Sommarlov

Alltså jag kan inte förstå, det är sommarlov! Efter en heldag i trollan är jag nu helt död, men ack så skönt död. Jag längtar bara tills imorgon då jag kan fara dit igen och ligga och slappa och bada, det är vad jag kallar sommar.
Sen ska jag åka ut till skärgården och bränna arslet av mig Johana och Lisa, när Lisa kommer hem från USA. Och så ska vi ha en HELDAG i trollan, med allt vad det innebär. Självklart måste man ju hinna med grisslinge, träffa Emmy, festa och sola så man blir brun som en jag vet inte vad!
Nu ska jag duscha sen ska jag ut! Ciao

England

Tjoho, idag har det vart fint väder så jag, Lisa och Johanna åkte och badade i trollan.
Annars har det vrat dåligt väder hela veckan och jag har vart med Johanna, Natalie, Stella och Alex några dagar.
Ikväll ska jag hitta på ngt kul med Lisa. Jag är cool för jag har sett stone henge, som ingen här verkar veta vad det är. Jag ömsar skinn på hela kroppen.  England   
Jag och Marta

England

England 
Jag och Ellan
england

Hemma

Nu är jag äntligen hemma från England. Det har varit de tråkigaste men samtidigt de roligaste veckorna i mitt liv.
Alla människor där var helt störda i huvet, man blev det eftersom medelmänniskan i byn var  ca nittio år. Vi kände oss really hot eftersom alla var fettosar där.. Men andra veckan kom det roliga människor som tur var. Då ville vi inte åka hem, men här är jag nu iaf.
Kände mig ond i morse eftersom jag vaknade kvart i tolv. Jag skyndade mig så mycket jag kunde för att Natalie inte skulle behöva vänta på mig. Fast när jag ringer henne så ligger ju den göken och sover! Så nu sitter jag bara här och väntar på att hon ska bli klaaar.
Igår när jag kom till arlanda såg jag min familj plus elins mor stå där och vänta. De var glada, fast Fredrik den största gayen hade piercat örat!! Jag fick damp och har kallat honom gay sen dess.
När jag kom hem så hade vi gäster och de sa att jag fick välja vilken mat jag ville ha eftersom engelsk mat=överjävligt. Och då bestämde jag spaghetti bolognese, tydligen till deras stora förvåning för de hade redan åkt för att köpa pizza. Jag blev arg.
Men på kvällen gick jag iaf till Stella och gosade. Det var mysigt!
Ciao

Bal

Woho, om fyra minuter börjar balen. Fint folk kommer ofta sent, möh.
Snart kommer Lisens faster och hämtar oss. Jag var och sminkade mig på debenhams idag, såg ut som ett mongo med rosa läppsift och lila ögonskugga. Jag var tvungen att åka hem och sminka om ögonen. Nu se det lite normalare ut. Måste kila ciao

Snart sommarlov

Snart är det sommarlov. Känns alltid skönt med lov ju, men jag vill inte lämna min klass. Även fast typ 90% är störda och allmänt mongolida så känns det sorgligt.
Men nu är det lång helg, från fredag till onsdag när vi börjar. Då är det bal. Ush jag har sån ångest över min klänning, jag har inte sagt till min mor att jag ska ha en annan klänning.
Men i fredags var det myskväll, jag Lisa, Johanna och Mathilda grillade i trollan som vi ska göra ikväll med btw. Det var mysigt.
Sen i lördags var det tydligen fest i älta, så vi åkte dit men där var Plåtniklas och åkte med sin rullstol så vi drog till Boobadet. Där var det mygg och regn så då åkte vi hem till Stella.
Igår var det fest hos Agge, det var blandade känslor hela kvällen. Först var det kul, sen kom ett cepe och retade upp mig och jag ville döda honom.
Men jag kände mig verkligen duktig på att dansa, så det gjorde jag mucho. Huh, det var väl inte lika lika kul för dom som kollade på som det var för mig. Möh.
Min käre mor kom och hämtade mig, det var skönt för nästa buss skulle gå tio i fem. Idag har jag vart med Caroline.
Men nu måste jag packa till ikväll. FEM DAGAR TILL ENGLAND.
Ciao..

RSS 2.0