Åska, moln som krockar?

Så var det måndag igen. Jag kommer ihåg när man var liten och tyckten att tio minuter var en evighet. Tiden går ju faktiskt fortare när man blir äldre. Undra hur fort det går när man är 50?

Men iaf det har ju vart en kul helg, i onsdags var det filmkväll som inte alls blev en filmkväll men planet och Johanna. Sen torsdag sov jag och Elin hos Natalie, det var mysigt. På fredagen var det fest hos Pontus sen sov jag hos Elin, lördag fest hos Pontus igen så sov jag och Elin i stugan och fick ovälkomnat besök av några tattarungar. Jag fick damp.
Sen på söndagen vard et mors dag så jag och Fredrik gav mor en ram med ett foto på oss två i. Sen var jag tvungen att plugga hela dagen för jag kom på att jag skulle lämna in en uppsats i So som jag inte hade börjat på plus att jag har prov i NO imorgon. Puh och blä nu har jag pluggat ända sen jag kom hem.
Jag var redan mucho trött efter en hel dag i stan med Johanna, vi letade efter skor helt utan resultat.
Jag var bara tvungen att trösta mig med ett par shorts och ett varsit par leopardtrosor till mig och Johanna. Hör och häpna! Lite Eva-style på dom, riktigt tjeckt!
Läste btw i min NO-bok att åska inte alls är när två moln krockar, är mina föräldrar dumma eller visste dom inte om detta fenomen? Eller ville dom bara lura mig? Det kommer jag nog aldrig få svar på..
Ciao

Kommentarer
Postat av: Lajsabajsa

men jag hatar alla bakrunder/färger/teman man kan ha....det borde finnas tusentals fler!

2006-05-30 @ 21:07:37
URL: http://liiisaa.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0