Direkt från Malmö

Så nu är jag i Malmö, det är fredag kväll och klockan är halv tio. Men vad gör jag?
Står framför en dator i lobbyn och ska skriva min idrottsuppsats! Men jag orkar inte. Eva och leif skulle gå och ta en kaffe efter maten men jag sa att jag ville hem och plugga för jag ville ha en stund för mig själv. Men då ville de självklart följa med till hotellet så nu står jag här helt ensam och försöker bota min huvudvärk :(

Imorgon ska jag köra bil långt ut på landet för att hälsa på Freddan på regementet. I hela tre och en halv timme ska vi vara där och kolla och lyssna sen blir det utgång på kvällen. Hela plutonen skulle ut, får se hur det blir.

Nu ska jag kasta mig ner i en av de små fåtöljerna och läsa lite, pallar inte gå upp till rummet!

Det suger att vara vuxen

Det här lovet har varit stört än så länge. Började med att jag blev vuxen, körde ölspelet med mor, far, Göran, Ulla, Johanna, Stella, Lisa och Adam. Långfredagen inleddes med en tur på längdskidor ute i skogen med Lisa, sen kom baksmällan så jag kastade mig i sängen och kollade på Juno. På kvällen öpnnade Huset så vi drog dit och drack några billiga öl innan happy hour var slut sen drog vi på Salsaklubb.
Lördagen fick jag leta påskägg och var dubbelt bakfull. Flyttade hem till Lisa, pimlpade en jävla massa öl på kvällen. Nakenbad från grabbarnas sida i bubbelpoolen.
Söndagen var jag förstörd. Sjuk, bakis och sjukt bakis.
Så de senaste dagarna har jag legat i dvala i soffan hemma hos Lisa och snorat, hostat och tittat på en jävla massa filmer. I förrgår kom Stella och hälsade på med en flaska vin, igår kom Mathilda hit med en god film men flydde tidigt för hon var rädd för sjukdomen som ligger som ett täcke över huset.

Ikväll ska vi vara friska för då ska vi ha middag. Hur kommer det gå?

Har inte kunnat fota någonting av dessa galna dagar då kameran har legat längst ner i Stellas tvättkorg och tryckt den senaste veckan. Tjipp!


Emo's nationaldag? Igår!

Hora. Jag skrev ett skitlångt inlägg och beskrev hela domedagen och så. Men det försvann för de tog så lång tid.

Nu ska jag supa bort mina bekymmer, ur min nya fickplunta!

min sista barndag sög

Mitt barn har blvit kidnappat. Och den som har gjort det ska jag döda, jag ska tvinga den att käka asfalt och kasta grus i ögonen, hällsa knäckebröd i sängen och riva ner tapeterna i dennes sovrum. Unsless: Om den här personen träder fram och ger mig min kamera!!

Det finns inget som gör mig så arg som när Eva anklagar mig för saker som jag inte är skyldig till, typ när mina skor blev stulna på friskis var jag slarvig. Och ännu mer arg gör det mig när hon säger att det inte gör ngt, typ när jag tappade mitt busskort på sommarlovet, jullovet och på nyårsafton (ja, de har en tendens att lämna mig). Men sen nu när kameran är borta är hon plötsligt jättearg för det. SLYNA!

Var hemma hos Stella idag och letade lite, ja lite. Jag kollade i, under, bakom, på soffan, ugnen, blomkrukorna och vaserna, bakom gardinerna, i skivsamlingen, tvättkorgen, kastrullerna, frysen, micron, i dammet under sängen, hamsterburen, alla skåp och lådor och skrymslen som fanns i hela huset. Då får man inte glömma att både Stellan och hennes mor hade letat och städat där. Och ingen påstår att de har fått med sig den hem. Hur kommer detta sig?
Stella tror att hon har lösningen: en liten olycka kan ha hänt när de lekte med "älskling jag krympte barnen"-maskinen och kameran kan ha kommit i vägen. "Men se på det hela positivt: nu kan du ju ha den till dina barbies!" synd bara att även mina barbies har lämnat mig.

Eva är så arg på mig att det enda hon hade att erbjuda till middag var en äcklig soppa som smakar bajs, hästfis och gorgonzola (gissar jag). Hon gillar sånt. Själv vill jag ha våfflor så nu ska jag pallra mig upp, ignorera fanskapet och göra mig en hel hög med våfflor som jag ska kasta som frisbees i hennes ansikte.
Hon vägrar ju prata med mig så jag behöver ju knappast oroa mig för att hon ska säga åt mig. Jag behöver inte heller oroa mig för utegångsförbud, det kan hon som mest ge mig ikväll och jag hade ändå tänkt att vara hemma sen imorgon blir jag big mama så ska jag ge slynan vad hon tål!!!!!
(Förlåt inför framtiden, om du tar tillbaka allt du sagt.)

Så snart är det domedagen. Har redan fått min första present, av Fredrika. Kommer bli svårt för er att slå! Men alla är välkomna att försöka.

image76

Men jag är fortfarande ett barn

Igår var det middag hos Stellan. Kvällen började dåligt med att jag typ glömde att jag skulle dit, somnade så jag kom typ en halvtimme för sent och var helt osminkad med fula kläder. Men det glömde vi bort så fort Björn Gustavsson kom och räddade kvällen och jag och Mathilda kunde inte hålla fingrarna i styr!
Kvällen fortsatte med vinpimpling till Mark Levengoods härliga fågelskiva, till de ljuden gjorde vi en resa tillbaka i tiden till barndomen. Men det märktes att de flesta av oss fortfarande var barn för det spårade! Tur för Erika att hon är yngst, därför får man vara så dräggig som hon.

Idag var jag påväg mot Överby, var ute med brum i två timmar. Kom och tänka på att det är dags för en ny resa snart. Dock inte med bil!

Nuskajagkäkabajsherrå

Idag var en onödig dag, helt onödig. Fast jag och Sara fick en del gjort i skolan.
Annars var jag och fikade med Eva, insåg att hon var bundis med alla som jobbar på Fåtöljen på Hornsgatan.

Förutom det har jag hatat många människor idag. Ilska som måste ut på ett eller annat sätt, fokuserar på morgondagen. Först ska jag gå till skolan, kommer iofs bara ha en lektion och den brukar jag inte gå på. Nu blev det jobbigt, ska iaf inte gå på matten för jag ska åka till gamla Myrsjöskolan och träffa Stella där hon praktiserar för att sen ska vi köpa öl och åka hem till henne och baka tårta.
Inte för att jag förstår att Stella fyller arton imorgon, jag är typ tusen gånger smartare än henne. Hon ringde mig nyss och frågade hur man får på ljudet till Singstar. Jag försökte komma på hur hon skulle göra när det inte funkade och efter fem minuter ringde hon upp igen och sa att hon hade hittat problemet: hon hade inte satt på ljudet på teven!

Nu ska jag öva på min nya tvärflöjt som jag fick idag. God kväll.

Elins katakomb

Idag har varit en onödig men väldigt nödig dag. Började med att man släpade sig till skolan och Malin "missförstod" mig för att hon var lat och inte orkade gå av sin buss för att mysa på min härliga buss. Väl i skolan tvingade Malin mig att smita från Pellbergs lektioner, jag hade gärna varit kvar för nu hade filmen börjat bli intressant. Men istället mumsade vi gröt och åkte in till stan för att Max påstod att han var bäst på att hitta presenter till en tjej som fyller arton. Det visade sig att han ljög!

Så vi lekte lite där istället sen åkte jag och Max tillbaka till skolan för att vara duktiga och gå på italienskan och hälsopedagogiken. Efter det åkte jag och käkade en tidig middag med Elin för att sen bege oss till Tony med hår på näsan!! Dock kunde man inte ana hans hår där han stod längre fram vid tavlan och babblade om sina vägmärken och allt vad det var.
Det fanns en hel del  intressanta människor där, ex. en muslim som upprörde Elin, en fiskisbrat och GM herself. Vi hittade en jävla massa grejer att skratta åt i två timmar sen rusade vi till bussen och tog en cykeltur därifrån hem.
Väl hemma blev Elin grävd i rumpan, vi käkade en jävla massa antigas blåbärssoppa och klippte håret. En hel jävla tuss försvann!
Elin berättade nyss om hur stora hennes bröst var back in the days. De flabbade upp i hennes ansikte varje dag när hon skulle springa till folkan och leka med sina kompisar, ett jävla problem för henne!Nu ska vi ta och kolla på AA och sen kan vi leka galet hela natten lång, men imorgon bitti måste jag upp tidigt för Elin ska till skolan. Själv måste jag väl vänta på Mörten för hon ska klippa sig och det kommer ta tvåtusen år och sen ska vi spurta på löpbandet och lyfta vikter så musklerna pumpas. Sen är man fit for fight till helgen, då ska man ut och kriga!!


Vem vill bli min oljeslav?

Idag hade vi prov. Det gick ungefär som när Markoolio försökte bli reggaekung.
Efter det gick jag till Nackahälsan och körde in en nål i armen för att jag ska kunna köra in vilka nålar som helst i armen längre fram i framtiden utan att få Hepatit B. Ewa som gjorde det tyckte att jag var oerhört smart.

image72


Jag längtar till påsklovet för då kommer det vara karneval varje dag. Tyvärr måste jag åka en liten tripp till Lund för att festa galet med skånska militärer men det är sånt man får ta. Det sägs att jag får en överaskning när jag kommer hem plus att hela resan innebär övningskörning BIG TIME!
Imorgon ska jag börja på teorikurs, 12 timmar, köra fem lektioner till sen är jag fit for fight. Redo att kriga mot teoriprovet och vägbanan!

Men nu ropar Leif att han vill mata mig med våfflor och glass och hela köret så man måste ju ställa upp. PÖSS PÅRE!

Bilden: Sommaren 2007 bestod av typ tre dopp i Trollan. Jag vill ha en sommar som 2006, på den gamla goda tiden då man alltid hade en slav som oljade in en så man kunde behålla sin sexiga bränna ända fram till skolan började så alla andra ville spy på en för att all deras färg hade bleknat.
Måste nog ta och skaffa mig en ny, det var felet med sommaren 2007.

BIG FISH

Det bästa jag vet är socker och fett. Och helst i mängder framför teven. Därför ska jag nu efter att jag varit så duktig och skjutsat Eva till Coop för att hon skulle köpa glass till mig, förflytta mig till teven och trycka i mig glass och bilar. Det har jag förtjänat efter att ha varit i skolan till klockan fem och haft särmatte.
Om ett tag kommer Stellan till mig så kan vi käka lite mer.. Men först kommer jag trycka in henne i duschen för jag kan lova att hon inte luktar lika underbart som en brevbärare, hon luktar thaimat x1000!

image69

Här är vi när vi gick igenom den svåra tiden i somras, dock ser det ut som att vi var sams här eftersom om man tittar efter riktigt noga kan man se att hon håller en kamera i sin hand plus att vår älskade Spencer ligger inne i tältet och inte på någon soptipp!

PS. På denna bild är hon otroligt lik Sören. Hoppas hon inte läser detta! (Då får jag smisk!)

Fly on

Kom att tänka på en lite smårolig grej som hände i fredags. Jag och de två militärerna var ute och vandrade i Björns Trädgård när vi alla tre tittade ner på marken och ser till vår stora fasa att där ligger en DVD. Inte vilken DVD som helst utan något i stil med Destination Daimkrysset, framsidan täcktes av ett stort svart hål (japp, anus praeter!). Vi flinade lite och skämtade lite om att där ligger ju vår film och så.
Men så kommer herr Björn, stannar till, tittar ner och tar upp filmen. Gjorde ett kap! Vi fick oss ett skratt alla tre.

Men idag har jag träffat Elin fast hon blev tråkig nyss, ville inte kolla på Joelbitar eller stanna kvar och leka. Hon satte sig på tvären som en treåring och lämnade mig här ensam med min onda mage. Om jag vore som alla andra supernördiga fjollor i det här landet skulle jag väl bänka mig framför teven och kolla på när Blair knullar Chuck och skrika om hur sööööt och perfekt Dan är. Men icke då!
Jag gör inte sånt.
Själv ska jag kolla på Greys Anatomy eller på den här serien där de har så jävla bra skådespelare.. Vad heter den? Justja Andra Avenyn, där kan vi snacka om en serie som håller klass och stil i alla väder. Den bittra sanningen om ungdomarna i Göteborg, inte alls som Vita Lögner som bara var någon dålig 90-talssåpa som man tyckte var bra för att man var sju år och pantad. AA värmer mitt hjärta.

Tills vidare.. Wingardium Leviosa!

Mörten

Först och främst vill jag inleda med ett välkomnande tjipp och välkomna till hajk men det skulle ju vara helt fel att bara gnaga på Leifans repliker.
Men idag ska vi få lära oss hur man kastar sina pengar i sjön; gå till Belle på Götgatan och köp ett par skor för så många kronor som du vill bli av med. Vänta sedan cirka två veckor så ska du se att de börjar släppa i alla hörn och kanter.

Nu när det är klart vill jag dedikera detta inlägg till ingen mindre än min käre vän, låt oss kalla henne för Mörten. Hon är dålig på att åka skridskor, luktar lite surt, har aldrig nya kläder och är jävligt snål. Men jag gillar henne ändå. Hon är en sån där som man bara kan daska en falukorv i huvet på utan att hon blir sur så länge man matar henne med nikotin och lite heroin. Men Mörten är inte genomgod som man kan tro till en början, det finns tecken redan på utsidan som man kan tolka som mindre allvarliga men tar du upp en diskussion med kvinnan om musik märker du att det är något allvarligt fel. Allt jag kan avslöja är att hennes favoritfestival inte är URF, det lutar mer åt P&L (för de som vill veta är de mest intressanta artisterna för Mörten där: Kent, Mando Diao, Håkan Hellström, Timo Räisänen osv.). För er som inte inser vad felet är: Stick och brinn!

Mörten ville att jag skulle visa en bild på hennes utsida. Denna bild visar även vilka starka droger Mörten fifflar med, spana cider alkoholhalt 4,5% och vi erfarna kan även spana på den bruna saftiga haschkakan som skymtar längst ner i mitten av bilden. Farligt!

image68

För er som skulle vilja få en inblick i detta barns liv skulle jag rekommendera att ni spanade in hennes egna blogg där hon tycker om att skriva om sina favoritartister, alkohol och andra farliga droger. http://malti.blogg.se

Det var allt för mig idag. Endast en viktig sak bör tilläggas. MED PÅ ÖNSKELISTAN SKA VARA EN FÄRGGLAD FREESTYLE (VAR INTE LIKA DUMMA SOM MÖRTEN OCH TRO ATT DET ÄR EN SÅN SOM MAN SPELAR CD-SKIVOR I. NEJ DET ÄR FÖR FINFINA KASSETTBAND!
Pöss påre!

Dance monkeyboy!

Det eviga budskapet bör upprepas en gång om dagen, helst mer. BBB! Och nej, det står inte för bakar Barbro bullar?! Bojkotta you know who.

Nästa gång jag ser slynan ska jag köra igenom en påle i hennes grisiga tryne, sparka henne i bakhuvet med mina naziboots och tvinga henne att slicka på min ostiga örsnibb. Det är så hon ska tas!
När hon har slickat rent där ska jag spotta i hennes ögon och tvinga henne att kissa på sina fula pälsleksaker, efteråt får hon gärna sätta sig på sin äckliga Moët-flaska så att den tränger sig in långt upp i anus praeter!

Detta skulle jag gjort om jag hade fått min Nimbus 2000! Så jag hade kunnat susa iväg och kasta en rysk champagne-flaska i huvet på henne och skratta. Men icke då.. Nu är det åskviggen som gäller och det enda jag kan göra för att hon inte ska suga livslusten ur mig är att frammana min patronus. (Boba Fett för er som inte vet.)

Men om tre veckor är det årets största dag. Inte bara för att det är skärtorsdag, iranskt nyår, vårdagjämning och för att det är dagen då påsklovet går av stapeln. Nej nej! Det här är någonting helt annat.
Det är Domedagen, eller Dagen D om ni hellre vill kalla den det. Dagen då Mufasa träder in i den syndiga världen.
För att inga problem ska uppstå vill jag göra klart för hur jag vill ha det.

Vad ni ska ge mig:
En mantel att ha vid finare tillställningar men som ändå är stilren
Nimbus 2000
Uppblåsbar Dr. Gary (finns i Montmartre)
2 kg rökheroin
En brunrutig penningpung
Gröna tofflor
Röda gummistövlar strl. 27 (eller 36). Helst Tretorn
12 påsar Skittles, ett livsförråd av Marabou mjölkchoklad och en asiatisk dvärg som matar mig
Rosa genomskinlig regnjacka från H&M
En dejt med Governor Andy

Btw. så har jag mött mannen i mina drömmar. Dock var han inte lika porrig i verkligheten.


RSS 2.0