Som vilken annan dag som helst

Idag är det torsdag vilket betyder att Stella kommer hem från Phi Phi! Wooh som jag har längtat! Har inte direkt pratat för mycket svenska på senaste tiden och så vill jag ha en kompis att gå till stranden med. Är inte så många thaiar som är på såna aktiviteter.
Ikväll kanske jag och Ri ska gå ut (woh första gången) och det känns ju också lite kul. Har vart ute en gång sen jag kom hit så det behövs ju. Sen kanske jag följer med Stella till Phi Phi på söndag och det känns ju också lite spännande att få se något annat än de skitiga väggarna i mitt hem.

Ja jävlar, snart har jag skurat klart badrummet också. Tror att det bodde en sotare i mitt hus innan mig eller någon annan typ av smutsig människa. Det är svarta handavtryck på alla väggar som är extremt svåra att torka bort och badrummet är fullt av bruna stänk (kanske var det en farang som bodde där och fick turistdiarré?).
Oh appropå det, käkade en halv lussebulle igår. Varför bara en halv? För den var torr som attan och smakade lite lustigt. Jävla thaifrysar kan inte vara kalla nog. Måste nog slänga alla mina bullar om jag inte vill käka upp dom och sen springa till toan varannan minut.

Sist jag skrev käkade jag ju glass. Upptäckte sen att det var en väldigt spännande glass som innehöll både jordnötter, äcklig frukt och sticky rice. Alla som känner mig vet nog att jag blev glad när jag upptäckte den lilla klumpen med ihopkletat ris där i. I just love it!

En annan väldigt spännande sak är att Ri har lagat mat och det smakade gott! Han är ju nämligen den enda thaien i hela världen som inte kan laga mat (utom stekta grönsaker, omelett och fried rice utan kött (det är för svårt med kött)). Sen har jag också lärt mig göra nam prik (eller nåt sånt i den stilen), den där lilla grå/röda sörjan som man dippar grönsaker i. Så nu käkar jag det varje dag.

Här kommer de få bilderna som togs den kvällen jag och Stella var ute och slirade i Ao Nang


Jag vet, inte överdrivet många bilder men det blev desto mer filmer. Och vem vet? En dag när jag har tråkigt kanske jag klistrar ihop alla dom filmerna och lägger upp här om ni vill se hur Stella och Frida blir efter cirka åtta öl var samt en sambucashot efter några månaders (nästan) nykterhet.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0