Vad jag gör om dagarna

Jag tror att alla i hela Ao Nang vet min dagliga rutin. Mina grannar ser att jag aldrig går utanför dörren innan kl tolv, oftast innan kl två. Men vad jag gör innan det vet ingen, jag sover, äter ibland men oftast inte (inte kul att äta själv), tvättar, städar och pillar med lite småsaker.
Vid tvåtiden åker jag till Ao Nang, sätter mig utanför Green Planet och använder deras internet till ungefär halv fyra då Ri brukar komma knatandes, då sitter vi och chillar lite inne på kontoret, käkar väldigt små fågelägg, sen drar vi till marknaden, handlar kött, kyckling, räkor och grönsaker. Åker hem och tränar, lagar mat, kollar på teve och sen sover.
Jag vet, jag lever ett hårt liv. Men träffade Emil idag och han var nog lite sugen på att jag skulle börja jobba lite smått för honom igen. Ville att jag skulle köra Railey idag men jag vågar inte riktigt.

Annars då... Jo Stella kom hem idag! Såg hennes travelbuddy på en moppe nyss och kände dags att ringa Stella NU! Så snart kanske jag joinar familjepicnicen på stranden som hon ska ha med svärföräldrarna och allt. Våldgästa är min stora hobby.

Kom på en sak idag som jag älskar med Ao Nang. Det finns så himla mycket grabbgäng som kommer hit och vill vara lite coola. Hyr en moppe. Kör utan hjälm. Känner sig som kungar. Så kommer man själv där, en liten töntig brud som liksom kör bättre än dom, kör manuellt och bara gliiiiiider förbi dom. Jag tycker att det är superkul att gasa förbi dom för då ser man verkligen på dom hur hur dom blir frustrerade och bara MÅSTE GASA MER! Just gotta love it huuuuh.

Och en sak till. Tur att man har en pojkvän som tittar lite för mycket på teve.. För nu har han hittat något internet som tydligen ska vara bra som jag ska köpa ikväll. Också wifi via mobilen om jag har fattat rätt. Fick även ett annat tips idag.. Snart jävlar kommer jag inte behöva lämna lyan alls!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0