Kom till mig

Idag hade jag matteprov, undra hur det gick. Kändes rätt bra men det gjorde det sist med fast då gick det åt helvete.
Idag skulle jag träna men jag får inte tag på någon som kan berätta för mig vilken tid det var. Så det blir väl ännu en kväll med plugg och för mycket mat.
Såg precis på aftonbladet att den där tjejen som varit kidnappad i typ åtta år "lever ett liv i lyx" för att hon tydligen tjänat 14 miljoner kronor. Tjaa jag vet inte om jag skulle vilja byta med henne precis.

Men iaf snart är det dags för studiebidrag(!!), tacka gud för det! Jag vet inte vad jag ska köpa för skor att ha i höst. Jag har hittat ett par jättefina skor från TopShop. Dom kostar 1200.. Hoppas jag får dom av Eva. Om inte så vet jag inte vad jag ska ha för skor. Det är inte ofta jag hittar några fina skor i tid, därför kommer dom att vara slut när jag ska köpa dom. Möh.

Åh, det är så himla mycket i skolan just nu, den har ju nästan precis börjat och jag är såå stressad!
Jag är grymt besviken på lördagen, den levde verkligen inte upp till mina förväntningar. Fredagen var helt okej, jag var trött men såg fram emot lördagen då jag skulle vara utvilad till max, glad, pigg och på partyhumör. Men intefan! Jag kände på mig redan efter middagen att kvällen skulle bli lite av en besvikelse.
Natalie kom iaf till mig så begav vi oss till Fridas kompis, men vi kände ingen där och kände oss helt uteslutna så när Natt kom så for vi för att konsumera på en förstklassig restaurang vilken jag glömt namnet på. Sen sprang vi en väldans lång väg för att hinna med bussen som tog oss till Cornelia och Cim. Där lämnade Natalie oss utnaför dörren.
Jag och Natt hann vara där ca 20 minuter, sen var alla tvugna att lämna. Så jag åkte hem och somnade i soffan med Fredrik.
Så nu har jag väldigt stora förväntningar på nästa helg, måtte den bli underbar. Funtar på att knalla upp och käka melon.. Ciao.
(Emelie har fått mig att tänka på henne varje gång jag säger/skriver ciao, eller TJAO som hon säger.)

65144-23




Kommentarer
Postat av: Lisen

Nice shoes!

Och bra att du äntligen bloggar!

2006-09-25 @ 20:26:05
Postat av: Ernst i källaren

hur mår blottaren denna underbara dag, hur går det med revanschen btw? :P

2006-09-27 @ 17:55:50
URL: http://hanniss.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0