Äntligen arbetslös på riktigt

Kom nyss hem från jobbet och det är ett JÄVLA LIV utanför fönstret kan jag lova. Skatorna goes loco och hoppar runt som galningar, själv sitter jag klistrad vid fönstret och försöker se vad ståhejet handlar om. Men det handlar nog mest om att jag från och med idag är arbetslös.

LOVELY feeling att vara arbetslös kan jag lova. Inte efter jordgubbsförsäljningen men idag är det det, efter en veckas slit på posten känner man sig värd vad som helst. Typ ett eget jetplan till Kuala Lumpur och så slösar man hela lönen på att investera i aktier för att ha råd med detta. Men sen kommer lågkonjunkturen och man förlorar alla pengar. Då blir man ledsen.
Så det avstår jag från att göra.
Istället bakade jag lite tjong igår. Det räddade min dag idag. Knaprade gräddkola hela dagen så allt spring i trapporna för att försöka gå ner i vikt var helt förjäves. Men hihihiihi så gott det var.

Såhär såg det ut när jag bakade:

1. Lekte lite konst med sirap och socker. Jag lekte att jag var han med filmjölken som för övrigt var mitt favoritprogram när jag var liten... och är fortfarande.

2. Hällde i grädde och rörde om, fy satan vad kul det var!

3. Sen började det koka och jag ville prova om den var klar på en gång!

4. Sen började det koka ännu mer och jag räknade ner tiden tills jag kunde börja käka...


5. Det tog inga jävla tio minuter som det står i min kokbok (som jag visst själv har skrivit!! Verkar som att jag ljuger..) Så ungefär här tappade jag intresset och tålamodet och allt gick åt helvete.
Men det blev goda kolor!

Men tyvärr kan inga kolor i världen hjälpa det jag har lidit av idag, otrolig bajsnödighet. Ändå har jag inte kommit mig för att gå på toaletten, människan är en underlig varelse. Varför gör jag inte det jag känner för?


MÅSTE. I LIKE HER CAMELTOE!!!


Kommentarer
Postat av: Spiderchick

min tvilling, njaaa.... fast söt var hon så tack =)

2009-08-14 @ 20:53:11
URL: http://spiderchick.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0