Om att vara skoltrött

Åh vad allt alltid ska gå fel för mig! Ingenting kan vara bara bra, köpte en ny telefon för en vecka sen så stängdes mitt abonnemang av men jag ahr fixat det nu. Bara ett problem.. Har tappat bort båda mina headset till telefonen nu så då kan jag ändå inte lyssna på radio eller mp3 och det avr ju därför jag köpte telefonen!
Sen så hade jag det horiga filosofiprovet igår och jag kan inte säga annat än att jag tycker att läraren ska gå och skita ut sin jävla unge på en gång så vi slipper henne för hon är dum i huvet!

Har så mycket plugg denna vecka!! Och jag är så skoltrött att jag skulle kunna strypa mig själv, hela dagen idag ville jag bara gå hem men jag gjorde inte det. Malin och Sara är dumma i huvet och jag hoppas att dom brinner i helvetet för dom lämnade mig helt ensam på hor-engelskan och skolkade även på filosofin trots vår pakt. Men jag är inte lika pantad som dom.

Men okej det är 3 dagar tills jag slipper jävla Nacka Gymnasium! Har nog aldrig längtat efter ett lvo såhär mycket förut, orkar verkligen inte skolan för alla är cp och jag hatar alla.

Idag är det även fyra veckor kvar till ett mönster. Måste träna, ska köpa kort för tantgympa imorgon (alla jag känner är fnask).


Jag tycker det är dags för återträff på Medusa snart.

PS. Alla som har pojkvänner kan slänga sig i väggen. Jag har lärt mig Mikaelas ragga-party-trick "WOHO vi är SINGLAR!"

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0