Om en tjej (tjejer), Daniel Boyacioglu

Varför finns tjejer?
Dom är äckliga, utseendefixerade, har mens, är aldrig nöjda utan klagar på allt. Men framförallt är dom alltid sura! En pytteliten grej blir till en enorm katastrof. Ja, jag skriver dom för jag hör inte till den där gruppen på något sätt. Tack och lov.

Men ändå lockas jag av äckliga brudar som vill att jag ska beblanda mig med dom och utföra vidriga aktiviteter som att gå ihop i en flock och bli skitsura på ingenting, de vill tvinga mig att säga till min kompis att "jag vill aldrig mer vara med dig" men ändå nästa dag är det helt ok, man låtsas som om ingenting har hänt. Eller så ska man sura i tre månader tills man glömt bort vad man surar för, då behöver man bara sura lite till.

Fy fan om jag kunde skulle sätta ett skott i huvet på alla äckliga tjejer, de äckliga brudarna utgör cirka 90% om inte mer, av Sveriges befolkning. Det finns alltid härliga undantag men i det stora hela är alla äckliga horor med mens!

Men okej, om vi nu säger att våld inte löser några problem.. Då skulle jag bara tejpa igen käften på alla och skrika in i deras öron hur jävla bra dom har det. Det finns folk som skulle döda för att ha det så bra som vi har det här uppe i norr, men nej inte ska vi vara glada för det. Låt oss alla sätta oss ner på våra feta arslen och vara sura och lukta illa. Fy fan vad jag är förbannad på äckelhoror. Dö!
Åk ner till Afrika eller Asien ett tag och kolla in brudarnas problem där, "Tjena jag heter Mughda, bor i Vietnam med mina fjorton fingrar och tjugotvå tår. Min högsta önskan är att få sura över att min kompis kollat på min kille, men nej mina nuvarande problem nu är att jag inte har någon mat att mata mina 32 svältande barn med. PS. Jag är tretton år."

Nuskajagdödahoror

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0