Fem is a magic number

Jag har 5 saker att dela med mig av:

Nu må jag bara medge att det är svårt att uttala sig om ställningen, det är lika fast någon är snäppet bättre. Men kämpa kämpa! Sen måste jag meddela att Mathilda har det svårast, dels för att hon kommer hem till mig nästa vecka (!!!) och dels för att hon ligger sist, dvs är sämst!

Andra saken jag har att bekänna är hemligheten om mitt hår, ni lär få en smärre chock när ni landar på Arlanda och ser ett orange sken från Stockholm, bli inte rädda. Det är bara mitt hår. Då var det sagt.

Tredje saken jag måste medge är.. Jag kanske inte kommer vara hemma i jul! Ska kanske fara iväg på en liten resa som antagligen inte kommer bli av men jag behöver tänka så för att ens överleva den snölösa, regniga och verkligen urtrista decembermånaden.

Jag önskar mig bara en enda sak i julklapp för att jag verkligen ska få det jag vill ha, och inget annat skit. Inte ett annat märke, en annan modell, färg eller med andra egenskaper. För att försäkra mig om att Eva och Leif inte ska "hoppsan, vi visste inte att du ville ha den så mycket så vi köpte en rosa snobbentrosa till dig med matchande bh i strl. xxs" (som jag inte ens kunde tränga i mig i när jag var tretton!) så har jag önskat mig en enda sak: En digitalkamera. Allt jag begär, men jag lär väl somna på julaftons kväll med ett par röda mussepigg strumpor. Suck!

Sista saken jag har att bekänna är att jag bara tittat på julkalendern en enda gång, så nu äre watching time för mig! Lisa tipsade om www.svt.se och i like it! Så tjipp och hej, ät pastej.

Kommentarer
Postat av: Johanna

Din anusdaskare! Du vågar inte fara iväg när vi återvänder till dig. Jag ser fram emot att få se ljuset av ditt hår när jag kliver av planet, för där står du vel? Med en jättebasukas uppkörd i röven?
Matsuma hälsar

2007-12-06 @ 00:07:26
URL: http://johannarobin.blogg.se
Postat av: a

jag önskar mig också en kamera i julklapp! :)

2007-12-07 @ 14:06:45
URL: http://annasbl.blogg.se
Postat av: planet

Haha, tackar tackar för dina utomordentligt fina ord angående mitt bloggande, det gör mig verkligen motiverad att fortsätta kämpa!

2007-12-09 @ 19:47:27
Postat av: lisen

DU FÅR INTE ÅKA IVÄG!!!!!! VART? NÄR? VARFÖÖÖÖR? :(
Då gör jag också det...

2007-12-10 @ 11:58:48

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0