Jag önskar inte regn imorgon men det gör inget OM det regnar

Har sovit ut och inte druckit kaffe idag och ryckingarna har faktiskt minskat! Skönt för annars hade jag vart en häxa på riktigt idag. Var ändå jävligt trött och arg. Och ledsen. Saknar min kille så mycket att jag nästan går av. Fick dock lönespec idag och den minskade klumpen i magen. Blev lite gladare.
Ska jobba hela helgen och det känns också bra. Ska städa och klippa gräs här hemma med lagom tills mor och far kommer hem och imorgon ska jag och Ellinor bojkotta jävla midsommarafton.
Alla tycker nog att vi är helt skadade i våra små huven men så är det inte. Får man välja på att hoppa små grodorna i regnet tillsammans med tvåhundra fulla ungdomar, gamlingar, mammor och pappor och gnälliga barn i spöregnet och på att jobba.. Svår fråga alltså.

Tvivlar nämligen på att det ska vara solsken imorgon med tanke på att regnet öst ner ganska duktigt de senaste dagarna. Idag med. Satan vad kallt det var och ett tag hade vi lite problem med fönstret i bilen. Efter ett litet krig gick det inte att veva upp rutan längre på min sida och jag kan lova er att det inte var värme som strömmade in genom rutan. Så jag fick helt enkelt lägga mig ner i baksätet för att inte förfrysa.
Men en dagens outfit hann jag hur som helst med!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0