Det finns så himla många bra saker med Sverige

Men sen finns det också så himla många dåliga. Typ att det är så jävla kallt, tråkigt och framförallt att allt är SÅ JÄVLA KOMPLICERAT! Jag gillar när saker är enkla, för allt som kan krångla brukar göra det för mig. Allt som jag verkligen behöver fixa fort skiter sig och det är så himla mycket lagar och regler om allt och det ska vara så säkert och alla ska vara så duktiga och allt ska vara perfekt.
Som en så enkel sak som att ansöka, ANSÖKA, om studiebidrag.. Ja jävlar i min lilla låda vad chockade ni skulle bli om jag skulle räkna hur många timmar, dagar, ÅR jag har surfat runt på min bank för att försöka skaffa en e-legitimation. Det krånglar, något är fel, jag har inte behörighet för något, ett fel har uppstått försök igen. Hur göra när det inte fungerar den tvåhundrade gången? Joo, enkelt: skicka ett litet mejl till banken, de hänvisar till ett jävla telefonnummer. De menar alltså att jag ska sätta mig i en tio timmars telefonkö och slösa upp ett års budget för att de inte har någon jävla koll på någonting.
Aldrig.

I Thailand, efter tsunamin, då kunde man gå till ett försäkringsbolag och säga "Hej min yacht som kostade 20 mille krossades av den där fetingvågen" och så fick man 20 miljoner. Inga frågor på den tack.
Sen finns det ju kanske lite nackdelar med Thailand också. Det är inte direkt ett paradis här som man kan tro men så länge du inte gör något dumt får du överleva hehe. Man tar lite lättare på livet här. Kanske döden också..

Kommentarer
Postat av: Emelie

DU har det va;) jag saknar dig! när har du planer att komma tillbaka till svedala?

2010-11-08 @ 14:29:48
URL: http://dodlarn.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0