horan i mitt liv

Idag käkade jag pizza hemma hos min sysling, men sen åkte han och badade i flatenbadet och jag ville inte följa med så jag satt där och hade tråkigt med hans mor.
Sen åkte jag hem till Caroline, träffade Ellinor på gatan så vi satt utanför Carolines hus och pratade minnen i ages. Det var trevligt.
Egentligen skulle jag åka till Natalie nu, men jag tror inte att jag orkar för jag har jätteont i magen. Och självklart vill inte hon komma hit för hon måste platta håret imorgon bitti! Där kan man snacka om fet diss, möh. Min mage är uppsväälld ):
Åh, jag har sån ångest inför skolan, Elin den lilla ungen ska typ börja i ngn skola i Danvikstull. She's leaving me all alone. En liten låt från Torkel i knipa fick mig att tänka på Elin, jag saknar henne.

Du e ett ascoolt tidsfördriv, ja du e horan i mitt liv. Som en blixt från himlen va ere med mig? Jag tror jag har varit blind fram till idag, då du plödsligt såg på mig och sa; Fuck off and die, du e för ful för mig och din morsa går för en hundring. Du sa det rakt i mitt fejs, vad vill du ha? Baby, jag står här som en nörd i ett moln av förundring, för jag vill va i ditt space!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0