Ri kan prata svenska.. ibland.

Igår hade vi svenskalektion innan läggdags och som alltid när min man pratar svenska så dör jag. Jag hade aldrig klarat av att importera honom till Sverige och försöka få honom att bli en svennebanan som ska prata svenska. Det låter ju bara för kul när thaiar pratar svenska.
Och Ri vet att han låter så jävla rolig så bara fjantar han sig ännu mer och blir en ladyboy som pratar svenska. Jag började med att säga till honom Jag älskar dig, älskar du mig? och sen som alltid slutade det med att Ri bara babblade på all den lilla svenskan han kan. Typ:
Hej hej! Jag älskrar dig, hur mår du? Jag mår bra, ont i magen, tack så möge NEEEEEEEEJ jaa prutta, god natt, hej då!
 
Hans svenska meningar avslutas alltid med världens gladaste hej då och då dör jag.
 
Älskar även hans lilla twist på många ord. Jag försöker få honom att förstå att han inte är någon riktig thai för thaiar är kända för att inte kunna säga R men Ri han slänger in R lite här och där, där han tycker att det passar. Typ igår ville jag att han skulle svara på min fråga Jag älskar dig, älskar du mig älskling? och hans svar efter mycket övning blev NEJ för han tycker att det är svårt att svara Ja, älskRing jag älskRar dig älskRing. Haha.
Men när han väl sa det så fick jag en skrattattack och dog.
 
Han sa att han gärna vill förstå när jag pratar svenska men att det nog är lika bra att han inte försöker säga orden för det är för svårt och låter för roligt.
 
ÄlskRing

Kommentarer
Postat av: Sophie

Jag känner igen det där!:) Jag döööör själv varannan dag när Man pratar svenskar och det är jättesvårt att inte börja skratta ibland om vi är typ i affären och Man säger HEEEEEEEEJ till kassörskan med världens största leende!:)och efter "hur mår du" jättefort! Sen övar han mkt från tv-reklamer med så han kör massa slogans till alla han träffar just nu är det "lite lite bara lite.." det svarar han på allt och jag vet inte ens vad han fått det ifrån? haha..:) Fin bild på er två!

Kommer sakna mitt hus grymt mkt..;) Hoppas Bang mår bättre!?

2012-08-06 @ 08:38:23
URL: http://liveharddieyoung.blogg.se
Postat av: Gaymasen

Haha naw så söt(t)! Snart kan han flytande svenska. ;-)

Och MAGPUNG it is! Säger jämt så om de "plånböckerna runt magen" ^^

2012-08-06 @ 14:08:26
URL: http://gaymasen.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0