En krigare sover aldrig

Efter den långa natten hos Breviks-Olle och Gunilla (nästan) var man något sliten men feter att ha vilat någon timme var man uppe på benen igen. Framför teven med en påse Ahlgrens vad annars?

Sen bar det av in till stan för att köpa biljetter till Traffic där vi möttes av den gravt långsamma långhåriga mannen men det gillade vi. Köpte lite godis, Fredrik skulle bjuda men det slutade med att jag fick betala hela kalaset som gick på hela 20 balobas!!
Stog och lyssnade på härliga män med två centimeters ben och andades i takt till musiken (mm försök det! tar sin tid att lära sig..). Lyckades även få en underbar bild.
image67

Sen åkte vi landet runt för att köpa heroin och sånt, rökte lite på vägen men åkte inte fast eller såå.. Ganska hårt. Sen när man kände i kistan att det var dags att åka hem och besöka ett litet speciellt rum hade trafiken stannat och jag var trapped. Men jag tog tag i åskviggen och susade hem.
Nu spankar Lisa mig för vi ska skynda oss till Johanna på fransk afton, vi ska vara där om tio minuter och jag sitter här helt naken och skjuter heroin. PÖSSSSSSSSS

The new me

Jag har bestämt mig. Jag ska utsmycka min kropp.. börjar med ansiktet. Så inom en snar framtid kommer jag att likna denna varelse. Håll utkik!


image66


Fast jag tänkte inte klippa håret så kort så det blir lite olikt men men sånt är livet. Hoppas bara grabbarna gillare.

RSS 2.0