Imorgon är det över, då börjar det

Jag tror att det är en fladdermus här inne men det skiter jag i för om mindre än arton timmar har jag semester! Ända fram tills.. Det inte är semester längre. Jag ska iaf inte jobba något mer den här sommaren, i övermorgon drar jag och judinnan till Köpenhamn och gör stan osäker!
Sitter och bränner lite skivor som vi ska lyssna på på väg ner till Skåne, men för att vi ska få lyssna på dom måste jag köra. Så när vi kommer fram till Skåneland ska vi dela på en lägenhet med Eva och Leif, får se hur mycket dampanfall som kommer komma. Hoppas inga, det beror på hur livat det är i Helsingnånting. Men vi lämnar dom på söndag morgon för att svepa runt Malmö sen blir det Köpenhamn! Senast måndag, har hämtat en big mama ryggsäck som jag ska packa i.. När jag nu ska hinna det, sånt man alltid hinner med fast man inte tror att man gör det.

Är taggad till tusen men stressad för jag kommer kanske inte hinna hämta ut min lön imorgon eftersom hon inte satte in den på mitt konto (varför?) och då kommer jag inte ha mycket kosing att röra mig på i Köping..

Jaja, glassen kallar!
PS. Tänkte lägga upp dagens outfit! Har tänkt att göra det de senaste sju veckorna men kom fram till att jag lika gärna kunde lägga upp en enda.


Kom inför Herren

Min tunga skiftar i färg, ibland är den gul och ibland grön. Det är fint.

Jag har hittat en ny favoritpsalm. Psalm 168, Kom inför Herren. Svar nej, jag har inte hört den men bara namnet säger mig att den är speciell, har även lärt mig (minns inte vilken psalm det var) att "allt kött är hö". Och det betyder ju att jag kan börja käka kött igen eller att jag borde sluta äta hö.

Kom även på att jag glömde skriva upp en väldigt intressant händelse. Jag blev väckt halv fem i torsdags morse när Fredriks kompisar kom hem från krogen, dock utan Fredrik. Och där ligger jag halvnaken i min säng och in störtar fyra killar varav två jag aldrig har träffat förut. De skrek att det luktade häst i mitt rum och att jag skulle upp och shotta med dom, men jag vägrade eftersom jag skulle upp och jobba två timmar senare så de slog sig ner i min säng och berättade om sin kväll och om andra roliga saker i 20 minuter sen gav de upp. Men då var jag redan pigg så jag gick upp och käkade frukost till deras efterfest.
Det var något extra, jag somnade om precis innan jag skulle till jobbet och vaknade tjugo i sju så jag fick kasta mig på moppen och köra i ilfart (10km/h) till jobbet.

Nu ska jag äta glass och steka pannkakor! HERRÅ!

14 kg på 2 dagar

Nu är det helg, fast det känns inte som det. Jag och Mathilda skulle supa ner oss igår och göra jag vet inte vad? Men det blev andra planer, jag lagade en romantisk middag åt henne och tittade på när hon åt. KUL!
Har börjat med min nya diet för att rasa i vikt. Dieten går ut på att dricka nyponsoppa, blåbärssoppa och yoghurt tills man är en pinne, hoppas jag kan börja äta normalt igen snart!

Sen somnade vi framför teven och gick och la oss vid ett, det var ett jävla liv kan jag lova. Idag har både jag och Fuleil gått runt och klagat på allt möjligt och har lite små-ångest över vad päronen ska säga när de kommer hem.. när som helst!
Har skänkt mina sista dosor till min käre bror för nu är det slut med det! Jag lovar att pusha mig själv att inte fuska.. Fast jag vet att om en vecka när min mun känns bättre kommer jag kuta till konsum och köpa upp ett lager som jag ska skeppa med mig till Danmark!
Ja, idag är det en vecka kvar tills vi åker till Köpenhamn och Mathilda bokade biljetter för två nätter idag. Skönt att inte hela veckan är uppbokad med vart vi ska övernatta för jag har hört rykten om en riktigt skön gräsäng i Christiania där allt som krävs för att sova är trötthet! Eller sömntabletter då..

TJIPPOHEJ

Ps. En dålig sak med att jobba är att man inte kan göra allt kul man vill. Typ gå på Looptroop i torsdags..

Vart ligger Knutby?

Nu har jag mega-ångest! Dels för att mina pengar är borta och dels för att jag efter dagens samtal med mini-familjen undrar vart sommaren har tagit vägen. Folk pratar som att sommaren börjar lida mot sitt slut och jag bara längtar och ser fram emot att den ska börja! Men nu har jag insett att i takt med att all min färg jag en gång hade börjar rinna av mig lider sommaren också mot sitt slut.
Jag har en enda ynka jävla vecka på mig under hela sommaren att göra ingenting. Jag vill bara ha kul och sola, bada och inte ha någon jävla aning om vilken dag det är eller ens vilken månad det är. Bara kunna skita i det och inte ha såna jävla fasta rutiner som jag har. Och alla bara säger "men fatta rik du kommer vara sen!" och? Jag har ingen tid kvar att göra av pengarna sen, kommer bara kasta bort dom på skitprylar.
Jag ville ha en sån här härlig sommar där jag kunde göra spontana grejer, bara dra någonstans och inte komma tillbaka på länge. Men jag är fast! Åååångest! Jag vill bli kallad skev av en anledning, inte pga en tvestjärt!

Som denna veckan, i vanliga fall hade jag trashat huset så det skulle ligga platt med marken när Eva och Leif kom hem. Men vad gör jag? Kollar på teve! Blää, är på dåligt humör för jag hade en cp-dag på jobbet.

Fast en rolig sak hände idag. Jag låg och sov med teven på för en timme sen och vaknade av att det ringde från ett konstigt nummer på min mobil så jag svarade. Det var en man som frågade efter Frida och sa att han hade hittat min stol. Jag hade ingen aning om vad han snackade om så han började beskriva den, en blå/rosa randig brassestol och mitt nummer hade stått på den och mitt namn.
Det visar sig att det var den stolen jag älskade så enormt på P&L -07, den stolen jag hade en bitch-fight med en brud om som jag senare tog med till Uppsala Reggae -07 där den försvann spårlöst. Ett år senare hade en man i KNUTBY hittat den i skogen och ringde för att fråga om jag ville ha den tillbaka. Han blev väldigt glad när jag sa att han kunde få den som hittelön.
Är det inte fantastiskt? Här blir man av med några tusen men får chansen att få tillbaka en gammal kär vän. Guds vägar äro outgrundliga.


När kommer min ångest?

Nu börjar jag på allvar tro att det vilar en förbannelse över Björknäs Torg. Vad hittar jag idag? En död katt!
Nästa gång jag kommer dit kommer jag själv bli nerslagen.

Har konstigt nog inte ångest alls över helgen, borde ha det! Emelie tog hit sin äckliga kompis från P&L och han och hans kompisar gjorde ett megakap i min väska. 1000 kronor! PEngar som jag var skyldig Oskar, våra matpengar för den här veckan plus pengar jag skulle använda till min piercing. Så nu blev det ingen.
Sen idag när jag var på jobbet ringde Fredrik och sa att päronens flaska var borta. Och inte vilken flaska som helst.. En colaflaska där dom har tryckt ner tior i hur länge som helst. När den är full är det 10 000 kronor i där och den var full!

Det har varit en jobbig dag, skulle spela monopol med Lisen men hon dissade mig, jag har inte rört mig ur soffan sen jag kom hem men jag såg iaf fram emot att äta sushi till middag. Fast Fredrik orkade inte åka och köpa det för han skulle ut med Oskar och Midia så vi fick käka rutten skagen-röra och omelett.
Och nu är jag jävligt sugen på Oreo's men vi har ingen jävla mjölk! Eller jo, fast den är rutten. Så jag vet inte vad jag ska äta.. Man blir hungrig på socker av att jobba på posten. Det jobbiga är också att jag inte orkar åka till centrum och köpa godis! Kommer bli en hemsk dag på jobbet imorgon.


ÄNTLIGEN FREDAG!

"Håll ut, snart kommer värmen" står det på aftonbladets hemsida. Det får mig att undra lite för enligt mig har värmen redan kommit. Idag har varit en extremt varm dag som ledde till att jag gjorde en upptäckt. Eller två.
Dels var det att jag har genom att kolla i min bh dragit slutsatsen att man inte svettas om sina nipples, iaf inte jag!
Det andra var att jag misstänker starkt att någon inte tycker om mig. På samma ställe som jag två gånger förut funnit svart bajs hittade jag idag en död fågel! Bör tilläggas att det är vid samma hus där jag blev ägd av en bitchig fyraåring som mer eller mindre bad mig dra åt helvete.

Men nästa vecka kommer antagligen att bli ett helvete om man ska lita på media. Blä! Men det ska jag inte tänka på nu för nu är det fredag och det betyder att det är helg vilket i sin tur betyder att jag är ledig och det vet ju alla att när jag är ledig är jag glad!
Så snart ska vi bege oss upp till centrum för att handla inför kvällen. Blir bamsemiddag gjord på nudlar kanske? Det råder delade meningar mellan middagsgästerna.

The poo is following me

Idag såg jag en svart bajshög! Det är som att de dras till mig, speciellt runt björknäs torg..
Sen blev jag uppraggad av en man som tyckte att jag var oerhört söt och ville bjuda mig på kaffe "Du skulle kunna vara min dotter, vacker är du!" Vadå självgod? Han var inte särskilt vacker.

Men imorgon är det fredag!! Då blir det drinkkväll med Dodlar'n bland annat och vi ska köra roligaste leken. Jag och Lisen ska se vem som är mest lättpåverkad och sen blir det blindbock-hinderbanan med bag in box-målet!
Ska montera ner allt ömtåligt från väggarna och klä in hela vardagsrummet med madrasser.

Idag var det så himla lite att göra på posten att jag och Hanna gled runt på golvet, torkade borden och kollade runt lite på alla distrikt för att se vart våra hem var. Jag upptäckte att mitt hem var helt mobbat och inte hängde ihop med resten av min gata. Jag slår vad om att det är en sån där brevlåda som alla hatar och bara vill hoppa över.



It's a bag in box! :)

Inte långt kvar nu

Woho så var man en fylligare kvinna och redan dagen efter väntas man dyka upp på jobbet. Känns ganska tungt nu, men det är bara tre veckor kvar om jag inte har räknat fel. Imorgon är det ju massa jävla tidningar men resten av veckan hoppas jag blir lugn och fin men framförallt hoppas jag på kyligt väder!

Fick sista fittsprutan idag också, at home! Här var det lyx kan jag lova. Men nu ska jag glo på teve tjipp!

Vi skulle visa att det var vi

Nu känner jag att jhag ser ut som mammas lilla flicka med flätor i håret och casual kläder. Men mor min blev arg när hon såg vilken tröja jag har på mig, för den måste tvättas för hand och det tycker hon är jobbigt och vill inte att jag använder den. Ha!

Igår var en trevlig kväll, jag och Dodlar'n var taggade till tusen när vi dansade och sjöng om lådvin, branden i Orminge och Acceptable in the 80's. Sen körde vi fylla -04 och blande häxa av rosevin och tequila och det blev förvånansvärt gott! Sen fick man köra vidare på den gamla goda ölen lite och vi begav oss till tanto för att träffa gängets p&l kompisar och trots att jag inte hade träffat någon av dem tidigare visade det sig att vi alla hade en sak gemensamt, förutom festivalen då: LÅDVIN!

Sen bar det av till Stadion, vi tappade Dodlar'n men jag fick iaf spendera natten med min sommardröm som var lika fräsch som alltid. Däremot mådde hon inte lika tiptop i morse på väg hem, det blev en hel del niagarafall ur hennes mun lite här och var men det var underbart.

Imorgon är den stora dagen! Så det ska firas ikväll med den delen av familjen som oftast är anträffbar, en del saknar vi och har gjort ett tag men det blir det ändring på! Innan Alanya hoppas jag men annars blir det där. (Om låång tid)

Om allt bara kunde flyga förbi :)

Kan inte hitta inlägget där jag skrev vad jag skulle göra åt osten. Jag skrev ju upp det för att kunna ta osten vid hornen men nu verkar den styra mitt liv! Eller en del av det.

Är fortfarande hes, inne på den elfte dagen av hemsk röst men det artar sig. Allt blir ju så underbart när man lyssnar på låten, så fort man känner att man vill ta livet av sig eller bara lite nere som man kan göra ibland kommer 80-talet och sveper bort alla bekymmer. WOHO!

Acceptable in the 80s - Calvin Harris

Bästa dagen i mitt ytliga liv sker om tre dagar. Jag ska förstora brösten!!!

Klart man plockar poäng

Ojojoj! Har just kollat på Lisas bilder från P&L och jag måste erkänna att jag är lite orolig över vissa bilder som är i andra personers händer. Men vadfan! Jag fick mig ett gott skratt, det förgyllde min annars så svettiga och äckliga dag.
Man måste jobba över varenda jävla dag plus att alla verkar tro att man hittar överallt bara för att man vandrar runt i en posten-uniform. Men jag bara ler mitt stål-smile så blir dom rädda och går på en gång.

Eva var hos någon idag och skulle laga min mobil men tydligen var den misshandlad! QUE? Aja, hon köpte iaf en superhajpad jäkel för 400 spänn till mig, den går det tom. att mms:a på! Woho, så nu kan jag ta upp den in public igen.

Måste bara visa några av alla mina ragg, bör tilläggas att det var en vild kväll, ni skulle bra gärna vilja veta alla konster de kunde utföra med mig!


RSS 2.0