Lyckad helg :(

Okej ännu en helg har gått. I fredags somnade jag så fort jag kom hem men Eva väckte mig vid sex och släpade med mig till Gustavsberg för hon hade hittat en mjukisdress som hon ville ha där. Som hon sa själv så var hon på sitt givmilda humör och jag fick en kofta också.
Sen på kvällen hade jag lite beslutsångest om hur jag skulle göra, hade tjatat på Malin att vi skulle kröka lite hemma hos henne och någon dag senare sa jag till Elin att jag kankse skulle följa med henne hem till Linn. Så jag visste inte hur jag skulle göra men middagen blev sen och jag var seg så jag knallade hem till Malin och busade lite, senare mot kvällen skulle vi åka in till stan (fråga Malin varför) men det slutade med donken sen bar det av hemåt igen. Men Malin ville att jag och hon skulle möta Micke Bengtsson och Magnus innan vi åkte hem så vi väntade kvar där medan de endra gick hem till Malin.
När de äntligen kom ville Malin gå hem och sa hej då till dom, ingen blev särskilt förvånad eftersom Malin är största bangaren! Hemma hos Malin tryckte jag i mig några rostmackor och sen lekte vi lite med Sara som sov, sen vid halv fem gick jag och Sara hem till mig och sov.
På lördagen skulle jag vara med Elin men orkade inte åka hem till henne när jag insåg att jag hade missat bussen så Elin skulle komma hem till mig istället. Men när jag ringde henne efter tre timmar sa hon att hon inte skulle hinna komma så jag drack fem koppar te och åt upp en burk med pepparkakor. Sen sov jag lite också.
På kvällen insåg jag att jag inte hade duschat på hur länge som helst och att jag såg ut som en rishög men jag satte upp mitt fräscha hår i en tofs och satte på mig mammas tjocktröja och knatade hem till Mikaela för att fira att hon fyller år idag! Väl där var jag trött som en gnu och knaprade i mig naturgodis och jättegod pastasallad. Sen lekte vi lite och sjöng singstar och sen när vi skulle gå ut blev Sofie trött och Ellis med så de åkte hem och jag hade feber och började spruta blod ur min näsa så jag åkte hem och sov. Klockan var då ca elva!
Sen idag gick jag upp ur sängen vid halv fem när jag märkte att vi hade gäster, eller okej jag gick upp en gång vid åtta och släppte in katten också, och sen har jag legat i sängen förutom när jag hämtat mat eller vart inne på datorn.
Imorgon ska jag på gastroskopi, hoho vad läskigt! Nu ska jag sova för jag är trött som en gnu och sjuk som sju.

Kommentarer
Postat av: Anonym

Härrejävlar vilket långt inlägg! Du är duktig på att blogga du med. Du verkar sjuk, synd om dig! Hoppas du blir frisk snart. när ska vi prata skype? :)

2007-11-27 @ 14:58:53

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0