Vi "gillar" kaninöron

Det här med ingen frånvaro går faktiskt. Förutom att jag på grund av massa olika anledningar försov mig i fredags. Men jag skynadade mig som satan och hann till svenskan i tid.

Helgen har vart skön. E&L har vart i Borlänge så det har varit härligt. Igår gjorde jag och Planet underbar middag till Lisa, Johanna och Jessica och sen kom Nina hit och så förade vi innan vi drog till Fellows (= ett ställe med en hel del stekare, eller mest wannabe's och det kändes ju härligt. Mest med tanke på att sånna vill glassa och bjuda på drinkar).
Så idag har jag mest legat hemma och käkat chips, godis och tårta. Känner mig smått degig men ska nog göra lite middag snart...! Oh yes det blir nog nu. Herrå!

Måste bara tillägga en sak. Gud vad roliga människor det finns! Kollade precis på massa videobloggar, alltså hur tänker folk? Det är så himla kul för det är verkligen noll koll på människorna som spelar in dessa videos och allt som kommer ur käften på dom är bara onödigt och tråkigt babbel.
Men ändå är det så extremt kul att kolla på. Ex. Stina-Lee, måste ju vara den roligaste människan som finns, plus riktigt härlig dialekt (som för övrigt alltid gör mig lite småkåt, alltså dialkter inte hennes).

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0