Vad jag gör om dagarna

Jag tror att alla i hela Ao Nang vet min dagliga rutin. Mina grannar ser att jag aldrig går utanför dörren innan kl tolv, oftast innan kl två. Men vad jag gör innan det vet ingen, jag sover, äter ibland men oftast inte (inte kul att äta själv), tvättar, städar och pillar med lite småsaker.
Vid tvåtiden åker jag till Ao Nang, sätter mig utanför Green Planet och använder deras internet till ungefär halv fyra då Ri brukar komma knatandes, då sitter vi och chillar lite inne på kontoret, käkar väldigt små fågelägg, sen drar vi till marknaden, handlar kött, kyckling, räkor och grönsaker. Åker hem och tränar, lagar mat, kollar på teve och sen sover.
Jag vet, jag lever ett hårt liv. Men träffade Emil idag och han var nog lite sugen på att jag skulle börja jobba lite smått för honom igen. Ville att jag skulle köra Railey idag men jag vågar inte riktigt.

Annars då... Jo Stella kom hem idag! Såg hennes travelbuddy på en moppe nyss och kände dags att ringa Stella NU! Så snart kanske jag joinar familjepicnicen på stranden som hon ska ha med svärföräldrarna och allt. Våldgästa är min stora hobby.

Kom på en sak idag som jag älskar med Ao Nang. Det finns så himla mycket grabbgäng som kommer hit och vill vara lite coola. Hyr en moppe. Kör utan hjälm. Känner sig som kungar. Så kommer man själv där, en liten töntig brud som liksom kör bättre än dom, kör manuellt och bara gliiiiiider förbi dom. Jag tycker att det är superkul att gasa förbi dom för då ser man verkligen på dom hur hur dom blir frustrerade och bara MÅSTE GASA MER! Just gotta love it huuuuh.

Och en sak till. Tur att man har en pojkvän som tittar lite för mycket på teve.. För nu har han hittat något internet som tydligen ska vara bra som jag ska köpa ikväll. Också wifi via mobilen om jag har fattat rätt. Fick även ett annat tips idag.. Snart jävlar kommer jag inte behöva lämna lyan alls!

Hemma i Ao Nang

Frida är hemma från Phi Phi. Lite ledsen i ögat för Ao Nang verkar nu mer dött än vanligt. Men hey.

Fasen vad mycket snyggt jag såg på den där lilla ön. Har kommit fram till att det råder extrem incest på den ön, alla snygga människor bara parar sig med varandra så det blir bara snygare och snyggare folk där hela tiden.

Min moppe do under tiden som ja var borta. Ägnade en timme åt att försöka kicka igång den idag innan en snäll och söt granne kom och startade moppen åt mig.

Nu ska jag äta för jag är så hungrig att jag tror jag avlider.

Inga bilder på Phi Phi, både jag och Stella hade med oss varsin kamera men ingen hade minneskort.

Imorgon far vi iväg på semester!

Vilken semesterfirare jag har gått och blitt! Var på stranden idag igen, låg och sög lite på min iskalla cola/lime kalippo med hela kroppen insmord i solskyddsfaktor 30. Smörjde in fötterna väldigt noga flera gånger för okej det var inte Stella som fick illrosa fötter igår det var jag och jag kan också passa på att erkänna att de fortfarande lyser rött idag.
Igår kväll var vi även ute, bandet spelade på Coconut bar och jag drog med mig Ri så satt vi där och ölade med Stella, delade även på en bucket men efter det kände Ri att det var dags att åka hem och sussa kudde för han blev ganska full. Han har ju inte druckit på några månader så det gick rätt upp i skallen på lillen.

Just nu har jag och Stella bloggdejt. Sitter på Tattoo de café och bloggar ikapp (eller iaf jag hon är ju inte så jätteaktiv med sin blogg och nu har hennes dator slutat fungera). Vilka stekare vi är alltså!
Och imorgon ska vi ju till Phi Phi dårå, för dom som inte vet så är Phi Phi typ som Thailands Saint Tropez så vi bara MÅSTE ju dit. Det är därför vi steker så mycket nu innan för Stella har berättat att alla är jättebruna på Phi Phi och vi vill ju liksom passa in bland alla andra turister.
Vi ska ligga på stranden och dricka öl, sola hela dagarna, simma runt i det turkosa vattnet, vandra upp till Viewpoint och skaka våra lurviga på alla strandbarer. Och gå på safari! (Hehehe)

Här kommer lite härliga semesterbilder från vårt perfekta liv! (Är det bara jag som tycker att jag börjar låta som Dessie och Kissie?)

Varje gång efter vi har tränat kör vi spa, jag och min flickvän.


Mina röda fötter och min enda vän, detta är hemma hos mig i mitt såkallade "empty room"

Min babyface vän

Stella spanar efter galna kineser längre bort på stranden.

Fredag

Tjaaa bloggizz!!!
Idag har jag och Stella stekt fläsk på stranden. Jag brände INTE mina fötter om någon nu skulle få för sig det. Stella däremot.. Ojojoj..
Vi blev fotade av ett gäng thailändska kids och intervjuade av två skolflickor. Jag gav "min" elev MVG i allt (fast jag menade det inte, vågade inte kritisera henne när hon och alla hennes klasskamrater läste vad jag skrev.

Nu är det mörkt ute, snart ska vi kila iväg till seveneleven och shoppa loss inför Phi Phi. Det är ju så fasansfullt dyrt där att vi köper med oss öl och andra nödvändigheter dit. Lite tyngre att bära - lite mer att äta (för att vi sparar pengar).

Ikväll blir det lyxmiddag... Nudelsoppa som jag ska slaska ihop, alltså koka vatten.

Som vilken annan dag som helst

Idag är det torsdag vilket betyder att Stella kommer hem från Phi Phi! Wooh som jag har längtat! Har inte direkt pratat för mycket svenska på senaste tiden och så vill jag ha en kompis att gå till stranden med. Är inte så många thaiar som är på såna aktiviteter.
Ikväll kanske jag och Ri ska gå ut (woh första gången) och det känns ju också lite kul. Har vart ute en gång sen jag kom hit så det behövs ju. Sen kanske jag följer med Stella till Phi Phi på söndag och det känns ju också lite spännande att få se något annat än de skitiga väggarna i mitt hem.

Ja jävlar, snart har jag skurat klart badrummet också. Tror att det bodde en sotare i mitt hus innan mig eller någon annan typ av smutsig människa. Det är svarta handavtryck på alla väggar som är extremt svåra att torka bort och badrummet är fullt av bruna stänk (kanske var det en farang som bodde där och fick turistdiarré?).
Oh appropå det, käkade en halv lussebulle igår. Varför bara en halv? För den var torr som attan och smakade lite lustigt. Jävla thaifrysar kan inte vara kalla nog. Måste nog slänga alla mina bullar om jag inte vill käka upp dom och sen springa till toan varannan minut.

Sist jag skrev käkade jag ju glass. Upptäckte sen att det var en väldigt spännande glass som innehöll både jordnötter, äcklig frukt och sticky rice. Alla som känner mig vet nog att jag blev glad när jag upptäckte den lilla klumpen med ihopkletat ris där i. I just love it!

En annan väldigt spännande sak är att Ri har lagat mat och det smakade gott! Han är ju nämligen den enda thaien i hela världen som inte kan laga mat (utom stekta grönsaker, omelett och fried rice utan kött (det är för svårt med kött)). Sen har jag också lärt mig göra nam prik (eller nåt sånt i den stilen), den där lilla grå/röda sörjan som man dippar grönsaker i. Så nu käkar jag det varje dag.

Här kommer de få bilderna som togs den kvällen jag och Stella var ute och slirade i Ao Nang


Jag vet, inte överdrivet många bilder men det blev desto mer filmer. Och vem vet? En dag när jag har tråkigt kanske jag klistrar ihop alla dom filmerna och lägger upp här om ni vill se hur Stella och Frida blir efter cirka åtta öl var samt en sambucashot efter några månaders (nästan) nykterhet.

.

Så sitter man här igen på stranden (nästan) och väntar på att få en glass levererad rakt in i käften. Ibland är livet för jävla gött. Verkar som att jag kanske har ett jobb på g också. Håller tummarna!

Idag har jag städat och tvättat som en riktig hemmafru, ikväll ska Ri ut och jaga. Vadå könsroller?
Vi ska nog hinna med att träna lite också, tränade ju igår men vi vill liksom bli så muskliga som möjligt så fort som möjligt. Det är därför jag just nu sitter här och snaskar glass.

Okej nu fick jag också höra (för tusonde gången) att jag och Ri är så himla lika. Läste i en tidning förut att om man är lik sin partner så betyder det att man mår bra med sig själv och känner sig nöjd. Härligt vad livet leker.

Skönt att det funkar med varningssystemet iaf

Detta var gårdagens middag. Köpte en påse klet och blandade ihop. Smakade inte panang men var helt okej ändå, det mesta går väl ner när man är hungrig.

Det finns ingenting att skriva här egentligen. Sitter utanför green planet just nu och använder deras internet för det går så mycket snabbare än mitt och är helt gratis för mig. Alldeles nyss tjöt det som attan och så sa dom att det hade vart en jordbävning i havet och att en tsunami var på väg. Hade fått smått panik om jag inte hade haft min tolk med mig (Ri) som kunde förstå när en kvinna här bredvid sa att det var ett test. Undra hur många som vet att det var det.. Men ingen panik utbröt, alla var kolugna. Konstigt.

Just det i morse gick jag upp klockan åtta. Ri åkte och köpte rissoppa till frukost så jag fick frukost på sängen hehe. Så idag blir det en lång dag. Ikväll ska vi träna, kör på varannan dag nu. Har dock rejäl träningsvärk i vaderna fortfarande och går lite som att jag fått en påle i stjärten men det ska nog lösa sig med tiden.


Verfur

Såg precis en väldigt läcker kackerlacka springa in bakom min resväska som ligger på golvet.. Hoppas att den är rädd och håller sig där bakom för jag blev inte glad när jag såg den. Den kom utkrälandes från min madrass hehe.

(Nu är glassbilen här också men jag ska vara nyttig!)

Har megaträningsvärk i vaderna och lite i magen. Ska försöka locka till mig lite tigerbalsammassage idag för det behöver jag verkligen.
Tråkig dag idag. Har försökt gå in på internet i två timmar nu men det har inte funkat tills jag kom på att jag hade bytt simkort i mobilen till det utan internet. För dom som vill veta så använder jag inte det numret som jag kanske gett till folk innan. Det kollar jag bara ibland för jag har tappat bort laddaren till min ena mobil (japp, jag försöker verkligen vara thai och har därför TVÅ mobiler). Så det numret jag använder mest är +66855727421

Nu har Stella åkt till Phi Phi och ska vara där extra länge denna gång. Hoppas att Ri är ledig nu en massa eller att jag kan få ett jävla internet som fungerar så jag kan börja plugga!

Jag har tråkiiiiigt! Ska kolla på ett avsnitt av scrubs och när det är slut hoppas jag att Ri har kommit hem från jobbet med något gott att äta. Ikväll ska vi nog laga paneng med biff. Gott.

O en sak. Vet någon varför min dator inte går att ladda ibland? Tex nu står det "Anslutet men laddas inte" WHY??

Jag är en riktig hemmafru

Ännu en gång denna underbara lördag lyckas jag logga in här. Am I lucky or what?!
Ouf idag har varit en händelserik dag må jag säga.
Vi har käkat som tam (papayasallad) nere vid Ao Nang-stranden, sen åkte vi hem och Ri tvättade våra moppar så de blänkte så fint att man blev bländad (iaf min! Hans är ju lite mer använd och färgen har liksom gjort sitt men skitsamma). Sen åkte vi till marknaden och shoppade loss. Mitt hjärta tog ett extra skutt av glädje när jag såg att de hade friterad banan men när jag kom tillbaka var de redan slut och då ville jag bara lägga mig ner på marken och dö men det gjorde jag inte.
Jag och Ri åkte hem istället och hoppade hopprep, gjorde situps och massa andra övningar för nu jävlar ska vi sluta vara det där lönnfeta lata paret och bli the hottest couple in Ao Nang!
Sen lagade jag spaghetti och köttfärssås till middag. Till en början såg det väldigt illa ut och smakade inte bättre heller för den delen med det slutade jävligt bra enligt mig själv.


Jag och Ri är så himla duktiga. Sist vi var i Krabi town köpte vi en kokbok (för han kan/vill/vågar inte laga mat) så nu läser han för mig hur man gör och jag lagar till det vi är sugna på. Kul och dessutom sparar man lite pengar på att inte käka ute varje dag som vi gjorde förr.
Och sen är det så kul för av alla rester kokar vi ihop någon äcklig sörja och ger till katterna. Dom äter allt och då menar jag ALLT! Chips, godis, ris, grönsaker, frukt, rostad lök jaa vad som helst.
Det bästa (eller värsta) av allt är att lilla kattmamman (som krystade ut ungarna för fem månader sen) är lite fet, enligt Ri. Enligt mig är hon på smällen igen. Hon har precis fått en p-spruta men jag tror att den kåta hankatten som brukar stryka omkring här hann före. Så jag tippar på att om ungefär en månad kommer det att spruta ut massa nya ungar ur den där stackars kattens vagina.

YEY

WOOOOOOOOOOOOOHOOOOOOOOOOOOOOOOOOO!!
Äntligen kan jag logga in på min lilla övergivna blogg på mitt egna internet. Har försökt flera gånger om dagen i snart en vecka nu men det har aldrig funkat. Har bett till Gud och till Allah och nu funkade det.

Jag är bränd som en rosa gris.

Nu har det gått så lång tid sen jag skrev sist så jag vet inte alls vad jag ska skriva. Tror visst att jag redan skrivit att jag gått o köpt en moppe eller hur? Har även köpt en stor, vacker glänsande spegel.
Har ju haft dirre i två veckor men det är över efter massa piller och grejer. Det är dom duktiga på att dela ut dom där thailändarna.

Bjussar på en liten bild om det vill funka. Jag vill att ni först och främst lägger märke till min härliga bränna men också ger lite uppmärksamhet till mina monsterfinnar som har bosatt sig på min rosa rygg.

BURN BABY BURN!

Just det Stella och jag har vart ute och slirat. Det var Chang bars sista kväll så de var rätt givmilda där vilket ledde till att dagen efter sov jag till klockan fyra på eftermiddagen. Koko väckte mig när han kom hem från jobbet.

Hej Noah

Fysanfasan sitter i solen och svettas lite just nu. Har fortfarande inte internet. Ska försöka fixa det ikväll eller så.

Åkte till Krabi town igår och det var inte romantiskt, spöregn och kyla så in i helskotta. Köpte en moppe iaf. Blev lite ledsen i ögat när jag såg den stora prislappen men jag leker att jag är rik tills stålarna är slut. Då försörjer Ri mig. Just nu köper han nudelsoppa till mig.
Idag har jag varit lite muslim. Eftersom det är ramadan har jag inte käkat på hela dagen (klockan är nu kvart i fem).. Eller så beror mitt fastande på att Ri var och jobbade och jag inte vågade köra min moppe hehe..

Nu ska jag käka.

Bella har fött sin lilla bebis. Fy satan vilken liten hårig boll. Supersöt!

RSS 2.0