Fladderflabb

Åkte in till Krabi town idag för att ännu en gång be dem flytta vårat internet men det kunde de inte. Först måste de åka och spana in vart det är vi flyttar och se om det redan finns någon TOT-kabel där och om det inte finns det.. Ja, då får de väl dra en ny kabel.
Det är sånt som är så kul med det här landet. Man skriver upp adressen men det finns ingen logik i deras system. Man har ett nummer på huset och så numret på byn. Men det är inte så att hus nummer ett ligger bredvid hus nummer två så om man vill att de ska hitta dit så får man rita ut var på en liten karta också. Men inte har de en färdig karta som man kan fylla i, nej man måste rita sin egna och sen förklara i hundra år vad det är man har ritat.
 
Sen skulle vi försöka lösa vårat problem med teveräkningen också. De har skickat en dubbel så dyr räkning till oss den här månaden men tydligen så hade de problem med sina datorer så supporten var stängd.
 
Men jag hade ganska kul ändå. Satt och speglade mig i backspegeln hela vägen till och från stan och slappnade av i ansiktet. Jävlar vilket fladder!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0