Alltid detta snurr

Torsdag igen då. Fasen vad dagarna bara knatar på men ingenting händer. Eller lite händer väl men inget anmärkningsvärt, skulle på någon SVT inspelning med skolan idag men ovanligt nog somnade jag och vaknade en halvtimme före det började. Det är så typiskt, somnar alltid på dagen men har jättesvårt att somna på kvällarna. Jag tvingar mig själv nu att inte sova på dagen för att kunna somna på kvällen men oavsett om jag sover på dagen eller inte har jag svårt att somna när det är sleeptime.
Hur som haver är klockan egentligen för mycket för jag är trött som en gnu men ändå finns mycket att göra, måste duscha, städa och plugga lite lätt. På måndag är det prov och jag lär ju inte plugga i helgen, inte för att jag har bättre saker för mig utan för att jag inte kan plugga när jag måste.

Men även denna torsdag satt jag ensam och pillade med mitt och Saras projektarbete, hon skulle träffa en vän. Vi kommer ingenstans känner jag och vi kommer tappa fokus totalt snart om vi inte rycker upp oss, jag är taggad. Andra inte.
Men om någon nu skulle vilja gå in och kika lite och kanske vara lite snäll och skriva en liten kommentar i vår blogg så kan ni göra det HÄR

Nu ska jag göra något åt mitt snurriga huvud, utföra mina plikter och kanske bädda ner mig i sängen tidigare än väntat.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0