Lyx

Hujedamig. Nu har man vart en backpacker i tva manader fast nu ar ''sotebrodsdagarna'' over. Jag ar ju ingen backpacker langre eftersom jag har slagit mig till ro i Ao Nang. Igar levde man lyxliv.

I forrgar gick jag och Denice ut och som vanligt forsokte hon para ihop mig med en av sina vanner. Denna gang var det en kossa, Denice ville sa garna att jag skulle para mig med honom att hon bjod hem honom till oss. Dessutom sa hon at honom att sova mellan oss i sangen och sa fort vi inte pratade, nar det blev tyst sa hon vad goor ni? Men hon fick somna besviken.
Sa igar var vi trotta for kossan snarkade i mitt ora hela natten. Sen hangde vi pa Hippies och vantade pa Stella och Bass i 10 ar. Nar dom antligen kom akte vi till Surat Thani (forstar att Stella alskar att vara dar) och hamtade Leo seeeen var det fest!
Vi akte till mammas och pappas hotell och badade i deras bubbelpool, kakade djungelvral, chips, melon och cola. Vi gjorde ansiktsmask och harinpackning. Det var en lovely feeling, dessutom blev mor och far glada att dom fick traffa Leo.

Denice vackte mig for ett tag sen och sa att vi skulle ga till stranden, jag gick upp men nu sover hon som en rav. Stella ar ovanligt nog inte har, hon kom ju hem fran Raily igar eftermiddag och akte till Koh Samui i natt. Imorgon aker mina paron pa semester och Denice aker till Penang.
I'm gonna be all by myself!!


MAAAAH

Mikaela jag kan saga att jag horde var lat nummer ett for ett tag sen. CLEEEAN UP!

Nu ar jag bajsnodig.
Tiden gar har i Ao Nang, pa Phi Phi ocksa. Jag och Stella var pa Phi Phi i onsdags, hon blev uppraggad av en fjortonaring, hon nappade inte. Jag forsokte kollade efter den roliga svenska gubben som bor dar men jag sag honom inte. Jag kopte ett nytt linne eftersom ALLA mina klader blir gula! Och nej, det ar inte svett.
Hade sett att tva av mina trojor blivit gula pa tuttarna och magen och visste inte vad det var. Trodde nastan att jag hade kommit emot nagot. Sen pa Phi Phi ser jag att mina trosor ar HELT GULA! Och nej, det ar inte kiss! For det ar pa utsidan. Alla mina klader ar numera helt gula, pa utsidan. Sa antingen far jag ga runt naken eller sa far jag ga runt som en kines och vara gul. Ful.

Nu ar ju mor och far har. DOM BOR SUPERLYXIGT sa natten till igar sov jag i deras lyxiga lya. Jag har atit skitdyr mat, fatt presenter som en bok, massa djungelvral och anglamarks appeljuice! Mums pa den sager jag. Sen har dom kopt presenter till mig har, hihi som mor sa nu ar det ''pappa betalar''. Love it eftersom pengar inte ar det som jag har mest av i mitt liv.

Stella ar en dum sill for jag sitter bara och vantar pa att hon ska aka och hamta Leo sa vi kan ga pa tacorestaurang men hon gor det aldrig! Hon har varit i Ao nang tva och en halv dag sen jag kom hit for atta dagar sen. Vill gaaarna traffa henne.


Illa illa, jag mar illa!

Ooj vad jag mar som ett djur idag. Bakissvett hela dagen, duschade iskallt alldeles nyss men det hjalpte inte. Dessutom haller jag pa att fa denguefever eller nagot for jag har tva stora roda flackar pa halsen. Inte fint.

Jag ar supertrott, hungrig, fattig, rastlos och mar superilla. Uschamej. Men vad fasen... Igar sa Denice Ikvall ska jag bara dricka jattelite sen blev det konstigt nog inte sa. Jag tankte ocksa att jag skulle chilla lite for att for en gangs skull inte vara bakis har. Dessutom var vi tvugna att stada undan i var lya for det sag for javligt ut har (nu ar det superfint). Men icke, ikvall tror jag att jag stannar hemma och slaggar for jag ar verkligen ett djur.

Jag vet inte riktigt vad jag ska skriva, kanner for ett superlangt inlagg idag. Nu kom en lukt av rok. Dar fick jag lite kvaljningar..
Kom pa nu att jag visst bantar idag om man bortser fran att jag dricker coke, har atit nagra nudlar och en yoghurt. Mih Anna Skipper jag vet hur man blir smal! Man ska vara ruskigt sliten och bakis.
Sitter faktiskt mest och vantar pa att klockan ska bli sex sa jag kan prata med Mathilda pa msn, 13 minuter kvar.

Perfekt lang tid for en liten powernap!


Slappisdag

BOOOOOOOOOOH. Idag har jag varit ett trott djur. Det blev party igar med och jag ar en gammal kvinna som inte orkar sant. Dessutom ar jag sa oerfaren festare nufortiden. Det blev party=noll sista tiden med Emmy. Det var val full moon och EN kvall pa phi phi sen var det torka.
Men har ar det lite mer party faktiskt.
Ikvall ska vi nog till Hippies, dar vi har degat hela dagen (forutom nar jag kopte ett par nya skor hihi. Kanns konstigt att ha skor pa sig, har inte haft det pa 2 manader). Sen ska vi ragga killar, tva snygga, sexiga singlar som vi ar. Vi har ju tva sangar i lyan, den som far den snyggaste killen far ligga med honom i dubbelsangen (WOOH) och den med fulast ragg far ligga med honom i vaggan en halv meter darifran. Kommer bli LOVELY.

Pa onsdag kanske jag och Stella aker till phi phi om hon har kommit tillbaka da. Annars kanske jag far ata dyr tacos, klippa mig och fa en ansiktsbehandling.

Ciao

Ao Nang

Moooh nu ar jag i Ao Nang!
Kom hit i fredags och da cruisade vi runt har lite och kollade pa film. Jag kanner mig mucho brun har for Stella och Denice ar bleka... Men det racker inte for mig sa igar lag jag pa stranden och (forlat stella och denice for allt tjat om svett) svettades. Sen kom Denice och raddade mig fran att drunkna i mitt svet HIHI.
Pa kvallen var det giiiirls night out awiii och det var kul. Men Denice var svettig som en blackfisk framat smatimmarna sa vi gick ut och satt lite pa trottoaren. Helt plotsligt var Stella borta och vi vande oss omkring for att kolla efter henne. Sa ser vi kvinnan. Hon star och dansar och klappar handerna inne pa ett skradderi med en bunt med thaiar runt sig som ropar och klappar i handerna. Mycket kan man saga om Stella men hon ar ju bara den roligaste mamman pa denna jord.
Ikvall och nagra dagar framat ar det FF har hemma! Stella, Bass och Leo har akt till Bangkok sa vi kan festa i lyan hur mycket vi vill wiiiho.

Fast nu orkar jag inte skriva mer for det trycker pa nagot oerhort i bajan pa mig. Har inte bakisbajsat annu.. Bad girl. (Naughty chair for me!)


Vad gora pa en strand nar det rengar?

Okej alla sag igenom mig. Anledningen till att jag blev sa upprord over alla sexerier pa full moon ar for att jag inte fatt ett enda javla skit sjalv! Eller fatt och fatt, snarare tagit mig. Jag kommer kanna mig sa ful och oalskad nar jag aker till Sverige. Dar ar det minsann ingen som skriker I love you och I love your hair och Beautiful girl och I love you do you want to marry me you must be a model because you are so tall and sexy and you move like a godess. Please let me touch your hand then I can die in peace. (Det dar sista har jag aldrig hort nagon saga ANNU men jag lovara tt det ar vad alla har tanker.

Hur som helst befinner vi oss pa TPs pappas alsklingsplats pa jorden.
Stallet dar man inte behover rora sig en centimeter for att fa en thai hora.
On dar alla pratar svenska, men inte med sina kvinnor for dom ar thai.
Stranden dar man far en mangosallad men VIDRIGA TORKADE RAKOR.
Ja, jag snackar om Patong Beach, Phuket.

Hoppas att dessa dagar gar fort for jag gillar det inte. Jag har enromt fa baht kvar och anda handlar jag saker. Typ igar kollade jag pa nar emmy blev lurad pa pengar (for hon kan inte pruta for fem ore) och sa pillade jag lite pa en Buddha staty. Da borjade jag pruta lite pa skoj for forsaljaren ville ju salja den till mig. Helt utan forvarning star jag dar och har prutat ner den MUCHO sa da var jag ju bara tvungen att kopa den for den var sa billig. JEEEZ.

Men jag grater en liten skvatt varje dag for att min kamera har fatt en spring roll i stjarten eller nat liknande. Den vill ju inte gora som jag sager, eller kameran fotar men jag kan inte lada in bilder pa datorn sa nu har jga slutat ta kort. Jag har borjat leva som turken fran Perhentian island!!! OOOOOOOOH my... Buddha.

Denna dag kommer att ga i snigelfart. Vi far val helt enkelt kopa oss en varsin hora for att fa tiden att ga. Men jag undrar bara nagra saker:
Bestammer man priset forst?
Betalar man efterat?
Om man bestammer ett pris forst och sen ar det inte kul, maste man betala da?
Maste man ligga med dom?
Eller kan man bara anvanda dom till massage och ryggklining? (=klia pa rygen)
Skulle dom kunna rengora mina fotter? For det bor ingrodd smuts pa mina fotter som vagrar forsvinna.. Ah jag blir helt forvirrad av det har. Jag kanske skiter i det anda.


Phi Phi island

I survived the tsunami!! Antagligen for att vagen skickades till Indien (eller sa ljog israelerna) och inte till Koh Samui.
Hur som haver.
Vi har nu spenderat nagra dagar pa Koh Pa Ngan under fullmanens starka ljus. WOOOOOOOOOO FULL MOON PARTY tanker ni nu va.. Japp precis sa var det.
Vi var tvugna att ata acklig bajsbuffe pa restaurangen som agde vr bungalow for annars fick vi inte bo dar. Sen dro vi ner pa stranden och sprang runt och sop lite mjukt. Sen sag vi nagot vi gillade, ett par som lag och kelade rakt under varldens starkaste spotlight. Vi tankte varfor inte? Och sa slog vi oss ner och forsokte fa lite av deras sexlust overford till oss. Men sa vande mig jag mig om  och sag att detta var inget vanligt KEL. Det var pullning pa gang! Sa vi blev lite chockade och gick darifran. (Da visste jag inte att jag senare pa kvallen, eller tidigt nasta morgon, skulle fa se ett par utfora agressiv parning i vattnet pa valdigt nara hall.)
Annars var val kvallen ratt... Luddig. Jag betalade en thaikvinna for att hon skulle mala en ful javla gubbe over hela min arm i sjalvlysande farger, jag kopte majskolvar som jag tappade innan jag ens slickat lite pa dom, jag flog runt pa dansgolvet och kunde inte ga for onda krafter drog ner mi pa marken.
Hur som helst en kul och sparad kvall\natt.

Nu ar vi pa Koh Phi Phi Don och lever livet i regnet och i solen. Vi traffade en svensk pensionar som berattade om sitt barn och barnbarn som var har pa Phi Phi for snart fem ar sen. Han borjade nastan grata, han satt och torkade sina blota ogon och ursaktade sig. Jag och Emmy holl pa att do for vi borjade nastan ocksa grata men historien slutade lyckligt pa grund av att hans barnbarn var en seg lite jakel. (Vilket raddade familjens liv.)

Jag har mega bongo hosta. Emmy gillar inte det. Hon forsoker fa mig att hosta sonder hostan men det gar inte for jag har traningsvark i hela kroppen for jag har hostat som en dare i en vecka nu.
Men snart slipper hon min hosta for om nio dagar aker hon till Sverige.
Om nio dagar aker jag till Stella.
Om fjorton dagar kommer mor och far hit.
Och bara buddha vet na jag kommer hem.

RSS 2.0