vill ju inte förvänta sig för mycket då blir man bara besviken. Sen ville ju jag åka den 19:e, så är det vår födelsedag på natten och sen dagen efter när man kommer hem kan jag hänga lite med min man. Han ville jättegärna att jag skulle vara med honom då men icke.

Vet inte riktigt vad jag ska göra idag. En sak är säker: inte gå in på toan. Någon i det här hushållet är magsjuk och har spytt sönder toan. Blev inte superlockad att kissa när jag klev in i badrummet och möttes av den vackra synen. Vet inte riktigt hur detta ska gå.. Hade ju även tänkt att tvätta idag men det får bli en annan dag. Hoppas Madde slutar jobba snart så kanske jag kan få snylta på hennes toa och dusch. Annars får jag åka tillbaka till Ri.

Nu ska jag nog lägga mig i hängmattan och läsa en bok. Ja, livet kan vara rätt skönt ibland.
Först ska jag ändra inställningar här så det står på min tid vilken tid jag skriver ett inlägg. Lovely!

Kommentarer
Postat av: plahnet

Haha Frida, glomde ju saga att vi traffade Mary Jane nar vi var pa Langkawi! Hon var verkligen supersot och superliten och vi at frukost pa breakfast baren! Och ja sjalvklar var vi pa Babylon men missade dock den dar malayen som kunde svenska, men vi hade kul anda, var ett trevligt stalle och sa var aven Sunba, var du dar nan gang??

Pussen!

2010-03-08 @ 16:09:49
URL: http://plahnet.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0