All by myself

Idag är det världens goaste unges födelsedag! Två år gammal är han nu den där lilla Leo.
Stella, Denice och Leo är i Surat Thani och här sitter jag hemma i en helt annan provins och undrar vad de gör just nu. Hoppas lite på att Denice kanske är på väg tillbaka till Ao Nang för jag har tråkigt.

Ska skura lite golv, diska lite tallrikar och måla om soffbordet. YES dagens planer. Dags att sätta igång klockan är ju snart tjugo i två. Sen idag kanske vi ska köpa nya fiskar.. Om herren i huset inte somnar vill säga.


Igår avnjöt jag ju som sagt en god crispy chicken sandwitch och en utsökt bananshake. Hela kalaset gick av för 75B och det var onödigt men nödvändigt. Ja.

Hahaha såg att Lammet börjar bli kändis på youtube nu!

Lammet på Songkran


Har tjänat ytterligare pengar igår

Oj oj oj trött tjej här. Ligger i soffan och nyser och snorar lite. Är så himla trött! Gick upp innan åtta i morse och åkt hem till Stella och bankade på dörren (hon hade lovat att inte försova sig) och efter kanske tjugo minuter öppnade hon och var väldigt bakis. Eller kanske full.
Fick iaf den sista soppan och det var ju tur för annars hade jag blivit arg!

Några timmar senare åkte vi till piren och köpte bananashake och en liten crispy chicken sandwitch. Ganska gott och sådör lagom dyrt. Eller ganska mycket dyrt men det gör inte så mycket för jag tjänade 500B igår om inte mer?
När vi skulle åka på Denices båttur så ville jag inte åka på Bass moppe till Ao Nammao där båten gick ifrån så jag åkte hem för att byta till min moppe. (Anledningen är att hans moppe inte har några backspeglar eller bakljus, kedjan sitter löst, batteriet är typ helt slut, blinkersen syns knappt och han har gjort den lägre och det är olagligt.)
Så när jag satt där på väg hem så hoppade kära traffic police ut mitt i gatan och stoppade mig och två andra moppar. Hörde att han snackade med thaiarna om att betala fem hundra baht och jag ville dö för jag trodde att jag skulle få böta för Bass olagliga moppe OCKSÅ. Men han bad mig åka hem och hämta min hjälm så det gjorde jag.
Väldigt glad.

Ska sätta på en film och snaska lite vindruvor nu.

Lite bilder från igår kväll


Sunset snorkeling

Precis efter att jag skrivt inlägget igår om sega familjen kom de hit och så blev det jävligt stressigt, fick jaga bussen en bit i Krabi town men den stannade och lät Leo och Bass fara iväg till Surat Thani.
Sen hängde vi på stranden på Stellas madrass hela dagen, brände lite fläsk, blev övertrötta och flamsade väldigt mycket. Sen gick vi ut på kvällen och till och med Ri var ute en sväng för det var en så fantastisk kväll.
Idag har vi åkt med Denice på solnedgångsturen och vi har varit väldigt övertrötta och dragit väldigt dåliga skämt. Tod en hel del bilder också men de blev inte så bra men vem bryr sig?
Inte jag för jag är för jävla hungrig!

Men vi fick iaf se en sköldpadda, Joppes kusin och Stella och Molly såg en stonefish. Stellas mormors badbrallor blev stulna av båtföraren och självklart glömde hon sin madrass för andra gången idag. Vimsig brud.


Jag älskar att bo i Thailand!!

Nu har jag sagt snorkeling jättemånga gånger och fy vilket roligt ord det är. Prova.

Tråkigt

Drömde en konstig dröm som ändå var bra på ett sätt men den gav mig ångest. Tycker inte om att vara dum och speciellt inte på det sättet.
Väntar på världens långsammaste Stella. Hon skulle köra Bass och Leo till busstationen tidigt i morse och sen skulle vi åka till Pranang och steka hela dagen men nu är klockan halv elva och hon har inte kommit ännu. När jag ringde henne för någon timme sen så sa hon att de skulle vara på busstationen tjugo över tio.
Får väl ta mitt pick och pack och åka till stranden själv för det här lär ju ta hela dagen om jag känner Stella, eller ska vi säga hela den där familjen rätt. Tider och planering är inte deras starka sida.
Men det kan ju bero att den största delen av familjen är thai.

Gissa vad vi har gjort idag!



Längtar till imorgon då jävlar är det party!

Nu har vi besök från Trang


Igår provade vi för första gången att göra vår egen curry. Det blev gäng prik, alltså röd curry. Vi har ju inte använt vår kokbok på väldigt länge men det gjorde vi igår och det här var resultatet. Även fast det ser lite ut som spya så var det väldigt gott, smakade lite som gäng som.

Nu är Ris mamma och syster med familj här. De är i köket och lagar mat allihopa. Ingen vågar väl sätta sig med mig i vardagsrummet, den läskiga farangen är ju här. Barnen gömde sig bakom Ris syster när de skulle passera mig för att komma till köket. Det är sånt man får vänja sig vid.

Nu vet du vad som kan hända, älskling

"Några rasande fruar har attackerat sina otrogna makar med knivar och skurit av deras penisar. En klinik i Bangkok har nu specialiserat sig på att operera tillbaka avskurna organ."

He he he. Det ska dom ha de där otrogna jäklarna!
Läser lite om thailändska kvinnor och enligt någon undersökning så är två tredjedelar av alla gifta män i Thailand otrogna mot sina fruar. Det var inte direkt oväntade siffror tycker jag.

Känns som att det mer lutar åt 90% men vad vet jag?

Källa

Khao man gai

Joppe är död. Jag är hungrig.

Ska åka och käka khao man gai nu tror jag. Ja för fan det gör jag!

Joppe is dying!


Inom några timmar tror jag att han kommer att vara avliden. Sad but true.

Käkade jävligt god middag igår


Anlednigen till att jag slutat bita på naglarna


Har nämligen fått en go och gla liten bula på mitt finger som jag kallar nageltrång. Gör fasansfullt ont och jag skrattar nu åt Ri när hans finger trillade av. Han hade ju tur! Själv sitter jag här med fingret KVAR och det kan jag lova gör mycket ondare än att få ett litet ynkligt ringfinger avslitet, alla vet ju att tummen är det viktigaste fingret.

Ändå tur att jag är så himla duktig på att ta hand om skadade fingrar och att vi har en väldigt bra första hjälpen-låda hemma så nu har jag googlat hur jag ska göra detta och satt på ett litet uttorkande alkoholförband på fingret och hoppas på det bästa.

Och NEJ jag är inte 50 år gammal jag är bara väldigt mogen för min ålder. Därav åldersfläckarna på händerna.
(Roligaste som jag kom på nu är att när jag var yngre brukade jag smörja mina händer med handkräm som skulle motverka åldersfläckar, mycket det hjälpte haha.)

Nu ska jag göra yam nua!

Rent hus. Ren Frida. Rena kläder. Gött mos.

Käkade frulle med Stella och Leo i morse i Ao Nang. Rissoppa, cha yen och massa mumsig friterad deg som jag alltid glömmer bort vad det heter. Sen åkte vi hem till Denice (ganska många timmar senare då eftersom hon inte är vaken klockan åtta på morgonen) och så hjälpte jag henne att städa. Aldrig sett ett smutsigare hem!
Men nu är det rent.
Blev taggad själv så jag åkte hem och dammsög väggar och golv, skurade golv, hyllor och kylskåpet. Möblerade om i vardagsrummet (aningen överdrivet att säga möblera om) och när Ri kom hem från jobbet fann han sig direkt i städningen och börja putsa och fixa han med. Lyckad städdag.

Sen åkte vi till marknaden och köpte lite krubb och självklart cha yen igen, hur ska jag klara mig utan det i Sverige? Nu måste jakten börja på allvar! Hittade ju ett te förut som Ri sa var det rätta men det var det inte. Måste hitta det för jag kommer seriöst att DÖ utan cha yen. Det var förbannat jobbigt i somras men nu är jag mer beroende än någonsin. Och det är tusen gånger värre än ett vanligt svenskt kaffeberoende, för kaffe är äckligt och inte alls svårt att klara sig utan.

Köpte även en nagelfil från MAXPACTOR. Japp. Har nämligen slutat bita på naglarna nu. Gjorde det idag.

WE LOVE GAGA

I vår lilla familj älskar vi Gaga. Därför kan jag nu när jag tappat bort mitt USB-minne (med mitt superviktiga CV på vilket gör att jag inte kan söka jobb) ta upp min lilla tröja som jag köpte idag och njuta av den. Det är ju självklart Gaga på den. (Hehe. Fast helt 100 kan man ju aldrig vara.)

Ska skita i att leta efter det där minnet. För är det en sak som jag lärt mig genom åren så är det att ju mer man letar desto mindre finner man och det är när man ger upp som man hittar nycklarna i fruktskålen. Eller vad man nu letar efter.

Hej då Madde


Buhuu snart kommer jag att sitta såhär påklädd i Sverige igen. Om en månad faktiskt.

Sa hej då till Madde idag. Hon åker hem till Sverige idag men hon sa att hon var glad. Själv får jag lite ångestanfall lite då och då och vet inte vad jag ska ta mig till. Försöker tänka på allt mysigt i Sverige, våren, sommaren, allt gott godis och all mumsig mat och mina kläder som väntar på mig nerpackade i någon låda på vinden.
Prata med mor och far på Skype och de sa att de skulle "inreda" ett litet rum till mig så jag har någonstans att sova när jag kommer. Men sen skickade de ett mejl med tips om hur jag skulle göra för att få jobb i Norge. Känner mig inte så välkommen längre? Får väl leta reda på någon rik kille som kan försörja mig, låta mig bo hos honom och låta mig vara hans assistent mot extremt hög lön.
Ska på blocket och annonsera nu. Sälja mig själv. Eller hyra ut kanske.

Leo kommer nog att bli fotograf.. eller modell

Ri har dragit iväg till marknaden och jag orkade inte följa med. Skulle va kul att gå ut och se lite annat än väggarna i mitt hus men det får väl göras någon annan dag. Hade tur att Stella kom och hälsade på mig i morse med en liten cha yen så jag fick något gott att sörpla på och lite sällskap. Fin vän man har.

Kollar på lite bilder som mästerfotografen Leo tog på mig och Stella för några dagar sen. Han kommer verkligen kunna göra karriär inom vilket område som helst den mannen.

Ja det är ju inte alltid så lätt att pricka bytet (eller vad man ska kalla det). Men sen så är ju inte Leo ens två år gammal så han är ju rätt så bra ändå.
Han var väldigt duktig på att visa oss hur vi skulle posera, typ med ett finger i munnen. Såhär:

Sen när jag och Stella försökte freestyla och köra lejonposen trodde Leo att vi lekte och låtsades bli rädd.

Jag känner mig som en ny människa


Tvättade håret idag för första gången den här månaden (kändes det som). Satan vad fluffigt det blev kan jag lova! Mitt hår brukar ju ligga slickat runt huvet i vanliga fall även fast det inte är lika farligt här i Thailand som det är i Sverige, där ska vi inte ens tänka på att tala om hur det är.

Känner mig hur som helst så jävla ren och fräsch efter den där duschen! Så härlig att jag förtjänade en chokladkaka och en smurrig juice. (Såg btw att det finns folk som stavar det jos. Kan man göra det?)

Nu SKA jag bli frisk

Nu börjar jag att förstå varför thaiar älskar paracetamol! Det går ju för fasen inte att ha feber i den här jäva värmen!! Försöker härda ut men det är förbannat jobbigt kan jag lova.
Känns dock som att jag är på bättringsvägen. Kunde sova ut ordentligt i natt, var dock lite jobbigt i början när jag sov för först frös jag som en liten gris och sen när Ri kom och la sig i sängen vaknade jag och var helt söndersvettig och Ri var som en jobbig liten igel och ville kramas. Drömde massa härliga feberdrömmar.

Har drömt ganska många feberdrömmar de senaste dagarna. Men kommer bara ihåg en av mina drömmar och då drömde jag att jag och Denice var systrar som grävde på mammas och pappas vind och hittade massa fina grejer. En jätteliten symaskin, en peruk, massa gamla levis-jeans som jag tog för att klippa av dem till jeansshorts och guuu så många örhängen. Denice var helt till sig i brallan men jag tyckte bara att hon var dum som inte fattade att det bara var en dröm. Så jag sa åt henne att öppna ögonen för att hon skulle se att det var en dröm och så gjorde jag det själv och vaknade. Så blev jag ledsen för det var en kul dröm att drömma.
Det är den lilla lilla shopaholicen i mig som får mig att drömma sånna där drömmar.

Har inte ätit något idag och klockan är snart två. Måste köra en raggarrunda med moppen och leta efter lite krubb men det orkar jag egentligen inte. Tänkte åka till seven iaf och köpa något gott att dricka.
Har fått för mig att det är väldigt bra att dricka extremt mycket så att man kan kissa ut alla bakterier. Vet inte om det stämmer men det låter ju inte helt otroligt.

Måtte jag bli frisk NU

Jag hatar att vara sjuk! Speciellt när det är ruskigt varmt ute! Har en känsla av att jag inte ens har feber fast det känns som det, skulle ju lika gärna vara värmen som spökar och gör att jag känner mig febrig. Fast nä ändå inte, lite feber har jag nog men jag tror inte att det är så illa som det känns.
Det är ju det som är så himla jobbigt. Är varm och kall hela tiden, kall på skinnet men jättevarm i kroppen.

Somnade inte förrän tre i natt fast jag gick och la mig halv elva eller något sånt. Tidigt iaf.
Kan inte sova! Har iofs sovit lite på dagen idag och när jag vaknade var jag helt blöt av svett och min hals var så torr att tårarna sprutade när jag försökte prata.

Det är så himla tråkigt att vara sjuk!

Hoppas att jag mår lite bättre ikväll för jag dör snart av boringness.

En person som alltid ställer upp för mig var det ja

Kom på att jag skrev fel när jag skrev ja till att lösningen till huvudvärk och feber heter paracetamol. Jag menade ju bara att det hjälper lite, inte för att jag tror att det tar bort orsaken till att man är sjuk utan att det lindrar symptomen.

Sen vill jag ge en liten medalj till min underbara sambo som tar hand om mig så himla fint när jag är sjuk. Alltså när jag ringer och ber honom komma hem med en shake och snorpapper så freestylar han bara och kommer hem med lite cola och chips. För han tänkte ju steget längre, vi måste ju redan ha papper hemma och så vill hon väl ha cola oc chips för hon orkar väl inte äta mat om hon är sjuk. Fint gjort.

Har precis varit och köpt papper nu efter att ha snytit mig i det mesta som finns här i huset.

Vad skulle jag göra utan paracetamol?

En sak som bara är för rolig med thaiar och det är att de inte vet hur man hanterar en liten förkylning. Fast det tror de att de vet. Lösningen på ALLA problem heter paracetamol. Alltså allt från huvudvärk och feber (ja) till lite ont i halsen och snuva (eh?).

Pratade med Ri nyss och bad honom köpa med lite kall dricka och snorpapper på vägen hem från jobbet eftersom jag ligger här hemma med ganska härliga och svullna halsmandlar och en go' snuva. Han rådde mig (som vanligt) att ta lite paracetamol. Jag bara skrattade åt honom och så skrattade han åt mig.
Han tror ju att paracetamol är som någon slags mini antibiotika kur som kan heala kroppen från ALLA möjliga sorters små ofarliga sjukdomar, utom de som man verkligen behöver gå till doktorn och få en spruta (eller i Sverige någon liten tablett).

Om jag tar värktabletter så är det för att jag verkligen har ont någonstans, typ i huvet så jag inte kan sova. Eller har hög feber så jag slipper hallucinationer. Men då gör jag det bara när jag verkligen behöver för jag får för mig att man blir sjukare av att knapra massa piller. Alltså man mår bajs, äter en tablett och tror att man mår prima och anstränger sig en massa. Sen när tabletten slutat verka mår man ännu sämre för att kroppen inte fått må dåligt och vila som den ville.

Men thaiar kan ju inte sova för att få bort huvudvärken, gå och bajsa för att få bort sitt magont, skaffa brillor för att slippa huvudvärken osv. De måste ju ta paracetamol för det är guds gåva till människan. Botemedlet som hjälper mot ALLT!

Så har vi tjänat 800B idag

Jag och Stella satt på stranden och "läste", eller ja vi kollade på några som vi tror förberedde ett bröllop. Allt vad frid och fröjd. Sen föreslog Stella att vi skulle ta en liten omväg hem, genom Ao Nang. Äventyrslysten som jag är gick jag med på det så vi satte oss på moppen och brummade iväg.

Inne vid andra svängen i Ao Nang kommenterade jag att det stod så jävla många moppar parkerade mitt i kurvan och slängde ett öga till höger. Där kom en man med penna och skrivblock i högsta hugg och pekade åt mig att åka in till sidan. Jag fattade ingenting och svängde lite mer på huvudet och såg att det var traffic police som ville håva in lite cash av oss för att vi (glömska som vi var idag) glömt att sätta på oss hjälmar.

Men jag fick lite panik och visste inte vad jag skulle göra så jag bara gasade. Mitt kött blev alldeles varmt under skinnet och jag blev lite snurrig i bollen för jag vet ju att det inte var det han menade att jag skulle göra.
Stella fick ont i magen och jag tror att jag också fick det av sympati till henne.

Så nu är det operation, hårfärgning och sånt som gäller för oss för att de inte ska känna igen oss.

Kan tänka mig vilka planer de sitter och smider på polisstationen just nu. Det ser väl ut såhär ungefär..


Nu började det regna

Åtta timmar för sent.

Kanske kan få sova lite kallt i natt då.

Ja här har vi en närbild på en hårig armhåla


Har en känsla av att Ri har sovit med den superskrynkliga kudden i armhålan.
Dags att gå till sängs!

Nam prik


Här är min fina nam prik som jag bånkade ihop igår i min "nya" mortel, alltså den är inte så ny längre men var tills igår helt oanvänd. Jäkligt gott var det trots att det var så länge sen jag gjorde egen sist.

Börjar undra lite om det verkligen kommer bli en romantisk middag i solnedgången idag. Har en känsla av att det inte blir det ändå. Hela familjen från Trang kommer idag och hälsar på så vi får se hur länge de stannar. Kanske blir det en romantisk middag på stranden med hela tjocka släkten.

Nu börjar det bli ruskigt varmt här i lilla Thailand... ehm kollade just precis på yr.no och det regnar tydligen! Jag vet inte.. Men de kan ju inte ha fel så det måste väl vara något fel på mig. Skulle vara 28 grader och regn mellan 16-19 idag och det är ju faktiskt en kvart kvar tills dess så det är väl bara att vänta och se.
Ska tydligen regna hela dagen imorgon också. ÄH det tror jag inte på. Regnet är dock välkommet om det vill.

Lite jobbigt är det ju att sussa nu om nätterna. Speciellt om man har en koalaunge som klänger sig fast på en.. Då blir det lite extra varmt.

Jag kanske är dum men det är ett regnmoln på Ao Nang men ändå står det att det ska vara 0mm nederbörd. Hur går det ihop?

Ja jävlar

Jävlar vad det sprakar här hemma, ur någons RÖV. Fick en röv upptryckt i nyllet när jag satt på moppen och en riktigt hård fjärt fyrades av rakt i pannan på mig, höll nästan på att ramla av men jag klarade mig tack vare min goda fysiska hälsa och balans.

Idag har jag lekt med Stella och vi har gjort massa grejer och ändå ingenting. Hunnit med seven fyra gånger, shoppat en jävla massa deo och sånt, varit på marknaden två gånger, anti-bantat två gånger, skypeat med mor och far och hälsat på Madde och Eak. Eak var väldigt glad att han fick duscha en vild fågel tills den kvittrade högre än moskéns böneutrop.

Fick även en känsla av att det snart är fullmåne idag. En stor jävla måne var det på himlen och NU förstod jag vad Emmy menade när hon förut sa "Har ni tänkt på hur svårt det är att fota månen med en digitalkamera?". Äntligen. Prova själva om ni inte vet.

Kolla liksom vilken stor och frodig måne, värt att ta bild på. Man ser ju den nästan!

Nu ska jag koka lite räkor så kanske det blir en romantisk middag i solnedgången imorgon om jag lyckas få ihop något smarrigt.

Låt mig komma in

Har precis kollat på Let me in och den var jävligt bra! Var ju ganska besviken på Låt den rätta komma in men det här var andra bullar ska ni veta.

Se den. Gör det nu.

Men åh

Jag läste på internet att om man sätter ihop två scalarer (fisksorten som Joppe är) så kommer de antagligen att bråka tills en dör. Där behövde jag inte kolla källa för att veta att det stämmer, kikade bara in i akvariet i morse och där låg Joppes fru lite på sidan halvt fast i krukväxten och ville inte äta, simma eller ens leva.

Vila i frid Joppes fru.

Songkran 2554

Tröttis idag. Var vaken för länge igår. Men nej det var jag ju inte alls.
Thailändskt nyår är så olikt vårat nyår då man MÅSTE vara vaken vid tolvslaget och det är ju det som är det viktigaste. På Songkran är det dagen som är viktigast. Kommer ihåg förra året på kvällen när jag var så nedrans trött men kände att jag måste ju gå ut ändå för det är ju nyår, nej då skulle alla andra sova.
Men igår lyckades jag ta mig ut ändå en liten sväng, var dock hemma extremt tidigt men det behövdes.

Käkade nästan nada igår, lite grillat fläsk hos Seen (tror jag att man stavar det) var frukost och sen vart det bara dricka. En liten hamburgare slank ner framåt kvällen och det där var nog första dagen på nästan åtta månader som jag inte käkade ris. Inte bra för min lilla mage.

Ska snart traska iväg och köpa lite ägg och laga omelett till frulle och trycka ner i kaggen med massa ris. Måste återställa magen.


En skål med fläsk

Stella, Bass och en väldigt glad lammunge

Jay steker fläsk (hihi)

Madde är ice cold och Denice.. ja

Vattenkrig!

Det kom en liten mega regnskur men det gjorde inget

Nu har vi verkligen firat in år 2554 även fast året ändrades 1 januari

Det där får avsluta det här inlägget. Dags för krubb!

songkran imorgon

Ganska trött, har precis käkat middag och klockan är elva! Blev lite sent idag men det var gott ändå. Ri låg och sussade i soffan bredvid så lite sällskap fick jag kan man väl säga.
Kul igår, ute till fyra och sen susade jag hemåt. Åkte en liten sväng på djungeltrekking med moppen och det tyckte Ellinor var kul och lite läskigt. Men det var bara kul. Höll nästan på att döda Ben också.

Imorgon är det songkran!!! Ska ut och skjuta ner hela Ao Nang med min fina vattenpistol.

Nu blir det en liten film och sen sussa.

Nu jävlar

Woh ikväll ska hela Klong Hang-gänget ut tillsammans! Det händer inte ofta och det var länge sedan vi alla var samlade. Har nog inte varit samlade hela bunten nu ens när Stella har kommit tillbaka.
Men nu ska jag iväg på Sato-jakt och sen får man se vad som händer denna regniga dag.
Satan vad det åskade och regnade för ett litet tag sen. Hoppas på Sato och att regnet inte kommer tillbaka ikväll.


I år kan jag fota Songkran med vattentät kamera!

Wie i övermorgon är det songkran! Thailändskt nyår och då är det vattenkrig som gäller. Taggad som jag är så har jag ju redan köpt en vattenpistol för länge sen. I år kanske jag ska satsa på att ha med mig en liten burk med babypowder och vatten och kleta på alla så det svider i ögonen och tårarna rinner. Nej, det ska jag inte göra.

Men nu jävlar måste jag ta tag i mig själv och börja städa. Eller iaf tvätta. Laga frukost också, eller koka ris för jag ska käka resterna från gårdagens middag haha. Måste bara sätta på mig ett par brallor så jag kan gå ut på baksidan och diska.

Fick nya grannar igår. Vi låg och kollade på film och så blev det strömavbrott men som tur var räckte batteriet på datorn ändå tills elen kom tillbaka och med elen kom även nya grannarna. Har inte sett dem ännu, vet inte om det är en eller flera men lät som en brud. Ska väl smyga mig ut och kolla lite senare. Hoppas inte att det är någon ung och jobbig bartjej.

Dags att diska!

Love it

Älskar mitt goa internet!

Ri sa åt mig att jag nu måste använda internet mycket för att det ska vara värt 590 THB i månaden. Det kan han hoppa upp och klappa sig i arslet på att jag gör.

Har hittills spenderat cirka 200 timmar OM DAGEN framför datorn sedan i torsdags.

Gött livet kan va!

Nu kollar vi på film som vi laddat ner. Tar väl cirka en halvtimme att göra det.. HM.

Mätt

Har precis vart och käkat i Ao Nang med Stella och Leo. Skulle käka på kebaben men den var stängd som alla andra gånger jag vart där för att käka så det blev vanlig grön curry till middag. Onödigt eftersom Rajraj vart på marknaden och handlat massa för att laga mat ikväll. Men lite quality time med dem är ju alltid trevligt.
Blev dock inte så lugnt och sammanhållet, Leo flängde ju runt överallt och ropade bye bye till alla och vinkade. Men duktig man är han iaf som betalade för oss.


Idag har jag varit på stranden ganska länge och fy i helskotta vad varmt det var. Vi spenderade nog mer tid i vattnet och det var nog därför som jag inte brände mig (så himla mycket) trots att jag inte hade någon solkräm.

Imorgon blir det dock INTE stranden. Ska storstäda hela huset som jag tänkt göra ett tag och ta tag i berget med smutstvätt som svämmar över. Måste putsa fläkten i sovrummet, tror att det kommit in en del skit i den för den går så jävla långsamt. Fläktar knappt längre, bara på morgonkvisten ungefär när Ri går till jobbet och lämnar mig ensam i sängen. Kallt .


Hungrig!


Lilla Emzlurk och jag. Eller jag och Emzlurk rättare sagt. Kul när hon var här!

Skulle käka kebab med Stella, Leo, Bass och Ri idag men de bestämde sig för en liten familjemiddag så det blir en annan dag. Så då får jag försöka lägga en stor jävla brakare i Ris öra så han kanske vaknar så vi kan ha en egen liten familjemiddag. Kanske traska runt på marknaden och köpa lite gräshoppor som han vill göra eller bara sätta sig någonstans och mumsa.
Är hungrig som en nyfödd lammunge!!
Har precis klämt en chokladkaka men behöver lite fett! Kanske ska fråga Ri om han vill bjuda mig på pizza company. Skulle sitta fint. Han vill väl vara snäll mot mig. Hoppas jag.

Fy i perkele vad stor Leo är! Och så himla söt så man dör. Han var jättesnäll mot Noah också. Kramade och pussade på honom och ville att Noah skulle rida på hans rygg och tvättade Noah i stjärten och överallt. Och Noah verkade ju avguda Leo ganska mycket också.
Söta små kompisar de kommer bli.

Gissa vad jag gjorde igår!

Först ritade jag en asful smiley på en killes röv sen fick jag raka hans håriga skinka! Han fick för sig att han ville tatuera in en smiley på röva så det gjorde han. Men tatueraren ville inte tatuera den smileyn som jag ritade på stjärten utan han ritade en egen men jag lyckades övertala honom att göra så smileyn skelade med ögonen trots att han inte ville ha den så.

Det var en rolig kväll igår. Hade blivit en del roliga bilder om jag bara tagit med batteriet till kameran!!

Väntar just nu på att Stella ska sluta sussa. Hon ringde mig tidigt i morse men då vaknade jag inte så när jag ringde upp vid halv tio ville hon sova en skvätt. Ska väl sätta på en film och vila lite själv.

Just det..

Jag har ju inte berättat att min fina sambo Joppe har fått en fru!
Joppes wife heter hon, eller på svenska: Joppes fru. Ri är inte så påhittig och därför sitter arbetsnamnet fortfarande kvar på henne trots att hon bott hos oss i en vecka imorgon. Men Joppe är inte så snäll mot henne, han nafsar på henne hela tiden så vi har byggt en liten mur i mitten av akvariet så de inte ska bråka.

Joppes fru vill inte vara med på bild.

Problem i paradiset

Mannen lagar mat och tydligen var jag i vägen så jag fick order om att gå och leka med mitt internet. Visst, varför inte?

Blev inte kosnopp till frulle. Blev khao man gai och jag kan tänka mig att det kittlade lite godare i munnen. Men vem vet?

Har försökt få igång mitt skype men det funkar inte! Trodde att internet var för dåligt men det stämde inte för jag provade att logga in på Rajrajs skype och det fungerade utmärkt. Konstigt det där. Kanske får skaffa en ny. Nemas problemas liksom!

Imorgon bitti kommer Stella och Leo!! Fy i perkele vad det ska bli kul! Vill mest se Leo och vilka härliga konster han har lärt sig där uppe i kalla Norden. Gosa lite och rufsa i hans frodiga kalufs som jag sett att han har odlat. Sen bävar jag lite för att kläcka nyheten för Stella att det inte finns en enda Sato i hela södra Thailand att få tag i.
Utplockat som det är på 7eleven. Tur ändå att det kommer en liten leverans med bullar då och då så man kan snaska i sig något men det är ungefär det som finns. Tycker att de borde lösa alla problem med vägar och skit efter översvämningarna nu så de kan få in lite alkohol! Finns inte en endaste liten öl heller.
Har dock inte letat ordentligt utanför Klong Hang, kanske finns i Ao Nang. Ska åka dit ikväll och spana så jag kan överaska Stella med en findrink när hon kommer.

Ska snart åka och käka frulle med Denice

Men vad ska man käka då? Kanske lite kosnorre?

Regnet


Lite bilder som jag tänkte lägga upp för länge sen men har inte haft internet. Men idag anlände det till lyan och nu är jag en glad tjej. Dock finns det inget gott snacks på slevas på grund av allt regn. Kan inte transportera hit mer mat till oss hungriga jävlar men vi är rätt så glada ändå.

Blev lite bloggning ändå


Nappi måste ju lätt vara en av de sötare katterna på denna jord.
Just nu har hon precis rafsat lite i min skjorta och lagt sig till ro bredvid mig. Gosebebis.

Jag är ju kattvakt nu när Denice är i Penang. Åkte hem till Napirai på eftermiddagen idag, grävde lite bajs i lådan, gav henne lite nytt vatten och tog med mig henne hem till Madde. Vi satt där på Maddes bro och hade det trevligt och helt plötsligt var Nappi borta. Vi sprang runt och ropade på henne och svetten lackade i pannan av stress, minnen från sist jag var kattvakt åt Bellas katt Stina (som dog) kom fram.
Men till slut hittade vi henne. Hon låg och gosade med grabbarna hemma hos Bass. Hon ville inte gå därifrån. Jag satt där också väldigt länge och skypade med Stella och Nappi hoppade omkring, blev klappad, gömde sig i påsar och väskor och njöt av livet.

Och nu efter jag käkat middag var jag tvungen att åka hit igen och ge henne lite kärlek och en burk tonfisk som jag köpte på 7eleven för hon gillar ju inte sitt torrfoder.

Nu ska jag väl kolla runt lite på arbetsförmedlingen vad de har att erbjuda, utnyttja lite kontakter och försöka luska ut hur det egentligen är med den norska skatteåterbäringen. Om det stämmer det jag läste nyss på internet så är jag en mycket lycklig kvinna med en FET jävla summa pengar som kommer att dunsa in på mitt konto de närmaste månaderna.

Lite mer harmonisk idag

Har läst gamla blogginlägg igår och idag. Fy farao för mig back in the days. Större neggo får man leta efter (utan att vänta sig att finna något). Blir lite ledsen i ögat när jag inser hur jävla mycket agressioner jag hade i min lilla kropp men blir ändå glad när jag inser vilken harmonisk människa jag är idag, om man jämför alltså. Tror dock att det var så att jag var så jävla trött på skolan och allt tråkigt i Sverige och jag hade ingenstans att göra av min ilska så den kom ut på bloggen.

Även fast mitt liv inte är så himla strukturerat idag heller så måste jag väl erkänna att jag är tusen gånger gladare idag än vad jag var för två år sen. Hela gymnasiet var mest bajs för mig. Det var inte kul, inte bra. Känner mig så himla nöjd över att den tiden är över och att jag överlevde.
Konstigt nog har jag vänner kvar från den tiden trots att jag var ett psykfall.

Hur som helst kommer det nog inte att skrivas något här på bloggen på ett tag. Vet inte hur länge, kan bli en dag eller en vecka. Säljer antagligen mitt aircard (som jag får intenet från) till Ellinor idag trots att vi inte fått nytt internet ännu, för att att snart är det inte ens värt för henne att köpa det av mig eftersom hon åker hem snart. Vårt internet skulle ju anlänt senast för några dagar sen men jag hoppas att det kommer på måndag annars får jag väl se det hela som en liten rehab.
Behöver pengarna. Har cirka sex baht i plånkan och är skyldig Ri lite mer än det.

Så nu hoppas vi på det bästa.

Ciao.

Fy för idag, för allt, för alla

Så fiiiint väder det är idag! Solen skiner (bakom molnen) och bara några ytterst få droppar med regn har kommit från himlen. OBS! Inget aprilskämt!
Har hängt en stund nere i Ao Nang med Madde och Denice men när Ellinor kom ville de gå och titta på tatueringar hos Ellinors nya boyfriend och det var ju kul en stund. Alltså tills det inte fanns mer att titta på för sen blev jag uttråkad. Åkte hem. Väntar nu på att Ri ska komma hem från jobbet så vi kan åka och shoppa lite kött, frukt, ansiktskräm till mig och kanske ett litet litet men ack så dyrt schampoo som gör att det inte kliar som attan i min hårbotten. Vet inte vad det är för fel på mig men det vet tanten på apoteket och ger mig bara det där schampoot och så blir det så skönt sen. Kan inte hitta några löss eller mjäll eller något annat mysigt i mitt som gör att det kliar och jag tvingar Ri att leta varje dag men det finns liksom inget.
Kanske ska slå till på lite peeling också. Är inne i en äckelperiod och det brukar vara så när jag får kli i håret. Om håret känns äckligt så går det inte att känna sig fräsch. Så nu jävlar ska det fixas!

Hoppas också på fint väder ikväll så man kanske kan gå på den där marknaden som ska öppna idag. Behöver komma ut lite och se lite folk. Dock betyder inte det att jag vill gå ut och dricka öl. Verkligen inte sugen men det kan ju bero på att de tre tjejerna jag då skulle gå ut med går ut och raggar på sina små killar. Då måste ju jag också hitta ett ragg om inte jag ska bli utanför och det går ju inte. Jag är ju äcklig!

FY.

RSS 2.0