Oh summer

Alltså, det är sommar. Klart man inte ska klaga, men vafan alla mina kompisar är borta! Här sitter jag helt ensam och lost. Känner mig inte alls som Sissela en vanlig fredagskväll. Eller jo!
Igår var jag och shoppade med Fredrik och mamma, som tur var så var käre mor på hygglo-humör så jag fick tre nya tröjor och ett par trosor. Möh.
Det är varmt ute, fast inte så att man vill åka och bada. Stella jobbar en jävligt lånmg dag idag.. Så jag har parkerat mig här framför datorn för att datanörda mig ett tag. Sen ska vi leeka. Snart har vi tittat oss igenom alla avsnitt av sex and the city. Det är ungefär hur vi har spenderat hela lovet.
Åh, ikväll ser jag fram emot sex and the city med massa godis och popcorn.
Jag har gått som på nålar den senaste veckan, pga av min oro för Stickan. Jag hade precis tänkt att skriva allt som kunde ha hänt honom när jag tjeckade min gb på PLAYAHEAD, där hade Lisen skrivit att han hade kommit fram. En sten föll från mitt hjärta och lättnaden sköljde som en våg över mig, böh.
Skönt att Stickan ska spendera två veckor i Usa nu då, hans sommarlov har väl inte vart sådär väldigt spännande förutom hans lilla två-veckors visit i England där han förvisso träffade många nya kompisar och lärde sig tala engelska problemfritt.
Ciao

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0