För tre år sen hade jag aldrig gjort en läxa

Okej, skolan äter mitt anus! Jag dör och jag vill döda alla som säger att sista tiden i skolan är ljuv som en sommaräng. För det är den fan inte! Prov, prov, prov. Läxor, inlämningar och redovisningar, varje dag, varje vecka ända fram till någon dag innan själva studenten. Hur har alla ärthjärnor till lärare tänkt att det här skulle gå till? Och hur var det med högst två skolprylar i veckan? Psst, jag får megadamp.

Dessutom är det den här jävla mösspåtagningen i övermorgon som jag inte riktigt förstår hur den ska gå till, vi ska sätta på oss mössorna (alla ska ha finkläder utom jag) sen ska vi dricka dyr öl på någon uteservering istället för att sitta i en park? Sen ska vi sitta i en park, sen ska vå slänga mer pengar på mat, sen ska vi ut och klubba. Vem betalar för det här? Är det det saftiga studiebidraget man får på hela 1050 balobas? Maj månad kommer bli en månad i fattigdom med tanke på denna månads lön, alla utgifter.

Sen blev jag arg idag, skulle köpa ett par skor. Jag som aldrig kan hitta skor! Jag hittade ett par fina ballerina och när jag ska köpa dom finns de bara i dunderklumpstorlekar som 37, 38, 39 och 41. Ser jag ut som en bigfoot eller? Skulle inte tro det va...

Nu vill jag lägga mig och sova, skita i provet imorgon. Jag tror jag gör det, för min magkatarr blir bara värre och värre.

Ska drömma lite om hur det var när jag slutade nian..

Kommentarer
Postat av: Johan Petersson

Har du någon nakenbild på dig?

Du är så het så man blir nyfiken.

2010-02-07 @ 14:47:55

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0