Tisdag

Idag var en skön och ovanlig tisadg, vi hade nämligen sovmorgon plus att vi slapp italienskan! Det firade jag Emelie, Robban och Frida med att sätta oss på fåtöljen och fika och skriva lite på vår dialog.

På morgonen innan skolan var det mys, Elin kom hem till mig och hälsade på lite innan sju. Så låg vi i sängen och sov och mös till ungefär åtta då vi gick upp och käkade frukost tillsammans.
Men iaf, efter att vi hade fikat begav jag och Emelie oss hem till Stella och käkade frallor och larvade oss, det blev en hel del skratt.
Nu på kvällen har jag färgat håret och kollat på ett spännande avsnitt av Grey's Anatomy.

Imorgon blir det medelpass med Mathilda! (:

Ciao.

.

I helgen hann jag med mycket.
Bla. var jag på en jättehärlig och efterlängtad weekend-resa till Åre med Lisen, Johanna, Mathilda och Lisa b.
Sen när jag kom hem igår träffade jag Elin för första gången på länge. Det var mysigt, vi matade först fåglarna i Boo-badet och kände oss allmänt pensionersaktiga. Men det var en upplevelse, sen ville Karin bjuda oss på bio så vi åkte och kollade på Rosa. Den var faktiskt bra! Vi var äldst på hela bion.
Sen käkade vi på restaurang, jag åt tills jag mådde illa och höll på och spricka! Det var väldigt gott.

Jag vill ha sommar

Fy fan vad jag längtar till sommaren nu!
Planerat just nu, eller som någon säger; inga planer utan möjligheter, inför sommaren. Alltså kort sagt, sommarens möjligheter för att inte bli allt för besviken. Det är Hultsfred, lodarresa med Emelie och förhoppningsvis Sandhamn med packet. Annars blir jag måttligt besviken.

Sitter just nu och kollar på massa bilder från förra årets Hultsfred på rockparty.se och bara längtar.

Ciao.


Jag vill va' 17 år och kär

Blir man verkligen klokare när man blir äldre? Det känns som om man själv vet mer hur det är nu än de vuxna gör. Enligt mig så ska inte tjejer och killar behandlas olika, alla är ju människor eller hur? Hur ska man kunna visa att det går att lita på en, när man inte får chansen att göra något dumt? Då kan man ju inte avstå, det är sånt jag inte förstår. Kanske kommer jag en dag att bli som dem, göra saker som andra inte förstår.

Men när jag blir 17 år och kär, då kommer jag inte kunna göra vad jag vill. För jag har inte samma möjligheter, jag är ju tjej. Om man är tjej, då blir man uttnyttjad. Och det beror på alkohol och droger, så för att förhindra det måste man komma hem tidigt, aldrig gå hem själv eller helst av allt.. Vara hemma hela kvällen, inte gå ut över huvud taget. Ska jag stänga in mig på mitt rum och försöka förstå? Eller ska jag gå ut och bevisa att de har fel.

Det skulle faktiskt inte skada att erkänna att man har fel någon gång. Jag tycker att det är svårt, kanske är vi släkt ändå?
Även om vi skulle vara det, så är jag det svarta fåret. Jag kan inte ge mig, för jag vet att jag har rätt. Ibland vill jag bara visa hur rätt jag har om könsrollerna, jag tänkte på att göra det, att avslöja allt för att se. Men det ordnade sig på sitt vis och i och med det så visade det sig att jag hade rätt. Inte var jag förvånad.

Allt jag vill är att få vara 17 år och kär, kanske möjligheten att ha lite kul också.

Orkan

Papi sa att det skulle bli orkan idag, taket kan flyga av så det är bäst att stanna inne.

Igår kväll var en trevlig kväll, bio med Lisa, Natalie och Mathilda. Vi såg The Holiday och när jag trippade ut från den härliga biosalongen kändes det som om jag var kär.

Nu när det har varit gratisvecka på Friskis&Svettis har man ju, som enligt traditionen, varit där vereviga dag. Så nu är man slutkörd. Hela den här dagen spenderades (efter det sköna träningspasset på morgonen) framför teven med en stor skål fruktsallad och Sex and the city. När jag låg där och hade jätteont i magen och trodde att jag skulle dö, tänkte jag på Stella. Kom på att jag saknar henne, så imorgon ska vi ha en riktig "Stella och Frida varje dag efter skolan för mer än ett år sen"-dag. Med det menas, köpa goda maränger och brottas.

Ikväll ska jag sova tidigt och verkligen sova ut, imorgon börjar jag tio och slutar fem i elva (:

Ciao.

2007

Nu är det 2007.
Det har vart Lucia, julavslutning, julafton och nyårsafton. Det här året insåg jag vad allt det var.. Jo överskattat.
Att man orkar ta i så för en egentligen väldigt meningslös kväll. Som om man skulle orka fira att det blev en ny månad, vecka eller dag.
Igår blev ju ingenting som planerat.. Elin och jag får ta igen det någon annan kväll. Det blir aldrig som vi planerar, men en kväll ska vi verkligen ha kul!

Äntligen är ju min och Freddies musikvideo inspelad, härligt.

Nu måste jag rycka upp mig!
Ciao

RSS 2.0