Alltid detta snurr

Torsdag igen då. Fasen vad dagarna bara knatar på men ingenting händer. Eller lite händer väl men inget anmärkningsvärt, skulle på någon SVT inspelning med skolan idag men ovanligt nog somnade jag och vaknade en halvtimme före det började. Det är så typiskt, somnar alltid på dagen men har jättesvårt att somna på kvällarna. Jag tvingar mig själv nu att inte sova på dagen för att kunna somna på kvällen men oavsett om jag sover på dagen eller inte har jag svårt att somna när det är sleeptime.
Hur som haver är klockan egentligen för mycket för jag är trött som en gnu men ändå finns mycket att göra, måste duscha, städa och plugga lite lätt. På måndag är det prov och jag lär ju inte plugga i helgen, inte för att jag har bättre saker för mig utan för att jag inte kan plugga när jag måste.

Men även denna torsdag satt jag ensam och pillade med mitt och Saras projektarbete, hon skulle träffa en vän. Vi kommer ingenstans känner jag och vi kommer tappa fokus totalt snart om vi inte rycker upp oss, jag är taggad. Andra inte.
Men om någon nu skulle vilja gå in och kika lite och kanske vara lite snäll och skriva en liten kommentar i vår blogg så kan ni göra det HÄR

Nu ska jag göra något åt mitt snurriga huvud, utföra mina plikter och kanske bädda ner mig i sängen tidigare än väntat.

Håll käften

"När ska du köra upp?" Får jag den frågan en gång till slår jag ner någon. Det tar den tid det tar, och NEJ jag har inte övningskört i evigheter som alla säger, började för 13 månader sen, haft ett uppehåll på sex månader och med päron som inte vet hur man kör bil går det inte så jävla fort att lära sig. Fatta.
Det roliga är att dom som tjatar inte ens har körkort själva, de behöver ju inte "för du ska ju ta körkort då kan du skjutsa oss" aah, never ever glöm och dröm och pilla er i stjärtan. Dom som ska få åka med mig den underbara dagen ska för fasiken själva ha körkort, eller sånna som är snälla och inte tjatar.
Jag ska ta tag i det här, har satt upp ett mål. Ett mål jag inte kommer klara, jag kommer inte klara det när jag tänker sådär.
JAG BLIR GALEN!


Det blir nästa helg

Idag är det söndagmen inte vilken söndag som helst, söndag den 25 januari. Borde väl egentligen ha betytt lön lön i fredags, men så var inte läget så det blev utgång för att fira att vi inte fått någon lön och var panka.
Det var jag, Emelie, Hanna och Sandra och vi började den storslagna kvällen på Wollmars. Där spanade vi på ursnygga män tills det vattnade i munnen, då ville jag och Hanna kila iväg och parta galet men Sandra ville sitta och njuta av sin corona i sin ensamhet, det fick hon inte för Emelie så det blev tjaaat. Sen drog vi vidare till White room typ..



Där var det mycket porr, började med porr på toan, sen såg vi en ruskigt porrig tjej med något för kort tröja (eller för mycket fläsk, hur som helst det hängde över) och lite senare låg hon på golvet och fick lite hångel. Emelie var ju inte sämre hon.
Sen var det restaurang Gyllene Måsen, fick en burgare av Emelie på bussen hem, ooj. Det är tråkigt att vara vego när det inte finns något att äta utom pommes!



När jag precis pratat klart med Emelie i telefonen och var precis inne på min tomt gled jag ner för isbanan och ramlade i trappan, skadan blev minimal - ett blåmärke så litet att man knappt ser det! Det gjorde min kväll.

Nästa dag var jag en trött tjej, blev bjuden hem till Johanna för att baka bullar. Fick dock inte baka utan kolla på, Lisa kom när det var dags att äta och det blev en hel del bullätning för alla. Kvällen kan man sammanfatta med ett enda ord: KAOS!



Jag vaknade halv två idag och åkte på visning för en lägenhet i lillängen, den var fin. Nu ska jag vara girlygirly och noppa ögonbrynen sen ska jag läsa min bok som jag skulle ha läst ut i helgen.

En sån bra men jävligt dålig dag

Alltså satana vad det ska skita sig varenda jäva gång jag ska pilla ner några rader här! Idag är det då torsdag, äckligaste dagen! Börjar med supervidrig snorfilmkunskap som jag endast går på för att vara snäll mot Sara, jag vill hellre gå bild och form som verkar tusen gånger roligare men hon vägrar och vill vara med mig så jag är en snäll tjej. Vad är tacken? NOLL. Oväntat nog bedrar det där svinet mig genom att först lova dyrt och heligt att hon ska komma på den idag, men nej istället går hon ut och super och är en äcklig fjortis som skickar fyllesms hela natten och vägrar komma till skolan på hela dagen.

Själv är man ju duktig och går till skolan, dock inte på filmkunskapen. Skulle kunna döda den läraren, hon är så jobbig och vidrig att hon får engelskan att framstå som värsta drömmen. Varför skulle jag välja filmkunskap?! Jag avlider.
Men på median var jag en duktig bitch och jobbade satan, Sara kan ju försöka slicka sig i arslet! Fasen vad jag är bra, satt till och med kvar när vi hade slutat och jobbade, begav mig hem och fortsätter här. HAHAHA, jag skrattar dig rakt i ansiktet.

Men jag blir så satans irriterad på att det inte funkar att ändra designen på den nya bloggen jag gjorde idag, är det mig det är fel på eller är det bloggen? Den segar, loggar ut mig och vill inte ändra på sig, men jag ska få bukt med den. Jag kan om jag vill, jag vill så jag kan!!

Btw, Lisa svarade ja, Stella bjöd in sig själv. Allt kommer bli som förr och det kommer bli underbart!
Ska fixa bloggen nu sen ska jag ha romantisk middag med Nina, sweet baby.

Här Anna, här är min supersnygga blivande pojkvän/man. Vi ska gifta oss en vacker dag och vi kommer att leva ett underbart liv tillsammans!

MEN FITTA PÅ BRÖD

NÅGON ELLER NÅGOT, SOM ÄR STÖRRE ÄN MIG VILL INTE ATT JAG SKA SKRIVA HÄR. SÅ FUCK YOU JAG GÖR DET ÄNDÅ MEN DET BLIR SÅHÄR. JAG ÄR SUR SOM GUDRUNS GAMLA FITTA FÖR ATT DETTA ALDRIG FUNKAR.

IDAG LEKTE JAG PÅ POSTEN. LITE MONEY, NÄR JAG KOM HEM FICK JAG 21 ST TIOR AV FAR MIN, SEN KÄKADE JAG BLODPUDDING. PUNKT SLUT.

ELLER PS. FÖRRESTEN, MALIN I LOVE YOU.

PS2. JAG HAR EN FRÅGA SOM JAG SKA STÄLLA TILL LISEN SOM JAG VERKLIGEN HOPPAS ATT HON SVARAR JA PÅ.

Härligt att dte är måndag igen

Idag är en tråkig söndag!! Inte för att jag inte har gjort någon, för det har jag. Sussi var här med sina päron men jag orkade inte följa med hela tjocka släkten på skridskoåkning när jag precis hade vaknat så jag stannade hemma och kollade på Heja Björn istället och sen fikade vi ofärdig rulltårta när de kom tillbaka.

Det som var tänkt var att dagen skulle spenderas med att läsa ut engelskaboken så man hade det avklarat. Men Sara är en jobbig fittunge som vägrar ge mig den, jag har väntat sen i fredags och nu svarar hon inte.
Annars hade jag väl tänkt att kolla på Andra Avenyn som har bytt dag och endast är ett avsnitt! Snacka om att lacka pungsvett där..

Men iaf igår var vi på Fellows, tråkigt nog eftersom det är det enda stället som alla vill gå till. Men som tur var stängde det för alltid igår, sa dom.
Vem står inte och är drinkhora i baren som vanligt? Ja, KISSie. Inte nog med att hon lallade runt där och var under arton, dessutom var det lite flirtie flirtie mellan hennes vänner och ägaren, Bretty, en av KISSies vänner fick även lite hångel av den gamla gubben. Hon måste vara tjejen med värsta bakisångesten!

Annars var det en bra kväll att vara fattig på, i brist på förkrök tänkte vi köra lite folköl hos Mathilda innan och kassörskan på VI kände sig lite snäll och jag betalade 11,50 för ett sexpack.
Köpte en eller två öl ute sen blev den supersexiga barägaren kär i mig (och typ tusen andra fjortisar) så det var bara att säga till vad man ville ha, gratis. Har varit en riktig drinkhora den här veckan utan att anstränga mig. Men så är det nog, när man vill ha gratis dricka får man det inte och när man inte bryr sig får man det.
Mathilda hade däremot inte så kul, hon klagade mest på att hon ville gå hem hela tiden men senare när vi skulle gå hem var alkoholhalten i blodet betydligt högre och så även humöret.

När vi precis gått ut från Fellows flög det ut en blodig man genom dörren som var lite "nykter". Polisen knallade förbi och tog hand om honom, jag passade på att skvallra att de serverade alkohol till minderåriga där inne.
Summan av kardemumman, "efterfest" på Fellows, njaa. Tur att det var sista gången.

 Min snygga lesbian lover

Den sexiga barägaren

Malin var så snygg att det var svårt att lägga band på sig

På bussen hem kom Mathilda på vad hon älskar mest

Anna, only for you

Anna snoppen har utmanat mig! So here it comes!

Regler:
· Bloggaren skriver 8 fakta/(o)vanor om sig själv.
· Den som blir utmanad skriver ett eget blogginlägg om sina 8 fakta/(o)vanor.
· I slutet av inlägget skriver du 8 personer.


Mina fakta/(o)vanor:
1. Jag glömmer allt! Typ att duscha, ringa någon jag lovat, göra läxor, gå upp på morgonen osv.
2. Jag är kär i Jesper Rönndahl
3. Förr eller senare tappar jag bort ALLT
4. Jag hatar killar som inte hatar mig
5. Jag blir grymt arg när folk inte lyder mig eller inte håller vad de lovat
6. Jag är rätt så otrevlig på morgonen, men jag har blivit bättre!
7. Jag är spelberoende (harpan, kungen och spindelharpan)
8. Jag är så stört beroende av socker att jag blir snurrig i huvet

Jag utmanar Malin. Typ den enda personen som jag vet ahr en blogg förutom Anna! :) Juste, Mikaela&Fanny då.

Klubbarnas klubbkväll

Idag är en grymt seg dag! Igår var det fancy clubbing, VIP section, gratis alkohol och ett kärt återseende. Det skulle bli en kväll som slutade tidigt, vi skulle vara hemma vid två för att Elin skulle få sin skönhetssömn på sju timmar, men hur slutade det? Dåsade ner i sängen vid halv fem trött som ett djur.
Vaknade vid tio och låg och myste i sängen tillsammans med Anna tills Elin hade gjort sig i ordning. Sen var det skola, en ynka lektion och jag hade betygsnack, "VG, uppnår det dina mål för den här kursen?". Vad svarar man på det när man inte bryr sig? Ehm, ja allt är ju bättre än IG för det är ju lite tråkigt att få, men ärligt så orkar jag inte tänka på betyg så länge jag får ett G.

Jag ser lite smått sexig ut här och det var jag

På bussen hem höll både ajg och Sara på att somna, det började snöa utav bara helvete när jag klev av bussen hemma samtidigt som det var en fin solnedgång och det var vackra färger. Det var så fint och underligt på något sätt så jag bara stod där ett tag, ute i kylan och tittade.
Sen somnade jag. Sara ringde för några timmar sen och pratade med mig, minns inte vad hon sa för jag sov. Någonting om Don't say a word och kyrkogård och något om en diamant. Jag ville bara fortsätta sova. Sen käkade jag våfflor och nu vill jag sova igen.
Ska nog kolla på Don't say a word eftersom jag "lovade" Sara att göra det idag, så kan vi ha moviesnack imorgon.

Träffade btw en ny potentiell man igår, men jag fick inte för Stella. Hon är min äktenskapsmäklare, hon är ju så inne på min man som verkar dissa mig.. Eller henne men skit samma. Hon sa att jag och den nya mannen skulle få vanskapta och fula barn så det är bara att vänta och se om hon hittar någon ny som jag kan gifta mig med. Min biologiska klocka tickar.

Gratis mode

Igår blev jag medlem på en sida där man ska samla ihop poäng. Har blivit medlem på någon annan sån där sida förut men enda sättet att samla ihop på de var genom att köpa onödiga saker som man inte ville ha så det sket sig.

Men sidan jag hittade igår verkar bra! Man kollar runt lite och vips har man massa poäng som man kan byta in mot presentkort! Har sett att andra bloggare har skrivit om det här också och det verkar som att de bara håvar in presentkort och det vill jag också göra.

Man ska värva lite polare och om dom är aktiva och samlar på sig egna poäng får man poäng själv. Såå, mina snela vänner visst vill ni också ha presentkort så ni kan köpa fina presenter till mig? Jag fyller ju år snart!
Bli medlem här så får man hela 50 poäng från början! Bara för att ni känner mig..
GRATIS MODE

Ost

Så var det första dagen i skolan. En lång och jobbig dag.
Hade en lektion sen var det dags att kila till Nacka Forum och klippa sig med Stella, det avr en ruskigt konstig "styling" jag fick av mina nya frippa. Hon kletade in händerna med vax och gnuggade det i min hårbotten så nu är mitt hår kletigt, hårt och rufsigt a la fjortizZz. Är nöjd.

Och nu när jag är hemma har jag tråkigt, jag måste hitta på något kul att göra! Har ju lovat mig själv att inte glo på tv hela tiden så jag måste hitta på något. Jag har planer, sy kuddar och måla databordet men det kan jag inte göra nu. Måste ju läsa klart Giftas men det känns inte så taggat precis.
Tjoho, nu blev Desperate klart här.. Så tjipp!

Och om man vill va en go' människa kan man bli medlem här och få lite presentkort..
http://www.gratismode.se/?c=35357

På Fellows är allt möjligt

Tjoho så är lovet slut om typ arton timmar. Lite mer, arton och en halv timme kvar om jag har räknat rätt. Det blev en rolig sista helg, fredagen började med snabb och effektiv "förning" hos Hannas syster med Emelie och Mia. Sen begav vi oss in till Stockholms hetaste place.. Fellows!
Där började saker hända, bla. fick vi se en urringning som gick way down to chinatown, fick besök av Prins Ali och träffade min största idol Kissie!! Annars hade jag och Mathilda en trevlig kväll tillsammans med min boyfriend och Prins Ali. = TRIANGELDRAMA. Det var nog kvällens ord.

På bussen hem befann sig hela gamla Myrsjöskolan ungefär. Så vi dissade coolaste efterfesten och slaggade hos Mathilda. Dagen därpå åt jag vitlök, Eva sa att jag luktade äckligt.

På kvällen kollade vi på vår favoritfilm som jag rekomenderar starkt; December boys. Den är så fin, eller Daniel Radcliffs röv är iaf fin. Det är nästan svårt att hålla fingrarna i styr.

Idag är kanske dagen då jag ska göra ett nytt försök att kolla på Tropic Thunder fast som vanligt kommer det ju inte att hända. Har redan kollat på två filmer idag och om två timmar och tio minuter börjar den bästa serien som någonsin har skapats ANDRA AVENYN!

Så.. Be strong my friends.

Mm, dig that pussy!


Dalarna en solig dag för många år sen, snygga människor.

Idag har varit en slapp dag. Vaknade tidigt och käkade frukost och pillade på lite olika olika saker, sen kom Mathilda och Johanna hit och vi gick en promenad med Gayen Junior, Johannas äckliga hund. Jag råkade sparka honom, det kanske var mitt undermedvetna?
Johanna berättade en hemlighet och vi började sjunga pop that pussy! Sen var det basiskt te hos Johanna för att sedan bege sig på utflykt till OC. Nu hade jag tänkt att kolla på Tropic thunder eftersom jag inte orkade göra det igår kväll.

Jag vill gå ut! Har inte gjort det på hela 2009! Så jag hoppas på imorgon, så ska jag ha på mig mina nya kläder som jag köpte när Planet och jag var i stan. Kom på att detta är ju vårat lov - precis som alltid! Så ska nog höra av mig lite henne och höra vad hon ska hitta på ikväll.. Säkert smack that pussy!

Lisa är i Tegefjäll och kollar läget. Hade gärna joinat om det inte vore så att man skulle behöva hänga med henne en hel vecka.. Skulle aldrig palla!

Yasuragi


Efter en dag där man traskat runt i tofflor och morgonrock känner man sig seg. Det gör ju inte saken bättre att ha världens jobbigaste hosta. När jag hostar känns det som att det blöder i mitt bröst och jag har tappat rösten några gånger idag.
Men ändå har det varit en mysig dag. Det var svinkallt ute och det avr fint, fullt med snö och jag tryckte i mig melon, grapefrukt och ananas. Har nog druckit sex koppar te också.
Imorgon blir det kanske en dag ute på isen, får se om jag orkar. Har lärt mig under hösten som var att jag måste vila så fort jag känner mig lite sjuk annars blir jag aldrig frisk. Så ikväll ska jag kanske kolla på Tropic Thunder som Mathilda ville att jag skulle se, Eva har köpt choklad till mig så det verkar bli en underbar kväll i min ensamhet. Kände mig lite dum som inte följde med och bowlade men jag hade aldrig orkat.

Om jag inte orkar anstränga mig imorgon heller ska jag bege mig till biblan och låna lite böcker. Ska kanske köpa lite tyg också om jag kommer på något kul jag kan sy.

2009 har precis börjat



Läste precis Elin blogg. Hon skrev att hon saknade oss, det gör jag med. Jag saknar speciellt den här dagen, jag minns den egentligen inte men jag minns att det var något med en ekorre. Och att jag var irriterad på att Elin bara kunde ta bilder från ovan.
Jag är säker på att det var en fredag. För fredagarna var våra dagar, vi behövde inte ens bestämma att vi skulle vara med varandra då. Man var bara tvungen att säga till om man inte kunde, bara om det var något viktigt så var vi inte med varandra. För det var vi.
Och vi gjorde aldrig något speciellt, vi gick hem efter skolan och åt sen la vi oss under ett täcke och skrattade. Någon gång var Stella med och en gång kommer jag aldrig glömma. När vi drog av henne alla kläderna och stängde in henne i köket. Och där låg hon helt naken på golvet när mamma kom hem. Vad vi skrattade.
Jag saknar nian, 2005/2006 var våra år.

RSS 2.0