Du du du

Inte ens två veckor tills skolan slutar. Jag är förvirrad. Du gör mig ledsen.
Snart är det dags för England också, kan du sluta?

Åska, moln som krockar?

Så var det måndag igen. Jag kommer ihåg när man var liten och tyckten att tio minuter var en evighet. Tiden går ju faktiskt fortare när man blir äldre. Undra hur fort det går när man är 50?

Men iaf det har ju vart en kul helg, i onsdags var det filmkväll som inte alls blev en filmkväll men planet och Johanna. Sen torsdag sov jag och Elin hos Natalie, det var mysigt. På fredagen var det fest hos Pontus sen sov jag hos Elin, lördag fest hos Pontus igen så sov jag och Elin i stugan och fick ovälkomnat besök av några tattarungar. Jag fick damp.
Sen på söndagen vard et mors dag så jag och Fredrik gav mor en ram med ett foto på oss två i. Sen var jag tvungen att plugga hela dagen för jag kom på att jag skulle lämna in en uppsats i So som jag inte hade börjat på plus att jag har prov i NO imorgon. Puh och blä nu har jag pluggat ända sen jag kom hem.
Jag var redan mucho trött efter en hel dag i stan med Johanna, vi letade efter skor helt utan resultat.
Jag var bara tvungen att trösta mig med ett par shorts och ett varsit par leopardtrosor till mig och Johanna. Hör och häpna! Lite Eva-style på dom, riktigt tjeckt!
Läste btw i min NO-bok att åska inte alls är när två moln krockar, är mina föräldrar dumma eller visste dom inte om detta fenomen? Eller ville dom bara lura mig? Det kommer jag nog aldrig få svar på..
Ciao

Jesus for ill skyn

Igår åkte Jesus ill himmelen.
Och nu ligger jag i Ellans säng och myser. Fast nu ska den snobbungen ta en taxi till Pontus och jag ska med. Puss hej


Helg

Så var det söndag igen. Och ovanligt nog så blev ju inte helgen som jag hade tänkte mig. Det blir aldrig som man tänkt sig.
I fredags ville jag och Elin gå ut men tydligen ville ingen annan det men vi ringde runt och kollade om det fanns ngt kul. Men inte fan fanns det det. Så vi fick åka till Karl. Där var det kallt som i graven och tråkigt. Så vi åkte hem och käkade negerbollar. Kvällens höjdpunkt.

Så igår, lördag åkte jag och klippte mig med Lisa. Man såg typ ingen skillnad och det var bra. Sen åkte vi till Sickla och jag köpte ett par shorts. Sen köpte jag en vit bh och ett par trosor.
Efter det åkte vi hem och jag käkade tacos sen åkte jag till Stellis. Hon var ensam hemma vilket var ganska underbart och vi satt och värmde upp inför kvällen i hennes kök.
Sen åkte vi till Ellis, på bussen visade det sig att det inte bara var vi som skulle dit. Bussen var ungefär full med människor som skulle dit.
Men det var väldigt trevligt där, träffade Alex och sen så var Dennis och Andreas där också. Väldigt trevligt att återse gamla vänner. Haha.
Men sen kom det ju massa Värmdöpolare eller något sånt och Nattvandrare som stog och höll för dörren så att vi inte fick gå ut för några hade bråkat där ute och innan vi fick gå skulle "vi reda ut det här nu". Vilket gjorde oss alla väldigt arga eftersom vi behövde hinna med bussen för festen var typ slut på grund av bråket. Men den där Nattvandraren höll ju för dörren och vi såg bussen åka förbi.
Då fick jag, Ville, Stella och Kalle lifta hem. Vi blev upplockade av några väldigt trevliga människor som berättade att Finland hade vunnit melodifestivalen.
Sen kom vi iallafall hem och Karl och Ville följde med hem ett tag. Sen käkade jag och Stella pannkakor.
Vi somnade typ halv sex och gick upp halv elva. Idag är jag trött.
Snart ska jag till Elin och mysa, hennes föräldrar ¨är borta så jag ska voa där. Mysigt.

Ciao mi bellos,

Skola

Nu sitter jag i skolan brevid Lisa som smeker tangentbordet. Sissela ser väldigt koncentrerad ut och stirrar lamt in i skärmen. Det är trevligt. Ciao


.

Alltid så prickig i ansiktet. Tvätta dig, kvinna!

Hello sunshine

Idag vaknade jag kvart över sex, helt överpigg och kunde inte somna om. Känns lite cepe eftersom jag allt brukar vara helt död på morgonen, men nu äntligen har jag blivit morgonpigg. Hoppas. Jag vaknade iaf åtta i lördags och nio i söndags. Det är värsta skönt att vakna pigg. Men nu måste jag rusa till skolan. Ciao

Sjuk

Idag är det tisdag och jag är sjuk, det har jag vart ända sen i fredags.
Så på fredagen skulle jag, Mathilda och Johanna ta det lite lugnt och kolla på Scary Movie 4, men kvällen slutade i Trollan. Där var det lite roliga människor.

Sen på lördagen låg jag hemma hela dagen och halvsov och hade feber, men eftersom mor och far inte var hemma så var jag tvungen att gå ut på kvällen.
Jag skulle vara med Natalie och vi drog till Bagarn eftersom min käre vän Matteo hade sagt att det var fest där och tydligen skulle ALLA dit. Men väl där var det tråkigt som satan och vi skulle vidare på ngn fest. Men då ville inte Natalie följa med mig utan hon ville hellre sitta hemma och glo på teve med sin andra kompis. Så jag, Matteo och compani knallade till bussen, tillbaka till Bagarn där vi träffade Sara och hennes vänner. Sen lämnade Matteo mig med dom och vi bestämde oss för att ta en promenad till den där festen.
Det blev en rejäl promenad som resulterade i att jag tappade mitt mobilskal.
Men till slut kom vi fram, ungefär när det var dags att åka hem igen.

Sen på söndagen mådde jag ännu sämre, men på kvällen åkte jag för att träffa Elin som äntligen har kommit hem. Vi satt på bryggan och käkade vindruvor och några andra konstiga saker. Det är mysigt att hon är hemma nu.

Hela dagen igår låg jag och mamma och kollade på film, men  idag fick jag göra det själv när hon låg ute och solade. Jag hatar att vara sjuk.

Ciao mi bellos!

En dag i stan

Idag var jag i stan med Mikaela, det var trevligt eftersom jag inte hade vart med henne på evigheter. Jag köpte ett par blåa shorts och en kjol som var ful som jag ska lämna tillbaka.
Imorgon ska jag och Lisa åka och kolla på balklänningar, hoppas att vi hittar ngt fint för det är ju snart bal. Jag kommer aldrig hitta ngn!
Varje dag den här veckan har varit jättevarma och sköna. Hoppas att det forstätter så för på fredag hade jag, Mathilda och Johanna tänkt att springa lite och sen bada i trollan. Jag känner på mig attd et kommer vara kallt!

Skavsår och allergi

Jag har skavsår av mina seglarskor vilket gör att jag får damp!
Jag är allergisk mot Sissela.
Jag har inte hittat ngn balklänning, vad ska jag göra?

studsmatta

Det känns verkligen som sommar, man sitter ute varje lektion och på rasterna. Det är oerhört varmt och skönt ute. Fast det kanske är för att det luktar bränd korv i skolan, någon har nämligen eldat upp våran entré. Passande.
Helgen var ingen höjdare förutom att jag drog till Emmys lägenhet här i Stockholm i lördags. Det var väldigt trevlans med tanke på att senast jag såg henne var typ tre månader sen.
I fredags solade jag och Lisa och hoppade studsmatta med vattenspridaren. Synd nog var Fredrik och Stefan där och förstörde och sprutade ner oss med vatten. Solen verkar inte ta något, är det fel på mig?
I lördags tog jag mig ett dopp i Natalies pool, första i år. Stolt. Det var sisådär femton grader och inte alls behagligt.

Idag gick sissela hem tidigare för hon skulle till läkaren. Hoppas hon är dödssjuk och har fått smittkoppor eller något liknande, det vore kul.
Snart är det Big Brother, jag hatar Linn!! Bara för informationens skull..


studsmatta

Långpromenad

Mamma mia, jag är så trött i benen. Idag har jag och Lisa vandrat runt i hela Stockholms stad, till en början vard et frivilligt. Sen kom vi hela vägen bort till Hammarby sjöstad, där kom vi på att vi skulle flytta dit tillsammans (fast vi måste skramla ihop lite pengar först för jag har hört att lägenheterna där är av den lite dyrare sorten).
Vi åkte in till stan vid tre, kom hem åtta och vi har gått hel tiden. Jag satt hemma helt trött i kanske en timme sen ringde Natalie och så åkte jag upp till henne och promenerade lite till.
Btw så sprang jag igår, jag känner i benen att dom har används dom här två dagarna.
Nu ska jag plugga till hemkunskapsprovet. Jag har inte börjat ännu och klockan börjar närma sig elva.
God natt.

Janssons frestelse

Jag och Lisa har uppfunnit en ny stategi som ska få min mor att bli på min sida angående mopedfrågan. Vi mejlbombar henne var dag med länkar till underbara mopeder. Hoppas att planen går vägen. 

Btw, Planet är här. Hon uppskattar mina skämt oerhört mycket. Nu ska jag spela tetris för Lisas spelande lockar enormt.
Inte att förglömma, Jansson (tänk er en lång matilda i en ungssäker form, ja dte är så hon ser ut) är ju här! Glad påsk


Natale

Dagens outfit:     
     
Klänning från Dolce & Gabbana
Sjal från Gucci                                                                      
Mascara från Dior
Foundation från Biotherm
Läppglans från Dior
Hårspray från Wella
Deo från Dove
Hudlotion från Dove
Shampoo och balsam från Gliss






Natale


Tisdag

Nu är jag med Natalie och hon hatar mig för att jag är en tönt som bloggar! Mohaha hon är bög. Jag ska sova hos henne. Hon har en burk med torkat kiss i sitt rum. En gång hade jag det på mina läppar. ABO

Valborg

Igår var det då valborg.
Jag och Stella hade planerat att grilla med Lisa och några. Men inte fan blev det så, Lisa den röven blev sjuk så vi struntade i det. Istället träffade jag och Stella sportisarna och drog till kockan. Där fanns det fjortisar så det räckte och blev över. Men där var iaf ett tag, vi kom dit typ halv elva - elva. Sen blev det lite slagsmål, massa nattvandrare och till slut kom polisen.
Då var vi tvugna att knata iväg, det var kallt men jag och Stella fick värma oss under Pontus jacka, det var skönt. Sen kom det typ fyra poliser till och brottade ner en kille för att han hade en öl i väskan, då blev jag lite rädd för det hade jag med. Men vi smög förbi dom lugnt.
Sen stog vi i orminge och väntade på bussen i ca en evighet. Sen åkte vi hem och käkade och sov. Inte så lyckad kväll.

RSS 2.0