Jag vill gå ut och ha kul


GOOODIS

Idag har jag vart på barnkalas! Noah fyller ett år om en månad men då är han i Thailand. Det är ju iofs jag med men jag hade redan tackat ja till att komma innan jag bokade biljetten och det var ju inte helt fel. Smörgåstårta, kakor, bullar och gräddtårta är ju aldrig fel. Fick även fiska lite fiskdamm!

Leo jag älskar dig

Alltså jag kan inte sluta skratta åt den här bilden!

Nu kommer det bli mycket tjat här

Jag är så glad just nu. Eller precis just nu är jag trött och sugen på att poppa lite popcorn och lägga mig i jacuzzin och läsa lite i boken om kungen. Så det ska jag göra.
Men jag är glad över att jag har fixat massa grejer som jag var tvungen att fixa. Finns egentligen en jävla massa mer skit som ska göras innan jag ska åka men det är ju faktiskt fyra veckor kvar.
Ih bara fyra veckor!!

Narak!

Om fyra veckor kommer jag!

Nu jävlar! Nuuu vet jag att jag kommer åka. Jag kommer iväg. Jag åker snart. Jag har bokat biljetten nyss och det känns så jävla bra. En liten ångest i magen över att nästan halva min goa lön som kom in på kontot idag är borta men nu behöver jag inte bry mig mer om att skaffa en biljett.
Nästa problem, skaffa visum men det skickar jag Denice på.

Nu kan jag gå och lägga mig och drömma ljuva drömmar om Thailand.

ÅH

Jag kan ju inte traska omkring i affärer utan att det på något sätt kostar. Alltså ja, jag får ju med mig saker hem också. Jag betalar ju inte inträde. Men idag skulle jag ju bara gå och betala tröjan och braxorna men fick med mig en klänning och ett par shorts också.
Men jag är glad. Känner hopp!

Är så jävla taggad på att boka biljetter hit och dit på en jävla gång!
Jag vill åka nu nu nu nu!

Jag blir helt nervös i hela kroppen och glad. Har nämligen fått lönespec idag och ja.. Vad ska man säga? Dags att boka biljett NU. Lönen kommer imorgon. Jag tänker åka om fyra veckor. Typ fyra veckor idag? Tror jag?

Måste ringa Denice nu och planera!

Jag är manodepressiv, fast med shopping.. Manoshopaholic?

Jag blir lite rädd för mig själv när jag är i det här landet. Åkte till Nacka forum efter jobbet, började plocka på mig mer och mer saker men som tur var så gjorde jag en liten upptäckt när jag skulle betala allt. Jag hade glömt kortet på jobbet och det var väldans tur. Annars hade jag shoppat loss ordentligt. Skit som jag egentligen inte behövde. Men jag la undan en tröja och ett par tights för det behöver jag.
Men så fort jag kom hem tog jag upp datorn och började klicka hem saker på internet istället. Vad är det för fel på mig? Jag ska ju spara mina pengar. Det finns för mycket fint för att man ska låta det vara här i Sverige. Det är så lätt att shoppa massa fina kläder, smycken, väskor och annat trams som inte alls behövs.
Tur att jag snart åker. Eller gör jag det? Kommer jag ens komma iväg?

Jaa, det gör jag. Hoppas på att lönen trillar in på kontot snart så jag vet hur mycket pengar jag får. Så jag vet om jag kan boka den där jävla biljetten. Både till Thailand och Spanien. Vad händer i augusti? Ingen vet och det gör mig så jävla stressad.

Om jag sover går tiden fortare

Fasen vad jag sover hela tiden. Är så jävla trött jämt. Så fort ja får tillfälle så lägger jag mig ner och bara snarkar. Det är vad jag gjort hela dagen idag. Och igår. Jobbade till halv ett idag, snackade lite på Skype med Rajraj och sen har jag sovit. Jag är fortfarande trött.
Kanske måste ut och röra på mig lite. Ja för fasen jag går en promenix innan middagen.
Enda jobbiga är att min mp3 som jag fick av min far har gått sönder och den andra sålde jag, eftersom jag redan hade en. Lyckad jag är.

Åh vad man kan sakna.

Undra hur många timmar i veckan/månaden jag hänger på Skype


Skype är bra för det kan kombineras mycket enkelt med andra sysslor. Idag kombinerades det med att sy om två par byxor.

Myskväll ikväll

Jag hann ta EN bild på mig själv innan batterierna dog så jag får väl bjussa på den. Ska hur som helst rulla in mot Stockholm och dricka en varm & kall tillsammans med Elin. Mitt nya favoritvin. Inte för att jag hade nåt favoritvin förut då. Okej kanske CP eller tre apor, men det var ju endast på grund av namnet minns inte ens hur de smakar.
Vin är ju inget som direkt dricks i överflöd i Thailand. Jag har då iaf aldrig druckit vin i Thailand och skulle aldrig göra det så länge inte någon annan betalade. Eller jo, jag kanske får ta och bjuda min vin-oskuld till man när jag stöter på (alltså träffar, eller vem vet?) honom nästa gång.

Ja, jag klämde precis en finne på bröstet.

Nu jävlar ser ni att jag inte är någon frusen thai!


Jag och Mikaela tog en jävla promenix för några dagar sen och så tog jag mitt första dopp i Sverige på två år. Ha. Det trodde inte ens jag om mig själv. Nu får jag se till att detta inte blir decenniets enda dopp.

Ben & Jerry har tagit min oskuld!

När bilden togs var jag så fecking jävla unik. Så förbannat unik att folk liksom blev lite upprörda när de hörde varför. Men nu är jag PRECIS som alla andra. Jag känner mig smutsig.

Jag hade nämligen aldrig käkat Ben&Jerrys.

Jag har alltid bojkottat det, för så jävla gott kan det inte vara som folk säger. Alla är ju helt till sig i brallan över hur god och underbar glassen är så jag har inte alls velat smaka den. Känt att jag blivit besviken.
Men jag och Tobbe har ju en deal, om han kommer för sent till jobbet så måste han bjuda mig på glass och idag (precis som nästan alla andra dagar) var en glassdag. Och Tobbe var inte snäll, han puttade mig och då ville jag straffa honom genom att välja den dyraste glassen. Och det var ju självklart en Ben&Jerrys.

Vad jag tyckte om den? Joo, den var visst god. Men inte så att jag släger ut 27 spänn på den lillen.


Dagens outfit!

Hoppas att ni kan förlåta mig för att det var så himla länge sen sist! Ska försöka bättra mig nu.


Tack mamma

Jävlar alltså lurvet i lilla hålan (armens håla) lockade till sig en massa mer läsare här igår. Kanske ska börja fota andra lurviga delar på min kropp och locka hit ÄNNU mer folk. Kanske. Sen. Inte nu.
Står här och steker pannkakor nu mitt i natten! Nästan. Någon hade käkat upp min matlåda tills imorgon så det var bara för mig att blanda ihop alla de ingredienserna vi hade hemma.

Nu är min mamma också världens snällaste och kokar sylt till mig. Ibland har jag det bra.

Kolla lurvet i min armhåla

Vi var på Thailändska Tigern i fredags för den som undrade! Ligger på Hornsgatan. Första gången jag var där gillade jag det inte alls, hade hört att det var PRECIS som i Thailand och ja.. Jag vet inte riktigt vilken del av Thailand de personerna menade då men nej tack. Fast nu hade jag noll förväntningar och det är ju alltid då man har kul.


Vad jag ska göra nu? Ha den perfekta söndagskvällen. Lägga mig i jacuzzin med en god bok.
Den motvillige monarken.

Last friday night

Jag hade jättekul igår med Alice och Bella även fast jag inte alls var sugen på att gå ut. Men det är ju alltid de kvällarna som blir bäst. Vi flängde runt ganska mycket och jag var så himla trött när jag på väg hem. Somnade på bussen men vaknade flera gånger, sista gången vaknade jag i Orminge Centrum. Första gången i mitt liv som jag somnat på bussen och missat min hållplats. Hade dock tur och träffade John Linus och fick åka med han hem.

Ikväll ska jag nog ut till Värmdö och hälsa på min kusin.

Oj Oj OJ

Vad hände egentligen igår?

PAX

Jag räknar dagar och veckor och när jag kommit fram till en siffra tror jag inte att det är sant. Kan ajg ha varit här i åtta veckor? Redan? Är det sant att jag snart åker igen? Kanske om bara fyra veckor, kanske om aningens aningens mer. Hur som helst om högst sex veckor står jag där på Krabi Airport och kramar världens bästa människa. Världens bästa kompis. Den som får mig att må bäst.

Idag har jag shoppat lite nya underbyxor eftersom de jag traskar runt i nu inte är så överdrivet porriga. Skulle någon dra ner braxorna på mig skulle den stackarn få se hela murran eftersom det bara är några små trådar som gör att trosorna ens sitter uppe. (Inte så att det är sexiga stringtrosor, nej de är VÄLDIGT gamla och slitna.)

Fick även med mig ett par GÖRLÄCKRA tights från Lindex barnavdelning för dyra 75 kronor.

Sen när jag kom hem stod far där med lite presenter han med.

Bara så du vet Elli så har jag paxat att ha på mig dessa ikväll!

För du är så söt

Jag saknar saknar SAKNAR dig så mycket att det gör ont. Snart ses vi.

The Sims

Ska egentligen hoppa in i duschen nu och tvätta min kalufs men jag är så jävla lat och har lite paltkoma efter den goda tacomiddagen. Mumsig matlåda imorgon ja. Håller på att.. fixa The Sims på min dator och det är ju lite problem eftersom jag har Windows 7 och tvåan går ju inte ihop med det operativsystemet.
Men snart kan jag och Ri vara lika romantiska som Mikaela och hennes kille. Sitta och spela The Sims fyra dagar i sträck och så en liten puss när något håller på att ladda. Måste dock bara intala Ri att det är ett ASCOOLT spel för han har fått för sig att det är tråkigt och töntigt.

Woh vad det forsade in gissningar på låtar!

Självklart hade DEN personEN rätt.. Fest hos.. Mallan!

Bloglovin

Jag är inte helt hundra på vad det här Bloglovin är men det är ju ett sånt jävla tjat om det och nu var det någon som skrivit här att den ville följa mig för att jag var BÄST (typ) så då var jag ju bara tvungen att fixa till lite här.
Så nu jävlar kan ni följa mig på bloglovin! Om jag fattat rätt så får man ett litet meddelande om när jag då skrivit nåt skoj här så är det bara att kika in och läsa.


Följ min blogg med Bloglovin

Bästa morgonen i mitt liv

Vaknade jävligt pigg för att vara måndagmorgon, slängde in en hög med tvätt i maskinen, fixade en snabb grej på datorn, bredde en frukostmacka, packade matlådan osv. och så var jag iväg på moppen på väg till jobbet 06.15.
Körde hela vägen upp på Skurubron tills det bara sa BRRRRRRRRRRRRRRRRR och så rullade hjulen långsammare och långsammare. Hörde ett litet sött rasslande från motorn och bestämde mig för att det måste vart kedjan som hoppat av. Om jag vet hur man pillar tillbaka en sån på en automatmoppe? Gud nej.
Det var bara att börja knata. Fem minuter kvar tills jag började och jag hade kommit halvvägs. En väg som skulle ta mig cirka fyra minuter på moppen tog mig cirka tjugofem minuter promenerandes MED moppen.
En jävla powerwalk klockan halv sju på morgonen innan man ens fått i sig en ynkaste liten frukostbit.

Och mina snälla, rara och omtänksamma kollegor åkte ju förbi mig en efter en och orkade inte ens stanna och fråga om jag ville ha ett litet handtag, en uppmuntrande kram eller ens ett litet "Du klarar det här!". Det var jag mot världen. Och den där jävulska moppen.

Nu visade det ju sig att det inte finns någon kedja på sånna där automatmoppar (och jag är faktiskt mer övertygad idag om att Ellinor skulle köpte en manuellt växlad moppe) utan en liten gummirem (även kallad drivrem). Den var söndertrasad och torr som en liten kotte och det skulle den tydligen inte vara.

Så dagen har gått åt till att jaga en ny drivrem och det finns ju inte överallt kan jag lova men nu är en beställd och på väg till en affär ute på Värmdö så inom några dagar kommer jag kunna hämta ut den. Kul dag.

Jag och drivremmen från helvetet

Håll ut lite till

Snart kommer något som jag vet att ni vill se! För ni gillar mina filmer även fast de inte alltid är 100% proffsiga. Det är ju lite kul ändå. Filmade lite igår när det var fest hos Mallan. Gissa vilken låt vi lyssnade på HELA kvällen? Min nya favoritlåt som jag blir så himla glad av konstigt nog. För egentligen är den ju lite som Kissies lillebrollas superdåliga låt men den här är ju så skön att man kissar en liten skvätt i brallan.
Gissa på, rätt svar får.. Äran. Att ha rätt.

Nu snart ska jag ut och promenixa med en god vän och sedan avsluta kvällen med ett avslappnande dopp i jacuzzin eftersom det inte hanns med igår. Mor sa åt mig idag att det gått alldeles för lång tid sen jag bubblade sist och det är ju sant! Snart åker jag ju härifrån och då vill jag känna i hjärtat att jag spenderat så mycket tid som möjligt i den där bubblande maskinen. (Eller badtunnan som Dodlarn kallade den igår, hon är för övrigt portad från jacuzzin resten av sitt liv.)

Bruna ben? Kan vara smuts också


När folk säger att jag har bruna ben när de ser mig i arbetskläder så ber jag dem oftast att tänka på att det antagligen sitter ett fint lager med skit på benen som förstärker intrycket av en bränna.
Idag ska jag nog ta en ordentlig dusch efter en hel arbetsvecka (jag har även duschat i veckan men jag känner att jag behöver skrubba mig ganska ordentligt nu) och sen kanske glida ner i jacuzzin en sväng. Ska iväg på middag senare hos Malin och då måste jag vara utvilad.

I want sapoon!

Jag har varit busy den här veckan och idag är det fredag och Frida är TRÖTT. Ska sussa kudde TIDIGT ikväll för jag har varit så trött hela veckan och inte kunnat sova ut någonting. Igår kväll var det pyjamasparty här. Madde kom hit från Sandhamn och så sussade hon, Denice och Emelie här.
Och nu efter jobbet har jag knallat runt i stan med Madde och hennes syster och shoppat loss.

Ont i kroppen har jag så nu halvligger jag här i sängen och väntar på att mina snälla föräldrar ska ropa att maten är klar, sleva i mig den, sleva i mig lite efterrätt och sen sova. Fasen vad skönt!
Skulle varit lite mysigare om en viss Rajraj kunde sapoona mig också.

Bra att skriva upp saker här.. om folk läser

Glömde förresten bort att berätta att igår på jobbet hörde jag en röst som ropade mitt namn. Den sa att jag skulle komma så jag följde ljudet och när jag till slut hittade mannen som ropade på mig sa han:
-Så, nu ser du hur killarnas omklädningsrum ser ut.

Kanske ska prova att skriva att jag aldrig har fått en jävla massa pengar förut heller så kanske det händer också. Jag menar om någon annan snäll människa vill uppfylla en fattig flickas önskedröm.

Vissa arbetar på jobbet..


Andra tar sig en tupplur

Det vart en bra dag ändå till slut

Idag har jag lekt med Denice när hon jobbade. En ganska stor del av tiden satt jag ute i en hängmatta och pratade med Gosis, Stellas katt, som hoppade omkring där. Men jag fick också ligga skavrumpa (skavfötter med röven?) i hängmattan med Denice en stund och höra om hennes spännande läkarbesök idag.
Självklart fyllde man ju på kistan med lite krubb och en glass också.


Jag vill också vara där

Åh vad avundsjuk jag blev när jag gick in på Fokis blogg. Har inte kollat där sen jag kom till Sverige och så såg jag nu att hon var i Ao Nang. På min strand. I min by. Mitt hem. Eller ja, inte hemma hos mig och gosade med min kille för då jävlar men nästan.
Åh, hade jag vart där nere nu så VET jag att jag och Stella hade åkt på Foki-spaning hela veckan, läst på hennes blogg vart hon skulle åka och åka dit själva också. För så gör vi när det kommer svenska kändisar till Ao Nang. Herre jösses vi har ju jagat, Kenza och Tyra, Di Leva och Peter Magnusson och alla dem har vi ju också sett. Det är lite speciellt när de kommer till Ao Nang och så missar jag det.

Min finaste tatuering


Som Denice gjorde på mig för snart två år sen hemma hos Stella, Leo och Bass. Liten och söt Lelleponken var.

Såhär glad blir jag av iste!

Sitter här med en liten cha manao i näven och mår ganska bra. Äntligen har värmen nått Sverige och äntligen kan man dricka iste. Inte för att det är särskilt varmt idag, det är ju faktiskt ganska kallt men igår kokade jag ihop en sats med te och blandade den så gott så nu måste jag njuta.
Klarar mig på cha manao tills jag åker tillbaka till det som mest känns som hemma. Till Thailand. Till Ri. Stella. Leo. Värmen. Den vardagen jag är van vid. Där jag trivs bäst. Där jag inte behöver koka mitt egna te.

MidsommarAFTON 2011

Jag vet inte vad ni gjorde på midsommar men om ni vill så kan ni lätt ta reda på vad jag gjorde.

Som vanligt en väldigt busy dag

Cross in the roof som man brukar säga. Eller? Kanske bara jag som äger på direktöversättningar. Jag har fått pengar från Norge, därav korset. Jag säger bara WHAAAAT! Med ett utropstecken eftersom jag är förvånad men vågar inte ifrågasätta pengar som välkommet anlänt sex månader för tidigt.
Annars händer det inte alls särskilt mycket i mitt liv just nu. Har klippt gräset idag och det var ganska varmt, planerade att shoppa upp min lilla gräsklipparlön i Nacka Forum men min mor tappade tålamodet på att väna på mig så det blir väl till att åka dit själv om jag orkar hoppa in i duschen någon gång.

Som vanligt en väldigt busy dag

Cross in the roof som man brukar säga. Eller? Kanske bara jag som äger på direktöversättningar. Jag har fått pengar från Norge, därav korset. Jag säger bara WHAAAAT! Med ett utropstecken eftersom jag är förvånad men vågar inte ifrågasätta pengar som välkommet anlänt sex månader för tidigt.
Annars händer det inte alls särskilt mycket i mitt liv just nu. Har klippt gräset idag och det var ganska varmt, planerade att shoppa upp min lilla gräsklipparlön i Nacka Forum men min mor tappade tålamodet på att väna på mig så det blir väl till att åka dit själv om jag orkar hoppa in i duschen någon gång.

Då har vi det avklarat

Jag vill egentligen inte vara en besserwisser.. (Men det vet vi ju alla att jag är.) MEN! Det finns en sak som jag inte kan sluta störa mig på och det är skillnaden på enda och ända. Är det INGEN som vet skillnaden på de två orden?

Jag kan lära er: Det här är min enda ända.
Enda betyder bara, ända betyder röv.

(Ja alltså enda betyder väl kanske lite mer än bara bara och ända betyder väl kanske lite mer än röv men det jag ville komma fram till var att det är två olika ord som jag inte gillar när man blandar ihop.)

RSS 2.0