Elin&Frida-helg

Alldeles nyss var jag och Elin med om världens äventyr! Vi skulle smyga ner och fixa lite partyparty till kvällen från Elins källare eftersom vi var så sent ute med det den här kvällen. Och när vi blandat oss en riktigt fjortisosande häxa och ska ställa tillbaka den sista flaskan upptäcker vi något fruktansvärt! Det ligger en fyra centimeter lång och tjock fluglarv i flaskan! Helt chockade och äcklade springer vi ut därifrån och är helt förtvivlade tills Elin tar en sista titt på flaskan och jag är nära att spy, vi tittar vad den heter (Gusano Rojo) och jag springer och hämtar datorn och googlar det.
Till slut hittar jag en sida där det står att det ska ligga en sån där vidrig maggot där och guppa i bottnen ochjag kan äntligen andas ut men är fortfarande i chocktillstånd. Så nu får vi hoppas att resten av kvällen blir maskfri och att vi slipper andra vidriga äventyr, fast lite kul var det.

Men vi har iaf nyss käkat en god middag som bestod av pasta och tomatsås som vi lagade samtidigt som vi lekte att vi bodde här helt själva, som vanligt då.
Enda läskiga med att vara här själv är det läskiga ljudet som kommer från balkongdörren, det brummar och knakar jättehögt men nu har vi varandra iaf.
Måste bara säga att sötiselin gav mig en present idag :) Ett jättegulligt läppglans som luktar godis som hon hade fyndat på Vi i äkta barnkalasanda. Tack snoris!

Nu blir det snappsvisor och antagligen en hel del bebisprat från Elins sida, kanske sång och dans till Gasolina som Elin gör så bra! God kväll.

Kommentarer
Postat av: Lisen

Blä vad äckligt det där låt. Vad modern du är med gäst bloggare o allt, lite blondinbella :p Btw så är hennes videobloggar förfärliga.

2007-12-02 @ 19:28:14
Postat av: Lisen

Saknar dig glömde jag! Snart ses vi :D

2007-12-02 @ 19:29:06
Postat av: blottaren

nämn aldrig mer det namnet utan att tillägga bojkotta

2007-12-04 @ 17:59:30
Postat av: planet

Hej
hallå påre, ville bara säga att JAG jar bloggat :D

2007-12-04 @ 19:14:04

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0