Home sweet.. eh smelly home

Hemma igen men vill ta mina kissar och åka tillbaka till Pai och bosätta mig där i några veckor tills stanken har försvunnit ur mitt hem. Jävla kass "kattvakt" vi hade. Det bara osade piss och skit i hela huset när vi kom hem och ALLA textiler i hela lyan STINKER avföring och cigarettrök.
 
Inte så kul att komma hem efter nio dagars semester och inse att "kattvakten" inte klarade av mer än att skita ner, använda vårat internet och skita ner våra tallrikar tills lyan började stinka för mycket. Då drog han.
 
Att inte tömma en liten minikattlåda som TRE katter använder dagligen... Ja, det ger konsekvenser. Vad som händer är att mina kissar som är väldigt kräsna med vart de lägger sin skit, de vägrar fortsätta gå på lådan när den är full. Vilket betyder att de använder hela badrummet som toa.
Nio dagar är ganska lång tid och mina små söta kissar lägger bajshögar som ser ut att tillhöra mindre hästar.
På nio dagar är hela badrumsgolvet FYLLT av bajs och kiss. Katterna blir blöta om tassarna när de går runt där inne för fina som de är så går de fortfarande in dit och uträttar sina behov.
Resultat: kladdigt kissgolv överallt, stinkande soffa samt säng. ENORM SKITLUKT SOM SITTER I MINA KLÄDER SOM VAR INSTÄNGDA I GARDEROBEN!
 
Vi har nu snart vart hemma i tolv timmar och vädrat utav bara helvete, städat så golvet nästan skrubbats sönder, sprayat med allt möjligt, skurat med allt möjligt och ändå stinker det som fan.
 
Är INTE så glad på den här människan som hade tre fjuttiga uppgifter. Ge mat. Ge vatten. Ta bort bajset med en spade och släng ut.
 
Men Denice är här och efter typ tre månader får jag nu prata lite svenska igen! Äta svenskt godis har jag också gjort! Och ikväll ska vi äntligen ut och suuuuuuuuuuuupaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa!!!

Fasen vad full jag kommer bli. Ska dricka lååååångsamt.

Sovit som en prinsessa i natt

Jeezeez ingen har vill snacka thai med mig. Eller jo en man/ladyboy fragade om jag kunde prata thai och jag sa lite sen pratade han bara med ri.

Vaknade vid sex i morse och drog upp gardinerna och spanade pa utdikten. Checkade in i en skitfin bungalow igar eftersom det var sista natten. Fick valuta for pengarna vill jag lova! Sa jakla fint, rent och underbar utsikt i en bungalow pa tva vaningar med fonster runt om. Ska visa bilder nar vi ar hemma igen.

Ikvall aker vi till chiang mai och flyger ner till phuket sen far vi se om vi lyckas ta oss darifran eller om vi aker hem till ris morbror och slaggar tills bussarna borjar ga hem till krabi.

Min larare kommer bli stolt. Over Ri

Ri har hittat pa en ny regel. Det ar jsg som ska bestalla allt vi ater, forhandla om pris nar vi shoppar och fraga om vagen nar vi ar vilse men jag far inte prata engelska.
Problemet: alla har skiter fullstandigt i att jag pratar thai och svarar mig pa engelska.

Men jag ska inte ge upp.

Kanske foljer den har regeln med hem och dar kan de ju iaf svara pa thai. Sydthai dock.

Jag ska nog flytta upp hit till norr

Solen skiner men det ar inte svettigt alls. Typ 50% luftfuktighet och det ar ju ingenting jamfort med hemma i krabi dar det ar 80% hela tiden.

Har checkat in pa ett rum som kostar 200 baht per natt. Vi hade planerat att traska omkring och leta efter nat billigt men vi kande att 200 kan vi betala.
i chiang mai bodde vi med ac for 500 per natt mitt i smeten, billigt tyckte vi. Nar vi borjade traska omkring markte vi att varat hotell var dyrare an alla andra. Fanns ett hotell med pool, ac, wifi och hela koret for 250 per natt. Nu ska vi ut och gora pai osakert!

Glomde ju beratta det

Men ni smarthuven som hanger har har val anda lagt ihop ett och ett och kommit fram till att vi alltsa hsr andrat reseplanen. Det blev Chiang Mai innan Pai.
Vagade inte aka buss dit igar med salmonellakagge sa vi drar dit pa tisdag istallet.

Nu ligger vi och slappar i ett iskallt hotellrum med varkande ben efter en tretimmars tur pa nattmarknaden. Sjukt fula klader har de har trakigt nog, har endast hittat en liten klanning hittills.
Men vi vet inte vad vi ska hitta pa imorgon.. Vagar inte gora nat allt for vilt eftersom jag fortfarande ar lite sjuk men...

Nan som vart har som har nat tips???

kommer ha feta benmuskler nar vi aker harifran

Jeez, blev lite upptagen igar. Vi akte till zoo't och halsade pa Linping och pa vagen hem ville smarthuvet ri att vi skulle ga sista biten till fots.

Problemet var just det att ingen av oss visste var vi bodde och nar ri till slut gick med pa att fraga en tuktukforare om vagen sa hade vi redan gatt i nastan en timme at fel hall.

Var ute och trsskade i 6 timmar pa dan och sen blev det marknad pa kvallen.

I morse skulle vi akt till ett tempel men det borjade regna sa vi akte till ett kopcentrum och tog templet nu pa eftermiddagen. Nar vi akte darifran borjade det sporegna.
Vi har sant jakla flyt med vadret anda!

Nu blir det vila en stund innan det blir nattmarknad som ligger jattenara vart hotell.

bajsar i chiang mai

Ar vad jag gor just nu. Sitter pa toan och laser bloggar. Kanske borde bege oss ut och turista egentligen men min kista ar ruskigt risig alltsa.
Stackars ri som ligger i sangen och chillar med sin nya telefon och lyssnar pa soundtracket jag spelar upp..

Not talking about music hehehe.

Vi har wifi pa hotellet som vi tanker overbelasta sa vanta er fler updastes och hatmejla blogg.se for att ni inte far nagra bilder.

Maste sluta nu innan jag far hemmorojder.

Magsjuk pa en tolvtimmars bussresa ar inte det roligaste som finns

Bangkok ar vi i nu och lever livet. Har legat instangd i ett hotellrum sedan klockan ett igar pa dagen, det blev ingen shopping alls har. Helt andrade planer.
 
Pa bussen pa vag hit blev jag illamaende efter nagon timme och efter ungefar halva tiden spydde jag som en liten gris. Magen var sa risig att jag inte bara spydde om ni forstar vad jag menar.
 
Sa fort vi kom till Bangkok hyrde vi ett litet skabbigt rum for det kandes som att jag var jattefull och behovde sova nagra timmar innan jag var redo for aventyr. Fyra timmar senare madde jag fortfarande skit.
 
Efter att ha gatt runt i ett kopcentrum cirka fem minuter ville jag do och vi gick till doktorn. Har tydligen dragit pa mig nagon infektion som man far av gammal kyckling och seafood. Sa antiobiotika fick jag, han ville aven ge mig dropp for jag var sa uttorkad men jag lovade att dricka sa mycket jag klarade av sjalv.
 
Madde sen bajs hela dagen, lag och spydde pa varat fina hotellrum som vi tog in pa tills klockan nio pa kvallen. Da gick vi till khao san road, at en kebab, kopte en klanning och var turister i en timme. Sen dackade jag.
 
Nu mar jag battre och vi ska ut och kopa en kamera sa vi kan dokumentera allt.
 
I eftermiddag drar vi till Pai!

Regnsäsongen är här

 
YEY såhär fint väder kommer vi att ha i Chiang Mai.
 
Hoppas att det är tak över Pandaburen.

BKK here we come!

Kom precis hem från skolan, bussen åker från stan om en timme. Måste packa det sista, äta lite, bajsa lite och gosa kisse lite snabbt sen drar vi!

Iiih pirr i magen. Längtat efter detta i två år nu!

HEJ KOMPISAR JAG ÄR TILLBAKA!

Hej hej hej jag är tillbaka, jag har fixat mitt bortglömda lösenord och klockan nio i morse kom internetgrabbarna och installerade internet. Nu har vi bott här i två veckor imon och allt har gått bra.
 
Katterna är friska och lever hela bunten. Tror att de överdrev lite på sjukan om Pussys problem för hon var pigg som en mört redan dagen efter de sa att hon antagligen skulle dö.
 
Det kryllar av katter här där vi bor nu och jag har haft väldigt roligt åt hur rädd Bang är för alla kattungar här. De är lika små som hans huvud och så fort de knatar in i vårt hus så springer han och gömmer sig i sovrummet, livrädd.
 
I eftermiddag åker vi till Bangkok och shoppar loss. Måste köpa en ny kamera och telefon och regnkläder för det regnar tydligen väldigt mycket i Thailand. Dock inte här i Krabi. Solsken hela tiden. Sen far vi vidare till Pai och ser om det finns något skoj att hitta på där och så avlsutar vi i Chiang Mai med att hälsa på Linping!
 
Ojojoj, lite resfeber har jag faktiskt.
 
Åker snart till skolan där vi ska ge oss ut i verkligheten och pröva våra kunskaper, boka en thaikurs på thailändska ska vi få göra. Sen måste jag bunkra upp med kattmat och kattsand till kattvakten och sen drar vi!
 
Får se om jag får tag i en bra telefon i Bangkok för då kommer jag kunna blogga därifrån annars får ni hålla er i nio dagar till utan mitt bloggande. Fast det lär ju inte hända igen.
 
Måste läsa bloggar och stalka folk på facebook nu för det var allt för länge sen sist.
 
Hade!

Jävla kaos hela tiden

Impulsflytt imorgon bitti tydligen.
 
Hoppas på lite flyt den här gången. Förstår dock inte hur allt ska gå till när vi nu har en katt med kattpest. Känns ju bara helt cp-dumt att släpa med katterna dit så alla andra katter i området också smittas och dör.
 
Inget internet kommer vi att ha heller.
 
Eller teve.
 
Sååå.. Frida goes gypsy for a while now. Hoppas att jag iaf överlever.

Någon som vill ha diarrésjuk kattunge? JÄTTESÖT!

Idag åkte vi till stan med magsjuk kisse. Pussy nu då. Tyckte inte att hon verkade så sjuk ändå men hon har inte ätit och endast druckit några droppar sen igår mitt på dagen.
 
TUUUUUUUUUUUUUR att vi åkte in för det visade sig att Pussy har fått den livshotande varianten av Bangs diarré. Hon bajsade blod på sjukan och de sa att om vi inte hade åkt in så hade hon dött. Blir hon inte bättre om några dagar bara så måste vi åka in igen.
 
Inte för att vara elak mot Pussy men jag blir bara mer och mer övertygad om att vi måste göra oss av med henne. Känner mig så ond men vi kan inte ha tre katter. Bang är ju en klenis som behöver sin mor och hon tänker nog inte lämna oss eftersom hon redan för ett halvår sen adopterade oss som sina föräldrar.
 
Så nu ska vi hålla Pussy isolerad tills hon är frisk. Får se hur det går men jag måste göra allt jag kan för om hon inte är själv så kan hon smitta andra så de blir sjuka och kanske dör. Försökte stänga in henne i en bur. Gick till marknaden och kom tillbaka 30 minuter senare. Dörren på buren var sned och kissen låg utanför huset och chillade.
 
Imorgon börjar det riktiga helvetet när vi ska mata henne med tusentals piller.
 
Herre.

Fladderflabb

Åkte in till Krabi town idag för att ännu en gång be dem flytta vårat internet men det kunde de inte. Först måste de åka och spana in vart det är vi flyttar och se om det redan finns någon TOT-kabel där och om det inte finns det.. Ja, då får de väl dra en ny kabel.
Det är sånt som är så kul med det här landet. Man skriver upp adressen men det finns ingen logik i deras system. Man har ett nummer på huset och så numret på byn. Men det är inte så att hus nummer ett ligger bredvid hus nummer två så om man vill att de ska hitta dit så får man rita ut var på en liten karta också. Men inte har de en färdig karta som man kan fylla i, nej man måste rita sin egna och sen förklara i hundra år vad det är man har ritat.
 
Sen skulle vi försöka lösa vårat problem med teveräkningen också. De har skickat en dubbel så dyr räkning till oss den här månaden men tydligen så hade de problem med sina datorer så supporten var stängd.
 
Men jag hade ganska kul ändå. Satt och speglade mig i backspegeln hela vägen till och från stan och slappnade av i ansiktet. Jävlar vilket fladder!

HELVETE

Pussy spydde precis.
 
Sen kissade hon med stjärten.
 
Veterinären igen?

Bang börjar må bättre!

Gissa vem som klämt ut fyra små bajsKORVAR?
 
Jaa, just det Bang!
 
Gav ju upp hoppet om hans medicin i måndags kväll och sket i att ge den till honom eftersom han ändå inte åt någonting och jag tänkte att det skulle vara värre för hans lilla mage att äta piller när den var tom. Och igår snaskade han spene like there's no tomorrow!
Försökte muta med lite kyckling som han slickade en liten slick på under dagen.
 
Ri tyckte att han såg piggare ut så han ville inte åka till sjukan.
 
På kvällen ÅT han pyttelite fisk och några kycklingstrimlor och han tuttade i säkert två timmar.
 
Sen i morse när jag öppnade dörren till sovrummet kom han in och SKREK och var helt till sig. Ville visa sina fasta korvar tror jag. Eller så var det för att han var hungrig för han åt både biff och fisk när jag gav det till honom.
 
Han ser inte alls lika mager ut längre.. På bara en dag har han lyckats tjocka på sig en liten gnutta.
 
Ojojoj, vilken lättnad.
 
Har även googlat vad det är för piller jag har stoppat i honom och ett av pillerna var för slemhosta?! Så det slutar jag ge honom på en gång men de minsta tabletterna var bakteriedödande så dem får han fortsätta äta tills dem är slut. (Väldigt förvirrad här om det ska vara de eller dem.)
 
Har pillat in mitt minneskort från telefonen i datorn nu också. Så enjoy!
 
 
Nej, det blir inget jävla enjoy för er eftersom ovanligt nog går det inte att ladda upp bilder. Skickar härmed en puss till blogg.se för att allt funkar så bra hela tiden.

Ri kan prata svenska.. ibland.

Igår hade vi svenskalektion innan läggdags och som alltid när min man pratar svenska så dör jag. Jag hade aldrig klarat av att importera honom till Sverige och försöka få honom att bli en svennebanan som ska prata svenska. Det låter ju bara för kul när thaiar pratar svenska.
Och Ri vet att han låter så jävla rolig så bara fjantar han sig ännu mer och blir en ladyboy som pratar svenska. Jag började med att säga till honom Jag älskar dig, älskar du mig? och sen som alltid slutade det med att Ri bara babblade på all den lilla svenskan han kan. Typ:
Hej hej! Jag älskrar dig, hur mår du? Jag mår bra, ont i magen, tack så möge NEEEEEEEEJ jaa prutta, god natt, hej då!
 
Hans svenska meningar avslutas alltid med världens gladaste hej då och då dör jag.
 
Älskar även hans lilla twist på många ord. Jag försöker få honom att förstå att han inte är någon riktig thai för thaiar är kända för att inte kunna säga R men Ri han slänger in R lite här och där, där han tycker att det passar. Typ igår ville jag att han skulle svara på min fråga Jag älskar dig, älskar du mig älskling? och hans svar efter mycket övning blev NEJ för han tycker att det är svårt att svara Ja, älskRing jag älskRar dig älskRing. Haha.
Men när han väl sa det så fick jag en skrattattack och dog.
 
Han sa att han gärna vill förstå när jag pratar svenska men att det nog är lika bra att han inte försöker säga orden för det är för svårt och låter för roligt.
 
ÄlskRing

När vi löst det här så har vi nästan inga problem kvar sen!

Stackars lilla Bang hans mage blir inte bättre. Han äter nästan ingenting, jag har sett honom snaska spene en endaste gång idag men jag hoppas att han gör det när jag inte ser också. Har även sett honom lapa ytterst lite vatten ur vattenskålen två gånger men mat går inte ner. Har mutat med rå biff idag som han vanligtvis blir helt vild av och morrar högt när han får tag i en bit men nu vänder han bara ryggen åt mig när jag håller fram en liten bit.
 
Tvångsmatar honom med risavkok med lite socker och salt i men han gillar det inte. Ibland går det bra men nyss fick han i sig 3 ml bara och sen rörde det om i kistan och han sprang och sprutade dirre i lådan.
 
Min lilla kisseburre. Smal som en jäkla anorexikatt är han nu också. Ella var ju här igår och hon blev chockad över förändringen som skett på en vecka. Förra veckan hängde ju magfettet ner på golvet när han vilade och nu går magen inåt där revbenen slutar.
 
Imorgon stiger jag upp i ottan och tvångsmatar varje timme med vätskeersättning tills Ri kommer hem från jobbet och då åker vi till ett djursjukhus, inte till kliniken som vi åkt till tidigare. Det är sånt här som gör att jag hatar att bo i Thailand. Jag kan ju inte åka själv för jag antar att de inte kan engelska där heller och sånt här känns ju ganska viktigt att kunna förklara. Hur länge det vart såhär, vad han nu äter för mediciner och allt om honom.
 
Kolla tjockisen här.
 

Inte bara Bang som är dålig i kistan här hemma idag. Hela familjen faktiskt, utom kattkvinnorna. För mig kan det dock bero på ölen igår. Chart fyllde år så vi var någonstans inne i stan och ölade lite.

Ska vi inte växa ifrån det här tramset nu?

Vaknade vid halv nio i morse och har sedan dess legat i soffan och tittat på tecknat barnprogram. Jag plågas lika mycket av det idag som jag gjorde för 15 år sen när min käre bror ägde fjärrkontrollen och tvingade mig att titta på jordens sämsta tv-program. Tom & Jerryfy fan jag får rysningar av att tänka på det.
Nu är det inte Tom & Jerry som vi kollar på då, något annat skit som är dubbat till thai.
 
Väntar och väntar på att det ska ta slut så vi kan åka och käka frulle.
 
Och när jag säger VI menar jag inte att jag är barnvakt åt Oliver, snart ett år utan jag menar min kära pojkvän på 26 och ett halvt jordsnurr.

En stor sten har lossnat

Väntar och väntar på att en bild ska laddas upp men jag orkar inte! Jag har något viktigt att förmedla!
 
 
Vi har hittat ett ställe att bo på!!
 
 

Ella har varit här idag och lekt med mig idag och så åkte vi till marknaden nu på eftermiddagen, hon for hem sen och jag med. Hem till mig. När jag kom hem så kom Ri ut på BRON med världens största leende och sa jag har hittat ett rum till oss kom så åker vi och kollar NU! och jag sket i min cha yen så drog vi.
 
Jag hade ingen aning om vart det var men vi åkte bara närmare Ao Nang och sen svängde vi in på en liten väg, in till en jättefin radhuslänga. Eller okej, ägarens hus är skitfint. Kanske inte så fint på utsidan men sen öppnade hon dörren och släppte in oss.
 
Kan säga att jag bara behövde se det skinande golvet och sen var jag såld. Enormt stort sovrum. Skitstort kök. Älskar badrummet. Tre SUPERSÖTA kattungar på baksidan.
En granne.
Kan se solnedgången på framsidan.
Träd runtomkring till kissarna.
Huset ligger i slutet av gatan så nästan ingen trafik.
Ägaren brukar ha mycket kompisar hemma på kvällarna så inga problem för oss att också ha det.
 
Nu ska vi försöka att bo kvar här där vi bor så länge som möjligt för att spara pengar eftersom vi har betalat här fram till den 18. Ri vill flytta så fort han har en ledig dag men jag har övertalat honom att det får bli på söndag eller måndag NÄSTA vecka.
 
Åh, det där paketet som kom med posten vände verkligen min negativa spiral.
 
Bang har även lyckats få i sig över 15 ml risavkok idag. Vet att det inte är tillräckligt men vi jobbar på det. Mammas spenar är nämligen inte mumsiga nog åt honom längre så jag tvångsmatar. Nu jävlar går vi mot ljusare tider!
 
Bilden jag laddar vägrar komma. Ska försöka ladda upp den senare för den är ruskigt läcker och ni vill se den. Skicka hatmejl till blogg.se från mig är ni snälla.

Allt är så rörigt

Har så mycket att tänka på just nu. Så himla mycket grejer som snurrar i mitt huvud hela tiden och gör mig så förvirrad. Vi måste hitta någonstans att bo NU men det får inte vara för dyrt och det måste vara ett säkert område. Både för oss, vägen hem och så att vi kan känna oss säkra där så ingen bryter sig in igen men också så vill jag att det ska vara säkert för katterna. Inte för mycket katter runt omkring och absolut inte för nära någon stor väg.
 
Vi har gett upp tanken om att bo i hus. Det får bli i framtiden, den lyckliga dagen då vi har pengar att bygga vårat egna hus. Nu letar vi efter någonstans att bo. Där vi kan ta hem kompisar utan att bli utkastade och också där vi får bo även fast vi inte är gifta. Det kan väl inte vara så svårt?!
 
Men tiden börjar ta slut. Femton dagar har vi på oss innan nästa hyra ska betalas. Då har vi valet att betala hyra här en månad till och hoppas att vi inte blir utkastade eller så måste vi fort som satan hitta ett nytt ställe och flytta fort. Gärna innan den 15 så vi hinner bo in oss lite och vänja katterna vid stället innan vi åker iväg på semester.
Världens mest otajmade semester. Mitt i all stress och precis nu när vi förlorat en massa pengar och måste lägga ut ännu mer pengar precis innan vi far. Men jag är glad att vi har bokat biljetter för om vi inte hade gjort det så hade vi nog aldrig åkt iväg.
 
Sen har vi problemet att vår kattvakt/halvt inneboende skaffar en egen lya nu i dagarna och kommer därför inte bo hemma hos oss när vi åker iväg så vi måste hitta en ny människa som vi litar på som kan ta hand om våra kissar och vårat hem. Vad för hem det nu kan tänkas bli.
 
Måste även hitta ett nytt hem till Pussy. Jag kan inte ha tre katter! Skulle gärna bli av med Mamma också men jag tänker mig att det är lättare att göra sig av med en frisk, söt kattunge än en fullvuxen ganska jobbig katt.

Tur att hela familjen fortfarande bor tillsammans

Usch vad jag inte känner mig snäll mot Bang som får kväljningar av att äta och så fort han ätit klart (äter inte mat och dricker inte vatten men snaska spene gör han) så håller jag fast hans huvud, bänder upp käften och stoppar ner massa piller i halsen på honom som han måste svälja helt torrt.
 
För han vägrar ta emot vatten från sprutan.
 
Men han är mycket piggare idag. Ska köpa lite godsaker i eftermiddag och se om jag kan få honom att börja äta ännat än mjölk från sin mor. Hon gillar nämligen inte att ha två stora tremånadersungar hängandes i sina spenar. Konstigt.

Nu så, nu blir vi friska!

En timme tog det fram och tillbaka inklusive sjukhusbesök innan vi var hemma igen. Restiden är ju nästan 40 minuter så jäkligt snabbt besök. Bang fick en termometer uppkört i brunögat igen och verkade inte så glad över det. Han kanske inte är bög ändå.
40 nånting graders feber har lillen och uttorkad var han så det blev lite dropp. Ojojoj! Skrek som en stucken gris under de fem minuterna som han fick dropp. Sen fick han en spruta med något rosa in i droppkanylen och sen när de drog ut nålen ur honom så sprattlade han så det sköts ut en stråle med rosa vätska ur ryggen på honom.
Såg väldigt overkligt ut.
Trodde inte sånt kunde hända.
 
Sen fick han en till spruta och skrek lite till. Sen fick han tre olika tabletter som ska intas EFTER frukost och middag. Vet inte hur det ska gå eftersom han inte äter. Han lapade dock lite vatten när vi kom hem.
 
Och nu måste vi isolera kissarna från andra katter tills Bang är frisk för just nu är han extra känslig mot bakterier. Kommer bli underbart kul eftersom alla kissarna har vant sig vid utelivet nu. Känner på mig att det kommer röjas rejält i köket och blir det som förra gången Bang fick sprutor så är han väl pigg som en mört inom några timmar och har massa energi att göra av med.
 
Måste bara ännu en gång berätta hur chockad jag är över priserna. Dropp, två sprutor, undersökning och mediciner att ta hem. Vad betalade jag? 240 baht. INGENTING JU! Dessutom hade kliniken öppet idag även fast det är någon Buddha-dag. Öppet alla dagar till klockan sju.
Skriver detta för att komma ihåg det om vi behöver åka in någon gång igen.

Varför ska allt hända Bang?

Har precis hållt fast Bang i nackskinnet och tryckt fast hans huvud på golvet för att försöka ge honom lite vätska men han öppnar munnen så allt allt rinner ut. När jag släppte nackskinnet så stannade det kvar, som att jag fortfarande höll i det.
 
Betyder väl att han är väldigt uttorkad.
 
Två timmar kvar tills Ri kommer hem från jobbet. Försöker ringa honom och ordna så att vi kanske kan få åka bil till sjukan. Skulle vara skönt för en moppefärd är ju inte direkt lugnande. Dock är han inte så med ändå. Ligger på golvet och glor på mig med sina skelande halvöppna ögon.
 
Han har spytt skum också.
 
Senast jag såg honom äta och dricka var i tisdags kväll vilket betyder att han inte ätit eller druckit på snart två dygn. Fick i honom några droppar vatten igår kväll när jag insåg att han var så dålig och idag har jag nog lyckats få i honom cirka fyra mililiter vätskeersättning för djur.
Har googlat och kommit fram till att min 1 kiloskatt ska ha i sig minst 50 ml vätska per dygn.
 
Stackarn. Han luktar verkligen bajs också :(

Fokusera på det positiva men glöm inte lillen för det

Åh, det är inte lätt att vara jag just nu. Inte när jag har tusen olika beslut att fatta som måste fattas NU. Att någon som är större än oss, kanske gud, har utrustat mig med otrolig beslutsångest gör ju inte saken lättare heller.
 
Dagens positiva: Det regnar och är lite kyligt faktiskt!
 
Dagens mindre positiva: Bang blir bara hängigare och hängigare, ska rulla till apoteket och köpa små plastsprutor att tvångsmata lillen med. Han har bajsat diarré, orkar knappt öppna ögonen men får en jäkla massa kraft och energi när jag bänder upp käften på honom för att droppa i vatten från ett sugrör.

Hans kropp är.. spännande. Så smal men musklig och blänkande.

En lång dag idag

Wy idag har det regnat. TVÅ GÅNGER! Regnskurarna varade dock i cirka sju minuter. Sammanlagt. Och sen så var det inte ens i Ao Nang som det regnade utan i Krabi town men ändå. Luften kändes underbart fräsch efter det och det luktade sånt där sommarregn som man kan känna av i Sverige.
 
Åkte in till stan i morse och brunchade med Ella innan skolan. Sen i skolan intervjuade (stavas det så?) jag en kvinna som jobbar i min skola. Läraren sa att jag var jätteduktig och mitt uttal måste varit perfekt eftersom hon inte kommenterade det.
Sen fick läraren lite damp på mig för att jag frågade hur en vokal uttalades egentligen och hon kunde inte höra skillnad på mina två olika uttal.
 
Sen nu på kvällen har jag barnvaktat Oliver.
 
Har en hängig kisse här hemma. Tror att mr Bang fått i sig toalettrengöring.. Han varken äter eller dricker.
Känns som att vi gått igenom det här förut.
 
 
Mycket som snurrar i mitt svullna huvud just nu. Mycket planer för framtiden. Igår hade vi en plan. Idag en annan. Ett problem med tusen lösningar och så fort jag ställt in mig på en så kommer ett nytt förslag.
 
Måste ha någon vettig att bolla idéer med.
 
Har tagit bilder med min mobil men jag har inte lyckats klura ut hur jag ska få in dem i datorn utan att ta ut minneskortet ännu. Så här kommer istället en gammal bild på mig och knoddas.
foto: freddlas

RSS 2.0