Tänk om jag var rik

Jag tror jag ska fortsätta bleka sönder mitt hår.. För antingen måste göra en repris och färga mitt hår brunt och då kommer det bli likadant igen eller så dödar jag mitt hår och förblir en äcklig vit blondin.

I morse var jag på Nacka Närsjukhus i två timmar och missade två lektioner. Men jag har iaf inte brutit handen, har en rejäl stukning och sträckt något ledband och några nerver har kommit i kläm det är därför jag inte har någon känsel i mitt finger. Inget gips - skönt. Bandage i två till tre veckor - inte skönt.
Men Lisa tycker det är kul för det är ett minne från Alanya, aa visst hon kan ju få min hand och dö av smärta på natten! Det lilla ludret alltså.
Lisa är faktiskt ganska horig, hon ringde och väckte mig när jag tog min middagslur och drömde att jag fått guitarhero och singstar och sa att jag skulle in på datorn och skicka Alanya08-låtar. Men när jag loggar in har hon dött eller bara lurat mig och är inte där!

Men nu ska jag dricka mitt te och äta en nöt. Det är min nya bantningskur, det enda jag äter på en hel dag. Men blir lite yr och blek och svimmar lätt men det är smällar man får ta.


Kommentarer
Postat av: Lisen

men du fick väl mitt sms?

2008-09-03 @ 17:35:53
Postat av: Emeleka

FRIDA, fyfan... jag har suttit här och fisit sedan du gick, alltså du vet.. fisar som jag aldrig fiser. Jag förstår inte hur du lyckas överföra energi sådär.



(vågade inte skriva på facebook så alla ser mina hemska nyheter)

2008-09-03 @ 19:59:37
Postat av: Frida

jag såg det sen..



haha emeleka vågar inte visa sitt rätta jag..!

2008-09-06 @ 20:29:15
URL: http://nude.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0