15.39 matdags

Igår svullnade mina halsmandlar upp sådär som dom brukar göra och jag blev trött och lite snurrig i bollen. Så vi kollade på Smala Sussie, Madde, jag, Denice och Peter Pan.
Sen åkte jag hem till Ri och kollade lite på thailändsk standup. Det var tydligen jättekul för Ri och Koko skrattade väldigt mycket. jag förstod att han snackade om toa, dusch och så frågade han Vill du ha? Vill du ha? Vill du ha? heela tiden. När jag hade fattat allt det gick jag och la mig och sov. Drömde att jag blev en vampyr och jag var superrädd att jag skulle vilja suga blod ur någon. Men Stella räddade mig genom att ringa och väcka mig. Jag hade tänkt sova hela dagen för att inte bli sjuk men jag kunde inte sova mer och kände mig bättre så jag köpte mat och åkte hem till Stella och stekte i poolen.

Nu måste jag egentligen duscha men jag är helt död. Tror ändå att jag har lite sjuk-baciller i kroppen som måste vilas bort. Ska käka lite nudlar och sen kanske ta en tupplur om inte Ri kommer hit och vill rycka loss håret i mina armhålor. Det gjorde han igår, en och en halv armhåla länsade han. Får en känsla av att han inte gillar orakade armhålor..

Jag vill vara sådär brun igen!

Såhär brun är jag nu.. Men jag är iaf brunare än Stella din genomskinliga jävel! :D Fast inte mycket..

Kommentarer
Postat av: ellen

neej din skitkorv!

du har på dej klänningen från zara som jag så gärna ville ha, jag har tagit första ching på den!

2010-03-16 @ 20:46:22
URL: http://almqvists.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0