Jag saknar allt men mest av allt saknar jag er

Jag saknar min fina fina finaste kompis Leo! Har tänkt på den lilla sparven så himla mycket på senaste tiden och idag pratade jag med hans mor (även hon en ganska god vän till mig som jag också saknar lite) och då började jag sakna båda två jättemycket.
Saknar allt och alla där på andra sidan jorden.
Jag vet att jag antagligen är jordens mest negativa människa men jag orkar inte bry mig för det enda som surrar i min skalle är planer. Planer på hur jag ska få pengarna att räcka, vad vi ska hitta på jag och mannen min, hur mycket jag ska leka med mina kompisar och så har jag ju storartade planer för Joppe och Joppes wife. Fiskarna.

Känner du mig?

Såhär ser damernas omklädningsrum ut på mitt jobb. (Kanske ser det likadant ut hos herrarna men det har jag ingen aning om.)

Gissa vilket skåp som är mitt!

Här kommer en liten ledtråd..


Jag saknar dig


OCH ditt skrynkliga lilla lilla finger.

Här sitter jag helt nyduschad


Med en kopp te i handen och ett fat med bullar bredvid mig. Gött livet kan vara ibland va. Har på mig Finnerödjas t-shirt som jag var tvungen att ha på mig typ varje dag för två år sen när jag jobbade för dem. Goda tider. Alltså gott att få (eller fick jag?) äta jordgubbar dagarna i ända men det var väl det enda som var bra med det jobbet?

Kan vara bra att kolla på nyheterna ibland

Hihihi kollade på regionala nyheter nyss och det var jättekul! De sände live från något möte om någon ny arena om jag fattade rätt och när reportern stod och pratade så vände sig en på mötet om, gav världens ondaste blick och hyssjade henne. Där gav jag upp och gick därifrån för jag kände att det var nog det enda roliga de skulle bjuda på.

Kanske ska börja göra situps?

Våfflor till lunch hemma hos Ellinor blev det och några timmar senare tryckte jag i mig pizza till middag. Ojojoj tur att Ri inte kan läsa svenska för om han klickade in sig här och läste om mina frosserier skulle han bli galen. Själv lever han ju i sin lilla skinny bubbla och tror att han är så himla fit. Saknar honom jättemycket, tjock eller smal spelar faktiskt ingen roll bara jag får en kram nu!

Kaggen bara växer och växer. Snart når jag inte fram till tangentbordet längre..

Gott

Det märks att folk firade midsommar igår. Ingen var ju inne och läste här utom en ytterst fjuttig liten skara människor så jag hoppas nu att ni som hade "bättre" saker för er blev riktigt svinfulla, gjorde bort er och mår extremt dåligt idag.
Men jag måste helt enkelt skriva upp här som en liten påminnelse till mig själv ATT JAG SKA FÖR FASIKEN ÄTA VÅFFLOR TILL LUNCH IMORGON! Så ja, nu hoppas vi att jag minns det så blir jag glad.

Ingen jävla midsommar, bara vanlig tacokväll

Oväntat nog kom inget regn igår trots mörka moln! Skönt att det inte regnade eftersom jag jobbade en sväng på morgonen och när jag kom hem drog jag igång gräsklipparen och snyggade till våra 14 hektar gräsmatta som vi har runt huset. Typ.
På kvällen kom Ellinor hit och vi käkade tacos, drack en Singha och sedan epilerade hon mina armhålor. Det var en sorts smärta som Ellinor vill att jag ska uppleva igen. När mina nu så lena armhålor blivit lurviga igen.

Och en go' liten efterrätt på den lilla lilla middagen.

Jag önskar inte regn imorgon men det gör inget OM det regnar

Har sovit ut och inte druckit kaffe idag och ryckingarna har faktiskt minskat! Skönt för annars hade jag vart en häxa på riktigt idag. Var ändå jävligt trött och arg. Och ledsen. Saknar min kille så mycket att jag nästan går av. Fick dock lönespec idag och den minskade klumpen i magen. Blev lite gladare.
Ska jobba hela helgen och det känns också bra. Ska städa och klippa gräs här hemma med lagom tills mor och far kommer hem och imorgon ska jag och Ellinor bojkotta jävla midsommarafton.
Alla tycker nog att vi är helt skadade i våra små huven men så är det inte. Får man välja på att hoppa små grodorna i regnet tillsammans med tvåhundra fulla ungdomar, gamlingar, mammor och pappor och gnälliga barn i spöregnet och på att jobba.. Svår fråga alltså.

Tvivlar nämligen på att det ska vara solsken imorgon med tanke på att regnet öst ner ganska duktigt de senaste dagarna. Idag med. Satan vad kallt det var och ett tag hade vi lite problem med fönstret i bilen. Efter ett litet krig gick det inte att veva upp rutan längre på min sida och jag kan lova er att det inte var värme som strömmade in genom rutan. Så jag fick helt enkelt lägga mig ner i baksätet för att inte förfrysa.
Men en dagens outfit hann jag hur som helst med!


Ryck i ögat

Jag har små ryckningar i ögat, nervryckningar som man kan få ibland och det är kul eller hur? Man känner hur ögonlocket hoppar och har sig och så ska man fråga sin omgivning om de kan se något men när de kollar dit så slutar det och man blir lite besviken. Så är det inte för mig.
Det har ryckt och ryckt hela dagen! Det är jobbigt och har gett mig huvudvärk. (Okej det kanske inte hör ihop men ändå.) Läskigt är det. Till och från hela dagen. Mest till.
Men nu börjar det fasen bli jobbigt!
Googlade och det betyder att man är stressad, dricker för mycket kaffe och har sömnbrist. Ska inte dricka kaffe nu på några dagar, sova mycket och tänka positivt. Får se om det går över. Ellinor hade samma problem förra veckan och vi misstänker att hon smittat mig med syfilis eller något i den stilen.

Jättebulle

Igår käkade jag en JÄTTESTOR bulle med massa mormorshosta på. Den va så god och jäste så fint i magen och tog bort all smärta jag annars skulle känt från fästingsprutan jag tog senare på dagen.


Dagens outfit 20/6


Det var lite kyligt så jag piffade upp outfiten med en liten mossgrön mössa (gjord av mössgrön mossa) och titta vad söt jag blev. Nästan så att jag tänkte köra på samma outfit på midsommar fast med andra handskar kanske?

Jag vet att ni alla blir besvikna när det inte kommer dagens outfits varje dag men vissa dagar hittar jag inte inspiration och känner mig trött på mina kläder och då tar jag inga bilder.
Men ni kan väl tjata litepå mig? Berömma mig? Tacka mig?
För jag vet att ni gillar, kanske till och med älskar? Det säger ni iaf to my face! Men ni andra då som jag aldrig träffar?

Här är mitt gäng

Vi bildade en union idag. Eller ett kompani. FET heter vi. Fast det uttalas fett för vi har dyslexi. (Ja, jag skrev först dysleksi och sen googlade jag och kollade hur man stavade det. Så jag ljuger inte.)


Jag måste stå ut lite till

Jag har kommit in i en jättedålig period. Allt är mest bara bajs och jag vill gräva en grop, krypa ner i den och aldrig mer komma upp igen. Bara ligga där tills jorden blir tyngre och alla trampar på mig och tills jag till slut dör.
Känns som att jag redan är på väg ner.

Det enda jag ser fram emot är att gå till jobbet för att tjäna pengar.
När jag inte jobbar går tiden långsamt.

Jag måste säga att allt är så mycket enklare i Thailand. Där slipper man allt. Allt jobbigt som finns här. Stressen som påverkar mig även fast jag inte vill. Den gör mig till en sämre människa. Jag gillar inte den jag är när jag är i Sverige.

Det känns som att för varje dag som går blir jag bara mer och mer ensam. Jag behöver min kärlek nu.

Vad jag gjorde igår kväll


Satt och lyssnade på All by myself på repeat och storbölade.

Kanske bäst så

Vilken deppdag, vilken depphelg. Vaknade klockan elva, regn och grått. Bakade en kladdkaka och kollade på film, läste bloggar och kände mig ensam, ledsen och alldeles alldeles avvisad av mina såkallade vänner. Har vart och handlat nu så ska väl slänga ihop en liten middag till mig själv och äta den i min ensamhet. Fälla en liten tår och kanske bara försvinna utan att någon ens märker något.

Jävla Pixmania

Åh har jag blivit blåst så in i bomben? Snälla inte jag med min tunna tunna plånbok. Endast en liten krona ligger där och skvalpar runt helt ensam.
Beställde ju en mp3-spelade från Pixmania för över två veckor sen och den skulle senast ha kommit i fredags (två dagar sen). Har redan fått mail från dem där de ber mig utvärdera produkten och frågar om jag är nöjd. Jag har ju inte ens fått den?!
De svarar inte på mitt mejl som jag skickade för två dagar sen fast de skulle svara inom 24 timmar och efter att ha googlat detta så ser jag bara negativa grejer om det här bajsföretaget. Självklart.
Inte kan man ringa till dem heller.

Ska leta igenom HELA INTERNET (JA!!) nu och få tag i något telefonnummer så ska jag ta ut all min ilska över all skit i världen på dem. Och så ska jag ha min mp3 imorgon. Levererad till dörren.

Den där jacuzzin


I torsdags bubblade vi i cirka två timmar, jag och Mikaela. Får se hur det blir ikväll. Ska ladda upp med lite vin och jordgubbar och sen får jag se vad som händer.
Nu ska jag iaf hoppa in i duschen och sen åka in till thaifestivalen!

Har iaf fått EN leverans idag


Hämtat ut mitt underbara pulver från Coop idag. Mitt knark. Knark som smakar bajs, bildar bajs och gör min hy fin. Clearly gone heter det och det är fina vitaminer som jag måste käka här uppe i kalla Norden för att mitt ansikte inte ska fortsätta vara ett sånt jävla pizzaface som det är nu.

Väntar dock fortfarande på min jävla mp3 som jag beställde för två veckor sen. Jag och teknik alltså.

När jag kom hem från jobbet idag kröp jag ner under täcket och här tänker jag ligga och kolla på film hela kvällen och gråta för jag är inte glad. Saknar min kille så himla mycket att jag nästan dör. Vill inte vara i det här tråkiga landet mer. Speciellt inte nu när jag inte ska jobba på hela helgen.

Vad är frihet?

Igår när vi var och städade och bar säckar som vägde tvåtusen kilo styck så blev jag jättekissnödig och var tvungen att uträtta mina behov i naturen. Härligt va? Att kissa i den här skogsdungen tjugo meter från havet. Det kallar jag frihet.


Förbannat trött tjej

Jag tror att min man är på Koh Lanta idag och därför har vi ingen dejt på Skype idag. Det är då jag inser att jag faktiskt saknar honom jättemycket! Skype är verkligen guds gåva till distansförhållanden. Utan Skype skulle jag sakna ihjäl mig efter honom, tror inte att vi skulle kunna vara utan varandra då.

Så jag ska dränka mina i sorger i tacos. Om inte så dör jag.

Dålig dag

Eller mest kväll kanske. Beror nog på att jag är trött och därför är lite trött på allt som finns. Typ att det inte finns någon mat att laga, att det är väldigt kallt och att tjugo kilo tvätt och lakan ska tas ner från tvättställningarna och vikas.
Men mest trött och ledsen och arg är jag nog på den norska jävla skatteåterbäringen. Kanske lite på mig själv också att jag litade på mina päron när de sa att man inte behövde göra något alls med den och därför kommer jag inte att få ett ynkaste norskt litet öre innan oktober.
Norge är tyvärr ett land som inte ligger mig varmt om hjärtat. Tvärt om. Det går kalla kårar längs ryggraden på mig när jag inser att jag fortfarande har ouppklarade business med landet "jag-vill-krångla-till-allt-så-mycket-det-går".

(OBS! Finns säkert massa bra saker med Norge. Ex brunost (som jag dock aldrig smakat (och inte skulle få för mig att göra heller))).

Akta dig för den!


Har googlat björnloka nu och fått fram historier om folk som dött! Visserligen utan säkrare källor än "har jag hört" men ändå. Jag har nämligen fått en skvätt björnloka på mig och blivit lite prickig om armarna och halsen. Var på sjukan idag och tog bilder eftersom "skadan" skedde på jobbet. Undrade hela helgen vad det var som hade ploppat upp på min kropp men upptäckte i morse att min kollega hade samma problem fast snäppet värre.

I lördags såg jag ett tecken

Ett tecken på att vi hör ihop!

Hihiihihi biffiga armar jag har eller hur! Och inte en endaste bit på dom är muskler!

Forgive me father

För jag har syndat! Mitt lilla godisstopp utsattes för svåra prövningar som mina tassar inte kunde stå emot. En godisbit hoppade in i käften på mig tillsammans med lite kaka och ostbågar. Fy! Men det är bara att glömma och gå vidare.
Hälsade på hemma hos Bella och Noah idag. Gud så söt han är den gossen man vill ju bara ta en tugga!

Alltid

Igår var jag ledig! Firade det med att sussa en liten stund i solen och sen åka in till stan och pilla i en ring i mitt öra. Fy satan i gatan vad ont det gjorde kan jag lova! Ringen som skulle in i lilla flärpen i mitt öra var cirka tre gånger så tjock som hålet och han fick trycka på rätt rejält men nu sitter den där.
Sen käkade jag tacos hemma hos Elin.

Idag vet jag inte vad som händer för som vanligt när jag rigner till folk så vill de inte riktigt svara. Planen var att träffa Bella och Noah och åka iväg och möta Madde på centralen men nu vet jag inte vart jag ska ta vägen.

Jobbade en liten kortis i morse så dagen har ändå inte varit helt värdelös. Ska väl se till att slaska in lite tvätt i maskinen och fixa och trixa lite också. Jobbigt att hålla på med sånt där när man inte är hemmafru längre.

Så ska inte jag göra

En riktigt trött tjej är vad jag är och har varit de senaste dagarna. Igår kväll när jag satt i två timmar och rörde ihop den där jävla såsen till lasagnen så somnade jag nästan och hade varit extremt trött hela dagen. Men så ringde ju Denice och frågade om jag tänkte göra henne sällskap i jacuzzin och inte kunde jag neka den söta kvinnan som dessutom hade planerat att skeda mig hela natten lång.
Så idag har jag träningsvärk i skedmusklerna som förslappats av tre veckors sömn i ensamhet.

Men nu halvligger jag här i sängen med en yam nua (thai biffsallad) skvalpandes i magen och ska titta på 16 and pregnant, fy satan vilket sorgligt program. Grät en skvätt (en ganska stor skvätt) när ett ungt par adopterade bort sin nyfödda valp.

Here we go again!

De som tyckte att det var tråkigt att läsa om mina problem att skaffa e-legitimation varje dag under cirka fyra månader i höstas kan sluta läsa NU!
Har påbörjat kampen mot Telia igen. De svarade med att stänga kundservice klockan åtta bara för att jag ringde en minut över. Imorgon är det jag som sitter framför datorn med telefonen klistrad i örat och införskaffar en sån där jävel. Inte för att jag ens minns nu vad det var jag skulle ha den till. (Jo.)
Endast den ynka lilla grejen att söka studiemedel.. ENDAST den saken kräver e-legitimation! Har inte träffat på en endaste ynkaste annan lilla grej på internet som kräver det.

Nej nu räknar jag minutrarna tills Denice slutar jobba sen åker jag och hämtar henne och en påse godis och myser med henne i jacuzzin (jaa jag vet jag skulle aldrig mer bada där, möjligen en liten lögn) och sedan ska hon skeda mig ända tills klockan ringer tjugo i sex imorgon bitti.

Med risk för att låta bortskämd

Yoyoyo precis klivit upp ur jacuzzin... Den meningen kommer ni nog aldrig att läsa på den här bloggen igen. Iaf inte från min mor och fars jacuzzi. Inte för att den är trasig, nej inte alls. Just för att min far håller på att lära mig proceduren hur man ska hälla i klor och andra farligheter i vattnet (cirka 20 minuters arbete) efter att man har badat.
Känns som att jag suttit där i och bubblat tillräckligt många gånger nu.

Vad har vi lärt oss av detta? Jo! Att man ska se till att det medföljer en liten liten thailändsk dvärg (eller annat småväxt djur) som kan ta hand om detta åt en. (RI KOM HIT NU!)

Ja, jag vill leva jag vill dö i Norden..

.. har jag inte sjungit idag! För det vill jag inte även om det faktiskt är väldigt trevligt här för tillfället. Jobbade en liten kortis i morse och sen var det bara att fånga dagen! Den fångades på en filt på en gräsmatta vid vattnet, god picnic och en god vän. En ganska vit vän.

Kolla skillnaden på benen liksom!


Dags att ta tag i det här


Innan någon tar tag i mig

Ingenting

Har ingenting att skriva. Ingenting har hänt! Jobbar, slappar och sover är vad jag gör om dagarna. Kom hem för snart en timme sen och nu ligger jag i sängen och käkar choklad. Pappa vann en megastor chokladkaka och gav en bit till mig.

Kanske lägger mig i jacuzzin om ett tag med en bok.

Love you!

Hittade ett gammalt minneskort som inte fungerat på nästan två år.. Nu fungerade det!
Kom på hur mycker jag saknar min gamla väns spetisga skinkor.

Vi badade INTE

Nu har jag internetshoppat en mp3-spelare! Jävligt billig, 237 kronor med försäkring, hörlurar och frakt. Känner mig nöjd och samtidigt lite dum för det var mina sista slantar och jag ska gå ut ikväll. Med Ellinor och Bella. Och sen får man se vilka av alla som sa att de skulle följa som verkligen gör det.

Jobbade i morse. Jobbar imorgon med. Och på söndag. Och måndag. Sen börjar ju en vanlig vecka igen.
Känns bra. Jag är glad. Ri är glad.
Den här sommaren kommer att bli annorlunda än förra årets sommar som var hemsk.

Idag har tex jag och Ellinor varit i Trollan och kollat på alla galna människor som simmat runt i sjön med blåa läppar, gåshud och skakande kroppar. Varför bada när det är för kallt?

Har nu sovit ut ganska rejält

Ganska tur att man var ledig idag. Klev upp ur sängen vid fem och "tog tag i mitt liv". Alltså tog en dusch, några bullar och ett glas juice och la mig i sängen igen. Har kollat på Gossip Girl sen dess.
Lyckades faktiskt vakna först klockan ett och prata med Ri i femtio minuter innan jag somnade om igen.

Nu gäller det bara att klara av att somna tidigt ikväll för imorgon är det jobb igen!

Borde kanske börja sussa kudde redan nu..

Fick även ett litet samtal av Denice idag! Nu är hon på fast mark igen. I samma land som mig! Glad!

Som sagt..


Yes då har man bubblat i den då. Lär väl bli fler gånger. Men inte idag.

Ska grilla lite fläsk, käka middag och sen kommer Mathilda hit och pimplar vin. Inviger mitt lilla kök.
Sen ska vi gå ut. Japp. Första gången jag går ut i Sverige på.. Nästan tio månader.

Jaa snälla var avundsjuk då känns det bättre

Långhelg! Ända tills på måndag och jag har faktiskt en hel dag ledig imorgon! Idag slutade jag även klockan tolv och efter lite jäsning i sängen med bullar och Skype med både Fredrik och Ri så ska jag nu glida ner i jacuzzin och njuta av en god bok.

RSS 2.0