Allt blir bara dåligt

Självklart så sket det sig med allt igår. Inte är jag särskilt förvånad.
Det började med att jag var klar med hela min engelska-uppsats. Skulle bara lägga in den på mejlen för att kunna skriva ut den i skolan idag. Men självklart så har min käre datamaskin cepat ner sig och itne sparat min uppsats, så det var bara att ta tjuren vid hornen och börja om. Vilket jag visste skulle ta mig mer än tre timmar. (Så jaa jag kunde inte se Weeds som jag hade sett fram emot.)
När jag kom till skolan i morse skulle vi ha en sån där lång och tråkig Sh-lektion, jag var duktig och jobbade på som satan hela lektionen. När slutet kom och jag skulle lägga in den på mejlen för att fortsätta skriva hemma så hade det jag gjort inte sparats. Jag ville dö!
    Så nu är jag här igen, tillbaks på ruta ett. Bäst vore väl om jag la på ett kol och skrev färdigt med tanke på att det är en dag imorgon också, som jag måste orka med.
Bajs, bajs, bajs, jag fattar inte vad feodalism är. Fredrik skulle förklara det för mig igår, men jag orkade inte lyssna och nu är han inte här.
Ciao.

PS. Det har hänt några gånger att Fuleil har kliat sig i grottan på lektionerna. Sad, but true. DS.

Milko-mjölk?

Nu sitter jag och gör läxor. Skulle vart något ovanligt om det hade vart för ett halvår sen, men nu är det min vardag. Känns lite som om jag gett upp mitt sociala liv, eller snarare föst undan det till helger som är till för att vila från allt jobb och slit i skolan. Jag kunde i nian tycka att det var mycket ibland, när det var prov. Men det går inte att jämföra med hur jag tycker att det är nu. En skola som passar mig är en skola där läxor och hemuppgifter inte existerar, när jag jobbar hemma är jag bara så inte motiverad!

Idag har jag i alla fall vart med Mikaela, det var trevligt att återse en gammal vän. Vi satt och pratade i timmar om vad vi har gjort under den tiden vi inte har setts och massa gamla minnen. Något inte alls ovanligt var att Kerstin kom in och gav oss presenter från sitt jobb, en necessär. Så nu kan jag känna mig sådär duktig som Stella när jag sover borta.

Att jag nu, när min uppstats i engelska ska lämnas in om två dagar, inser att mitt stavningsprogram på Word inte fungerar gör mig sådär lagom glad. Allt jag känner är att jag vill lägga mig i en stoor mjuk säng med vita lakan och äta choklad och smula ner med chips. Och till det ska jag dricka ett stort glas med ARLA-MJÖLK, ingen sån där jävla skitmjölk som Leif har köpt hem. Milkoskit, gör mig bara arg och sur.

Nu ska jag kolla på Weeds, aldrig sett det förr men det verkar kul. Ciao.

060926

Igår vilade jag mina ögon på "100 höjdare" och såg en jädrans massa sköningar. Men till mitt stora förfärande var det en msn, eller man snarare gubbe som var åttio år gammal som hade en likadan moppe som jag. Är jag så modern?
Jag kom att tänka på att jag också ska vara heelt unik när jag blir gammal, jag ska vara überblonderad med stora silikontuttar när jag blir typ nittio. Fast när jag hade tänkt på det ett atg kom jag på.. Att så kanske alla tanter ser ut när jag blir gammal. I sånna fall ska jag vara unik och rynkig.

Jag har fått ryck och det enda jag kan tänka på är en riktigt saftig chokladkaka med ett lager med ren choklad längst upp.

Kom till mig

Idag hade jag matteprov, undra hur det gick. Kändes rätt bra men det gjorde det sist med fast då gick det åt helvete.
Idag skulle jag träna men jag får inte tag på någon som kan berätta för mig vilken tid det var. Så det blir väl ännu en kväll med plugg och för mycket mat.
Såg precis på aftonbladet att den där tjejen som varit kidnappad i typ åtta år "lever ett liv i lyx" för att hon tydligen tjänat 14 miljoner kronor. Tjaa jag vet inte om jag skulle vilja byta med henne precis.

Men iaf snart är det dags för studiebidrag(!!), tacka gud för det! Jag vet inte vad jag ska köpa för skor att ha i höst. Jag har hittat ett par jättefina skor från TopShop. Dom kostar 1200.. Hoppas jag får dom av Eva. Om inte så vet jag inte vad jag ska ha för skor. Det är inte ofta jag hittar några fina skor i tid, därför kommer dom att vara slut när jag ska köpa dom. Möh.

Åh, det är så himla mycket i skolan just nu, den har ju nästan precis börjat och jag är såå stressad!
Jag är grymt besviken på lördagen, den levde verkligen inte upp till mina förväntningar. Fredagen var helt okej, jag var trött men såg fram emot lördagen då jag skulle vara utvilad till max, glad, pigg och på partyhumör. Men intefan! Jag kände på mig redan efter middagen att kvällen skulle bli lite av en besvikelse.
Natalie kom iaf till mig så begav vi oss till Fridas kompis, men vi kände ingen där och kände oss helt uteslutna så när Natt kom så for vi för att konsumera på en förstklassig restaurang vilken jag glömt namnet på. Sen sprang vi en väldans lång väg för att hinna med bussen som tog oss till Cornelia och Cim. Där lämnade Natalie oss utnaför dörren.
Jag och Natt hann vara där ca 20 minuter, sen var alla tvugna att lämna. Så jag åkte hem och somnade i soffan med Fredrik.
Så nu har jag väldigt stora förväntningar på nästa helg, måtte den bli underbar. Funtar på att knalla upp och käka melon.. Ciao.
(Emelie har fått mig att tänka på henne varje gång jag säger/skriver ciao, eller TJAO som hon säger.)

65144-23
Helg

Så var det äntligen helg. Igår var jag på tjejmiddag hos Stephanie, hon hade gjort jättefint med tända ljus och allt. Sen bar det av till Markus på fest, en jävla lång väg till bussen.
Där var det helt okej, jag var bara trött som ett as. Sen sov Elin hos mig.
Idag har jag vart med Natalie, det var trevligt. Vi var ute och vandrade i solens sken samt chillade fett i Gustavsviksbadet.
Nu är hon på dans och sen ska vi på fest.
Caio.

For the widows in paradise

Just nu idag när allt kändes bajs. Jag har såå mycket läxor och skit som ska göras tills imorgon, , då skickar Natalie låten till mig! Plödsligt känns allt så lätt! Nej, men nu kan jag dö lugnt. Var detta ett tecken från gud att jag ska dö?

Och nu börjar jag sakna förra sommaren, varje dag hemma hos Natalie. I somras när jag och Natalie skulle se hur länge vi kunde vara vakna, då somnade natalie typ halv sex. Om jag ska vara ärlig så somnade jag typ en minut senare. Men det vet inte hon. Den dagen som jag har varit mest arg på Natalie i hela mitt liv för för ca ett år sen när vi var på allsång. Då ville jag hoppa på hennes huvud, men det gjorde jag inte som tur var. Jag vet att hon bara hade tråkigt.
Jag saknar verkligen sommaren, det känns ändå som att sommaren som kommer kommer att bli bättre. För skolan började för fem veckor sen idag, ändå är jag stressad som satan och har ont i huvet varje dag. Det kommande höstlovet är verkligen efterlängtat. Vad ska man göra då? Jag vill äta godis! Men inte fan ska jag göra det, jag kanske ska åka och hälsa på Emmy? Det var så länge sen sist.

Egentligen ska jag sitta och skriva om folkvandringar under medeltiden nu, fast det orkar jag inte! Jag kan inte hitta en enda liten sida om folkvandringar under medeltiden, bara om dom på 400-talet och det är jag ännu mindre intresserad av.

När jag får studiebidraget ska jag ta hål i den lilla snoppen i mitt öra. Ciao


Natalie och jag för mer än ett år sen.
nataliee

Jag blir irriterad!

Jag blir såå irriterad! Jag vill veta vad den där jävla oc-låten heter innan jag dör! Annars kommer jag ligga och vrida mig i graven så mycket att jag ramlar ner i helvetet. Det enda jag vet att dom sjunger är I'll do anything for you. Och den lilla meningen har jag haft på min hjärna sen jag hörde den första gånge, jag blir så irriterad för jag tror inte att den finns med på oc-mixarna.
Jag måste städa idag, igår när jag skulle göra det så dampade Eva på mig för hon skulle kolla på teve och då fick jag itne dammsuga, jävla teve-nörd. Så jag måste städa nu, men jag vill inte. Den där baguetten som Fredrik just hahr värmt i ugnen verkar mer lockande..

hej

Nu har vi multimedia, det är tråkigt.
Igår käkade jag och Sara på Tacobar, det var gott.

Bajsmåndag

Nu är det måndag, en jobbig måndag.
Igår sov jag hos Natalie, som för övrigt var väldigt stolt över sin blogg. Det var en hektisk morgon.
Idag när vi skulle äta middag så brände Leif makaronerna och jag blev ledsen, nu ska jag städa och få lite pengar av Eva så jag blir rik för en sekund. Ciao.

Jävla helg

Jaa, i torsdags var det nollning. Allt var bra, jag badade i fontänen, i hellasgården också. Enda illa var att jag mosade hela mitt knä som nu är blått och sårigt. Sen så dog min arm också, jag har en blödning i min muskel. (Jag visste inte ens att jag hade muskler!)
Men det är fintfint. Igår var jag på fest också, fast jag var trött som en jude. Ikväll måste det bli fest igen, annars dör jag för jag är på partyhumör, bara det att jag har inga pengar!
Jag har fått tillbaka min dtaor nu!
Men nu ska jag och Elin iväg och partaja! CIAO!

Ogster

Ogster, är det ett ord som uppfanns i somras eller fanns det redan tidigare? Det är en gåta som Ernst i källaren och jag ska ta reda på innan jul.
Men nu sitter jag här med Ernst och datanördar mig för jag har ingen dator hemma! Tjoho det känns som avgiftning från min hemskaste drog. Datorn.
Förra fredagen hade bror fest och det vra roligt/kaos.
Ciao.

RSS 2.0