Old times

Jag har vart hemma och sjukat mig de senaste dagarna, vilket har resulterat i mycket datanördande.
Jag har bland annat börjat lyssna på gammal musik från ungdomen (möh), framför allt Tenacious D. Det har fått mig att tänka på den gamla goda tiden när jag, Lisa och Emilia alltid sjöng. Det fanns alltid något roligt att sjunga, hela högstadiet var som en enda lång konsert med våra vackra stämmor.
Jag saknar faktiskt lite hur det var förr.


Tussilago

Idag är jag hemma och dricker te.
I morse när jag skulle bestämma mig för om jag skulle till skolan eller inte så gjorde jag upp en lista i huvudet på positiva och negativa saker med att stanna hemma så jag skulle se vilket alternativ som va bäst. Ibland måste man ju bara gå till skolan, tex. imorgon då det är prov plus att vi ska spela in musikvideon.

 Positivt

  • Käka läkerol hela dagen
  • Mer tid till att plugga italienska
  • Kommer vara utvilad imorgon
  • Behöver inte klä på mig
  • Kan ligga kvar i sängen hela dagen
  • Käkar tusen gånger godare mat hemma
  • Familjen behandlar mig som en kung och tilltalar mig ers höghet

Negativt

  • Kan inte träna eller vara med elin

Resultatet visade att jag skulle få ut mest av att vara hemma, men det indikerade även starkt att jag är en lat ko.

Helgen var lite sådär, i fredags var jag först med Lisa och fikade sen åkte vi hem och käkade Leifs inte fullt så mumsiga mat men Lisa lärde mig äta keso och banan och vi hade en diskussion om hur keson framhäver bananens sötma.
Sen begav vi oss på fest hemma hos Rikard och Thomas. Där var det sådär, inte så jättekul men andå roligare än att sitta hemma. Sen sov jag hos Stephanie.
På lördagen var jag, Stephanie och Emelie och shoppade. Det var länge sen sist så jag kände mig väldigt nöjd efteråt. Sen träffade jag Mathilda, Lisa och Johanna och gled runt lite med dom.
På kvällen skulle jag vara med Elin och vi åkte hem till Ebba, alla verkade ha det trevligt men jag var alldeles för trött för att uppskatta det så vi åkte hem och gjorde hallonsmoothie och kollade på film.
Igår pluggade jag med Emelie, eller jag pluggade och hon tränade musarmen framför datorn.

Nej, nu ska jag gå och käka något riktigt gott till lunch. Ciao.


En hälsning från Fuleil

Knulla runt? You wish, ingen vill ha dig.

Varför är du stum, motherfucker? Har du svårt att battla pistolen ur din mun, motherfucker?

Hälsningar Fuleil Åldung

Ko

Ja först måste jag då klaga. Varför skulle det vara förbjudet att ha röda strumpor? Plus en sak till lilla Frida, jag har nästan alltid lila strumpor! Ha! Försök slå den du..

Ja sen.. Elin måste vara den mest sjuka människan jag har träffat. Och den bästa. Idag var en mysig dag med allt vad det innebar, typ rumpgnugg?

Imorgon ska jag vara med Lisen!

Yeah måndag

Ibland förstår jag inte vad folk tänker. Visst, alla är ju dumma någon gång och retas och håller på. Men jag läste precis på aftonbladets hemsida om en tjej som blev mobbad i skolan.
Hon fick hotbrev från sina skolkamrater, de misshandlade henne och sa taskiga saker till henne hela tiden så att hon inte längre vågade gå till skolan. Och rektorn sa att hon hade missuppfattat det! Hur kan man vara då dum? Tjejen som de skrev om hade till och med planerat att ta självmord! Jag tycker alla ska läsa den artikeln som är så dumma i huvet som håller på att mobba de som är ensamma. http://www.aftonbladet.se/vss/nyheter/story/0,2789,935309,00.html
De flesta blir väl retade någon gång i livet antar jag.. Men det ska inte vara så att man mår dåligt av det.

Men nu måste jag plugga, jäättekul! Sen funtar jag på att ta mig lite hallonpaj som mamma bajkde igår.. jättegod!

Ciao.

superkvinnan med mustasch

65144-24

Måste ju då bara säga att den här heelcoola bruden stötte jag på i Gallerian. Hon är bara så favorit!

thank abba for the music

Tjenare. Mycket har hänt sen sist. Tex, det regnade idag plus att jag åt en god smörgås.
Idag efter skolan bjöd Emelie mig på en väldigt god macka och en mumsig latte på muggen. Sen åkte vi till ghettot Orminge och tränade, shit vad man kände sig duktig!
Imorgon tänkte jag dra med mig Mikaela och försöka att få hennes fettmängd att minska (jag vet, omöjligt med den övervikten!).
Förr blev hel min blogg nerkladdad med massa bajs om att jag var så stressad, men nu finns inget att skriva, ty stressen har flugit sin kos!
Jo, en sak finns att berätta. Jag och Fredrika är ju snart kändisar då, vi ska spela in en musikvideo imorgon och den kommer att bli succé! Så håll utkik efter den.. Det är en cover på ett låt som funkar till allt, både till vardag som till fest! Jag kommer inte kunna sova ikväll för jag är så spänd och vill bara att det ska gå bra på inspelningen. Jag återkommer med mer information om när videon finns ute i butik!
Ciao.

Skola igen

Nu har då skolan äntligen(?) börjat efter det efterlängtade lovet. Nu börjar nedräkningen till jullovet! Det är inte så väldans långt kvar om man tänker positivt.
Tidigt i torsdags morse åkte jag till Örebro för att hälsa på Emmy, det var jättekul att träffa henne igen. Det var så himla länge sen sist. Snäll som hon är bjöd hon mig på kinesrestaurang och sen på bio. Djävulen bär prada, jag hade stora förväntingar på den så den blev en besvikelse.
I fredags var det halloween-fest. Jag och Sara hade ju längtat efter att få klä ut oss. Så med brist på pengar fick det bli något som inte sved alltför mycket i plånkan (japp jag har skaffat mig en ny nu,) så det resulterade i Bröderna Fluff!
När vi skulle klä ut oss var det hektiskt, vi hämtade upp Sara påväg hem från Örebro för att åka fort som satan hem och fixa oss. När vi börjat få upp lite fluff i håret var det dags för färg, men dum som jag är litade jag på kvinnan i affären som sa att färgen skulle räcka och bli över, det skulle jag inte gjort. Det fick bli Bröderna Fluff utan svart hår. Men det gick bra ändå.
Vi åkte hem till Sofia i klassen och träffade alla glada och utklädda brudar i klassen. Sen begav vi oss till Frida i hemmesta och där var det fiesta! Alla var jättefint utklädda och vi hade jättekul, men tiden gick fort och var tvugna att hinna med bussen. Så vi åkte till en tråkig fest där alla var påväg hem ifrån, sen blev det en lång promenad hem till Sofia där jag somnade med en gång.
Fick tillbaka massa prov idag, det gick bättre än förväntat vilket var mycket positivt.

Ciao.

RSS 2.0