Illa illa, jag mar illa!

Ooj vad jag mar som ett djur idag. Bakissvett hela dagen, duschade iskallt alldeles nyss men det hjalpte inte. Dessutom haller jag pa att fa denguefever eller nagot for jag har tva stora roda flackar pa halsen. Inte fint.

Jag ar supertrott, hungrig, fattig, rastlos och mar superilla. Uschamej. Men vad fasen... Igar sa Denice Ikvall ska jag bara dricka jattelite sen blev det konstigt nog inte sa. Jag tankte ocksa att jag skulle chilla lite for att for en gangs skull inte vara bakis har. Dessutom var vi tvugna att stada undan i var lya for det sag for javligt ut har (nu ar det superfint). Men icke, ikvall tror jag att jag stannar hemma och slaggar for jag ar verkligen ett djur.

Jag vet inte riktigt vad jag ska skriva, kanner for ett superlangt inlagg idag. Nu kom en lukt av rok. Dar fick jag lite kvaljningar..
Kom pa nu att jag visst bantar idag om man bortser fran att jag dricker coke, har atit nagra nudlar och en yoghurt. Mih Anna Skipper jag vet hur man blir smal! Man ska vara ruskigt sliten och bakis.
Sitter faktiskt mest och vantar pa att klockan ska bli sex sa jag kan prata med Mathilda pa msn, 13 minuter kvar.

Perfekt lang tid for en liten powernap!


Kommentarer
Postat av: MIKAELA som saknar dig

Hej Frida jag sitter här i skolan och hörde precis låten "video killed the radio star". När du kommer tillbaka får du komma till mig och sjunga singstar, du minns väl vår favoritlåt: Build me up buttercup!! Hälsa alla och köp en deodorant!

2009-10-23 @ 13:33:25

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0