Äcklig höst, platta bröst

Idag var det en bra dag, som slutade jättedåligt. Fast iofs är inte dagen slut än på ett tag men kvällen började inte bra.
Jag var glad när jag åkte till Finntorp i morse men hade så mycket i huvudet att jag var tvungen att springa av bussen, jag höll på att åka med ända till Slussen. Sen i skolan var jag glad och var taggad till tusen på idrotten trots att lunchen var lika äcklig som vanligt. Fast sen när jag skulle möta Elin blev jag på dåligt humör, dels för att jag ville hinna köpa glass innan vi skulle hem och dels för att det var ca fem minusgrader ute och spöregnade i mitt ansikte.
Men jag var tvungen att hoppa på hennes buss och efter en stund hemma hos henne åkte vi hem till mig och åt spenatsoppa med ganska mycket pepparsmak, yes den hade jag lagat.
Hela dagen var Elin surpuppa och så fort jag petade på henne blev hon en häxa som ville döda mig och då tyckte inte jag att hon var rolig, sen ville hon att jag skulle sova hos henne trots att hon börjar halv nio imorgon bitti och jag halv tolv! Då ville jag itne det så då åkte hon hem. Jag blev ensam och mitt humör blev inte bättre.

Nu är jag bitter!

Men nu ska jag försöka göra något åt saken, tex... Nääj, nu blev jag på dåligt humör igen så nu måste jag ägna mig åt mitt spelberoende ett tag för att försöka göra saken bra igen. Usch jag vet inte vad som tar åt mig, jag tror att det har och göra med att det är mörkt ute klockan fyra nu :( Usch, vad deprimerad jag blev nu.
Blogga mer!! Lisa är ju den som är bäst, hon ska få ett pris av mig när hon kommer hem, om 45 dagar :) Hihi

Kommentarer
Postat av: Anonym

verkligen att du säger att jag är en häxa och att jag var surpuppa hela dagen.
på bussen var jag super glad, bara att jag mådde illa och sen när vi var hos dig satt du ju vid datan och jag låg i sängen.
men ja,jag är ju en häääääxa!
jag älskar dig också stumpan

2007-11-08 @ 00:18:51
Postat av: elin agnes viktoria nilsson

glömde skriva vem inlägget nedan varifrån
mig!

2007-11-08 @ 00:19:31
Postat av: Lisen

Ojj ojj ojj, ni verkar vara på bra humör där hemma. Håller med om att de andra två familjemedlämarna inte är så bra på att blogga längre..och dom har ju ändå internett i lägenheterna!
jag gilar ideen om att få ett pris :) haha, ha det bra! Puss o kraam

2007-11-08 @ 15:36:44

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0